توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 226564
کدام مدیران به جشنواره کن رفتند؟
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۵
حالی شصت و هفتمین جشنواره کن از امروز رسما کار خود را آغاز می‌کند که ۱۲ نفر از مدیران سینمایی از بخش‌های مختلف در این رویداد حضور دارند.

به گزارش فارس، همزمان آغاز رسمی شصت و هفتمین جشنواره کاروان سینمای ایران نیز در قالب گروه های مختلف عازم این رویداد بین‌المللی شده است که به تعبیر برخی بسیاری از کارشناسان سینما، مهمترین رویداد سینمایی جهان است و با استفاده مناسب از ظرفیت‌های سینمای کشور می‌توان به دستاوردهای خوبی دست پیدا کرد.

بسیاری جشنواره کن را بزرگترین فستیوال و گردهم‌آیی سینماگران و مدیران سینمایی از سراسر جهان می‌دانند و تلاش می‌کنند تا حضور موثری در این رویداد سینمایی داشته باشند و سینمای ایران نیز امسال از بخش دولتی ۱۲ مدیر را به این جشنواره اعزام کرده است تا بلکه شاهد دستاوردهای خوبی برای سینمای ایران باشیم.

براساس این گزارش، بنیاد سینمایی فارابی کاروانی ۴ نفره، مرکز گسترش ۲ نفره، موسسه رسانه‌های تصویری ۴ نفره و انجمن سینمای جوان یک نفره به عنوان موسسات تابعه سازمان سینمایی به کن اعزام کرده‌اند که مسولیت این کاروان بر عهده آرش امنیی مدیر بین‌الملل سازمان سینمایی است.

از بنیاد سینمایی فارابی ابراهیم داروغه زاده معاونت فرهنگی، امیر اسفندیاری مدیر بین‌الملل، وحید اسفندیاری و کامیار محسنین به جشنواره کن اعزام شده اند که در واقع مسولیت برپایی چتر سینمای ایران نیز بر عهده گروه اعزامی فارابی خواهد بود. از موسسه رسانه‌های تصویری عباس اسداللهی خزانه‌دار موسسه به عنوان سرپرست و علی حاج قاسمی مدیر بین‌الملل و دو نفر از کارمندان بخش بین‌الملل به کن ۶۷ اعزام شده‌اند.

از سوی انجمن سینمای جوانان ایران نیز بهمن آقایی که سال‌های مسولیت بخش بین‌الملل این انجمن را بر عهده داشته است برای گسترش روابط انجمن در حوزه فیلم کوتاه و بازاریابی اعزام شده است. همچنین از سوی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی نیز شیرین نادری مدیر بخش بین‌الملل و علیرضا قاسم‌خان معاونت آموزشی و پژوهشی مرکز به کن رفته‌اند که البته مرتضی رزاق‌کریمی قائم‌مقام مرکز گسترش نیز به عنوان تهیه‌کننده بهترین فیلم جشنواره سینمای حقیقت در کاروان ۱۵ نفره سینماگران حضور دارد که در انجام مذاکرات می‌تواند با نادری و قاسم‌خان همراه شود.

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، همچنین از سازمان سینمایی حوزه هنری نیز سهیل جهان‌بیگلری به عنوان مدیرعامل، مریم نقیبی مدیر بخش بین‌الملل و الهه طاهایی کارمند بخش بین‌الملل به کن ۶۷ اعزام شده‌اند.

از خانه سینما هم محمدمهدی عسگرپور به عنوان مدیرعامل برای شرکت در اجلاس سالانه فیاپ که در حاشیه جشنواره کن برگزار می‌شود، عازم فرانسه خواهد شد.همچنین لیلا حاتمی به عنوان داور بخش اصلی و عباس کیارستمی به عنوان داور بخش فیلم‌های کوتاه تنها نمایندگان رسمی سینمای ایران در کن ۶۷ هستند.

براساس این گزارش، پیش از این اعلام شده بود نرگس آبیار کارگردان فیلم «شیار ۱۴۳» و مصطفی کیایی کارگردان فیلم «خط ویژه» از بخش آرای مردمی، تقی علی قلی‌زاده تهیه‌کننده فیلم «رستاخیز» و برگزیده جایزه بهترین فیلم در بخش سودای سیمرغ، سیدجمال ساداتیان تهیه‌کننده فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» و برگزیده بهترین فیلم در بخش سودای سیمرغ، بهروز افخمی برگزیده جایزه بهترین فیلمنامه در بخش سودای سیمرغ برای فیلم «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران»، احمدرضا درویش کارگردان فیلم «رستاخیز» و برگزیده جایزه بهترین کارگردانی در بخش سودای سیمرغ، جمشید محمودی کارگردان فیلم «چند متر مکعب عشق» و برگزیده جایزه بهترین کارگردانی در بخش نگاه نو، محمدهادی نائیجی نویسنده فیلمنامه «حق سکوت» و حائز رتبه اول در بخش نگاه نو، هومن سیدی کارگردان فیلم «سیزده» و برگزیده جایزه ویژه هیات داوران در بخش نگاه نو سی‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، مرتضی رزاق‌کریمی تهیه‌کننده فیلم «خاطراتی برای تمام فصول» برگزیده بهترین فیلم از هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم حقیقت و محمد نصیری کارگردان فیلم داستانی «جاده فرعی» برگزیده بهترین فیلم از سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، هیات اعزامی هنرمندان ایرانی به جشنواره کن سال جاری را تشکیل خواهند داد.

به هر ترتیب باید تا پایان شصت و هفتمین جشنواره کن که البته بسیاری از سینماگران و اهالی رسانه‌ نیز با هزینه‌های شخصی به این فستیوال سفر می‌کنند منتظر ماند و دید ماحصل حضور کاروان ۱۲ نفره مدیران سینمایی در جشنواره کن برای سینمای ایران چه خواهد بود؟