توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 300480
توصیه هایی برای مراقبت های روانی بیماران سرطانی
ایسنا نوشت: یک روانشناس بالینی با تاکید بر اهمیت و ضرورت درمان روحی یک فرد مبتلا به سرطان توسط روانشناس گفت: اکنون برخی از مراکز درمانی از خدمات روان‌شناختی استفاده می‌کنند اما این موضوع هنوز فراگیر نشده لازم است در ابتدا ضرورت دریافت خدمات روان‌شناختی برای تیم درمانی تبیین شود.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۷
دکتر رباب حامدی گفت: می‌توان برای کمک به بیماران سرطانی دوره‌های مدون درمان فردی و به خصوص گروهی در مراکز درمانی برای خانواده ها و بیماران در نظر گرفت.

این روانشناس بالینی پیشنهاد کرد: می توان در صداوسیما برنامه های آموزشی برای خانواده ها تدارک دید و حتی در مورد چگونگی برخورد صحیح با سرطان و درمان آن سریال ساخت. برای کمک به کودکان سرطانی نیز لازم است، برنامه‌های ویژه‌ای مانند بازی درمانی در نظر گرفت.

حامدی در خصوص اینکه چه زمانی برای مراجعه به روانشناس در این بیماری مناسب است، گفت: با توجه به این که دوره ابتلا به این بیماری و طول دوره درمان در سرطان ها و بیماران مختلف، متفاوت است، زمان خاصی را نمی توان ذکر کرد. اما می توان گفت از اولین زمان تشخیص تا مرحله ای که بیماری ادامه دارد، درمان روان شناختی برای بیمار و خانواده اش لازم است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: هر چند اساس سرطان مشکلات فیزیولوژیک و جسمی است، اما آنقدر جنبه های روانشناختی در تشدید و موثر بودن درمان و پیش آگهی آن تاثیر گذار است که می توانیم بگوییم برای افزایش مقاومت بیمار در برابر بیماری و اثر بخشی بهتر درمان، حضور روان‌شناس ضروری است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.