نظر منتشر شده
۸۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267082
نامزدهای دموکرات و جمهوری خواه در مورد ایران چگونه فکر می کنند
بخش خارجی الف، 28 فروردین 94
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۵
این هفته رقابت های انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا وارد فاز جدیدی شد و دو نامزد جدید تصمیم خود را برای حضور در عرصه مقدماتی انتخابات اعلام کردند. این دو نفر مارک روبیو، سناتور ایالت فلوریدا، از حزب جمهوری خواه و هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق از حزب دموکرات بودند.

هیلاری کلینتون، ۶۷ ساله، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا و همسر بیل کلینتون، رئیس‌جمهوری اسبق ایالات متحده، روز یکشنبه نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد. کلینتون برای دومین بار پس از سال ۲۰۰۸ است که نامزد ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا می شود. او نخستین بار در انتخابات مقدماتی در برابر رقیب آن زمان خود باراک اوباما شکست خورد و ناکام ماند. اعلام نامزدی کلینتون نه در یک گردهمایی حزب دمکرات، بلکه از طریق شبکه اجتماعی توییتر و پخش نواری ویدیویی در اینترنت صورت گرفت.
این در حالی است که باراک اوباما پشتیبانی خود را از نامزدی وزیر خارجه پیشین خود اعلام کرد و گفت هیلاری کلینتون وزیر خارجه برجسته‌ای بود و به اعتقاد وی می‌تواند رئیس‌جمهوری برجسته نیز بشود. فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان و لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه نیز نیز از نامزدی کلینتون برای ریاست جمهوری آمریکا استقبال کردند.

اگر حزب جمهوریخواه، هیچ زنی را برای احراز این پست نامزد نکند، کلینتون اولین زن در تاریخ انتخاباتی آمریکاست که از سوی یکی از دو حزب عمده نامزد شده است. در واقع باید منتظر ماند و دید که سنت شکنی در تاریخ ایالات متحده دوباره تکرار خواهد شد و بعد از باراک اوباما که به عنوان اولین رئیس جمهور سیاه پوست انتخاب شد آیا هیلاری کلینتون نیز به عنوان نخستین زن برنده انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ خواهد شد یا خیر.

از سوی دیگر و در جبهه جمهوری خواهان نیز مارکو روبیو، با اعلام نامزد شدن خود در انتخابات گفت که معتقد است ظرفیت منحصر به فردی برای رییس‌جمهور شدن دارد. وی همچنین به انتقاد از کاندیداتوری هیلاری کلینتون به عنوان نامزد حزب دموکرات آمریکا پرداخت.

سناتور ایالت فلوریدا ، هیلاری کلینتون را فردی دیروزی و قدیمی توصیف کرد که می خواهد آمریکا را به گذشته باز گرداند. او همچنین عنوان کرد که دولت اوباما امتیازات خطرناکی به ایران داده است. به عقیده روبیو آمریکا با کنار گذاشتن امتیازات خطرناک این دولت به ایران و خصومت این دولت(اوباما) با اسرائیل، بار دیگر رهبری دنیا را بدست خواهد گرفت. سناتور روبیو معتقد است توافق هسته ای در آینده تنها نگرانی بین المللی را درباره ایران کاهش نمی دهد، بلکه چشم انداز جنگ و رقابت تسلیحاتی را در خاورمیانه افزایش می دهد.
روبیو که در سال ۲۰۱۰ به عنوان سناتور فلوریدا انتخاب شد، سومین جمهوری‌خواهی است که آمادگی خود را برای ورود به عرصه رقابت‌های انتخاباتی به طور رسمی اعلام کرده است. از این حزب تا کنون دو سناتور به نام‌های تد کروز، از تگزاس و رند پاول از کنتاکی نامزدی خود را برای انتخابات ۲۰۱۶ اعلام کرده‌ اند.

تد کروز یک منتقد سرسخت دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری کنونی آمریکا و دموکرات‌هاست. وی پیش از این انتقاد از نامزدهای احتمالی دموکرات در انتخابات ۲۰۱۶ را آغاز کرده بود و درباره هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا گفته بود که او چهره فساد واشنگتن است. وی ماه گذشته به اظهارات باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا که گفته بود: چه عجله‌ای برای تحریم ایران وجود دارد؟ واکنش نشان داد و گفت عجله به خاطر وجود یک ایران هسته‌ای است که بزرگترین تهدید امنیت ملی پیش روی آمریکا به شمار می‌رود. عجله به خاطر این است که یک سال تحریم‌ها علیه ایران کاهش یافته تا دنبال سلاح هسته‌ای باشد.
رند پاول نیز از شاخه نوگرای حزب جمهوری‌خواه است و سابقه یک سخنرانی ۱۳ ساعته بر ضد باراک اوباما را در سنا دارد. پاول سیاست‌های دولت آمریکا و هم‌حزبی‌هایش را در خصوص تحریم‌های ایران و کوبا، استفاده از پهپاد و جاسوسی از حریم شخصی مردم بارها زیر سؤال برده‌است. او همچنین طرفدار کوچک‌تر شدن ارتش آمریکا است.
بااین وضعیت، اولویت بخشیدن به سیاست خارجی می تواند به ضرر رند پاول تمام شود. از سوی دیگر، مسئله امنیت ملی می تواند به نفع سناتورهای جمهوری خواهی مثل مارکو روبیو و تد کروز تمام شود که همواره از مواضع تند و جنگ طلبانه ای نسبت به ایران برخوردار بوده اند و خواهان اعزام نیروی زمینی بیشتر به عراق برای مهار داعش هستند.

تد کروز، رند پاول و مارک روبیو هرسه از چهره‌های محبوب در میان جناح محافظه‌کار تی پارتی هستند. تی پارتی جنبش سیاسی است که در مقابل سیاست‌های رئیس جمهور کنونی قد علم کرد که شعار دولت کوچک‌تر – مالیات کمتر را مطرح کردند و اوباما را متهم به داشتن افکار و برنامه های چپی و سوسیالیستی می کنند.

یکی دیگر از نامزدهای احتمالی جمهوری‌خواهان جب بوش، فرماندار پیشین و برادر جرج دبلیو بوش، رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده آمریکا است. کریس کریستی، فرماندار نیوجرسی، پل رایان، سناتور ویسکانسین، ریک پری، فرماندار تگزاس و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ ، سناتور سابق ریک سنتوروم نیز از دیگر گزینه هایی هستند که نامشان مطرح شده است.
گمانه زنی هایی نیز درباره احتمال کاندیدا شدن اسکات واکر، فرماندار ویسکانسین وجود دارد. واکر ، طی سخنانی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ اعلام کرده بود تنها در صورتی جمهوری خواهان می توانند به پیروزی برسند که یک نیروی تازه نفس، جدید و خارج از واشنگتن را برای رویارویی با هیلاری کلینتون انتخاب کنند. واکر کلینتون را بازنده بزرگ انتخابات ۲۰۰۸ نامید و اعلام نمود اگر جمهوری خواهان بتوانند ایده های جدید را مطرح نمایند او شکست خواهد خورد.
فرماندار ایالت ویسکانسین گفته در صورت نامزدی قطعی و پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توافق اتمی با ایران را لغو می کند. اما واکر فاقد تحصیلات دانشگاهی است اگر چه تاریخ ممکن است به واکر کمک کند. ۱۲ رئیس جمهور در تاریخ آمریکا وجود دارند که مدرک دانشگاهی نداشته اند. این افراد شامل جورج واشنگتن و ۱۰ فرد دیگر در قرن ۱۹ می شود که شامل آبراهام لینکلن هم هست.

رقابت ها چگونه پیش خواهد رفت

در جبهه دموکرات ها اوضاع تا حدودی مشخص است و هیلاری کلینتون، شانس بسیار زیادی برای کسب نامزدی حزب دارد. کلینتون بر خلاف دور اول نامزدی خود، این بار احتمالا نباید از داشتن یک رقیب جدی درون حزبی بیم داشته باشد، زیرا تا کنون در صفوف حزب دمکرات رقیبی جدی برای او دیده نشده است.

جو بایدن، معاون باراک اوباما نیز ظاهرا تصمیم دارد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود، ولی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که او عملا در برابر کلینتون شانسی ندارد. البته گمانه زنی هایی نیز مبنی بر احتمال نامزد شدن جان کری، وزیر خارجه وقت آمریکا نیز وجود دارد. دیگر گزینه های مطرح دموکرات ها سناتور الیزابت وارن از ماساچوست، اندرو کوئومو فرماندار ایالت نیویورک و مارتین اومالی فرماندار ایالت مریلند هستند.

اگر چه هيلاري کلينتون در حال حاضر محبوب است و در اولين نظرسنجي هاي مربوط به انتخابات رياست جمهوري در صدر قرار دارد اما او با مشکلاتي نیز روبه رو خواهد شد. اولين مشکل، سن وي است که در روز انتخابات رياست جمهوري شصت و نه سال خواهد داشت. آخرين ماههاي حضور وي در وزارت امور خارجه آمريکا نيز با مشکلات جسماني اش همراه بود.

ضعف ديگري که جمهوري خواهان مطمئنا از آن بهره برداري خواهند کرد مديريت وي در زمينه حمله به کنسولگري آمريکا در بنغازي ليبي است. اين حمله به قيمت کشته شدن چهار آمريکايي تمام شد. همچنین کلینتون به تازگی با رسوایی استفاده از ایمیل شخصی برای نامه های اداری و رسمی در دوران مسوولیتش در وزارت امورخارجه رو به رو شده است.

یکی دیگر از بزرگترین نقاط ضعف کلینتون با توجه به عضویتش در حزب دموکرات این است که وی دوستدار سیاست خارجی تهاجمی (بازها) است که باراک اوباما از موافقت او با جنگ عراق علیه خودش در سال ۲۰۰۸ استفاده فراوانی کرد.
در جبهه جمهوری خواهان رقابت بسیار داغ است و چندین کاندیدا وجود دارند که به همین دلیل تا زمان شروع انتخابات مقدماتی نمی توان حدس زد اوضاع برای آنها چگونه پیش می رود. به نظر می‌رسد رقابت‌ها در حزب جمهوری‌خواه آمریکا بیشتر بین چهره‌های محافظه‌کار محبوب در جنبش تی‌پارتی مانند تد کروز، رند پاول و جب بوش باشد. بدون شک اگر جب بوش، در انتخابات شرکت کند و وارد رقابت ها شود، در میان جمهوری خواهان پیشتاز خواهد بود و تجربه ی فرمانداری و نام خانوادگی که در میان جمهوری خواهان دارای اعتبار می باشد را یدک خواهد کشید. البته هنوز نام خانوادگی وی مشکلاتی را به بار می آورد. نه تنها به خاطر این که برادرش در نزد افکار عمومی همچنان نامحبوب است، بلکه این ایده که سومین نفر از اعضای یک خانواده، رئیس جمهور شود احتمالا از سوی کل رای دهندگان قابل پذیرش نیست.

چگونگی برگزاری انتخابات در آمریکا
مرحله نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۸ نوامبر ۲۰۱۶ (آبان ۱۳۹۵) برگزار می شود. فرد منتخب که پنجاه و هشتمین رئیس‌جمهوری این کشور خواهد شد، از روز ۲۰ ژانویه سال ۲۰۱۷ مسئولیت ریاست‌جمهوری آمریکا را برعهده خواهد گرفت. در صورتی که تعداد نامزدهای هر یک از دو حزب جمهوری خواه و یا دموکرات آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری بیش از یک نفر باشد، آنها وارد انتخابات درون حزبی می شوند تا در نهایت نامزد برگزیده برای شرکت در انتخابات معرفی شود.

در ایالات متحده آمریکا انتخابات بیش از آن که در میان احزاب مختلف جریان داشته باشد، میان رقبای داخل یک حزب صورت می‌گیرد و تنها در آخرین مرحله و چند هفته مانده به برپایی انتخابات عمومی، نامزدهای احزاب رو در روی یک‌دیگر قرار می‌گیرند. هر فردی که قصد داشته باشد در انتخابات شرکت کند، ابتدا باید در سلسله مراتب حزب خود به پیروزی دست یابد. هر یک از نامزدها باید در انتخابات مقدماتی در سطح ایالتی به پیروزی دست یابند و رقبای خود را از صحنه خارج کنند.
در سطح دولت فدرال، رییس جمهور از راه یک سیستم دو مرحله‌ای انتخابات می‌شود. از یک سو توسط مردم و از سوی دیگر توسط هیأت‌های انتخابی موسوم به «الکترال کالج» برای ۴ سال برگزیده می‌شود. مردم هر ایالت در نظام انتخاباتی آمریکا به صورت جداگانه و مستقل از ایالت‌های دیگر، همزمان در روز انتخابات نمایندگان کنگره‌ سنا،افرادی موسوم به الکترال کالج را انتخاب می‌کنند. تعداد الکترال کالج هر ایالت برابر با تعداد نمایندگان آن ایالت در کنگره‌ی فدرال به اضافه‌ی دو (که همان تعداد نماینده‌ سنای هر ایالت در سنای فدرال است) می‌باشد. تعداد الکترال کالج‌ها، ۵۳۸ نفر در کل کشور هستند که برای کسب ریاست جمهوری باید ۲۷۰الکترال کالج کسب شود.

طبق یک سنت دیرینه در هر ایالت به صورت جداگانه براساس این که کدام نامزد آرای بیشتری به دست آورده (صرف نظر از میزان اختلاف در تعداد آرای مردمی مربوط به هر ایالت) همه الکترال کالج‌های هر ایالت به فرد پیروز اختصاص داده می‌شود.
 
سعید ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۷:۱۹:۱۷
امیدوارم کلینتون رای بیاورد لابی های ایرانی باید در امریکا فعال شوند و به نفع کلینتون فعالیت کنند تا او رای بیاورد این به نفع ایران است یک نکته در مورد انتخابات :
انتخابات دو مرحله ای نیست مردم مستقیما رییس جمهور را انتخاب می کنند البته نسبت به دیگر کشورها یک تفاوت وجود دارد و آن این است که جمع کل آرای همه ی ایالت ها تعیین کننده نیست بلکه در هر ایالت اگر هر کاندیدا اکثریت را به دست آورد کل ظرفیت رای الکترال آن ایالت را خواهد برد و در مجمعوع کاندیدایی برنده می شود که اکثریت آرای الکترال کالج را ببردیعنی دویست و هفتاد از ۵۳۸ لازم به ذکر است که ظرفیت رای تلکترال هر ایالت برابر با تعداد نمایندگان ان ایالت در سنا و کنگره می باشد (2828405) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۳۹:۴۸
برادر جان این موضوع به خود ایران هم مربوط میشه. وقتی توی ایران شعار مرگ بر امریکا داده میشه نتیجه اش این میشه که یک عده توی امریکا اینو بزرگنمایی کرده و با تهیج کردن مردم امریکا که به ملیتشون خیلی حساسن رای می اورند. فقط برای اینکه بدونید یه عده چطوری توی امریکا از این شعار دلالی می کنند به این فکر کنید چطور احساسات مردم ایران با یه حرکت عربستان برافروخته شد. اگر قرار بود توی عربستان صبح تا شب بر علیه ما شعار بدن ببین دیگه چی میشد!! (2828437) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۵۴:۳۴
مرگ بر آمریکا .....زورت اومده میگیم ... من نه برای خودم بلکه برای هیروشیمایی ها ... عراقی ها ...فلسطینی ها ...لبنانی ها ... یمنی ها ....آخرش برای ایران میگم مرگ بر آمریکا ...شما نگران تفکر آمریکایی ها نباش خودشون تو جریانن چه خبره فقط یک عده لیبرال داخلی سعی بر استحاله ما دارن که نمیدونند شیعه از چه تفکری در مقابله با تهدید استفاده میکنه ... در ضمن اون عده مردم عربستان که وهابی نیستند به شدت از این حرکت ایران در قبال عربستان استقبال میکنند چون در اسلام نژاد پرستی منع شده و هم جنس بازی گناه کبیرس حالا یه عرب بگه مرگ بر پلهوی یا ما بریم بینشون بگیم مرگ بر مثلا ملک عبدالله کاملا هر دو استقبال میکنند (البته اگر مسلمون باشند و باشیم ) .... (2828514) (alef-11)
 
معتدل
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۵۱:۰۹
تو مگه وکیل کشورهای دیگر شدی، ژاپنیها و عراقیا خودشون بهترین روابط رو با امریکا دارن ، تو چه کاره ای از طرف اونا حرف می زتی، اصلا برو بجنگ ، اکثریت ملت در انتخابات اخیر گفتند دنبال صلح با جهان هستند و در مورد اسراییل هم هر چه مردم فلسطین قبول کنند ما هم باید قبول کنیم و بیشتر به ما ارتباطی ندارد، شما حتی 4 میلیون رای هم ندارید و اونایی که از شما راست بگن آماده جنگ واقعی باشن ده هزار نفر هم نیستین، بیشتر دنبال کاسبی از تحریم و ا دشمن سازی هستین، ریال رو از هفت تومن امثال شما 3900 تومن هم کردن، بسه دیگه (2828762) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۴۵:۵۹
هدف آمریکا در مذاکرات کشدار کردن آن است تا در این مدت به عنوان راستی‌آزمایی به پروژه استحاله از درون و از بین بردن مؤلفه‌های قدرت ملی، انقلاب اسلامی و تاراج ثروت ملی ما دست یابد. (2829477) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۷:۳۱:۰۹
مرگ بر آمريكا شعار اساسي قرن 21 است، همانگونه كه مرگ بر انگليس شعار اصلي قرن 20 بود. (2829801) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۴۶:۳۱
به آقای ظریف عرض می‌کنم به‌رغم اظهارات شما شکست آمریکا برای ما شیرین است وقتی دل ما خنک می‌شود که شما هم مثل کشتی‌گیران عزیزمان پشت آمریکا را در خاک خودش به خاک بنشانید. (2829478) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۴۶:۵۱
اظهارات چندی قبل دکتر ظریف در مورد توان نظامی آمریکا و اظهارات اخیر سفیر عودتی دولت حمید ابوطالبی در مورد ارزش تعامل با آمریکا را ببینید و نظر امام راحل(ره) را هم بنگرید (رابطه گرگ و میش) چرا این طیف شعار امام و شهدا و ایثارگران را می‌دهند ولی طور دیگری عمل می‌کنند؟ مردم بصیرت دارند و به خوبی قضاوت می‌کنند. (2829480) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۳:۰۳:۵۰
ما بک انسان معمولی
و امریکا جهانخوار به تمام معنا (2829509) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۷:۲۹:۱۰
تو مگه وكيل آمريكا هستي؟ (2829798) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۰:۵۶:۱۷
""شما نگران تفکر آمریکایی ها نباش خودشون تو جریانن چه خبره"""
دوست عزیز این جمله شما نشون میده که دارید با فرهنگ ایرانی فرهنگ غربی و بخصوص آمریکایی رو می سنجید. این کاملا اشتباه هست. امریکائیها پیچیده فکر نمی کنند و هر چی طرف بگه رو قبول می کند. مثل ما تعارف ندارند والبته توی انتقاد کردن بسیار محتاطند و اگر یه ایرانی باشی حتی فکر می کنی دارند ازت تعریف می کنند!! بنابراین این جمله خیلی بار سنگینی براشون داره. کلا شعار دادن کار خوبی نیست ولی اگر مصرید حداقل یه جور شعار بدید که مشخص باشه منظورتون دولت امریکاست نه مردم امریکا!!! پرچم امریکا 500 ساله توی این کشور نمادشون هست. (2829314) (alef-3)
 
واقع بین
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۱:۵۹:۲۴
چرا مرگ بر روسیه نمیگی بخاطر مسلمانان چچن؟؟؟؟چرا مرگ بر چین نمیگی بخاطر مسلمانان ایغور ؟؟؟؟برو کمی اگاهایت را بالا ببر تا تفاوت شعار سیاسی و واقعی را یاد بگیر.. (2830382) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۱۷:۲۵
احتمالا جب بوش رئیس جمهور میشه...چون معمولا یه دور دمکراتها رئیس میشن یه دور جمهوری خواهها
تازه الان مجلس آمریکا دست جمهوری خواه هاست که نشان میده تمایل عمومی به سمت این گروهه (2828702) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۳۷:۵۱
امیدوارم جب بوش یا اسکات والکر رئیس جمهور بشه.
کلینتون جالب نیست (2828909) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۲۹:۵۳
کجای کاری! هنوز در ایران بعضی می گویند:
مرگ بر آمریکا
مرگ بر شوروی
مرگ بر منافقین و صدام (2828898) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۲:۰۳:۵۱
یه عده نیستند یک ملتند ۲۲بهمن وشلوغی دایمی حرم امام رضا وسایر امام زاده ها
گواه این است براش شهید دادند الانم پاش واستادن اگه لازم باشه جلو شماهم وای میستند. (2829719) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۴۲:۲۲
سلام دوست گرامی
درسته که ما مرگ بر آمریکا می گیم ام اینطور هم نیست که از روی تفریح و سرگرمی این حرف ها رو زده باشیم.
گفتن مرگ بر آمریکا نتیجه بیش از 100 سال سیاست های مداخله گرانه آمریکا در کشور ماست. از کنار گذاشتن دولت مصدق با عملیات آژاکس گرفته تا همین دهه های اخیر که قومیت های داخل کشور را تجهیز میکنه و تحریم هایی که از اول انقلاب تا حالا سعی کرده اعمال کنه و هیچ وقت از حجم اون کم نکردند و ........

جالب اینجاست که میگن آمریکایی ها نسبت به پرچم خودشون خیلی غیرت و تعصب دارند در حالی که تو دنیا دارند پرچم این کشور رو آتش می زنند که اونهم به دلیل همین سیاست های مداخله گرانه است در عین حال هیچ وقت آمریکایی ها از این رفتار خود دست نکشیدند بلکه به این رفتارها ادامه دادند. مگر اینطور نیست که اگر تعصب دارند بایستی رفتار اشتباه خودشون رو بازبینی و اصلاح کنند تا این اتفاق تکرار نشه ، پس چرا هنچننان از موضع زور و چماق برخود میکنند. یا مثلا ما داریم میگیم مر بر آمریگا ، خوب چرا اونها رفتار مداخله گرانه خودشون رو تغییر نمی دهند .
گفتن مرگ بر آمریکا برای ما یک حرف بیهوده و یا از سر تفریح و نادانی نیست. بلکه یک جمله کوتاه است که نماد یک تاریخ است و آمریکایی ها یک قدم از این تاریخ ابراز نارضایتی نکردند و یک قدم از این رویه پا پس نکشیدند.

خوب است بدانید که ما توانستیم با عراق (نه عراق امروز بلکه عراق بعثی) کنار بیایم و هم کاری داشته باشیم البته در شرایط برابر . قطعا خیلی از مواضع در مقابل آمریکایی ها امکان تغییر دارد اما در شرایط برابر . از جمله اینکه در عمل به مردم ما احترام بگذارد و چند میلیارد دلاری که سالانه ضد ایران هزینه می کند به جیب افرادی که کار ترور و تفرقه و ..... را بر عهده گرفته اند ندهد.
یا حق (2828916) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۲:۰۵:۴۰
دمت گرم

حق گفتی (2829721) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۰۰:۳۲
تاریخ اثبات کرده که چه جمهوریخواهان باشند چه دموکراتها ما هیچ چیز برامون عوض نمیشه چون تفکرات خودمان را نمیخواهیم عوض کنیم و قدر فرصتها را هم نمیدانیم الان هم باید هی داد دعا کنیم که جمهوری خواهان رای نیارن و...هشت سال دموکراتها گذشت و ما کاری نکردیم
همون جمهوری خواهان بیان بهتره (2828449) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۳۰:۰۱
شما از طرفداران تحریم نیستین ؟ (2828494) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۳۲:۵۹
خیر از طرفداران واقعیت هستم. واقعیت اینه چه تحریم باشه چه نباشه بنده نظرم این بود که مشکل از خودمونه و از فرصتها بهره نمیبریم (2828638) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۶:۰۵:۲۶
بزرگترین مشکل هم همین است که تحریمها نمیذاره از فرصتها استفاده کنیم. (2828946) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۴۳:۵۸
داداش اینا همه فیلمه. رییس جمهور تو امریکانقش هویج داره سیاستای اصلی دست کنگره و لابی صهیونیست هاست
یادتونه اوباما اولاش چطوردرباره ایران و اسراییلصحبت می کرد و یا ازفلسطین دفاع میکرد؟
گوشش رو گرفتن ادب شد. (2828658) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۴:۲۷:۰۱
میشه بگی تو ایران چه نقشی داره؟ (2828825) (alef-3)
 
مهديار
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۷:۲۰:۲۱
(آمريكاپرستى در ايران،آمريكا ستيزى در اروپا!؟!)
نظرسنجى فُرسا (٢٠٠٦ در آلمان):
٤٥ ٪ مردم آلمان آمريكا را خطر بزرگترى از ايران براى جهان مى دانند(٢٨٪ ايران ، ١٦٪ هردو به يك اندازه)
نظرسنجى گالوپ (٢٠١٤ در ٦٨ كشور دنيا):
آمريكا خطرناك ترين كشور براى صلح جهانى !
در اين نظرسنجى هم مردم آلمان آمريكا را خطر بزرگترى نسبت به ايران دانسته بودند! (2829050) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۱:۱۶:۳۴
عزیزم به خودت زحمت نده ! مهم اينه که اون کسانی که نخ این عروسکها دستشون هست چه طرحی دارن! اگه میخواهی لابی کنی با اون سرمایه داری لابی کن پشت پرده است و انتخابات با نظر اون به نتیجه دلخواه اون می رسه (2829346) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۵:۳۷:۴۴
چقدر شماها ساده اید دموکراتها خیلی از جمهوری خواه ها بدترند چون با پنبه سر میبرند همین اوبا ما رو ببینید توی این سالها به اندازه کل از اول انقلاب پدر مردم رو در آورده (2831017) (alef-3)
 
مصطفي
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۷:۴۲:۰۵
انها بايد بپذيرد كه ايران بخاطر داشتن

فرهنك و ادب بسيار غني و كهن و هوش مثال زني ايراني در دنيا و در كنار:

١- اولين قدرت منابع انرژي دنيا ( نفت و كاز )
٢- پنجمين دارنده منابع زير زميني دنيا
٣- هشتمين كشور داراي جذبه هاي توريستي دنيا
٤- جذبه هاي توريستي مذهبي
٥- وصل به درياهاي ازاد از دو طرف
٦- زعفران ، خاويار ، پسته ، جزء بهترين كيفيت محصولات كشاورزي دنيا
٧- صنايع منحصر بفرد در دنيا مثل فرش و .....
٨- .........

""""ايران ثروتمندترين كشور دنياست""""

بدون شك بايد با بالاترين احترام به ما نگاه كنند (2828410) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۱:۰۱:۱۲
همه ی اینا که گفتی اندازه یه شرکت آمریکایی سود نداره داداش!74 میلیارد دلار فقط اپل فروش کرده.مقایسه کن با 20 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی ایران.یعنی آدم گریش میگیره بعضی نظرات رو میبینه (2828519) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۱:۰۱:۳۴
دوست عزیز، ثروتمند‌ترین کشور دنیا، تایوان است که به قول یک نویسنده غربی، صخره یی در آب است.... هیچ ندارد، با مساحتی به کوچکی استانهای کوچک ایران... ولی‌ ۲۳ میلیون جمیعت دارد، که پیشرفت و قدرت را در آرزو مرگ برای این و آن نمیدانند، بلکه پیروزی را در کار و ندیشه و رفاه بچه‌های خود می‌دانند... کره و ژاپن و سنگاپور هم به همچنین... هیچ ندارند ولی‌ همه چی‌ دارند! (2828520) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۴:۰۸:۲۲
اگه اینقدر خوبه خوب برو تایوان زندگی کن. (2828800) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۰۳:۰۲
سربازی رو چکار کنم (2829093) (alef-11)
 
ایمان
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۸:۲۲:۰۲
!!!!!!!!!!!!
اپل و بقیه شرکت های دارای فناوری پیشرفته که جای خود داره سود فروشگاه والمارت و فست فود زنجیره ای مک دونالد از همه ی اینایی که شما لیست کردی بیشتره

فقط ما نیستیم که به آبهای آزاد راه داریم، اگه منظورزت خلیج فارس و تنگهی هرمزه درسته اولا ولی یک طرفش مال عمانه و دوما با این خط لوله هایی که عربستان و امارات برای دروزدنش احداث کردن اهمیت گذشته رو نداره و و سال به سال هم اهمیتش کمتر میشه چون سهم خاورمیانه از تولید نفت جهانی نسبت به چهل سال پیش خیلی کاهش پیدا کرده (بخاطر کشورهای نوظهور صادرکننده از جمله برزیل، آنگولا، نیجریه، ونزویلا،گابن، کانادا، نروژ و....) (2829848) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۰۶:۱۶
کسانی که روحیه سازگاری با خط امام یعنی استکبارستیزی ندارند و یا قبلا داشته‌اند و امروز خسته‌ شده‌اند لااقل میدان و عرصه را برای دیگر نیروهای سازش‌ناپذیر باز کنند. (2828419) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۳۱:۱۵
سازش ناپذیر یا دلال تحریم ها ؟ (2828495) (alef-11)
 
انصار
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۴۰:۰۵
چشم طمع و دست از ثروت و امکانات مردم این مملکت بردارن، میدان براشون تا هرجا میخوان بازه، برن مبارزه کنند تا خسته شن!! (2828912) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۷:۵۲:۲۰
نترس اونایی که هشت سال رفتن مبارزه کردن و جونشون رو دادن بازم پاش برسه میرن اگر خودشونم نباشن بچه هاشون میرن
شما خودت رو نگران نکن ، بچسب به دنیای کوچیکت
آخر وقاهت اونجاست که به این آدمها میگید کاسب تحریم فقط برای اینکه ذلت سرفرو آوردن در برابر شیطان بزرگ رو برای رفاه بیشتر این دنیا انتخاب نمیکنن (2831335) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۴۴:۳۰
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم امام خمینی با آفریقای جنوبی هم مشکل داشت و رژیم آپارتاید رو دشمن می دونست! ولی با تغییر رویه دولت آفریقای جنوبی این کشور الان یکی از شرکای مهم ایران هست طوری که 49 درصد ایرانسل مال ام تی ان آفریقای جنوبی هست! وقتی رویه تغییر میکنه ما هم باید بسته به زمان حال!!!!!!!!!! تغییر کنیم وگرنه تو دنیای پرشتاب امروزی نمی تونیم منافع ملیمون رو تأمین کنیم! مشکل شماها اینه که فک میکنید فقط با دشمنی و جنگ میشه مملکت رو اداره کرد! در حالی که اکثریت مردم چیز دیگه ای رو میگن! (2829475) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۰۶:۵۷
از مجموع 28 تحریمی که کنگره آمریکا به تصویب رسانده تنها 5 تحریم مربوط به هسته‌ای است. یعنی اگر آمریکای عهد‌شکن این بار به عهد خود وفا کند فقط پنج تحریم تعلیق می‌شود و 23 تحریم همچنان باقی است. این پنج تحریم، تحریم‌هایی است که اگر کمی نگاه به توانایی داخلی داشته باشیم اثر چندانی در اقتصاد ما ندارد. (2828420) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۲۵:۳۹
خب ما هم در مورد هسته ای با اونها گفتگو کرده ایم، در مورد سایر موضوعات بحثی با اونها نداریم و عهدی با ما هم نبسته اند که انرا بشکنند.فرض کن در کشوری خارجی مردم بریزند و سفارت ما را اشغال کنند و دیپلماتهای ما را هم گروگان بگیرند واکنش ما نسبت به اونها چیه؟ ایا اگر مجلس ما قدرت داشته باشه از ابزارهاش استفاده نمیکنه؟ (2828460) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۴۳:۰۵
فعلا همون 5 تحریم کمر مردم رو شکسته (2828470) (alef-11)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۲۸:۱۶
اگه تحریمها نباشه که مسئولین محترم همه چیز رو از خارج وارد میکنند وتولید داخلی رو نابود میکنند اینایی که من میشناسم فکر اقتصادی ندارند واینی هم که داریم بخاطر همین نحریم وترس از تحریمه امریکا عقلش نمیرسه چه حوری انقلاب رو نابود کنه به سمتی حرکت میکنه که باعث تقویت انقلابه البته من با انقلاب دشمنی ندارم نظرم رو گفتم خدا دشمنان اسلام رو از احمقها افرید بنظرم این نمونه اش است (2828628) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۰۷:۱۶
اکنون زمان تن‌آسایی و راحت‌طلبی نیست. کار و تلاش درسایه خودباوری و تکیه بر امکانات داخلی می‌تواند ضامن استقلال و خودکفایی باشد. تحریم‌های ظالمانه آمریکا و غرب هرچند ضرر‌هایی هم داشته ولی سود آن بیش از ضررها بوده چرا که دستاوردهای گسترده هسته‌ای، پزشکی، کشاورزی، و... و از همه مهم‌تر خودباوری از نتایج این تحریم‌های ظالمانه بوده است. (2828421) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۴۳:۲۷
شعار تلوزیونی نده (2828440) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۲۹:۱۵
دوست عزیز زیاد تلویزیون نگاه میکنی بهتره یه کم وارد دنیای واقعی بشی با شعار و...نمیشه اقتصاد را درست کرد بله اگر رابطه ما با امریکا عادی هم بشود همه چیز به خودمان بستگی دارد و صرف داشتن رابطه نمیتونه ضامن موفقیت ما باشه اما در مورد کلمه کار و تلاش شبانه روزی من واقعا برام جای سواله که در طول روز ما به زور کار میکنیم شما کلمه شب رو هم اضافه کرده اید در مورد خودکفایی و...هم بحث زیاد شده حتی در گندم هم به خودکفایی رسدیم باز واردات گندم شروع شده و...الان تفکرات خودکفایی و عدم وابستگی و...در اقتصاد شکست خورده محسوب میشه باید با دنیا تعامل کرد و بده بستان داشت خیلی چیزها صرفه ندارند در داخل تولید شوند خیلی چیزها تولیدشون در داخل بی کیفیته و... (2828463) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۴۳:۴۹
کجا زندگی میکنی برادر ؟؟؟؟؟؟؟؟ (2828471) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۲۴:۴۶
آمریکا یک سیستم اداری دارد که حتی اگر ....رای بیاورد مسیری خلاف آنچه که سیستم می خواهد نمی تواند اقدامی انجام دهد. (2828425) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۲۵:۱۹
در آمریکا احزاب دو نماینده معرفی می کنند و مردم یکی را انتخاب می کنند
فکر می کنم انتخابات ایران که حزبی نیست آزادتر است. (2828426) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۳۱:۲۰
وجود احزاب از ارکان 4 گانه دموکراسی به حساب می ایند و حزب نباشه یعنی دموکراسی دچار مشکله ضمنا اونها نظارت استصوابی شورای نگهبان و..ندارند و این جمله شما برای بنده بسیار عجیب بود
امریکا یکی از بهترین قانونهای اساسی دنیا رو داره که بسیار هم کوچیکه و در سایه همین قانون و دموکراسی این همه پیشرفت کرده من هر ابداعی رو میبینم از امریکا است.خب حالا ما بدمون میاد ولی واقعیت اینه (2828464) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۵۸:۰۵
اونوقت از دل این دموکراسی کشتن سیاه پوست در میاد نمونش بود دوستان ........ (2828516) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۳۷:۱۹
دموکراسی هیچ وقت ادعا ندارد که جرم را در جامعه صفر میکند حتی در زمان امامان و پیامبران هم جرم وجود داشته
بهترین حکومت هم باشه نمیتونه تک تک مردم رو کنترل کنه
سیاهپوستها بسیار جرم میکنند در امریکا
سیستم قضایی امریکا هم مستقله و پرونده رو دقیق رسیدگی کرد
ضمنا سیاهپوستان علی رغم وجحود امکانات فراوان در امریکا چندان دنبال تحصیل و کار نمیروند وگرنه فرصت برای همه هست رئیس جمهور امریکا الان سیاهپوسته
در همین تهران در سال گذشته صد و چند مورد قتل با چاقو داشتیم و... (2828645) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۴۸:۰۴
دوست عزیز میدونی تو انتخابات قبلی به جز دو نفرکاندیدای جمهوری خواه و دموکرات چهار نفر دیگه م بودن که اسمشون رو نیاوردن انتخابات امریکا کاملا کانالیزه شده است. (2828667) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۳۲:۰۵
میدونم که قانون اساسی امریکا دموکرات هست و امکان نداره ظلم بشه و حتما شرایط قانونی رو نداشتن .فرقی هم نمیکنه کدوم حزب بیاد بالا چون هر دو حزب عاتلی عمل میکنن و نتیجه اش هم ابداعات نامحدودی هست که دارن و... (2829450) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۴۸:۳۸
چه ربطی داره؟ تو هر کشوری قانون شکن هست! تو مملکت خودمون مگه کم قاتل تو زندانا داریم؟چرا این طوری نمی بینی که تو اون دمکراسی یه سیاه پوست می تونه رئیس جمهور بشه؟ (2829483) (alef-3)
 
Assad
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۴۲:۱۲
ابراهام لينكلن تحصيل كرده دانشكده حقوق بوده است و وكيل داد كستري (2828438) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۴:۴۹:۰۴
آبراهام لینکن علاوه بر تحصیلات حقوقی وفعالیت در عرصه نظامی اولین رییس جمهوری بود که قانون برده داری را لغو کرد وبابت این اقدام شجاعانه توسط تروریست های تحت امر حزب دمکرات کشته شد (2828845) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۴۹:۴۱
جامعه باید ارامش پیدا کند و هر روز تهدید کردن و شعار مرگ دادن نتیجه خوب نخواهد داشت (2828442) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۳۲:۵۷
در طول تاریخ همیشه با دنیای خارج مشکل داشته ایم در زمان مغولها با کشتن فرستادهای چنگیز در حمله اعراب و افغان و...هم به گونه های دیگر در جنگ با روسیه به گونه دیگر و...همیشه بدترین تصمیمات و بدترین موضع گیری را در امور خارجه داشته ایم. (2828466) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۲:۱۸:۰۰
(قاتلهم الله... ) ایه قران است اعلام انزجار از ظالم ومستکبر وحمایت ازمظلوم با مال وجان از دستورات خدا وجزو مرام پیامبر واهل بیت وولایت فقیه وامت حزب الله است نمیخواهید باید یا تک تک مارو بکشید ویا زحمت را کم کنید تشریف به خارج از کشور بببرید. (2829731) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۲۱:۱۰
انتخاب رئیس جمهور آمریکا بر همه جهان موثر است. بهتر است همه مردم دنیا بتوانند در انتخابات آمریکا ، شرکت کنند. (2828483) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۱:۰۰:۳۵
اوه اوه اوه ...تهاجم فرهنگی که میگند یعنی این .... آمریکا خودش رو نمیتونه جمع کنه اون وقت میخواد جهان رو تغییر بده .... یه خرده مطالعه یه خورده تحقیق.... کدخدا تون که 17 تریلیون دلار بدهی داره و تنها کارش ایجاد جنگ و... برای سامان دادن به اقتصاده خودشه .... (2828518) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۱:۴۱:۵۳
دوست عزیز داشتن 17 تریلیون دلار بدهی خارجی نشانه اعتبار آمریکاست نه نقطه ضعف، کشورهایی مثل ما با 5 میلیارد دلار بدهی نشان می دهند که اعتبار جهانی ندارند،
شما اگر بانکدار باشی به یک آدم ورشکسته وام میدی یا آدم ثروتمند؟؟؟ (2829387) (alef-3)
 
امیر علی
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۲۵:۴۵
کامنت گذاران محترم : همه ی ما اگر از سر انصاف قضاوت کنیم می دانیم که بعد از انقلاب تا به حال رابطه ی ما با آمریکا ، رابطه ی گرگ و میش بوده است ، همیشه آمریکا سعی داشته است که به نظام و انقلاب ما ضربه بزند ، آمریکا همیشه به دیده ی حقارت به ملت ایران نگاه می کرده است، اگر چند صباحی است که آمریکا رویه پیشین خود را کاهش داده است به خاطر خوب بودن آن نیست بلکه قدرت ومنزلت ما افزایش یافته است.ما ملتی سازش ناپذیر بوده ایم وتوانسته ایم استکبار را به زانو در آوریم. شما فکر می کنید دلیل سازش ناپذیری وقدرت ایران چه چیزی بوده است؟ به نظر من دو دلیل عمده داشته است 1- رهبری شجاع وبا تقوا وسیاست مدار. 2 - مردمی مومن ، خدا جو و شهادت طلب که همیشه گوش به فرمان رهبر خود داشته اند. اگر این دو مورد نبود هیچ وقت آمریکا حاضر نمی شد که حتی نام جمهوری اسلامی را بر زبان بیاورد.همه ی ما خوب می دانیم که کشورهایی مثل تونس ، مصر و ..... انقلاب کردند اما چه دست آوردی داشتند؟ جوانان نسل سوم لطفا گول سخنان انحراف کننده عده ای را نخورید وبا تاسی از شهدا همیشه شعار مرگ بر آمریکا یادتان نرود زیرا به قول امام راحل ( ره ) آمریکا شیطان بزرگ است.تا خدا با ماست همواره پیروزیم واز هیچ قدرتی به جز ذات لایزال الهی نمی ترسیم. (2828491) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۱۴:۵۹
جوانان و نوجوانان امروزی برخلاف شما فکر میکنند، در این شکی نیست که بعضی افراد هنوز افکار شما را دارند ولی اکثریت تفکرات دیگه ای بخود گرفتند. من هر روز با این افراد درحال صحبت هستم و تفکرات دیگه ای نسبت به شما دارند!!!! (2828609) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۳:۱۱:۵۷
حتی اگر اینطور باشه واقعیت عوض نمی شه (2829519) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۸:۰۱:۵۹
همیشه همینطور بوده، آدمهای ضعیف که نمیتونستن خودشون رو جمع و جور کنن و از خودشون قدرت و اراده ای نداشتن راه می افتادن دنبال لات محله !دنبال کسی که یه قدرت هرچند اندک و ظاهری داشته باشه و برن دور و بر اون خودشون رو جا کنن. اصلا هم مهم نبود براشون که این آدم خلافکاره به دیگران ظلم میکنه صرف اینکه بتونه یه دادی بزنه تا دیگران ازش بترسن کافی بود. اینا هم صرفا از روی ضعف خودشون میرفتن دورش جمع میشدن و میشدن نوچه! بعد تحت لوای اون آدم به ظاهر قوی هر کاری دلشون میخواست میکردن و به نوایی میرسیدن... و در مقابل این گروه همیشه یک گروه دیگه ای بود که به ظاهر هم ضعیف بود... (2831361) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۱:۵۰:۴۸
سر و ته همشون ی کرباسن هر کسی بیاد باز 70تا70تا توی کشورهای اسلامی و بی دفاع ادم کشی خاهند کرد (2828578) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۰۱:۴۳
بنام خدا
خیلی چیزها راخودمون برای خودمون تحریم کردیم وربطی به بیرون نداره
دریک زمانی قراربوددرشهری قحط سال بیاد به گفته پیامبر اون زمانه
مردم دور هم جمع شدند وتصمیم گرفتند بین خانه ها راه بازکنند وتا زمانی که آذوغه دارند باهم بخورند ووقتی تمام شد باهم بمیرندوماهها گذشت خداوند خیروبرکت عنایت کرد وقحطی نیامد وبخشیده شدند ولی امروزه تا برنج گران میشود پول دارها میخرند واحتکارمی کنند زمین ساختمانی را دلال ها روز به روز گران ترمی کنند برای عده ای خیلی خوب شده به خیال خودشون ما باید باخودمون مهربون ترباشیم (2828591) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۰۶:۵۰
خوب است نگاهی هم به انتخابات بریتانیا داشته باشید که نزدیک است و صحبتهای کاندیداها در سرنوشت ایران هم به گونه های مختلف تاثیر گذار است (2828597) (alef-3)
 
a
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۱۳:۳۷
مرگ بر آمریکا (2828608) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۰:۳۸:۴۵
شما راحت باش...انقد فشار نیار به خودت (2829656) (alef-3)
 
جواد استراتژیست
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۲۵:۰۲
متاسفانه خیلی از دوستان که کامنت گذاشتن خیلی سطحی نگرهستن....قدرت رو در تکنولوژی میدونن!!!

یه مثال....

ژاپن غول تکنولوژیه....اما چرا ذلیل امریکاس؟؟؟؟؟

جواب ....

ژاپن تکنولوژیکه اما در علم استراتژی دستش خالیه و دارای تمدن نیست!(تمدن بافرهنگ فرق میکنه......ممکنه یه قبیله افریقایی فرهنگ داشته باشه اما تمدن چیز دیگه ایه)

اما ایران شاید تکنولوژی نداشته باشه اما یک حوزه ی تمدنیه و از لحاظ استراتژی به خاطر وجود فقها در تشیع بعدازاسلام و به خاطر وجود فرهنگ غنی قبل از اسلام همیشه الهام بخش بوده....

از حدود 3000 سال پیش تاحالا تعداد محدودی حوزه ی تمدنی داشتیم....

همه ی تمدنها ازبین رفتن....به جز ایران....

مثلا تمدن غربی.....یه زمان در یونان بود نابود شد رفت تو ایتالیا نابود شد رفت انگلیس و فرانسه نابود شد و نهایتا امریکا شد سردمدار تمدن غربی.....

اما ایران هربار فرو ریخت تو خود ایران دوباره قد علم کرد....مثلا بعد از اسکندر و اعراب و مغول و.....

سه سطح عملیاتی هست که قدرت یک کشور رو ایجاد میکنه
1-تکنیکی یا فنی.......میوه ش میشه تکنولوژی
2-تاکتیک..........نحوه ی استفاده از تکنولوژی
3-استراتژی.......جهت گیری یه تمدن رو نشون میده.....مهمترینش اینه

الف خواهشن پخش کن نظرمو....میدونم بی سوادم اما لطف کن خواهشا (2828623) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۱:۴۳:۴۶
دوست عزیز شما مطمئنی معنی استراتژی، تاکتیک و.... اینا را درست میدونی؟ (2829389) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۲۵:۳۶
در دفاع از حق بیمی از کسی نداریم
---
تا زمانی که ج.ا.ا به حق و تعهدات بین المللی که امضا کرده ، بطور منطقی و برابر با سایر کشورها ، پایبند است برای آن فرق نمی کند که چه کسی در آمریکا یا در جایی دیگر رئیس خواهد بود و چه طرز تفکری نسبت به ایران خواهد داشت. (2828625) (alef-3)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۳۳:۴۴
بله کلینتون انتخاب بشه با ایران کاری نداشته باشه وشماها هم حق مردم رو تا خرخره بخورید همین دیروز یک تحصیل کرده که از تحقیق ردش کرده بودند خودش رو دار زد (2828640) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۴۱:۴۷
همه در ایران منتظر انتخابات امریکا هستند اوباما در پایان یک سخنرانی که فکر میکرد میکروفون قطع شده به گوش یک نماینده روسی گفته بود به پوتین بگو در انتخابات بعدی باهاش کنار میام به نظر من با عملکرد اوباما در مقابل روسیه باعث میشه یا جب بوش انتخاب مشه یا هر کسی که جمهوری خواه باشه (2828654) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۴۹:۳۷
اول اینکه همه این نامزدها بصورت اتوماتیک وار از اسرائیل به نوعی حمایت میکنند(که این از نظر من ضعف یک کشور هست) دوم مثل اینکه همانطور که در ایران یکسری میخواهند دشمنی با آمریکا ادامه داشته باشه همانطور در آمریکا هم عده ای میخواهند دشمنی با ایران ادامه داشته باشه بدون هیچ دلیل خاصی! (2828758) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۲۸:۱۴
همه شون مثل هم هستندفکرکردیددلشان به حال ماسوخته.هیلاری هم مثل بوش فکرمی کندامایکی شون باتوپ وتشرحرف می زندیکی شون نرم تر.گول اینارونخورید.دستشون بااروپا وروس وچین تویک کاسه است. (2829122) (alef-11)
 
احد
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۴۲:۱۶
تحریم رو بردارن یا بر ندارن فرقی د ر حال مردم نمیکنه نون چه ربطی به تحریم داره مگه کامپیوتره که آمریکا واسه ما تولید کنه قیمت نون واسه چی باید هزار تومان باشه؟ (2829222) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۱:۱۸:۰۹
بنظر بنده حقير احتمال انتخاب خانم كلينتون بالاست چون اولين سياهپوست رييس جمهور شد و اينبار نوبت اولين خانم است. البته نه اينكه در انتخابات آمريكا بطور مستقيم دستكاري صورت مي گيره، ولي با دانش روانشناسي جامعه آرا رو كاناليزه مي كنند (2829349) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۳۴:۴۸
جمهوری خواهان بیان بالا عجب حکایت خنده داری میشه!!! معادلات به هم میخوره (2829456) (alef-3)
 
دلواپس شدم
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۲:۰۲:۴۳
دیدگاه نامزدهای جمهوری خواه راجع به ایران خیلی نگران کننده اس دولت باید سعی کنه از فرصت مذاکرات استفاده کنه اوباما بره معلوم نیست چه اتفاقی میفته :(جب بوش:( (2829717) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۰:۵۲:۴۲
حالا مثلا فکر کردی با اوباما توافق کنیم خیلی شاهکار کردیم؟ مگه اوباما خودش نگفت رئیس جمهور بعدی با یک امضا میتونه توافق رو لغو کنه؟ برای چی برای توافق با یک همچین دولتی باید مملکتمون رو بندازیم توی چاه؟ صرفا برای اینکه یه سری تحریم برداشته بشه درحالی که همه میدونن اصل مشکلات مملکت از سوء مدیریت ناشی میشه!
به خدا توی این مملکت بهترین جملات رو فقط رهبری در مورد این قوم میگه و لاغیر (2835219) (alef-13)
 
انقلابی
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۵:۴۰:۳۶
منم دوست دارم با آمریکا رابطه داشته باشیم اما چه رابطه ای . رابطه ارباب با نوکرش یا عذر میخام رابطه خر سوار با خرش یا...؟ اگه رابطه با آمریکا مثل قبل انقلاب باشه من ترجیح میدم یه آدم گرسنه باشم تا یه خوک سیر. (2829755) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۶:۴۷:۴۴
اینا سر و ته یه کرباسن (2838742) (alef-3)
 
بهزاد
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۲۲:۵۷:۵۸
با سلام امریکا دروغگوی بزرکه وهریک از مقامات انها یه حرف میزنه کلا انها با خودشون مشکل دارن تا برسه به ایران پس ما باید پیرو امام باشیم (2839486) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.