کد مطلب: 257524
چرا برنجهای خارجی قد میکشند؟
تاریخ انتشار : شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۰۴
دبیر کانون دانش و صنعت برنج گفت: قد کشیدن و یکدست بودن برنج خارجی که مزیت خاصی در برابر برنج ایرانی ندارد فقط به رقم محصول و فناوریهای پیشرفته در بستهبندی این نوع برنجها بازمیگردد.
به گزارش ایسنا، غلامرضا خانکشی پور - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج - اظهار کرد: دلیل اینکه برنجهای خارجی قد میکشند به روشهای عملآوری و بسته بندی و نوع رقم محصول برمیگردد و این در حالی است برنجهای خارجی از نظر طعم و کیفیت به هیچ وجه قابل مقایسه با برنجهای ایرانی نیستند.
وی با بیان اینکه نمیتوان بدون سند و مدرک برنجهای خارجی را صنعتی یا دستکاری ژنتیکی شده نامید، افزود: میتوان برای شناسایی و تضمین کیفیت ارقام برنج ایرانی آنها را از نظر انگشت نگاری ژنتیکی ثبت کرد اما باید از یک سو مسئولان از نظر آموزش ترویج روی شناسایی هر چه بهتر کیفیت برنج ایرانی کار کنند و از سوی دیگر صنعت فرآوری و بسته بندی برنج روز به روز پیشرفته تر از گذشته شود.
برنج ایرانی نای رقابت با برنج خارجی را ندارددبیر کانون دانش و صنعت برنج تصریح کرد: برنج ایرانی قدرت تبلیغات ندارد، چراکه برنج های خارجی را بخش های خصوصی قدرتمند می خرند که می توانند برای خود تبلیغات گسترده کنند و جایزههای بزرگی را به خریداران بدهند. این در حالی است که قدرت برنج ایرانی تنها سرمایه های کشاورزانی است که همچنان از روش های سنتی برای فروش محصول خود استفاده می کنند.
خانکشیپور گفت: باید بازار برنج را از روش های سنتی گذشته به سمت بازاریابی مدرن سوق دهیم و به گونه ای تولید داخل را به بازار عرضه کنیم که نرخ ارز اجازه افزایش قدرت رقابت به برنجهای خارجی را در برابر برنجهای تولید داخل ندهد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر فقط برندهای طبیعی در بازار برنج داخلی وجود دارد. در حالی که باید به سمت برندهای صنعتی حرکت کنیم و با توسعه صنایع بسته بندی و برندسازی قدرت رقابت برنج ایرانی را افزایش دهیم. از سوی دیگر مسئولان نیز نباید محصول خارجی را مورد حمایت قرار دهند. این در حالی است که علیرغم ممنوعیت واردات برنج در ماههای اخیر بازار از برنجهای وارداتی اشباع شده است.
برنج ایرانی گرونه و قاطی داره (2630035) (alef-11)
هر کس به فکر سلامتی خود و خانواده اش باشد قطعا از برنج های فر آوری شده ی خارجی استفاده نمی کند (2630120) (alef-11)
ای کاش فیلم ساخت برنج فراوری شده ی خارجی برای عموم منتشر می شد تا مردم می فهمیدند چه آشغالی را به عنوان برنج مصرف می کنند (2630123) (alef-11)
حقانی
۱۳۹۳-۱۱-۰۴ ۲۱:۴۳:۳۰
چسب بکار رفته از نوع مرغوب است (2630146) (alef-11)
بانوی خانه دار
۱۳۹۳-۱۱-۰۴ ۲۲:۰۴:۴۸
برنجهای ایرانی شفته می شوندباهرروشی که ان راطبخ می کنیم بازهم مثل آش می شوندضمنن بعضی برنجهایی که بانام ایرانی فروخته می شونددرواقع محصولی است که بابرنج تایلندی پیوندخورده اندوبرنجکاران سالهاست ان رامی کارندچون پرمحصول است اماکیفیت نداردوهمان برنج تایلندی است.قبلابرنج صدری وطارم هم قدمی کشیدندوهم عطروبوی شان عالی بودالان برنج هاشمی تاواردقابلمه می شودتبدیل به آش می شودفکراساسی بایدکردوگرنه مردم برنج خارجی راترجیح می دهنداگرعطروبونداردلااقل آش نمی شود. (2630194) (alef-11)
معتدل
۱۳۹۳-۱۱-۰۴ ۲۲:۱۷:۲۹
اگه ته موندههای برنج ایرانی گیرمون بیاد بهتراز این لاستیکهاست که میخوریم ولی حیف گیرمون نمیاد (2630208) (alef-11)
برنج با یارانه ارزی برابر 1500 تومان وارد ایران می شود وتعرفه اش هم نصف خودرو است چرا تولید ببخشد مونتاژ خودرو عبادت است وتولید برنج گناه ؟ (2630223) (alef-11)