نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241071
جزئیاتی از سفر غیرمنتظره وزیر خارجه دانمارک به ایران
بخش خارجی الف، 18 شهریور 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۳۷
سفر غيرمنتظره وزير خارجه دانمارک، مارتین لیدگارد، به ايران و ملاقات های او با رئیس جمهور و وزير خارجه کشورمان در مشهد مقدس، باعث حدس و گمانه زنی های فراوان شد.

این موضوع از آن جا اهمیت بیشتری می یابد که چند روز قبل نيز ايالات متحده از شكل‌گيري ائتلافي براي مقابله با داعش در نشست اخير ناتو خبر داده بود که یکی از اعضای آن دانمارک بود. اين ائتلاف متشكل از ۱۰ كشور است كه نام کشورهای دیگری از جمله آمریکا، استراليا، بريتانيا، كانادا، فرانسه، آلمان، ايتاليا، لهستان و تركيه در اين ليست به چشم مي‌خورد.

مارتین لیدگارد در طول اقامتش در گفتگو با تهران تایمز درباره یکی از دلایل سفر خود به ایران گفته بود «پیام مهم دیگری که من در این گفتگوها منتقل کردم این بود که چگونه ایران، دانمارک، اتحادیه اروپا، آمریکا و کشورهای دیگر منطقه می توانند علیه تروریسم مبارزه کنند. این موضوع یکی از مهمترین محورهای مذاکرات من در سفر به تهران بود.» لیدگارد عنوان کرد که به نمایندگی از ائتلاف جهانی علیه داعش، حامل پیام ویژه ای برای ایران و عربستان است.

همچنین وزیر امور خارجه دانمارک در مصاحبه با تسنیم گفته بود: ما در اجلاس ناتو شرکت کردیم و ائتلافی را علیه داعش تشکیل دادیم، امیدواریم بتوانیم علیه تروریسم و به‌ویژه داعش اقدام خوب و برق‌آسایی را انجام دهیم. ما از همه ابزار موجود از جمله ابزار نظامی و بشردوستانه استفاده می‌کنیم و باید جلوی رسیدن پول به داعش را بگیریم؛ به‌طور قطع این نیاز به کمک‌هایی از جمله ایران و برخی از کشورهای عربی از جمله قطر دارد.

روزنامه خراسان نیز امروز در مطلبی نوشته بود کاملا منطقي است که وزير خارجه اين کشور به نمايندگي از ائتلاف تشکیل شده بر علیه داعش روانه ایران شده و اهميت ديگر اين است که لیدگارد مشهد را به قصد جده ترک کرد تا پس از ايران با مقامات کشور پادشاهي عربستان سعودي نيز مذاکره کند.

اما در این بین به نظر می رسد پاسخ مقامات ایرانی به درخواست وزیر خارجه دانمارک منفی بوده است. چنان که تسنیم امروز گزارش داده مسئولین کشورمان ماهیت ائتلاف تشکیل شده را به‌دلیل نمایشی بودن، فقدان صداقت و رفتار دوگانه برخی اعضای آن زیر سؤال برده و بر نقش محوری و اراده قاطع جمهوری اسلامی برای مبارزه واقعی با تروریسم تأکید نموده‌اند. این خبرگزاری در ادامه عنوان کرده که اظهارات شب گذشته سخنگوی کاخ سفید با عنوان این که جایی برای ایران در ائتلاف مبارزه با تروریسم وجود ندارد، واکنش به پاسخ ارایه شده از سوی ایران بوده و استفاده از رویکرد فرار به جلو می‌باشد.

این در حالی است که محمد جواد ظریف در پاسخ به سوالی درباره همکاری ایران و آمریکا در مبارزه با داعش گفته بود« آمریکایی ها تا امروز در این بحث خیلی جدی نبوده اند. آنها به اشکال مختلف در سوریه از داعش حمایت کردند و اکنون نمی توانند تصمیم بگیرند که با شعارهایی که داده اند چه کار کنند.»

همچنین حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور، با اشاره به دیدار وزیر خارجه دانمارک با روحانی در صفحه شخصی خود نوشت: وزیر خارجه دانمارک که پس از اجلاس ناتو به تهران آمده بود، در دیدار با حسن روحانى در مشهد، تحولات اخیر غرب درخصوص تروریسم را مطرح کرد. ابوطالبی نکات مطرح شده از سوی وزیر امور خارجه دانمارک را به شرح ذیل دسته بندی کرده است:

١-اینکه برخى کشورهاى غرب تصمیم گرفته‌اند ائتلافى تشکیل و به موضوع تروریسم نگاهى همه جانبه داشته باشند.

٢-اینکه البته این بار هم این تصمیمى در حوزه ناتو است و همه جانبه بودن ابعاد آن چندان روشن نیست.

٣-اینکه وزیر خارجه دانمارک پس از تصمیم ناتو به ایران آمده و از ایران هم به عربستان مى‌رود.

٤-اینکه وزیر خارجه دانمارک مى خواست اطمینان دهدکه این نزاع اسلام و مسیحیت نیست.

سفیر معرفی شده از سوی کشورمان برای حضور در سازمان ملل، سپس به دسته بندی دیدگاه های روحانی پرداخته و نوشته است روحانى نیز خطاب به وزیر امور خارجه دانمارک گفت:

الف- مبارزه با تروریسم باید بدون پیش شرط و همه جانبه باشد.

ب- هدف آن الزاما حقوق تمامى انسان‌ها باشد.

د-این مبارزه باید بلندمدت و براساس تصمیمات جمعى باشد.

و- اگر ائتلاف غرب بتواند صرفا جلوى حامیان تروریسم را بگیرد، کار بزرگى در این راه کرده است.

این در حالی است که امروز، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، گفت پیمانی که ناتو بدون حضور ایران، روسیه و سوریه برای مبارزه با گروهک داعش تشکیل داده مبتنی بر معیارهای دوگانه است و هرگز موفقیت آمیز نخواهد بود.

لاوروف با بیان اینکه مبارزه با تروریسم مستلزم این مسئله است که غرب از تمایز میان تروریست‌ها و سیاست معیارهای دوگانه دست بردارد، تصریح کرد، تروریسم را نمی‌توان توجیه کرد و باید جامعه بین الملل برای مبارزه با این خطر با یکدیگر متحد شود.
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۱۹:۴۷:۴۱
برای مبارزه با داعش باید با هر کشوری که لازمه همکاری کرد (2367033) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۲۰ ۰۸:۱۱:۰۸
وقتی آمریکا، عربستان، ترکیه و قطر خودشون حامیان اصلی داعش هستند و الآن هم تو این مبارزه ی ظاهری فقط قصد عوام فریبی دارند، چرا باید با اونا همکاری کنیم؟؟؟؟ (2369256) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۰:۲۱:۳۸
اینا ترسیدن داعش این سگ وحشی پاچه ی صاحبانش رو بگیره
خودتون کردید که لعنت بر خودتون باد (2367060) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۱:۰۵:۲۲
نکته جالب در این میان موش دوانی کشور دوست و برادر روسیه است .براساس منافع ملی این کشورایران و غرب نباید به یکدیگر بدون حد واسط روسیه نزدیک شوند چون غربی ها هژمونی روس ها در اوکراین را به چالش طلبیده اند واقتصاد روسیه از سوی غرب تحریم شده است .ازسویی دیگر داعش با منافع روسها تصادمی نداشته و به مرز
هایش نیز نزدیک نیست.وجه غالب سیاست خارجی روس ها هم به طور طبیعی و حقوق بشر جایی ندارد که فکرکنیم روس ها با وجود داعش مشکل خاصی داشته باشند.سوی دیگر ماجرا ایران است که اساس سیاست خارجیش بر مبنای سنت مبارزه با غرب گرایی-توطئه دانستن و سوظن هر آن چه که غرب انجام می دهد بنا شده است.البته روس ها هم به خوبی عمق سیاست های ایران واقفند و به سان سنوات گذشته از ایران به عنوان کارت بازی استفاده می کنند این یعنی از سویی برای کشانیدن ایران برای مبارزه با داعش در تلاشند به غرب این گونه القا کنند که وجودشان ضروری است چون ایران به آنها اعتماد بی چون و چرا دارد.پس با استفاده از ضربه گیر ایران هم ضربات غرب به خودرا خنثی می کنند و هم هژمونی خود در اوکراین را بازپس بگیرند. (2367109) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۱:۰۵:۳۲
سوال این است که چطور می شود که داعش در ظرف یک هفته بخشهای وسیعی از عراق را اشغال می کند، اما نتنها نیروهای نظامی عراق زورشان به آنها نمی رسد بلکه نیاز به ائتلاف جهانی است و اوباما می گوید برای نابودی داعش به 3 سال زمان نیاز است؟ مگر گروه داعش چه تعداد عضو دارد، چه امکاناتی دارد و چطور آموزش دیده است؟ (2367110) (alef-13)
 
ahmad
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۱۰:۲۴:۳۵
عزیزم داعش یک فرد یا گروه نیست یک مکتب فکری است و بر اساس آن تا پای مرگ می جنگند چیزی که طرف های مقابل هیچ وقت آن را انجام نمی دهند (2367734) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۱:۱۰:۵۷
چرا باید پیام غرب تو سط سفیر دانمارک به ایران منتقل شود؟ مگر کانالهای دیگر دیپلماتیک وجود ندارد؟ (2367112) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۱:۳۲:۳۲
اساسا این فکر احمقانه ای از طرف غربیان میباشد که ایران در مبارزه با تروریسمی با آنان همکاری کند که خودشان آن را ایجاد و تجهیز کرده اند . اگر ایران در این ائتلاف مترسکی با آنان همکاری می کرد جای تعجب داشت .

سیاست خارجی ایران در قبال رد همکاری با غرب در مبارزه با تروریسم به معنای بی تفاوتی به اعمال وحشیانه گروه های تروریستی نیست بلکه اعتراض به عملکرد غرب در چرایی ایجاد و تعریف تاریخ تولید و تاریخ انقضای این گونه گرو ها توسط غرب است .

قبول همکاری ایران با این ائتلاف ساختگی این پیام را به دنیا مخابره می کرد که این گروه های افراطی ارتباطی به غرب و حمایتهای آنان در تشکیلشان نداشته و به همین خاطر ایران حاضر به همکاری با آنان است .

سیاست خارجی ایران در رد پیشنهاد همکاری منطقی و عاقلانه می باشد . (2367132) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۱۹:۱۲
نفوذ دادن داعش در کشورهای اسلامی توسط آمریکا و اروپا همانند رژیم جعلی اسرائیل زنگ خطری در کل منطقه و جهان است. لذا تا دیر نشده باید از ریشه خشک شود. (2367182) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۱۹:۳۳
به نظر می‌رسد موضوع سر بریدن خبرنگار آمریکا توسط داعش بازی جدید دشمنان برای اشغال مجدد کشور عراق و نیز حضور نظامی در سوریه باشد. داعشی‌ها بدون اشاره اربابان خود کاری نمی‌کنند. (2367187) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۰:۳۸:۴۱
"این در حالی است که امروز، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، گفت پیمانی که ناتو بدون حضور ایران، روسیه و سوریه برای مبارزه با گروهک داعش تشکیل داده مبتنی بر معیارهای دوگانه است و هرگز موفقیت آمیز نخواهد بود. "

آقای لاوروف !! اونا که از ایران خواستن در این پیمان شرکت کنه ایران خودش نپذیرفته ! و تو رو خدا دلگیری روسیه از ناتو وانتقام گیری از آن را به وسیله ایران تسکین ندهید ! (2367330) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۰:۴۱:۱۹
ایران که داره با داعش مبارزه می کنه پس چرا دنیا نباید از این تلاش ایران با خبر بشه ؟! چرا باید همه چیز به نام شرکت کنندگان در این پیمان نوشته بشه ؟! (2367336) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۰:۵۴:۰۳
یکبار دیگر فرصتی که از دست دادیم ! فرصتی که ترکیه وعربستان حامی داعش از آن بهره می برند وخود را قهرمان مبارزه با تروریست نشان می دهند!!
اما ایران دشمن داعش وتروریست به عدم همکاری در مبارزه با داعش وتروریست معرفی و محکوم می شود !!! برداشت امروز مردم از بیانات سخنگوی آمریکا همین بود این که ایران در این مبارزات جایی ندارد !! (2367345) (alef-10)
 
رضا ع
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۱۰:۰۶:۵۲
به ايران فرصتي داده نشده، از ما فقط حمايت و پشتيباني خواسته اند و دادن خون در مبارزه با داعش در پايان كار مثل ماجراي عراق و افغانستان ما حامي گروههاي تروريستي قلمداد خواهيم شد و چوب دوسر طلا خواهيم بود. سياستمداران به آناني پاداش نمي دهند كه كار درست را انجام مي دهند بلكه به آناني پاداش مي دهند كه منافعشان را تامين مي كنند و ايران فعلا در جهت تامين متافع غرب در منطقه گام بر نمي دارد. (2367707) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۲:۲۱
من تعجب می کنم از این دوستان که از یه حساب دو دوتای معمولی هم عاجزند!!!!
کیه که ندونه داعش و بقیه ی گروه های تروریستی توسط آمریکا ایجاد شدن و به اشاره ی همون آمریکا، با پول های عربستان و قطر و کمک های ترکیه به حیات ننگینشون ادامه میدن؟
حالا چی شده که یه دفعه همه ی اینا شدن ضد تروریست؟؟!! (2369262) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۱:۰۶:۰۴
شما مطمئن هستيد كه دنيا اين باور را دارد كه غرب ارتباط با تروريست ها دارد، ارتباط هم داشته باشد فعلأ انچه روي صحنه به دنيا ارائه ميشود اين است كه در صدد مبارزه با ان است .كه در حالي كه اكثر كشورهاي بزرگ منطقه نيز به اين ائتلاف ساختگي پيوسته اند، همراهي يا عدم همراهي ايران پيامي ديگر به دنيا مخابره ميكند! از طرفي داعش تا قبل از اينكه امريكا تصميم به برخورد شديد بگيرد و ائتلاف ساختگي يا واقعي ايجاد كند و احتمال به يقين در اينده نزديك مبادرت زدن ان خواهد كرد و با توجه به شرايط استعداد رشد و بزرگ شدن بيشتر را داشت كه حتي براي ايران تهديد شود يا حداقل مزاحم و مشغله! اما اكنون اين خطر و مزاحمت. توسط امريكا و .... حداقل تضعيف ميشود.  (2367354) (alef-10)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۱:۵۲:۰۶
اروپا وامریکا اگر نتوانند نظر ایران را جلب کنند جریان سوریه پیش خواهد امد واین وسط هم انها بشدت اسیب میبینند هم عراق دچار وضعیت وحشتناکی خواهد شد داعش به هیچ عنوان به ایران نخواهد امد چون می داند مردم ایران چنان قدرتی دارند که حتی اگر دولتی هم مثل زمان اول انقلاب وجودنداشته باشد میتوانند با جان خود از کشورشان دفاع کنند ومانند اعراب راحت طلب نیستن تا بهشون حمله میشه همگی یا فرار میکنند یا حاضر میشن ناموسشان را به دشمن تسلیم کنند اگر ایران این وسط نقشی نداشته باشد تا سال اینده عربستان هم روبه نابودی خواهد رفت انها خواستن بدون درنظر گرفتن ایران سوریه را ارام کنند واسدرا برکنار کنند دیدن نشد حالا چرا بازهم دارند تجربه سوریه را تکرار میکنند چیزی نیست جز اینکه قصدشان نابودی خاورمیانه هستش اینها میبینند عربستان با دلارهایش وقطر بادخالتهایش برایشان دردسر درست کرده اند وترس اینکه اسراییل این وسط اسیب ببینه تصمیم گرفته اند تا با بازی دوگانه داعش را به جان این اعراب بندازه وهمین کاررا خواهند کرد ایران هم از جریان سوریه درس گرفته وزیاد دخالتی نمیکنه تاجایی که داعش برای ایران خطر نداشت باشد ایرانهم خودش را کنار میکشد حالا اعراب خوشگذران واروپایی ها بنشینند وببینند کی ضرر میکنه (2367142) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۰۲:۵۷
مشکلی‌ که در فرایند مذاکره و رابطه ایران و غرب وجود دارد این است که ایران به دنبال آشتی‌ و دوستی‌ با طرف مقابل نیست بلکه به دنبال تعین چگونگی‌ درگیری و خطوط قرمزی است که دو طرف در درگیری خود باید رعایت کنند!!... مانند دو نفر که میخوان با هم فیزیکی‌ در گیر بشن، مثلأ میگن پنجه بوکس ممنوع، لقد به فلان قسمت ممنوع، مشت بی‌ هوا ممنوع، زدن ضربه به پایین بدن ممنوع و.... یعنی‌ ایران میگه تحریم نفت من ممنوع، تحریم بانکی‌ من ممنوع و،،،، طرف مقابل هم میگه غنی سازی ممنوع، موشک سازی ممنوع و... تا ما به دنبال یک بازنگری اساسی‌ و یک رابطه جدید مبنی بر پایان هر گونه زد و خورد و حل مسائل بر اساس مذاکره نه درگیری و فنهای مبارزه فردی نباشیم، هیچ چیز بین ایران و غرب تغییر نخواهد کرد! (2367157) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۰۹:۵۴:۰۱
گل گفتی. (2373252) (alef-3)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۰۹:۳۲
واقعا مطمئنید پاسخ ایران منفی بوده است ؟! قطعا ایران در خصوص موضوع داعش با این ائتلاف همکاری خواهد کرد البته این همکاری از نظرکیفیت و کمیت متناسب با اهداف جمهوری اسلامی است . واقعیت را باید پذیرفت مقابله با این گروه از عهده ی یک کشور خارج است . (2367161) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۱۴:۵۰:۲۵
نه مطمئنا ایران برای مبارزه با داعش پاسخش مثبت است و همکاری خواهد کرد اما برای این که تند روهای داخلی دلواپس همکاری ایران وآمریکا نشوند واسرائیل هم گمان نزدیکی ایران وآمریکا به سرش نزند این همکاری را مخفی خواهد کرد!! وهمین تفکر است که باعث ضربه خوردن ایران می شود! چرا ؟! چون ایران به طور غیر رسمی و پنهانی با داعش مبارزه می کند وحتی شاید از طرف داعش صدمه هم ببیند اما هیچ کس متوجه فداکاریهای ایران نمی شود! وباز به دلیل این پنهانکاری فرصتی برای تبلیغات غرب بر علیه ایران فراهم می سازد !چه طور ؟! تا به دنیا بگویند ما از ایران درخواست همکاری بر علیه تروریست را داشتیم اما ایران نپذیرفت . چرا ؟ چون همان طورکه بارها گفته ایم ایران حامی تروریست است اینهم مدرکش !! همین حالا هم دنیا از سخنان خانم هارف اینگونه نتیجه گیری می کند ! (2368351) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۱۳:۰۳
تمام حرف اسرائیل ، عربستان، ترکیه، اردن، قطر، مصر و در یک کلام اعراب سنّی به آمریکا و غرب این است که فقط در صورتی‌ ما از حمایت از داعش دست بار میداریم که مانند حذف صدام موجب برتری ایران و سوریه نشود، یعنی‌ اگر سیاستی بخواهد از سوی آمریکا و غرب در خاورمیانه علیه داعش انجام بشه باید متضمن عدم سود و برتری ایران و بشر اسد و حزب لله سوریه و شیعیان جنوب عراق باشه، چون آنها میگن حذف داعش بدون تزیف اسد و ایران یعنی‌ خلع سلاح عرب‌ها در برابر ایران... پارادوکس اوباما همین است! فقط باید تاسف خورد که طوری سیاستهای را پیش گرفتیم که منافع ترکیه ، اسرائیل، مصر،عربستان و حتی سودان و پاکستان در مواجهه به ایران است!!! (2367167) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۱۴:۵۸:۴۰
ایران باید برای مقابله با حمایتهای عربستان قطر وترکیه از داعش به طور علنی با آمریکا همکاری کند و فرصت همکاری حامیان داعش با آمریکا را از آنها بگیرد وبه آنها اجازه ندهد چهره خون آلودشان را پشت این ائتلاف پنهان کنند و بعد هم طوری رفتار کنند که ایران از این ائتلاف محروم است چون به حمایت از اسد بر خواسته وبه نوعی خودش هم حامی تروریست است ! ایران با عدم شرکت در این ائتلاف عملا فرصت تطهیر را به کشورهای حامی داعش می دهد ! (2368370) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۰:۴۵:۴۳
با چه رویی این دانمارکی های جنایتکار به ایرانی که در حقش ظلم کرده اند وارد می‌شوند ؟ (2367338) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۷:۲۵:۰۵
مضحکه
ترکیه تو ائتلاف هست؟!!!!!!!!!!
پس کی از داعش نفت مفت بخره؟ (2367456) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۷:۴۲:۲۹
آمریکا داعش را نابود نمی کند بلکه تنبیه و محدود خواهد کرد چون هنوز تاریخ مصرفش به پایان نرسیده (2367474) (alef-10)
 
مودی
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۹:۰۶:۴۵
عملیاتی ترین، و واقعی ترین، صادقانه ترین و موثرترین مقابله و مبارزه با تروریسم را جمهوری اسلامی ایران سالهاست انجام میدهد و نیازی هم به پیوستن به این چنین ائتلاف ها و محورهایی که عمدتا نمایشی و برای جلب توجه افکار عمومی با سروصدای زیاد و البته حاصل بسیار کم ایجاد میشود، ندارد. این جمله به هیچ عنوان شعاری و احساسی نیست. کافی است به فهرست گروه ها و دسته جات و سازمانهایی که تقریبا تمام دنیا به تروریسم بودن آنها اذعان دارند و حتی رسما هم اعلام شده است نظری بیندازید. منافقین ،پژاک،القاعده ،النصره ،داعش و.....آیا کسی در دشمنی این گروه ها با نظام جمهوری اسلامی ایران شکی دارد ؟و آیا علت این دشمنی که بسیار هم عمیق است به غیر از مبارزه و مقابله بی امان نظام جمهوری اسلامی ایران با آنان است؟!!!
یک تفاوت بسیار مهم دیگر مبارزه نظام ما با تروریسم با مقابله سایر کشورها و ائتلافهای عمدتا غربی با تروریسم این است که نظام اسلامی ما ماهیتا و از اساس با این تروریست ها مخالف است ،نه مانند کشورهای غربی که فقط و فقط بر اساس منافع خود تروریست ها را به خوب و بد تقسیم میکنند و و حتی یک گروه تروریستی را در یک مقطع مکانی و زمانی ایجاد و حمایت و تقویت میکنند و بعدا یا در همان مقطع زمانی و البته در مکانی دیگر همان گروه را تروریست مینامند و داعیه مبارزه با آن را آن هم با سرو صدای زیاد دارند. اگر دقت کنید اکثر این گروه های تروریستی به اعتراف صریح خود غربی ها (القاعده ،النصره ؛ داعش و منافقین و....) را خودشان ایجاد کرده اند و یا هم مانند منافقین از حامیان اصلی آن بوده اند. بنابراین میتوان گفت که پاسخ مقامات کشورمان به این مقام دانمارکی بسیار معقولانه و منطقی و درست بوده است . (2367584) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۹:۱۰:۴۶
مخالفم. ایران باید در این ائتلاف حضور مشروط پیدا می کرد و در قبال آن امتیازاتی هم می گرفت. چقدر با طناب پوسیده روسیه باید در چاه فرو رفت؟ (2367589) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۰۹:۳۷:۴۸
یکی از اهداف انها از ائتلاف ظاهری با ایران بدبین کردن کشورهای اسلامی به خصوص اهل سنت به شیعیان است. (2367637) (alef-13)
 
صبا
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۱۰:۰۸:۴۶
در مجموع به صلاح منافع ملی ایران نیست که در این ائتلاف مشوش پلید شرکت کند هرچند حق داعش نابودی است. (2367711) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۰۶-۱۹ ۱۱:۲۳:۱۴
;کاملاً واضح است که اسرائیل ,عربستان و قطربا موافقت انگلستان و آمریکا داعش را به وجود آوردند .اسناد اسنودن این واقعیت زرا به خوبی نشان می دهد.تنها طرف هایی که صادقانه و جداً با تروریسم داعش مخالفند و خواهان سرکوب جدی آن و نه استفاده ابزاری از ان هستند به ترتیب عبارتند از روسیه,ایران,سوریه و دولت عراق بویژه شیعیان و در درجه بعد کردها و سنی های سکولاریا میانه رو. البته معنی این حرف این نیست که ایران با آمریکا و اروپا برعلیه داعش همکاری نکند اما باید مواطب باشد دردام آن ها نیفتد.کسی که آمریکای حامی اولیه القاعده و داعش و سعودی و ترکیه فرصت طلب را ضد تروریست بداندوکشورهایی که داعش به خون مردمانش تشنه است مثل ایران سوریه و روسیه را موردانتقاد قراردهد(مثل بعضی از این نقطه نظرات غیرعاقلانه در سایت ها) اگرجاسوس ام آی سیکس یاانگلیس زده نباشد هیچ چیز از سیاست نمی فهمد (2367848) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.