نظر منتشر شده
۱۷۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 169630
4 واژه ای که دختران از آن محروم شدند
فاطمه دانشور*، 10 آبان 91
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۲۲
افق ۱۴۰۴ و دست یابی به قله های پیشرفت صنعتی و اقتصادی بی شک بدون یاری و همکاری تمامی نهادها و بخش های کشور بعید به نظر می رسد و از سویی مردم و بدنه جامعه نیز اجزای لاینفک کشور به شمار می روند که به نام ایرانی هویت می بخشند.

در این میان که از جهاد اقتصادی به حمایت از تولید داخل و سرمایه ایرانی رسیده ایم، نیاز کشور به تربیت و پرورش نخبه و کارشناس در تمامی رشته های تحصیلی به خوبی احساس می شود ولی تصمیم برخی دانشگاه ها مبنی بر تک جنسیتی کردن تعدادی از رشته های استراتژیک با آرمان های افق ۱۴۰۴ و همچنین حمایت از کار و سرمایه ایرانی در تضاد آشکار است.

به دور از هرگونه تعصب جنسیتی،مرد و زن ایرانی سرمایه ایرانی به شمار می روند و اگر واژه «جهاد» را برای رشد اقتصاد به کار می بریم، باید نگاهی به پیشینه و سابقه استفاده از این کلمه پرمعنا در طول تاریخ کشورمان داشته باشیم.حضور دختران و زنان ایرانی در تمامی اعتراضات مردمی در حمایت از انقلاب اسلامی و دفاع از میهن در طول هشت سال جنگ تحمیلی و همچنین فعالیت های عمرانی ، اقتصادی و مهندسی زنان در طول دوران سازندگی نمونه های ارزشمندی برای اثبات ادای دین زنان ایرانی نسبت به واژه جهاد است.

در سالی که به حمایت از سرمایه ایرانی شهره است، دختران از بدیهی ترین حق خود که انتخاب رشته دانشگاهی است محروم می شوند و برای آن توجیهی به نام بازگشت سرمایه بیان می کنیم.به گفته یک کارشناس، برای دخترانی که در دانشگاه ها به تحصیل در رشته هایی مانند معدن مشغول هستند، هزینه ای صرف می شود که به علت عدم فعالیت آنان در معادن، هزینه ذکر شده به جیب جامعه وارد نمی شود و آیا مشکل عدم اشتغال زنان گناهی از سوی زنان است؟ و یا مدیران کشور در این زمینه به پاک کردن طرح سوال مشغولند؟

نبود کار و فعالیت حرفه ای در رابطه با رشته تحصیلی تنها مختص به معدن و رشته های تک جنسیتی شده نیست و بررسی آمار اشتغال و همچنین ارتباط شغل با مدرک دانشگاهی نمونه ای براین مدعاست.

به راستی نگاه برخی مدیران کشور به رشته معدن و نظایر آن بر چه مبناست؟آیا سیاه نمایی های فیلم های سینمایی مربوط به چند دهه قبل از معادن سیاه و متروک و کارگران آفتاب سوخته ای که کلنگ بر دوش دارند و در دل سیاه تونل های زیرزمینی عرق ریزان در پی سنگ های قیمتی هستند، مبنای فکری آنان به معدن و رشته های تک جنسیتی شده است؟

دوران بیل و کلنگ و سیاهی سال هاست سپری شده است و کارگران سیه چرده و خسته جای خود را به کارخانه های مدرن و ماشین آلات دقیق مهندسی داده است.اکنون نرم افزارهای پیشرفته جایگزین تیشه های سنگ شکن شده اند و کارگران معادن تنها با اپراتوری ماشین آلات مدرن به معدن کاری مشغولند.

به تعداد دختران بیکار در این گونه رشته ها نیز باید مردان فارغ التحصیل از دانشکده های معدن را اضافه کرد.بستر سازی و اشتغالزایی امری است که به دولت و کارآفرینان بخش خصوصی مرتبط است.به راستی در زمینه رشد این مقوله تا چه میزان فعالیت انجام شده است؟

آیا با ایجاد رغبت در زنان برای روی آوردن به مشاغل خانگی می توان آنها را از مسیر رشد و بالندگی دور کرد و کم کاری خود در اشتغال زایی سرپوش گذاشت؟

در خبرها آمده است که تنها دانشکده های تهران و چند شهر بزرگ پذیرای زنان علاقمند در این گونه رشته ها است.این روزها اخباری نیز مبنی بر هزاران آسیب اجتماعی در پی مهاجرت های تحصیلی دختران و پسران در طول سال های اخیر منتشر می شود که خود گواهی بر تصمیم گیری های مشکل ساز مدیران مربوطه در سال های قبل است.

کوچ دختران و پسران جوان به تهران و دیگر شهرهای بزرگ و در زمانی که به حمایت خانواده نیاز دارند علیرغم ایجاد نگرانی خانواده ها با مشکلات مالی بسیاری مواجه خواهد بود.شرایط زندگی در تهران برای جوانان شهرستانی و دور شدن از فرهنگ بومی و استانی می تواند به جدایی افراد کارشناس از نقاط محروم منجر شود.

تمرکز زدایی امکانات از پایتخت و چند شهر بزرگ تنها با تحصیل و اشتغال افراد بومی در استان های خود میسر می شود و تفکیک جنسیتی رشته های تحصیلی علاوه بر محروم کردن زنان از حق خود، سبب افزایش محرومیت در برخی نقاط کشور می شود.

اتاق های بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی را می توان نمونه های عینی همکاری زنان و مردان در رونق بخشی به اقتصاد کشور قلمداد کرد.تعداد زنان کارآفرین و موفق در کمیسیون های تخصصی اتاق های بازرگانی گویای توانمندی دختران و زنان ایرانی در توسعه اقتصادی است.زنانی که در چهار واژه« بازرگانی»،«صنعت»،« معدن» و « کشاورزی» فعالیت کردند و در همایش های بین المللی و بازارهای جهانی از اقتصاد ایران سخن گفتند و جالب آنکه دختران امروز از فعالیت در همین چهار واژه تاثیرگذار در اقتصاد محروم می شوند.ایا راهی که مادران آنها طی کردند تا برند ایرانی در جهان گسترده شود، به بیراهه رفته است که دخترانشان به جبر مدیران باید تن دهند؟

پاک کردن صورت مساله نمی تواند دختر ایرانی را از مسیر رشد بازدارد، قبل از آنکه نخبه ای دیگر به جمعه نخبگان ایرانی مقیم کشورهای اروپایی اضافه شود، باید فکر چاره کرد.

* رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق ایران
 
آرش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۱:۰۰:۴۲
بابا جمع کنید این لوس بازیارو .

پسر (خودم ) مهندس صنایع که باید نون آور خونه باشه بیکاره بعدش دغدغه ما شده

حذف بعضی رشته ها مثل معدن برای دخترا .

این دخترا از جون ما چی میخوان . بابا بشین تو خونه بزار پسری که بیکاره بره سرکار

که هم بتونه ازدواج کنه هم خانوادشو تامین کنه . (1007355) (alef-4)
 
1388
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۱۴:۳۶
شما به جای راه حل صورت مسله رو پاک میکنی همیشه نه
اشکال از اونجای شروع شد که 571 میلیارد درامد نفتی شد خرج بریز و به پاچ به سرمایه گذاری در صنعت و زیر ساخت مملکت
مشکل از اونجای شروع شد به جای ساختن جاده ها وتوسعه حمل ونقل رفتیم سازمان برنامه رو حذف کردیم
50درصد نیروی کار دنیا بانوان هستن دلیل نمیشه چون ما نمیتونیم ایجاد شغل کنیم این افرادو از تحصیل محروم کنیم الان قرن 21 هست نه 19 (1007484) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۳۴:۰۱
خانه از پایبست خراب است.

کسانیکه راه درس خواندن را پیش می گیرند باید بدانند که آینده مالی این راه سرابی بیش نیست. متاسفانه پند و اندرزهای گذشته امروز دیگر کارایی ندارند.

فردی که دنبال ساختن آینده مالی بهتر است، باید از نو جوانی در بازار و یا حرفه ای تجربه اندوزی کرده تا بعد از کسب دیپلم آن راه را ادامه داده و از همان سال اول برای خود درآمد و تجربه ایجاد کند.

در جهان امروز و بالاخص اوضاع و احوال امروز ایران ، صرف کسب مدرک چه برای دختر و چه برای پسر اتلاف عمر و سرمایه است. (1007592) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۰۲:۵۰
عمو جاده سازي و توسعه حمل و نقل كه بسيار بيشتر از قبل شده با اين حال بازهم شغل مناسبي براي خانومها نيست چون النگوهاشون ميشكنه!!!!!!! (1007657) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۳۶:۲۸
بنده با این مقاله صد در صد مخالفم
خانم نگارنده این متن که متاسفم برای الف که منتشرش میکنه، اصولا نمی داند که معدن چه جور جایی است ؟ آیا روح لطیف یک زن اصولا سازگاری با این گونه مشاغل دارد ؟
چطور زمانی که پسران را ( به حق ) از تحصیل در رشته مامایی منع کردند این خانم و امثال ایشان دادشان در نیامد ؟

متن فوق ناشی از کوته بینی مفرط عده ایست که تنها به نوک بینی خود نگاه می کنند و هزاران علت و آسیب را در کنار خواسته خود نمی بینند.

حضور زنان در مشاغلی سخت با محیط هایی کاملا نامناسب برای خانم ها جز آسیب چه در پی دارد ؟ زنی که باید گرمابخش خانواده باشد در معدن و کشتی و کارخانه فولاد و ... امثال این مکان ها، تبدیل به چه می شود ؟

تو را به خدا وقتی حرف می زنید کمی آن طرفتر را هم ببینید


الف عزیز شما هم متن هایی را که منتشر می کنید کمی بررسی کنید تا آدم از دیدن آنها در سایت شما شگفت زده نشود و به سایر مطالبتان هم شک کند (1007722) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۸:۳۶:۲۶
تا وقتی طبقه بندی اجتماعی به این شکل دختر پسر خودی غیر خودی رزمنده غیر رزمنده ارباب رعیت مرید مراد سید وعامی وغیره است همین است که می بینید آقا انسان انسان است چه مرد چه زن وعیره میزان باید لیاقت ها باشد وشایستگی نه جنسیت ووابستگی به این قشر وآن قشر و... می بینید وضع دانشگاه را استخدام را سهمیه ها را وقس علیهذا حالا چه سال 1404 باشد چه 2404 تا پایان تاریخ هم این نوع نگرش هیچ ملتی را به سعادت نمی رساند ومی بینید که نا کنون نرسانده حالا اگه انصاف دارید سانسور نکنید (1008172) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۲:۰۱:۰۸
وای به حال اون «کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق ایران» ی که این خانم نویسنده رییسش هستند.
نکند همه کارهایتان را احساسی و با چنین استدلال های انجام می دهید؟! (1008267) (alef-1)
 
الهه
۱۳۹۱-۰۸-۱۴ ۰۸:۴۱:۱۱
زن یه موجود لطیف و باهوش وحساسه
بهتره از کارهای سخت و یدی دست بکشن و فقط کارهای مدیریتی که لایقش هستن انجام بدن البته اگه به آقایون برنمی خوره (1011365) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۲۲:۰۵
جناب آرش خان بیکاری شما از دانشگاه رفتن دخترا نیست!!!... یعنی الان همه دخترای مهندس صنایع سرکار هستن و فقط پسراش بیکارن؟؟؟!!!... (1007498) (alef-2)
 
Netherlands
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۳۳:۵۴
آره! چون خانم ها حاضرند با حقوق بسیار کم سر کار بروند و بسیاری از کارفرماها نیز ترجیح می دهند که از خانم ها با حقوق کمتر استفاده کنند تا از آقایان با حقوق قانونی و معین. (1007975) (alef-1)
 
Netherlands
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۳۶:۰۳
الف! تو حالت خوبه!!!
دفاع از اشتغال زنان در معدن!
آخه یه حرفی بزن که معقولانه بشه. (1007977) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۹:۴۵:۲۲
مگه حرفش چشه؟؟؟؟؟ (3711221) (alef-11)
 
آرش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۰:۵۱:۳۳
آره عزیزم وقتی دختر مهندس صنایع با حقوق ماهی 300000 تومان میره سرکار و

بیمه هم نمیخواد و هیچ حق و حقوقی مثل حق مسکن و حق عائله مندی و اضافه

کاری و ...... نمیخواد خوب مگه کارفرما عقلش کمه یه پسر رو استخدام کنه .

اینارو خودم دیدم که دارم میگم لطفا جبهه نگیرید . (1008347) (alef-1)
 
محمد
Austria
۱۳۹۱-۰۸-۱۳ ۰۴:۴۵:۱۸
برادر من شما به چه حقی‌ میگی‌ که دختر‌ها نباید سر کار بروند، که شما کار داشته باشی‌؟ مگر کم خانم‌هایی‌ هستند که سرپرستی یک خانواده را به تنهایی‌ بر عهده دارند. قبل از حرف زدن لطفا فکر کنید. (1010599) (alef-1)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۷:۵۶:۲۲
نخیر بیکاری مردان دو برابر زنهاست. در شرایطی که مشکل بیکاری در مملکت داریم و قانون همه حقوق زن را از مرد مطالبه می کند مثل مهریه و اجراالمثل و نفقه و شیربها و هزار چیز دیگه و یک پسر با نداشتن کار از زندگی محروم میشه چرا باید دختران انقدر بی رحمانه مثل لشکر تاتاری همه جار را اشغال کنند؟!! (1008414) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۱:۲۷:۴۲
مشکل از دخترها نیست، مشکل از قانون است که هم میخواهد حقوق سنتی (مهریه و ... ) را برای خانم ها حفظ کند و هم حقوق مدرن (حق کار و استقلال مالی و ... ) را به ایشان هدیه دهد. (1008538) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۲۸:۱۳
زدی به هذف احسنت (1007507) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۲۸:۳۳
با خانمم رفتیم سونوگرافی میگن همه پزشکای سونوگرافی مرد تشریف دارن!!! می‌گم این خانوما توی این 33 ساله پس از انقلاب 70درصد دانشگاه‌های جمهوری اسلامی رو گرفتن که آخرش خودشون برن زیر دست مردها سونو بشن؟! بعد این خانم قصه می‌خوره که چرا خانوما از کار در معدن محروم بشن!!! (1007508) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۶:۲۷
کم هم نداریم. (1007623) (alef-1)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۳۱:۲۴
قیاس مع الفارق کردید!

مگر دختران از رشته ای پزشکی محروم شدند؟

مگر از مامایی محروم شدند؟!!


چرا مغالطه می کنید؟!!!! (1008423) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۴:۱۱:۳۷
میلاد جان متاسفانه انقدر با جو فمنیستی سالهای اخیر به خصوص این 16 سال اخیر زنها تمایل به مرد شدن دارند و انقدر دوست دارن مرد باشن که دیگه کاملا کارهای زنانه و رشته های زنانه را بوسیدن گذاشتن کنار، الان پسرها از رشته مامایی منع شدند اما هیچ کس از محرومیت پسرها صحبت نکرد ، در حالی که خود دخترها به کارهای مردانه تهاجم می کنن و تمایل دارن جاشونو با مردها عوض کنند.
چئن این با روحیات هیچ کدوم از زنها و مردها و ذات انسانها سنخیت نداره عاقبت شکست و بحرانهای اجتماعی و سیاسی رو به دنبال میاره!
واقعا تفکیک جنسیتی از هر بعدی که نگاه می کنیم اقدامی سنجیده هست. هر چند دیر شده اما ماهی را هر وقت از آب بگیرند تازه است. (1008661) (alef-1)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۰:۰۴
مشکل بیکاری در بی کفایتی مسوولین است چرا دختران سرزمین من باید تاوان آنرا بدهند.
من خود دختر نیستم ولی وقتی خود را جای آنان می گذارم که آزادی انتخاب را از من می گیرند حس خوبی ندارم. (1007510) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۲:۴۲:۰۰
تصور کن یک دختری برود بالاسر 20 تا کار گر معدن تو عمق چند کیلومتری اخر شب هم سیاه و کثیف و خسته بیرون بیاد
اگر اون همسرت باشه چه کار می کنی، غیر از طلاق
اگر دخترت باشه چه کار می کنی،
جناب نابغه (1007823) (alef-1)
 
احمد
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۶:۳۵
وقتی خودت ازدواج کردی و رفتی سر کار و با وجود شاغل بودن همسرت باز هم همیشه دخلت کمتر از خرجت بود ، آن موقع می فهمی شاغل بودن زنان یعنی چی؟ (1007523) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۲:۴۳:۴۴
شاغل بودن همسر یک حرفی است، متناسب بودن شغل و وضیعت همسر شما حرف دیگری است
دخلت به خرجت نمی رست، همرست را می فرستی کارگر شهرداری بشه ساعت 12 شب اشغال جمع کنه این هم شغل شریفی است که اگر 3 روز تعطیل شود کل شهر به گند گشیده می شود (1007827) (alef-2)
 
تورج
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۲۱:۵۰:۰۰
احمد جان من ازدواج کردم 20 سال هم دارم نان آور زندگی هستم و هیچ مشکلی با کار کردن زنان ندارم بلکه فکر می کنم نیروی جوانان کشور یک سرمایه لایزال است که می تواند هر غیر ممکنی را ممکن کند .این گونه تفکیک کردن جامعه به دختر و پسر من را به یاد دوران کودکیم می اندازد تا موضوعات اجتماعی ،اقتصادی و سیاسی کشورم . پیروز باشی (1010385) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۵۵:۰۱
شما رو نمی دونم ولی خداییش اکثر افراد فقط یه مدرک گرفتن. سواد درست و حسابی ندارن اسم مهندس و دکتر هم یدک می کشن اونوقت انتظار دارند که حلوا حلوا شون کنند. (1007545) (alef-1)
 
فرناز
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۱۴:۴۶
آقاي آرش
حالا اگر دخترتون مهندس صنايع بود باز هم همين طوري مي گفتي؟ (1007568) (alef-1)
 
یک پسر
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۲:۳۰
آرش من مونم به تو مثبت بدم یا منفی!!..هم باهات موافقم و هم مخالف!!! (1007614) (alef-1)
 
کمال
Latvia
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۳۱:۰۶
پسرت اگر کار کن بود کار زیاده . لابد میخواد معاون وزیر صنایع بشه ؟ پس بگو همینطور بیکار بمونه تا دعوت نامه براش بیاد . (1007706) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۵۵:۰۹
جناب ارش خان این چه کوته بینی ست؟؟هرکس زحمت میکشه باید به انجایی که اساحقاق داره برسه
در کشورهایی که این تفاوت جنسیتی وجود نداره اقایون مشکل شغلی دارن؟
راه حل جای دیگه ای اگردختری داشتین مدتها زحمت میکشید برای رسیدن به رشته مورد علاقه اش بعد به جرم!!! دختر بودن محروم میشد بازم همین حرف و میزدین؟؟ مسائل رو بادید مشکلات خودتون حلاجی نکنید (1007751) (alef-1)
 
فروغ
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۸:۱۲:۴۴
مانع شدن انسانی در تحصیل واشتغال به کاری شرافتمندانه نقض حقوق بشر نیست؟ادیان الهی در این باره چه می گویند؟ (1008160) (alef-1)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۰:۴۹:۴۸
خواهش می کنم این نظر رو نشون بدید!


عدالت با تساوی از دید اسلام دو مفهوم متفاوت است (بر خلاف غرب)

از شکل حقوق اسلامی زن و مرد مشخص است که اسلام قائل به تساوی زن و مرد نیست!

برای مرد در حیطه بیرون از خانه امتیاز بیشتری قائل شده و برای زن در حقوق خانه امیتاز بیشتری داده شده و این نشان می دهد اسلام و معصومین و انبیا بیشتر به دنبال حضور بانوان در امور خانه و نگهداری از دستاوردهای مرد است!

به زن حق مهریه ، نفقه و غیره را داد تا از کار بی نیاز شود و امر خانه و رسیدگی به شوهر و فرزندان رها نشود!

فمینیسم اسلامی می گوید زن ضمن بهره مند شدن از این موارد در بیرون از خانه هم حقوق مساوی با مرد داشته باشد که این عدالت نیست!
در اسلام حقوق با وظایف دارای تناسب است ! اما شعارهای امروزه زنان و جوامع زنان خلاف اسلام است و ضد خانواده است. دنبال استقلال زن است که در تضاد کامل با زندگی مشترک و ازدواج است! دنبال شکل غرب با پوسته وظاهر اسلامی است. این تفکر التقاطی است و سکولار است.

باید این درک شود که عدالت با تساوی دو مفهوم کاملا متفاوت است و فمینیسم اسلامی هیچ گاه به این ادراک نمی رسد!

این فمینیسم معروف است به ابرفمینیسم و شیطانی ترین نوع آن است.
حداقل در غرب مسئولیت ها هم مساوی است!

چطور مرد این همه مسئولیت و محرومیت داشته باشد و حقوقش با زن برابر باشد؟

چرا از دین تعبیر و تفسیر غلط می کنید؟!

وقتی می گویند اطلبو العلم من المحد الی الحد چرا این طور تفسیر می کنید که زنها هم باید " لزوما "مثل مردها به کارهای مردانه مشغول شوند؟

این یک واجب کفایی است و وقتی مردان می توانند این کار را انجام دهند و خانواده از مهر و عطوفت زن بی بهره نماند چرا باید نقش خانه داری که نیاز به لطافت زنانه و مادرانه دارد دچار خدشه شود و زن از این عرصه گریزان شود؟

حضور مضاعف زن و مرد در یک عرصه و خالی شدن عرصه امور خانه و منزل و شوهر و فرزندان بیشترین ضرر و زیان را متوجه جامعه کرده و امروز مسئولین با مشاهده این موارد دست به اقدام هوشمندانه تفکیک جنسیتی زدند!

هر چند میدانم برای کسانی که آلوده به تفکرات التقاطی مدرن امروزی به اسم مدرنیته اسلامی و فمینیسم شده اند همچون نرفتن میخ آهنی در سنگ است و دو نظر ساده بنده در مقابل بودجه های میلیاردی که خرج شده و می شود تا عده ای چنین مقالات و نظراتی را که مایه ننگ است نشر دهند ناچیز است و به جایی نمی رسد!
فقط بدانید این دسیسه اسرائیل و وهابیون است برای کاهش فرزند آوری و نسل شیعه و نشان دادن فساد در مذهب شیعه با فساد و فحشا و طلاقی است که با حضور افراطی زنان در جامعه ناشی می شود!

یا صاحب الزمان ادرکنا یا مولایی یا سیدی عجل عجل عجل (1008509) (alef-1)
 
exe
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۲:۳۷:۲۷
ای بابا شما چی از جون این ادیان می خواید اخه!
هر چی میشه به اون ور بند میکنید. (1008599) (alef-1)
 
ط.هلیسادیا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۱:۱۲:۴۰
یکی به این خانم نویسنده بگه توی نوشتارت همه چیو قاطی کردی .
بحث رشته دختران قبول ولی چه ربطی داره که یک جوان شهرستانی تهران درس نخونه ؟
آیا واقعا امکاناتی را که دولت در پایتخت برای چند دانشگاه گذاشته در همه جای کشور یکسان است که جوان شهرستانی مثلا دانشگاه شریف نیاد ؟
تا شمای تهرونی با اسودگی درس بخونی؟ (1008246) (alef-1)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۲:۱۹:۴۲
دانشگاههاى درجه دوم و سوم و غيره شدن بلاى جون مردم
قبلا اين همه رشته دانشگاهى بدرد نخور غير كاربردى وجود نداشت يه عده ميرفتن دانشگاه كه واقعاً درس بخونن و بقيه جذب بازار كار و دانشگاه زندگى

مثل همه چشم و هم چشميهاى ديگه همه خواستن بچه هشون را دكتر و مهندس صدا كنن هر چند كه بيسواد هم باشن

كاش ميشد ثبت احوال اول اسم همه يه مهندس يا دكتر طبق علاقه خودشون اضافه ميكردكه همه نرن سر كا و واقعاً برن سر كار

دخترها هم مطابق با توانايي ها و شرايط اقليمي و فيزيكى و شرايط بعد از ازدواج انتخاب رشته كنن كه به زندگى خانوادگيشون هم بهتر برسن (1008271) (alef-1)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۲:۲۷:۰۵
به جاى افق ۱۴۰۴ و دست یابی به قله های پیشرفت صنعتی و اقتصادی بهتره در مورد چاله چوله و دره هاى اقتصادى و صنعتى امروزه مقاله بنويسيد

ميگن خانمها طبق احساساتشون صحبت ميكنن به خاطر همين مسائل ميباشد (1008275) (alef-1)
 
صابر
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۳:۴۸:۵۹
کاملا صحیح است منطقی باشید تعصب نداشته باشید درسته خرج خانواده اول با مرده نه با زن مهریه با آقاست نه زن (1008322) (alef-1)
 
پوریا
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۱:۲۰:۲۴
جانا سخن از زبان ما می گویی!!! (1008534) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۸:۰۰:۱۱
ببخشید! یعنی پسر شما به تنهایی بره سر کار میتونه خرج یه زندگی رو بده ؟؟؟؟
نه پدر جان! مگر اینکه خودش رو بکشه برای کار یا دزد باشه ... (1008805) (alef-1)
 
حمیدرضا
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۱۲:۲۵:۰۵
آقا آرش این لوس بازی نیست. پسر شما بیکاره درست، ولی این چه ربطی داره که نصفی از جمعیت باید خانه نشین شوند؟؟؟ مثل اینکه افکار شما از دوره ی شترچرانی جلوتر نیومده! الان قرن 21 است. (1009824) (alef-1)
 
تورج
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۲۱:۲۶:۳۶
کسی که نیمی از انسان های کشورش را نادیده می گیرد باید هم از این بدتر به سرش بیاید،کشوری که مملو از نیروی جوان است و این موضوع در اصل یک سرمایه عظیم برای کشور به حساب می آید به جای این که بخواهیم مدیریتی توان مند، کشور را اداره و بیکاری را ریشه کن کند می گویند نصفی از جمعیت ایران خانه نشین شود و به جای تولید و ایجاد ارزش افزوده و درنتیجه رشد و تعالی اقتصاد مصرف کنند گان را بیشتر کنیم .وای به حال مردمی که چنین اندیشه می کنند وچنین سزاوار مشکلات بیشتر ی هستند. (1010370) (alef-1)
 
شهرام//////////////////////
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۱:۰۳:۱۰
خواهر عزیز خانم دانشور
اومدی یه جا رو درست کنی زدی چشمشم کور کردی

من حاضرم شرط ببندم شما اهل تهران هستید

سالها تاریخ علمی ایران که الان جمع شده توی5-6 دانشگاه بسیار عالی با امکانات و از همه مهمتر است اساتیدی که بار علمی و اعتبار اون دانشگاهند
بعد خواهش میکنم یه بار دیگه این قسمت مقاله رو بخونید ببینم چی برداشت میکنید

(((((کوچ دختران و پسران جوان به تهران و دیگر شهرهای بزرگ و در زمانی که به حمایت خانواده نیاز دارند علیرغم ایجاد نگرانی خانواده ها با مشکلات مالی بسیاری مواجه خواهد بود.شرایط زندگی در تهران برای جوانان شهرستانی و دور شدن از فرهنگ بومی و استانی می تواند به جدایی افراد کارشناس از نقاط محروم منجر شود. )))))
خیلی این جمله شبیه این جمله است(ما اسامی 3000 میلیاردو اعلام نمیکنیم شاید اون اسامی ..... دختری در دانشگاه داشته باشند. اون دختر چه گناهی داره که باید به خاطر جرم پدرش خجالت بکشه)
آره میخواید رقیبهای اصلی دانشگاههای تهران رو به همین راحتی باچهره انسان دوستانه کنار بزنید .
ببینم چرا یک مغز درجه یک که در کشور مثلا اگر اهل چابهار باشه باید بره توی یه دانشگاه در سیستان و بلو چستان ادامه تحصیل بده شما واقعا فکر میکنید همون پیشرفتو که در تهران داره اونجا هم خواهد داشت
واقعا شما این جوری فکر میکنید
شما اگر میخواهید به فکر جونها باشید به فکر جونی باشید که از استان ایلام,لرستان با اینکه 18 سالشه و احتیاج به خانواده داره باید توی مرصاد کرمان خدمت کنه یا توی مرز با سختی دستو پنجه نرم کنه
خواهش میکنم لابلای مقاله انسان دوستانتون حرف خودتونو نزنید

این فکر به خاطر یه چیز دیگست اونی که این حرف رو زد و شما هم تکرار میکنید بخاطر یه چیز دیگه بوده
شما نشون دادی که تفکیک کنندهها بی دلیل این کارو نکردن
چون شما الان بدون هیچ فکر ی این حرف رو تکرار میکنی. (1007356) (alef-4)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۵:۲۴:۵۵
آقای شهرام حالا سوال من از امثال شما اینه که! چرا باید جوون تهرانی فرسنگ ها از خونه و خونوادش دور بشه به خاطر اینکه عزیز شهرستانی میخواد تو تهران ادامه تحصیل بده!؟
ای کاش 4 تا مسئول درست حسابی داشتیم این 4 تا دانشگاه رو از تهران دور میکردن تا دیگه بهونه ای برای کوچ این عزیزان نباشه
سوال بعدیه من از شما دوست عزیز اینه که! مگه بچه های تهران همه تو تهران خدمت میکنند؟اطراف بنده کلی جوون هست که لب مرز دارند خدمت میکنند!
شما از چیزی خبر ندارید یا از تهرانی جماعت عقده ای به دل داری که بدون هیچ آگاهی داری حرف میزنی!مشکل امثال شما اینه که فکر میکنید که افرادی که تو تهران زندگی میکنند همه مرفه هستندو بی درد!در صورتی که نمیدونی داریم سخت تر از امثال شما داریم زندگی میکنیم! آقای عزیز اون خونه ها و آدمایی که تو تلویزیون و سینما میبینی رو ما خودمونم که تو تهرانیم نمییبینیم! (1008025) (alef-1)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۲۲:۰۰
عزیزان گرامی اگر می بینید نظرات موافق این مقاله زیاد است و هر نظر مخالف این طور مقالات با ده ها امتیاز منفی مواجه می شوند این نیست که این مقالات طرفداران بیشتری در جامعه دارد.
نه اشتباه نکنید.
بنا به دلایل زیر

1- مردان گرفتار تامین معاش و مخارج زندگی در این شرایط سخت هستند و گرفتار سربازی، مهریه ، نفقه و بدهکاری و مشلات زندگی ، هزینه زایمان ، هزینه تحصیل بچه ها ، تامین هزینه برادر یا خواهر کوچکتر ، اجاره خانه ، قسط ، هزینه دکتر ، هزینه آب و برق ، خوراک ، پوشاک و...
اینها همه باعث می شود مردان کمتر به اینترنت بیایند و اینطور مقالات را بنویسند و از حقوق ضایع شده خودشان دفاع کنند! بنابراین بیشترین مخاطبان این طور سایت ها یا خانم ها هستند و یا قلم به مزدان فمینیسم که در این سالها خانواده های ایرانی را به نابودی کشانده و دخترهای ما را اینطور گرفتار مدرک گرایی و شعار های التقاطی حضور افراطی و مردگونه زنان در جامعه کرده است.

2- عده ای هم از جمع خانم ها برای مثبت نشان دادن نظر مردان نسبت به آموزه های فمینیستی می آیند اینطور جاها و با اسم مرد به شکل کاملا واضح و سازماندهی شده به تایید و رد نظرات مورد هدف می پردازند و حتی قصد شستشوی ذهنی جامعه رادارند.


3- آقایان محترم در این موضوع شک نکنید که طبق آیه 34 سوره نساء شما قوام زندگی هستید و اختیارات شما باید برای این امر بیشتر باشد. این ایه صریح قرآن است.
مطمئن باشید اگر ما به خودمان نیاییم امثال اینطور نویسندگان و طرفداران آنها بین خانم ها زیاد است و سفسطه و دسیسه های دختران و زنان با تایید و رد نظرات و نوشتن اینطور مقالات پایان نمی یابد مگر اینکه بیداری و ایستادگی ما و مسئولین این ماجرا را در این کشور خاتمه دهد و بحمد الله همین تفکیک جنسیتی آغازی است بر این بیداری که باید تداوم یابد (1008422) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۱۹:۴۹:۵۳
أقاي محترم مگه بين خانهما و اقايان جنگ است كه اين گونه رجز ميخواني. به دامادت هم همين را مي گويي (1010288) (alef-1)
 
ایرانی
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۱:۲۲:۴۵
وقتی کارها به کاردان امر سپرده نشود انتظاری جز این نمیتوان داشت. حال ما هرچه فریاد بزنیم که آتش به این سرزمین و سرمایه هایش نکشید. بعد میگویند چرا جوانان در فکر گریز از مملکت هستند، خوب دلشان به چه چیز خوش باشد؟ به فرصتهای شغلی فراوان؟ به سیاستهای صحیحی که برای پرورش علمی و فرهنگی جامعه داریم؟ به خاطر موج زدن امید در جامعه برای دیدن فردایی بهتر؟ حرف هم که میزنند که بهشان میگویند شما عقلتان نمیرسد و فلان و چنان. (1007363) (alef-4)
 
میثم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۱:۳۶:۱۷
مطلبی کاملا از سر احساس و دور از منطق و تعقل !!! ایا تا بحال معدن ذغال دیدهای؟ چقدر با عمران اشنا هستی ؟اینا فقط اسمای قشنگی است که حتی مردهاش از پسش بر نمیا یند چطور یک زن میتونه تو این محیط فعالیت داشته باشه چرا مدام تصمیمای که به نفع زنان در جامعه گرفته میشه با دید انتقادی برخورد میکنید اینکه ادای مردا رو در ارید نه تنها جایگاه شما رو ترفیع نمیکنه بلکه موجب تحقیر ودل زدگی شما را فراهم میکند خواهشمندم تفکر کنید منطقی بر خورد کنید (1007369) (alef-4)
 
فروغ
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۸:۱۷:۱۰
اگر فکر می کنید اینگونه تصمیم ها به نفع خانم هاست چرا رای گیری نمی کنید؟ (1008163) (alef-1)
 
exe
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۲:۳۹:۰۲
اصل نیازی به رای ندارد. (1008601) (alef-1)
 
احمد
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۱:۴۲:۴۳
کاملا معلومه که یک زن این متن رو نوشته (1007371) (alef-4)
 
سعید
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۶:۴۷:۲۰
بحث زن یا مرد بودن نویسنده نیست. ما دوتا سیستم اورجینال تو دنیا داریم و یک التقاطی:
سیستم اورجینال 1: سیستم امریکایی-اروپایی: زن و مزد مساوی هم اند+هردو مسئولیت مالی یکسان در خانواده و جامعه دارند + هنگام طلاق "از زمان ازدواج به بعد" هرچه ثروت درخانواده ایجاد شده نصف می شود.

سیستم اورجینال 2: سیستم عربی-شرقی: زن: مسولیتش مسایل درون خانه و خانواده است . مرد "مسئول"تامین مالی است. چه از نظر عرفی چه قانونی. چه در خانواده. مهریه هست +سربازی مردان. هرجا مرد تخطی کرد "قانونا" و "عرفا" هردو محکوم است. پس موقعیت های شغلی تخصصی برای مردان است تا بتوانند از پس این "مسئولیت ها" برآید.

سیستم التقاطی: سیستم ایرانی: تمام مسئولیت های سیستم عربی-شرقی را دارد (یعنی مسئول تامین و تهیه مالی چه طبق قانون چه عرف+سربازی+مهریه_نفقه) اما درحالی که زن ها هیچکدام از این مسئولیت ها را ندارند، با توفق حقوق و مزایای کمتر موقعیت های شغلی محدود موجود در کشور راهم از آن خود می کنند.

سیستم اورجینال 1 و 2 هردو جواب می ده. در سیستم التقاطی نه زن آرامش داره و نه مرد و میشه همین که اطرافتون میبینین. (1008100) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۷:۴۱:۳۲
راست میگی. از اسم نویسنده ش که مشخص نبود.ولی از متنش میشه فهمید (1008142) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۰:۳۵:۳۶
نه بابا. پس فکر کردی فاطمه که اون بالا نوشتن، می تونه اسم مرد هم باشه؟ (1008231) (alef-1)
 
مملی
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۳:۳۸:۰۱
ای کیو برای همینه که بیکاری (1008639) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۲:۲۷:۰۵
واقعا جای تاسف داره......!!!!! (1007376) (alef-4)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۳:۳۰:۴۱
اگر دخترها رو دو سال بفرستند سربازی تا تو این وانفسای بیکاری دو سال از همکلاسی های دخترشون عقب بمونند . بعدا این ادا و اطوارها را در نمی آرند .
هلن فیشر در کتاب " جنس اول " می نویسد : زن ها برای پیشرفت کارشان دو کار باید کنند : مظلوم نمایی ، جنجال گری .
خانم دانشور در این مقاله دارد سیاست مظلوم نمایی را پی می گیرد . (1007894) (alef-1)
 
مهدی
Australia
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۵:۰۲:۱۷
دوران بیل و کلنگ و سیاهی سال هاست سپری شده است و کارگران سیه چرده و خسته جای خود را به کارخانه های مدرن و ماشین آلات دقیق مهندسی داده است...
واقعا متعجبم که آیا سرکار خانم دانشور با این مسئولیت که دارند این اظهارات رو از سر بی‌ اطلاعی بیان میکنند یا ایشان هم تفکرات فمینیستی دارند؟

گویا جنابعالی هرگز به معدنی سر نزده اید که اینطور اظهار نظر می‌کنید. چون شرایط کار در معدن، در هرجای دنیا سخت و طاقت فرساست. مگر اینکه نظر شما این باشد که بانوان محترم در قسمت نرم افزاری و دفتری معادن و زیر باد کولر کار کنند و آقایان با مته و تیشه درون حفرهٔ معدنی!

لطفا دقت کنید که بنده اصلا موافق طرح تصویب شده نیستم. به نظر حقیر بانوان باید در تمام مشاغل با آزادی کامل مشارکت داشته باشند. اما حضرات مجلسی راه رو به بیراهه میرند. یک بار و برای همیشه چرا فکر نمی‌کنید که از دختری که در زندگی‌ مسئولیت مالی‌ نخواهد داشت نمی‌توان انتظار کار واقعی و مفید داشت. سو تعبیر نشود، بسیاری از خانمها کار میکنند وبه هزینهٔ زندگی‌ کمک میکنند اما این کمک از سر وظیفه نیست. منظورم وظیفهٔ مالیست.

طبق قانون خانواده، تمام هزینه‌ها با عهده مرد است. یعنی‌ خانوم خانه موظف نیست، اگر توانست کمک، نه وظیفه. خوب، بندگان خدا، همین خشت اول دیواریست که تا ثریا کج خواهد رفت. چراکه دختران حتا با دارا بودن تحصیلات بالا به فکر ارضای نیازهای مالی نخواهند بود، بلکه میخواهند از مدرکشان استفاده کنند یا حداکثر به هزینهٔ خانواده کمک کنند.

شما این قانون رو اصلاح کنید و هزینهٔ خانواده را ۵۰-۵۰ بین زن و مرد قرار دهید. اینکه چه شغلی‌ به چه کسی‌ برسد را فقط با اساس توانایی فردی بگذارید و بس. موضوع حل خواهد شد.

ضمنا می‌توان برای بانوان محترم هم زمان مشابه سربازی آقایان در نظر گرفت، با همان حقوق کم. البته نه بصورت خدمت در ارگانهای نظامی، بلکه خدمت در سازمانها و ادارت یا مناطق دور افتاده. (1007389) (alef-2)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۳۵:۵۵
قیل از نوشتن این چنین مطالبی که اصلا از آن سررشته ندارید خانم دانشور بهتر است از یک فنی کار بلد سوال میکردید.
دود فلزات جوش ، اصلا حالت های خشک در صنعت، تلوزیون و تبلیغات کارخانه ها را دیدید از تبلیغات سازمانهای زنان بهره مند شدید فکر میکنید صنعت بهشته؟!!!

زهی خیال باطل (1008427) (alef-1)
 
مهر
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۵۲:۴۰
با نظر شما كاملاً موافقم اگر هزار تا مثبت هم بدهم كم است (1008436) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۶:۲۳:۱۸
يعني اين خانم تا به حال رنگ معدن را هم نديده است.خيلي خانم‌ها هم با تصورات شما مي‌آيند رشته معدن و مكانيك و ... بعد كه يكي دو بازديد مي‌روند مي‌فهمند كه جوگير شده بودند. چرا ننوشي مادر بودن زن كم كم فراموش ميشه و نوعا به يكي دو بچه اكتفا ميشه تا خانم به مسير بالندگيشون برسند! اصلا مسئوليت و وظايف مادر بودن دخترها را در كدام مرحله از زندگي مي‌آموزند؟ از صدا و سيما و پاي فيلم‌ها؟ (1007395) (alef-2)
 
بانو
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۳۷:۲۰
به یکی دو بچه اکتفا میشه؟ پس قرار است چند تا بچه بیاورند 6 تا تو خودت اصلا می تونی خونه‌ای که برای 6 فرزند جا دارد تهیه کنی و یا دست تنها خرج 7 سر عائله را بدهی ؟ فکر می کنم برخی آقایان واقعا جوگیر هستند نه خانمی که رشته مکانیک می خواند مثل اینکه شما هیچ سر رشته ای از رشته مکانیک نداری برادر من و فکر می کنی مهندسان مکانیک می روند توی چاله و روغن ماشین تعویض می کنند و یا تنها بازار کار برای شغل مهندس عمران این است که با کارگر افغانی سر ساختمان سروکله بزند (1007603) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۵:۳۰
مادر بودن و تربیت فرزندان جای خودش و شغل و کار بانوان هم جای خودش..چرا همه چیز رو قاطی میکنید؟!! (1007621) (alef-1)
 
Latvia
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۳:۵۴:۵۲
نه زن فقط با بچه دار شدن و مادر بودن در مسیر بالندگیه؟!!!!!!!!!!!!
چرا نمی فهمید شاید یکی بخواد یه جور دیگه و در یه زمینه دیگه رشد بکنه؟
یاد بگیریم به اعتقادات دیگران احترام بذاریم. (1007928) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۷:۴۳:۰۲
همون مرحله ای که شما وظیفه پدر بودن رو می آموزی (1008144) (alef-1)
 
ایمان
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۰:۲۹:۲۹
کار کردن مرد و تأمین معاش خانواده، بخشی از وظیفه ی پدر بودنه. (1008494) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۰:۳۷:۲۳
حالا آقا محمد شما و امثال شما خرجی همون یه زن و یکی دو بچه رو دربیارید تا بعد خانم ها بتونند برای داشتن بچه سوم به شماها اعتماد کنند. (1008233) (alef-1)
 
ایمان
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۰:۳۰:۰۶
اگر کار باشه، چرا که نه. اما وقتی کار نیست، از کجا بیاریم؟ (1008496) (alef-1)
 
امیر یونسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۷:۲۲:۳۸
مقاله دردمندانه، منطقی و با ارزشی بود. در اين خصوص چندی است وزارت آموزش و پرورش در راستای تضعیف مدارس تیزهوشان خصوصا مدارس دخترانه گام بر میدارد. لازم به ذكر يك مثال عملي و مهم است. در دبيرستان فرزانگان شهرستان همدان به علت به توجهي مسئولین اموزش و پرورش به نظر انجمن اوليا، با انتخاب رياست تشريفاتي براي دبيرستان و عدم تخصيص دبيران مجرب با اين توجيه كه دبيران آقا اجازه تدريس در دبيرستان دخترانه را ندارند تعداد زيادي از دانش اموزان با معدل عالي از دبيرستان تيزهوشان فرزانگان همدان به دبيرستانهاي غير انتفاعي رفتند. خدا را گواه میگیرم این عین جمله یکی از مسولین تراز آول آموزش و پرورش همدان به اولیا بود:ایشان گفتند "ما میخواهیم در دبیرستانهای دخترانه انسان تربیت کنیم و لذا اجازه نمیدهیم دبیر مرد در دبیرستانهای دخترانه تدریس کند". در شهریور ماه در دو مرحله به دبیرستانهای دخترانه بخشنامه رسمی ابلاغ و تدریس دبیر مرد را ممنوع کردند. البته اگر در سطح شهر دبیر خانم مجرب کافی به اندازه بود منطقی بود اما از مهر تاکنون بر اساس این سیاست غلط 2 بار دبیر فیزیک خانم را در دبیرستان فرزانگان به علت بی تجربگی دبیر تغییر داده اند. کاش قدری در زمینه محبت حضرت رسول به کوثر دو عالم و جایگاه واقعی زن فکر میکردیم. خواهش ميكنم اين موضوع را منعكس فرماييد (1007407) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۱۶:۰۵
آقاي يونسي شما از مقاله تمجيد كردي و در ادامه خانومها رو با خاك يكسان كردي!!!!!!! همين كه يك دبير فيزيك خانوم مجرب در همدان پيدا نميشه كافيه براي اينكه فرق بين آقايون و خانومها رو بفهميم!!!!!!!
در ضمن برادر من حتما استثنايي هم وجود داره و هستند خانومهايي كه از خيلي از آقايون كارآمدترند اما قبول كنيد اين استثناست و براي اين موارد قانون نمي نويسند!!!!!! (1007679) (alef-1)
 
Latvia
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۳:۵۸:۰۹
این قانون مسخره سه سال پیش در شاهرود انجام شد با همین توجیه و پیگیری ها هم سرانجامی نداشت.امیدوارم زودتر دوره این مدیران کج فهم به پایان برسه. (1007933) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۹:۴۱:۳۱
توروخدا بفرمایید که دردانشگاه فنی حرفه ای دخترا وپسرا باهم تویه کلاس درس میخونن دانشگاه رم اباد رومیگم!!!!!!!!لطفأجو
ابمو بدین (3711214) (alef-11)
 
محمود
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۷:۴۸:۵۵
متأسفانه در ديدگاه بسياري از مسؤلين كشور نوعي ضديت و مخالفت با اصل اشتغال زنان در بيرون از خانه وجود دارد هر چند اين مخالفت خيلي واضح بر زبان آورده نميشود اما در عمل جهت گيري به آن سمت و سو است.جهان بيني اين مسؤلين عزيز بر مباني قرار دارد كه زندگي در دنياي امروز با آنها غيرممكن و يا خيلي مشكل است تحجر در بنيان اين افكار موج ميزند فقط فرصت بروز و ظهورش بخاطر تضادي كه افكار عمومي دارد،چندان هموار نيست.
برنامه هايي كه در متن از آنها نام برده شده هم در راستاي همين تفكرات متعصبانه است كه فقه پوياي شيعه هم آن را نمي پذيرد. (1007419) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۳:۳۲:۵۱
محمود پسرم مثل اینکه تو خودت درد بیکاری رو نکشیدی و بعد بری ببینی همه دخترهای فامیل کار دارند و تو بیکاری چه حالی بهت دست می دهد ؟
لطفا زن ذلیل بودن خود را دلیل بر روشنفکریتان نگذارید . (1007897) (alef-1)
 
مهندس معدن
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۷:۵۴:۲۰
من کاری به سیاستهای شما سیاست بازان ندارم ولی در کشور ما بسیاری از معادن هنوز با بیل و کلنگ و نعل پارس و... استخراج می شود . (1007424) (alef-2)
 
فروغ
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۸:۲۱:۱۲
دقیقا حق با شماست اما این عقب افتادگی به دلیل عقب افتادگی مسولان است وربطی به بحث ندارد. (1008164) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۲۳:۵۶:۱۰
جالب است که کار معدن را ساده می‌انگارند، اما کار به تربیت بچه که می‌رسد پیف پیف می‌کنند و بچه بیچاره را روانۀ مهد کودک می‌کنند! (1010486) (alef-1)
 
عبداله
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۷:۵۹:۴۹
وقتي رشته شغلي با جنسيت هماهنگ نباشد آموزش ديدن در آن رشته به هدر دادن بيت المال و عمر طرف است مثل اينكه بگوئيم چرا پسران را در رشته مامائي پذيرش نمي كنند و اين باعث از بين رفتن حق پسران است . چرا نادانسته مطلبي را درج مي كنيد . (1007429) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۵:۳۲:۲۹
اتفاقا چرا پسرا نميتونن در رشته مامايي تحصيل كنند ؟مگه اشكالي داره 1 آقا پيش 1 خانم اورولوژ معالجه بشه ؟ اينها مرز هايي هستند كه من وشما تقويتش كرديم وگرنه هيچ چيز نشد نداره كمي فكر كنيد ! اينقدر به فكر منفعت شخصي نباشيم من دوست دارم دختر وپسرم هر غذايي را كه دوست دارند بخورند اما براي شغلشون بايد ديگران تصميم بگيرن؟ عاقل باشيم وديدخودمون رو كمي بزرگتر از جلوي پامون قرار بديم (1008041) (alef-1)
 
محمد سعيد
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۸:۴۹:۱۷
مديران محترم سايت الف
ايكاش به جاي نشر نظر امثال اين خانم فعال اقتصادي، از نكات و راهنماييهاي علماي ديني و اسلام شناسان واقعي هم استفاده مي‌كرديد.
عليرغم نظر نويسنده محترم:"به دور از هرگونه تعصب جنسيتي..."، ايشان (دانسته يا نادانسته) به سكولاريسم قيد دارند و اين از آنجا مشخص مي‌شود كه يكجانبه و بدون داشتن ديد و تحليل اجتماعي دقيق از حضور بيش از اندازه زنان در كارهاي غير مرتبط با شأن و جنسيت آنها و آسيب هايي كه( برخي از آن آسيبها مي‌تواند كاهش مواليد، طلاق و... باشد)در پي داشته است،اينگونه مي‌فرمايند.
1-كم كاري دولت در ايجاد اشتغال به جاي خود ، ولي چه ايرادي دارد كه زنان فعال به جاي رشته هاي سخت مثل معدن به مشاغل خانگي بپردازند؟
"زن ريحانه است. قهرمان نيست"
يا به بيان ديگر شما چه اصراري بر حضور بيش از حد زنان در اجتماع داريد ؟اگر منظور مشاركت اقتصادي فعالان زن در اقتصاد است كه با مشاغل خانگي هم اين امر حاصل مي‌شود.
2-اگرچه از نظر اسلامي منعي براي سرمايه گذاري در امور اقتصادي و با رعايت موازين شرعي توسط زنان وجود ندارد، ولي از نظر اجتماعي براي مردان كه تكليف شرعيشان پرداخت نفقه و خرجي زن و خانواده مي‌باشد، تحصيل و كار مقدمه يك واجب است و مقدمه واجب هم واجب. پس عقل حكم مي‌كند كه موقعيت‌هاي تحصيلي و اشتغال را با اولويت مردان داشته باشيم كه در واقع هسته اصلي تشكيل خانواده هستند.(عليرغم وضعيت موجود كه اكثر دانشجويان زن و بدون الزام و اجبار به تحصيل و اشتغال در زمينه تحصيليشان هستند)
3- اينجانب مانند بسياري از مردم اين اصول و قوانين شرعي و اسلامي را مي‌دانيم و سهل انگاري يا عدم عمل به آن از سوي نظام را نيز متوجه ايم! نگارنده و سايت محترم كم بودن پاسخ هاي مخالف را به حساب موافقت با نظر نگارنده نگذارند! بلكه ديگر از اين قبيل مقالات فمنيستي-زده خسته شده‌ايم.

-سايت وزين الف شما ديگه چرا؟ (1007452) (alef-2)
 
الف خیلی هم وزین است!
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۰:۱۸
درست زن ریحانه است ولی قهرمان میتواند باشد چرا نشود؟!..ضمنا بعضی وقتا برای گذراندن زندگی آدم مجبور میشود هرکاری بکند!..خانم دزد بهتر است یا خانمی که برای گذران زندگی در معدن نون حلال درمیاورد؟! (1007611) (alef-1)
 
فرزانه
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۷:۱۰:۵۱
تا جایی که من می دونم نظر اسلام یه چیز بیشتر نیست اونم اینه " اطلبوالعلم من مهد الی لحد " استثنایی هم قائل نشده .تاریخ صدر اسلام هم پر از زنانی است که سر آمد جامعه در علم و تقوا بودند.اگه قرار بود اسلام این جوری که شما می گید اجرا بشه شاید زیاد فرقی با دوران جاهلیت نداشتند.امیدوارم روزی برسه که اینقدر از دینمون خرج نکنیم. (1008115) (alef-1)
 
عليرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۰۲:۴۴
آنچه كه يك نقد اصولي و كارشناسانه را از جاده انصاف و اعتبار خارج ميكند نگاه متعصبانه و يك جانبه نگري است خصوص آنكه از دريچه تعصبات جنسيتي هم باشد.
واقعيت اين است كه در سالهاي اخير رشد شتابان ورود دختران و زنان به عرصه هاي اجتماعي بشدت عرصه را بر مردان تنگ كرده و در بسياري از زمينه هاي شغلي و تحصيلي و اجتماعي تقريباً منجر به حذف مردان شده است.
اين موضوع ممكن است از ديدگاه فردي و بدون نگاه به ساير عوامل ، موضوعي مطلوب و راستاي عدالت انساني جلوه كند اما مطمئناً در تضاد با مسئوليت هاي اجتماعي است كه بر اساس آموزه هاي ديني و يا سنت هاي اجتماعي به جامعه مردان و زنان متعلق گرديده است. واضح است چنانچه تقسيم وظايف و مسئوليت هاي خانوادگي و اجتماعي بهمين صورت و بصورت مساوي صورت گيرد تقسيم مشاغل و فرصت هاي شغلي و تحصيلي و اجتماعي بصورت مساوي نيز دور از ذهن و ناعادلانه نخواهد بود.
در شرايطي كه هم عرف و قوانين مدني و مباني حقوقي جامعه بدرست يا غلط تأمين معيشت خانوداه و پرداخت مهريه و نفقه ، هزينه هاي اولاد و نظاير آنرا از مسئوليت هاي مسلم مردان ميداند ، عدم توجه قانونگذار به زمينه ها و بسترهاي اجتماعي ايفاي اين نقش ها و وظيفه ها يك بيعدالتي محض است.
شاهديم كه بيشتر درآمدهاي اغلب زنان ( با وجود مسئوليت قطعي مردانشان در تأمين هزينه ها ) حتي در چهارچوب خانواده صرف هزينه هاي غير ضرور و افزايش تشريفات و تجملات زندگي ميشود و اين در حاليست كه فرصت هاي شغلي كه در همين راستا نصيب زنان شده است مردان بسياري را از گردونه فعاليت هاي شغلي حذف و زمينه افزايش ضريب جيني و آسيب هاي اجتماعي را فراهم كرده است.
اما نكته اي كه كه همواره از آن غفلت شده و ميشود خدمت زير پرچم است. واقعيت اين است كه الزام مردان به گذراندن خدمت سربازي آنهم در طلايي ترين سالهاي زندگي و مقطع تعيين سرنوشت و رشد و بالندگي اجتماعي و تحصيلي و در نظر نگرفتن هيچگونه حقوق اجتماعي معادلي براي ايفاي اين وظيفه ، و محكوم كردن نيمي از تركيب اجتماعي جامعه به حذف دوساله از گردونه رشد و توسعه فردي آنهم به صرفاً بجرم اينكه مذكر هستند يك ظلم مضاعف به مردان است.
همه ما ميدانيم و تجربه كرده ايم كه دور بودن دو ساله از جامعه با عزيمت به خدمت سربازي ، صرفنظر از خطرات و مشكلاتي كه دارد فرصت هاي اجتماعي بسياري را از پسران جوان ميگيرد بنحوي كه بسياري از اين افراد حتي در بازگشت از خدمت بدليل دور بودن از فضاي تحصيل ديگر رغبت و توان چنداني براي برگشت به شرايط رقابتي قبل را ندارند و نتيجه خالي ماندن عرصه ، قبولي نزديك به 60 درصدي دختران در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها است . دختراني كه بدون هيچگونه دغدغه و مسئوليتي و در سايه مسئوليت هاي قانوني و عرفي پدران و حتي بردارانشان به تحصيل مشغولند تا آنقدر در كنكورهاي متوالي شركت كنند تا فرصت آموزشي مورد قبول را بيابند و بعد هم كه نتيجه مشخص است : ورورد سيل گونه دختران كارمند به ادارات و تفاوت جنسيتي فاحش در وروردي هاي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي و فرصت هاي استخدامي بخش خصوصي و حتي دستگاههاي دولتي كه همه آنرا شاهديم.
ضرورت هاي عرفي و اجتماعي ، يكسري از كرسي هاي دانشگاهي را هم زنانه كرده كه بر سر درست و يا غلط بودن آن بحثي نداريم ليكن به تبعيض هاي اجتماعي موجود دامن زده كه شايد لازم باشد چنانچه ضرورت اين تفاوت ها وجود دارد ( كه دارد ) قانونگذاران و تصميم گيران جامعه فكري براي جبران آن بكنند. در برخي رشته هاي علوم پزشكي كه تعداد پذيرفته شدگان آن سرجمع چند صد برابر شاغلين معادن است صرفاً زنان مجاز به تحصيل و اشتغال هستند از جمله رشته هاي مامايي و بهداشت خانواده و نظاير آن كه مطلعين از ميزان اشتغال آفريني حتي اين دو رشته نيك آگاهند. (1007467) (alef-2)
 
پرواز
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۶:۱۰:۳۱
احسنت
بسیار متین و منطقی نوشته ای (1008082) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۰۴:۳۵
من به نوبه خود از این مطلب تشکر میکنم. این بحث کاملا صحیح است و ما نصف جامعه را نادیده میگیریم و بعد فقط غر می زنیم. (1007470) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۲۹:۵۴
عزيزم ميشه بفرماييد خانوم شاغلي كه زايمان ميكنه و 6 ماه سر كارش نميره چه اتفاقي براي اون موقيعيت شغلي ميافته؟ اگر اشكالي بوجود مياد كه خب پس نبايد اون شغل رو به خانوم داد و اگر اشكالي بوجود نمياد پس اصلا اون شغل اشتباست!!!!!!!
خانومها در ايران واقعا مورد احترام هستند و چراغ خانه، مهمتر از آن وظيفه مادري است كه به عهده اونهاست چرا فكر ميكنيد تربيت يك فرزند نيك كم ارزشتر از كار در معدن مثلا ذغال سنگه؟ واقعا فكر ميكنيد كه اگر يك خانوم در معدن مذكور كار كنه آقايون تحمل ميكنن؟ مطمئن باشيد كار اون خانوم رو هم آقايون انجام ميدهند!!!!!!
يه سئوال كه شايد شوخي باشه اما نشون دهنده عمق اختلاف بين زن و مرده
چرا آقايون با يه دست كت وشلوار سالها در مراسم مختلف حاضر ميشن اما خانومها ... به همين دليل بعضي مشاغل براي خانومها اصلا قابل تصور نيست! (1007704) (alef-1)
 
سهيلا
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۰۶:۵۲
محروميت فقط فقر مادي نيست محروميت واقعي گرفتن فرصتهاي بروز يك استعداد است:
خدا ميداند چه قدر از استعدادهاي اين ملت بخاطر ندانم كاري مديران نالايقش برباد رفته است.
خدا مي داند تبعيض جنسيتي از بزرگترين ستم هاست چرا كه هيچ زني مقصر نيست كه چرا زن آفريده شده است.
خدا ميداند بنيان چه خانواده هايي بخاطر مشكلات اقتصادي و فرهنگي كه حاصل تضاد سياست كلي مسولين كشور با مردم است از هم پاشيده است.
خدا مي داند بستن راه يك انسان كه به آينده چشم دوخته است يعني چه.
خدا ميداند سهم اين راه حلهاي قرون وسطايي در عقب نگه داشتن كشور از سهم استكبار و آمريكاي جنايتكار "خيلي" بيشتر است.
خدا ميداند اگر مديران اين كشور واقعا مدير بودند اين كشور با اين همه استعداد كجا بود.
خدا مي داند نهايت اين آشفتگيها و سؤال پاك كردنها به كجا خواهد رسيد. (1007473) (alef-2)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۰۰:۵۰
بروز استعداد طلاق ، فساد ، بیکار شدن مردان ، فحشاء ، راست می گید (1008417) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۴ ۰۹:۲۳:۱۵
چرا شما فكر ميكنيد زنان بايد مشكلات تربيتي مردان را تخمل كند و همچنان در قيد ازدواج با مرداني بيكار بي مسئوليت و معتاد بمانند؟ فقط آمار مردان و زنان معتاد را مقايسه كنيد؟ سري به دادگاهها بزنيد و كتكهايي كه زنان از مردان ميخورند را ببينيد . ضمنا من يك زن شاغل و همكار هسرم هستم ولي وقتي به خانه ميآييم من در اشپزخانه هستم همسرم روي كاناپه ولو شده . پس من قويتر و غيرتمند ترم (1011399) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۳:۵۲:۲۱
خواهرم شما منظورت دقیقا چیه؟ بد نیست اتفاقا این تبعیض ها! تبعیض باعث می شه که شما سربازی تشریف نبرید، شرایط اقتصادی را 10 درصد من پسر لمس نکنید و اصلا دغدغه ای برای این موضوع لااقل در زمینه ازدواج نداشته باشید! (1008646) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۰۷:۱۹
مقاله خوبی بود اما یه کم احساسی به نظر می آمد. حرفهای منطقی ای در این مقاله مطرح شده اما با احساس در آمیخته و متاسفانه تمام ماجرا ذکر نشده است. واقعیت این است که در حال حاضر هیچ ارتباط موثری بین خروجی دانشگاه و ورودی صنعت و کار وجود ندارد. یعنی دانشگاه برای خودش نیرو تربیت می کند و وزارت کار هم برای خودش برنامه ریزی می کند. واقعیت امر این است که در رشته هایی مثل معدن که شما مثال آن را مطرح کردید، مردان در اولویت قرار دارند، همانطور که در سربازی رفتن مردان در اولویت هستند. اگر قرار است مثل شما استدلال کنیم آنگاه باید از امروز دختران را ممنوع الخروج کرده و ملزم به انجام خدمت سربازی کنیم. خدمت سربازی هم که فقط با اسلحه و توپ و تفنگ که کار ندارد، زنان بروند در بیمارستانهای نظامی خدمت کنند!!! دیدید که منطقتان پاچه خودتان را هم گرفت!!
فرمودید که در حال حاضر تعداد زیادی از مردان هم بی کارند، این حرف درست است اما به نظر بنده این اقدامی که صورت گرفته نخستین گام در ایجاد ارتباط بین خروجی دانشگاه و ورودی صنعت است و باید ادامه یابد. حتما زنان هم می توانند با استفاده از ماشین الات مدرن در معدن کار کنند، اما منطقی آن است که متناسب با نیاز بازار کار، نسبت به تربیت نیرو اقدام شود. اتفاقا تربیت نیرو براساس واقعیات بازار اشتغال، پاک کردن صورت مساله نیست، بلکه حل دقیقتر صورت مساله است. به هر حال در این طرح هم اشکالاتی وجود دارد، اما این به این منزله نیست که اساس این طرح را نابود سازد. (1007474) (alef-2)
 
مهدی واحدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۱۸:۳۰
گاهی بعضی ها فکر می کنند هر قدر زن ها در امور مختلف حضور داشته باشند نشانه پیشرفت است . اما غافل از اینکه شأن یک بانو حضور در چاه فاضلاب و یا در عمق تاریک و بد بوی یک معدن نیست.
چگونه می توان در نظر گرفت که یک بانو بر روی اسکلت فلزی یک ساختمان در حال سر و کله زدن با تعدادی کارگر باشد و شأن و منزلت زن حفظ شود؟ در زمانی که اینهمه مشکل در کشور وجود دارد و این همه مرد بیکار وجود دارد که نمی تواند از پس مسئولیت خانواده اش که عبارتند از زن و بچه هایش بر بیاید ، اشتغال زن در یک معدن و یا حضور بر روی داربست چه سودی به مملکت میرساند؟
اصلاً شاید اینگونه بهتر است که بگوییم شما ذهنتان توانایی تولید و گسترش مشاغل زنانه را ندارد و به همین دلیل می خواهید زنان را در کارهای مردانه وارد کنید. لطفاً با میل کردن مقداری فسفر و افزایش سطح سواد در زمینه مشاغل زنانه فکر کنید و بسط و گسترش آنها را دستمایه ای برای حضور صحیح و به کارگیری سرمایه ایرانی زن قرار دهید. (1007490) (alef-2)
 
علی
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۸:۵۰:۱۱
من نفهمیدم این شان بانویی که میگن چه ربطی به فاضلاب داره؟
انسان انسانه و ذاتا همه دارای حرمت و کرامت انسانی. حرف شما توهین به قشر کاگر و زحمتکشهاست. (1008836) (alef-1)
 
آزاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۱۹:۵۴
به نام خدای مهربون که ما رو آفرید و خصوصیات و ویژگی های روحی و جسمی ما را بهتر از هر کس دیگر می داند.

من یک خانم هستم، فوق لیسانس مهندسی شیمی، فارغ التحصیل دانشگاه شریف،
در یک شرکت مهندسی هم کار می کنم،
اما به هر دختری که می خواهد انتخاب رشته کند می گویم هیچ و قت مهندسی نخون، برو رشته تجربی یا انسانی که بتونی پزشک بشی یا محقق یا معلم،
واقعا دخترایی که کار مهندسی میکنن، معنی زندگی رو اون طور که باید نمی فهمن.
لذت همسر بودن و مادر بودن را درک نمی کنن.
زن به خاطر روح لطیفی که دارد وظیفه اش انسان سازی است، نه ماشین آلات سنگین سازی!
حالا اگه به طور فرهنگی نمیشه دخترا رو از ورود به رشته های نامربوط بازداشت، این یک قدم خیلی موفقیه که رشته های تحصیلی رو تفکیک جنسیت کرد.

چرا بعضی از ما خانوما به جای اینکه به فکر اصل و فطرت خودمون باشیم، همیشه دنبال غوغا کردن و جلب نظر دیگران به خودمون هستیم. (1007492) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۴:۵۰
خانم عزیز چرا فکر کردی که کار در محیط مهندسی با روح لطیفت سازگار نیست ولی مثلا کار در اتاق عمل (پرستار) یا در بیمارستان (پزشک ) با روح لطیفت سازگار تر است آیا تا به حال به اتاق تشریح یا بخش زنان یک بیمارستان پا گذاشته ای و این مطلب را می نویسی . (1007619) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۸:۰۵
دیدگاهتون از نظر من بشدت پوسیدست. (1007627) (alef-1)
 
رضا
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۴۹:۴۰
اگه دانشگاه شریف واقعا اینجور مهندسی تربیت کرده باشه بهتره ببندنش جاش بازار شهرداری باز کنن . (1007632) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۵۱:۰۷
آزاده خانوم اين منطقي بودن رو اما مديون همين مهندس شدني!!!!!! (1007744) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۰۶:۴۱
حضراتی که عمدتا بی تفکر منفی دادید: نظرات اغلب بانوان تحصیلکرده و متاهل در رشته هایی نظیر عمران و معدن همین است، بنده به تازگی دکترای عمران را از دانشگاه ... دریافت کرده ام. انگیزه اصلی برای ادامه تحصیل تا این مرحله علاوه بر علاقمندی به مسائل پژوهشی، نبود کار مناسب حتی در دفاتر فنی و مشاور بوده است، معمولا کار تکراری و کسالت آور محاسبات تنها زمینه مناسب فعالیت برای خانمها در رشته ماست، هر چند من حتی شخصا نظارت پروژه هایی در جایی مثل جزیره خارک را هم بر عهده داشته ام ولی حضور در این موقعیت ها را برای دختر خودم نمی پسندم. نه بحث دعوای مسایل دینی و نظرات فمینیستی است و نه چیزهای دیگر. مردها به لحاظ جسمی قویترند لذا کارگران در فعالیتهای عمرانی مرد هستند. همین و بس!! (1007949) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۵:۲۹:۰۵
شما اصل خودتو نشون دادی , خب برو دنبالش عزیزم (1008032) (alef-1)
 
فرزانه
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۸:۰۸:۵۷
خواهر عزیزم اگر قرار بر این روند باشه پزشکی رو هم تا چند ساله دیگه می گن یه شغل مردونه است چرا باید محدودیت ایجاد کنیم چرا دخترانمان رو اونقدر آگاهی ندیم که خودشون انتخاب درستی کنن .ثانیا مگه می شه همه زنان معلم بشن یا پزشک مگه چقدر نیازه آیا چند سال بعد دوباره همین حرفها برای این رشته ها پیش نمی یاد؟ اون موقع هست که رسما می گن زنان بشینن تو خونه . اینه که می گن خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج. (1008157) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۳:۴۸:۰۳
قربون خواهر چیز فهم خودم (1008321) (alef-1)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۲۳:۲۸
نويسنده اين متن هيچ اطلاعي از صنعت و كار و سختي هاي آن ندارند و از فيلم هاي تبليغاتي به آن نگاه كرده اند. (1007500) (alef-2)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۰۴:۲۰
من که خودم در زمینه پروشیمی فعالیت می کنم به طور کامل شاهد ناکار آمدی و عدم تناسب رشته های فنی و مدیریتی برای خانم ها هستم و این کار آنها وقت تلف کردن است.
مشکل امروز کشور ما بیشتر خانواده است. اما شعار های فمینیستی و حضور افراطی زنان در هر عرصه ای دارد نظم جامعه را به هم می ریزد.
از خانم نویسنده خواهش می شود دست از شعار زدگی و پوچ گرایی فمینیستی بردارند! (1008419) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۰:۱۵
با نظر شما بسیار مخالفم . این طرح کاهش تعداد دانشجویان دختر بسیار طرح خوب و کارشناسی شده ایست . البته مثل خیلی دیگر از طرحها زمانی بیان میشود که کار از کار گذشته و نوش داروی بعد از مرگ سهراب است . (1007511) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۳ ۰۰:۰۰:۱۹
متأسفانه اشتباهاً به شما رأی منفی دادم. با شما موافقم، طرح کاهش تعداد دانشجویان دختر در رشته‌های نامناسب برای جنس مؤنث، طرح خوبی است، اما الآن برای اجرایش خیلی دیر است...
با این وجود ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است. امیدوارم این تغییر باعث کاهش آثار منفی حضور حساب نشدۀ دختران در رشته‌هائی مثل مهندسی معدن و ... باشد. (1010493) (alef-1)
 
زهرا م
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۴:۴۷
با تشكر از مقاله خوب شما بي شك بالندگي كشور بدمن يك ويك افراد جامعه ميسر نخواهد شد حق تساوي و حضور فعال زنان در جامعه حقي است كه دولت براي زنان بايد قائل شود مگر اينكه بخواهد وضعيت فعلي مملكت از اين هم كه است عقب تر ببرد . همانطور كه تحصيل حق يك به يك افراد جامعه است شغل نيز حق تمامي افراد جامعه است . و اين بستر دولت براي تمام جوانان بايد ايجاد كند و با حذف يك جنس نمي توانجامعهاي پيشرفته و سالم داشته باشيم . (1007517) (alef-2)
 
ایمان
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۰:۲۴:۳۵
سلام
آیا شما حاضری مثل مردان، رفتگر باشی و شهر رو جارو کنی؟
آیا شما حاضری مثل مردان، در سازمان آب و فاضلات، کارهای عملیاتی انجام بدی؟
آیا شما حاضری مثل مردان، در شرکت مخابرات، زیر نور آفتاب، یا توی بارون، توی خیابونها کارهای عملیاتی انجام بدی؟
آیا شما حاضری مثل مردان، در شرکت گاز، کنتور خونه ها رو هر روز چک کنی؟
آیا شما حاضری مثل مردان، به عنوان یک مهندس عمران، سر ساختمون بری که کارگرهای مرد در اونجا مشغول کارند؟
آیا شما حاضری مثل مردان، هر روز به خارج از شهر بری تا نظارت بر پروژه های راهسازی داشته باشی؟
آیا شما حاضری مثل مردان، هر روز به حومه ی شهر بری و توی یه کارگاه یا کارخونه، مهندسی کنی؟
و هزار تا سوال دیگه !!! (1008228) (alef-1)
 
حمید
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۱۲:۴۰:۲۵
ایمان جان زیاد جوش نزن و بجای زنان تصمیم نگیر شاید یکسری ها پیدا بشوند و بروند و این کارها را بکنند. تو چرا حرص می خوری؟؟؟ (1009844) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۲۰:۰۷:۲۹
من به عنوان يك زن اگر مجبور باشم تمام اين كارها را مي كنم هما نطور كه مردها نيز تا مجبور نباشند اين قبيل كارها را در تصدي نميكنند. مهم اين است كه يك زن وقت نياز بتواند مثل يك مرد كار با روزي حلال گير اورد (1010307) (alef-1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۵:۳۷:۰۵
اگه حقی هم باشه اقایون باید معترض باشند نمونه اش قبولی 60درصدی خانم ها در کنکور رفتن به سربازی برای اقایان متقبل شدن تمام هزینه های زندگی و... (1008713) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۴ ۰۹:۲۵:۵۵
تو درس نميخوني به دختراي درس خوان چه ربطي داره (1011405) (alef-1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۶:۵۶
خوب اساس جنسيتي كردن رشته ها درست نيست
اصل مطلب اينست
هر استعدادي چه زن وچه مرد بايد شناخته بشه واينكه در دانشگاه را براي رشته اي ببندند براي اينكه مثلا بازده نداره كار درستي نيست
بازده را دولتها تعيين كنند ولي استعداد هركاري بهدست بشر نيست
واستعداد خدا دادي است ونبايد ادمها را از لونچه كه خدا بهشون داده محروم كرد (1007524) (alef-2)
 
مسعود
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۷:۵۶
مطابق آمار حتی در کشورهای غربی متوسط درآمد زنان کمتر از مردان است
و این طبیعی است که زنان در بسیاری از موارد می‌توانند شغل‌ها را تصاحب کنند
چون حاضرند حقوق کمتری بگیرند و اعتمادشان به این است که همسرشان وظیفه دارد زندگی را بگرداند
خبر ندارند که با رضایت به حقوق کم دارند نان یک خانواده‌ی دیگر را قطع می‌کنند
یا خبر دارند و خود را به بی‌خبری زده‌اند

البته آسیب نهایی هم به جنس خودشان خواهد رسید
مردی که نتواند درآمد کافی برای تامین یک زندگی را داشته باشد
ازدواج نخواهد کرد
یک مرد مجرد با یک زن مجرد با هم برابر نیستند (1007525) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۰۰:۳۲
لطفاً مرجع آمار را هم اعلام کن (1007938) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۴ ۰۹:۳۱:۵۶
برابرند آقا يك زن كليه وسايل اوليه زندگي را كه مرد بايد تهيه كند به عهده دارد كه در اين دوره زمانه كمتر از پنجاه ميليون نيست . مرد هم فقط پول پيش خانه را تقبل ميكند و اجاره را هردو ميپردازند . بخدا نمك نشناسيد . زن در خانه و بيرون خانه كار ميكند و مردان لوس وننر بار امده ما فكر ميكنند چون مردند حق هر بي عدالتي را دارند . يك نمونه اش اينكه دنبال فساد و فحشا هستند و تعداد بيشتري معتاد در جامه نسبت به زنان دارند و جالب اينكه از دختران خياباني بيزارند ولي اين دختران با شما اقايان ارتباط دارند . اگر زن خياباني بده چرا مردي كه باوجود زن و بچه سراغ اينان ميرودبد نيست (1011411) (alef-1)
 
امیر
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۳۹:۲۱
من خودم تحصیلات معدنی دارم و با وجود اینکه در دوران دانشگاه بیشتر همکلاسیامون از خانوم ها بودن ولی الان هیچ کدومشون رقبتی به انجام کار ندارند. به جز یکی دونفر که اونها هم فقط در طمینه نظارت فعالیت می کنن. و با وجود اینکه حتی خودم از بعضی هاشون واسه کار دعوت کردم ولی هیچ کدومشون تمایل به کار نداشتن. بعدشم بخواهیم یا نخواهیم محیط معدن یک محیط مردانه است حالا هرچقدر هم که تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته باشن. کار کردن تو یه معدنی که ده ها کیلومتر از محیط شهری فاصله داره و همه کارگرانش مرد هستند برای خانوم های ایرانی که خانواده دوستن و به زندگی متاهلی شون علاقه دارن و روحیات لطیفی دارن خیلی سخته و اصلا شما هم بخواین به زور ازشون دفاع کنین خودشون زیر بار نمیرن (1007526) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۰۰:۰۰
حالا اینها که گفتی چه ربطی داره به دانشگاه نرفتن خانومها؟ (1007936) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۴۰:۳۲
این نگاه های فمینیستی بزرگ ترین ضربه را به بانوان محترم زده است. نظام لیبرال به اسم دفاع از حقوق زن به بهره کشی از زن پرداخته است زیرا
- زنان نیروهایی هستند که به حقوق پایین تری قانع هستند.
- در مقابل با کارفرمایان سرکشی و طغیان کمتری دارند.
- ...
شاید بزرگترین کرامت یک زن تربیت یک انسان است وظیفه ای که متاسفانه امروز از آن غفلت شده است. یعنی می بینیم که در غرب یک زن مثلا در یک شرکت خودرو سازی در طول سی سال مثلا یک میلیون لاستیک خودرو را نصب می کند یا مثلا یک منشی در طول سی سال کار صدها هزار نامه را تایپ می کند یا یک متصدی آژانس هوایی صدها هزار بلیت صادر می کند، لکن برای این کارش ارزش بیشتری نسبت به تربیت و پرورش یک انسان دارد که می تواند بشریت را دچار تحول کند.

واقعا خانم محترم آیا شما درگیر بودن در بخش معدن را ارزشمندتر از بسیاری از فعالیت های انسان ساز یک زن می دانید؟؟ (1007528) (alef-2)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۱۵:۳۱
اصولا وظیفه اصلی خانم های محترم تربیت انسان های شایسته و مفید برای جامعه است البته به همراهی پدر. (1007672) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۸:۵۷:۱۲
مسئله اینجاست که افرادی چون شما حق ندارند برای زنان تعیین تکلیف کنند . (1008440) (alef-1)
 
تنها
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۴۷:۰۲
اگه زنها مي خوان در همه زمينه ها شبيه مردا امكانات رو داشته باشند بايد در زمينه سربازي و اجراي ظالمانه قانون مهريه هم اين مساله رو رعايت كنند. چطور وقتي چيزي به نفعشونه ميگن مثل كشورهاي غربي بايد حقوق شون رعايت بشه برن دانشگاه ، سر كار و... ولي به روي خودشون هم نميارن كه در اون كشورها زنها هم مثل مردا مي رن سربازي و در تامين هزينه زندگي هم مثل مردا موثر هستند، قانون مهريه هم مثل اينجا ندارند. (1007537) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۴۷:۴۸
با سلام
سركار خانم دانشور مقاله ي شما دچار اشفتگي است به چند دليل:
اول اين كه رشته ها براي دخترها حذف نشده بعضي از دانشگاه ها اين رشته ها را به دخترها ارائه نميدهند
دوم اين كه فقط از رشته ي معدن صحبت كرديد كه اين شائبه رو ايجاد ميكنه شايد علاقه مند تحصيل در اين رشته بوديد و نشده حالا گله و ...
سوم اخر مقاله مسئله كوچ و دوري خانواده و اين كه چطور يه دختر از خانواده جدا بشه بره معدن اشكالي نيست اما بره يه شهر ديگه براي تحصيل ؟؟؟؟؟خلاصه اين مقاله حداقل براي من نامفهوم و بي ربط بود
و نكته ي اخر الف جان سوابق و تحصيلات نويسنده درج نشده (1007538) (alef-1)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۵۰:۱۴
زن باید بشینه خونه شوهر داری شو کنه
الان خوبه که پسرا نمی تونن ازدواج کنن به علت بیکاری
میری تو هر بانک و اداره ای به تعداد آقایون خانوم ها دارن کار می کنند و حقوق می گیرند (1007634) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۹:۴۴:۱۱
ببخشید که حقوق زن ومرد برابرن اقاااااااااا (3711218) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۵۴:۰۶
ژست های فیمینیستی. من دختر خانمی را سراغ دارم که در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یک دانشگاه دولتی هست. ایشون قصد دارن بعد از فراغت از تحصیل رشته پطشکی رو شروع کنن و به گفته خودشون چون توی مهندسی پول نیست!! حالا شما بگید تکلیف اینهمه پول که از جیب بیت المال برای تدریس در کارشناسی و کارشناسی ارشد این خانم صرف شده، چی میشه؟ اگر به پزشکی به خاطر پولش نگاه می کنن که وای به بیماری که زیر دست ایشون بره.
البته در بی عرضه گی مسئولین کشور در ایجاد اشتغال برای خیل عظیم فارغ التحصیل چه دختر و چه پسر شکی نیست. (1007641) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۵۵:۲۹
تحصیل در رشته های فنی منحصرا باید در نهایت به تولید ثروت منتج شود. یاد گیری علوم فنی به نیت قربت الی الله بی معنی است. هرچند نیت جوانان برای درس خواند کسب اعتبار و احتمال رسیدن به شغل است نه قربت.

اگر تحصیل رایگان است برای رفع مشکل کشور است پس هر کس که تحصیل رایگان می کند شرعا و قانونا موظف به کار در رشته مرتبط در کشور است . اما اینجا سه مشکل مطرح است. بسیاری از رشته ها در ایران شغلی ندارند. دختران حاضر به کار در رشته مرتبط نیستند. دروس دانشگاهی غالبا ربطی به بازار کار و نیازهای واقعی کشور ندارند.

اگر قرار است دختران از برخی رشته ها حذف شوند بهتر است دولت در بخش صنعت و وزارت علوم در بخش برنامه ریزی و مجلس در بخش قانون گذاری را وظیف خود را انجام دهند. (1007644) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۰:۵۸:۴۷
کدام محرومیت؟ همین که سربازی ندارند و راحت و بدون مشکل درس می خوانند خوشد نعمتی هست.
کسی نمیگه چقدر پشت کنکور بودی . هر وقت میخوان میرن دانشگاه و هر وقت میخوان میان بیرون
اما ما که سربازی داریم یک مهلت مشخص که بیشتر نداریم. (1007651) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۲۰:۲۰
شمايي كه تفكرت بر حذف زنان و خانه نشين شدن انهاست پس حقت است كه رييس جمهوري مثل احمدي داشته باشي و كشور عقب مانده اي چون ايران. هيچ كشوري بدون استفاده كردن از نيروي زنان كه نيمي از جامعه هستند به پيشرفت نخواهد رسيد شك نكن (1007688) (alef-1)
 
يه خانم
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۳۱:۱۶
سلام
من يه دخترم
مهندس نرم افزار و برنامه نويس
تجربه كار توي بازار و نوشتن پروژه و قرارداد بستن با مشتريهاي جورواجور رو هم دارم
بعد از سه چهار سال كار كردن توي اين وضعيت، به اين نتيجه رسيدم كه بهترين جا براي خانوما توي خونه است
به جز شغلهايي مثل معلمي يا پزشك زنان
برخوردهاي مردها، جو مردانه ي بازار، اعصاب خوردي و اذيتها و فشارهاي روحي و جسمي كه به آدم وارد ميشه از تاب و تحمل يك زن به دوره
من هنوز ازدواج نكردم و ميشه كه وقتي با مشتري مردي كه فكر ميكنه يه برنامه 600 تومني بايد بره براش نون هم بخره!! جواب مشتري رو هم بده! تلفن رو هم جواب بده براش!! سروكله ميزنم و با سردرد و خستگي ميام خونه، كسي بهم كار نداره و پدر و مادر حواسشون بهم هست
اما اگر متاهل باشم، اگر همسر و بچه اي توي خونه منتظرم باشن، اين بار خستگي و استرس رو بايد كجا ببرم؟
جز اينكه ديگه نميتونم رفتار مناسبي داشته باشم و چند ساعت زندگي رو براي خودم و اون بچه و همسر بيچاره زهرمار كنم؟

من توي دوران تحصيل به شدت از حقوق خانوما و اينكه همه كار ميتونن بكنن و بايد انجام بدن دفاع مي كردم
ولي وقتي خودم وارد بازار كار شدم، متوجه حقيقت با چيزي كه من فكرشو ميكردم از زمين تا آسمون فرق داره
منكر تواناييهاي زنها نيستم
ولي كاش همه مون به حرف پيامبر برگرديم كه زن ريحانه است ..
يادمون نره كه ما زنها وظيفه هاي ديگه اي داريم
يادمون رفته كه بچه اي كه به دنيا مياريم، مادر ميخواد نه مهد كودك
يادمون رفته وقتي ازدواج مي كنيم، علي رغم همه ي سختيهاي زندگي،‌ همسري كه بعد از يه روز سخت برميگرده خونه، نياز به عاطفه و محبت و آرامش ما داره
نه اينكه با يه چهره خسته تر از اون مشغول رسيدگي به امورات باشيم

كاش فرهنگ جامعه مون با تربيت ديني پيش ميرفت
ديني كه دختر پيامبرش هم كار در منزل رو انتخاب كرد و به وقتش موقع حمايت از امام زمانش، خطابه هاي غرا سر ميداد ..

من يه دخترم كه اينا رو مي نويسم ..
به دور از هر گونه جانبداري . (1007708) (alef-1)
 
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۱:۳۱:۵۸
برخی از مطالب نویسنده درسته اما به نظر میرسه که ایشون با دیدگاه فمنیستی و متعصبانه به موضوع نگاه کردن.واقعیت اینه که برخی از جوان ها چه پسر چه دختر فقط برای جا نمودن از قافله و فرار رو به جلو و پز دادن دنبال تحصیلا دانشگاهی هستند.الان توجوامع اروپایی و غربی هم که نویسنده محترمه با آن بخوبی آشناست خانمها اولویت اصلی و اولشون خانواده و تربیت فرزنده. ولی اینجا همه چیز به بهانه تحصیل و کار رها شده.ضمنا برابری در همه جهات باید مورد توجه قرار بگیره مثلا خانمها حاضرن تو پمپ بنزین کار کنن .کارگر خدماتی شهرداری بشن تو معدن کارکنن و یا سایر کارهای سخت رو انجام بدن.
البته بعضی خانمها به کارهای سخت عادت دارن و اونها امثال بنده و نویسنده محترم نیستند که در ناز و نعمت بزرگ شدیم.خانواده و بچه ها بیشتر از هرچیزی مادر و کانون گرم میخواهند (1007709) (alef-1)
 
مریم
Netherlands
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۲:۱۶:۲۸
کلا آقایون تو ایران وقتی یک خانوم میبینند از خودشون کاردان تر و باهوشتر هست صحبت از بنیان خانواده و نقش خانه داری زن میکنند . تو هر صحبتی غرب بده و ما بهتریم والی وقتی صحبت از این شد که حقوق زنان کمتره آقایون میفرمایند که بله ! در غرب هم حقوق مردان بیشتر است پس باید اینطور باشد .خیلی برای همه آقایون کوته فکر متاسفم ! حقیقت این است که مانع رشد خانوم ها شدن راهی برای رشد بیشتر شما نیست ! (1007777) (alef-1)
 
zare
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۲:۲۲:۲۶
با اين نظر كه برخي مشاغل براي زنان از جمله مهندسي معدن در اجرا مشكل و سخت است موافق هستم ولي آيا جامعه توانسته عدالت را براي زنان در حوزه اشتغال بطور عام فراهم كند ؟!!!زنان در حوزه هاي بسياري از مردان توانا ترند ولي آيا متوليان آنجا آمده اند سهم بيشتري به زنان بدهند . وجود نا امني در برخي حوزه هاي كاري چه ربطي به توانايي زنان دارد ؟مسئو ليت ايجاد امنيت به عهده حاكميت است نه خود زن . آيا مديريت هاي جامعه متناسب با درصد جمعيتي توزيع شده است ؟ مردان بايد بيانديشند كه زنان ،مادران و خواهران و فرزندان آنان هستند و لذا ميبايست خود در ايجاد فضاي مناسب كسب و كار و تحصيل براي آنان باشند . جملات و تعاريف كليشه اي از زن بدون تعريف مشخص از تقسيم عادلانه و برابر قدرت و ثروت و جايگاه هاي اجتماعي و سياسي و فرهنگي و اجتماعي بين زنان و مردان در نهايت موجب تبعيض جنسيتي ميگردد. (1007790) (alef-1)
 
جواد
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۲:۲۳:۱۳
دختر من معدن خوانده و باعث مباهات من است یادم هست وقتی کوه می رفتیم همیشه می خواست در طبیعت باشد وبا ان سر وکار داشته باشد ان کسی که دانشگاه را جنسیتی می کند درکش به اندازه معنی لغتی می باشد

دختر من فوق گرفته والان در کشور دیگر ی دکتری می خواند و به کشور سومی جهت تحقیق در معادن میرود و مطالعاتی در رابطه با مدل سازی که کار پیچیده ای است انجام میدهد این ها را گفتم که بدانید عشق به کار ودرس جنسیت نمی شناسد این همه مسایل را جنسیتی نکنید.ونگرش سطحی به اسم و کلمه نداشته باشید مگر مهندس مکانیک حتما باید جیبش پر از پیچ واچار باشد

کار را به کاردان بسپارد

دشمن دانا به از نادان دوست (1007791) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۲:۴۰:۴۶
ای بابا
شما که دنبال تفکیک جنسیتی هستین هنوز....
آخه قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو... (1007819) (alef-1)
 
mahdi
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۳:۱۲:۰۸
چرا هیچ وقت نمیگن، همانطور که پسرها باید 2 سال از عمرشون را به خدمت سربازی برن، دخترها هم باید برن. زمانی که پسرها در صورت عدم قبولی در کنکور مجبور به رفتن به سربازی هستند ولی خانم‌ها می‌توانند برای سالهای بعد بدون دغدغه درس بخوانند، کسی از حقوق برابر حرفی نمی‌زند!
حالا که دخترها می‌توانند در معدن کار کنند، بهتره در سربازی هم به کشور خدمت کنند. (1007867) (alef-1)
 
حسين
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۳:۳۲:۴۷
يه سئوال دارم و اون اين كه خانومهايي كه تو رشته اي مثل معدن تحصيل ميكنن، مدرك اين رشته رو براي كار تو اين رشته مي خوان، يا براي نازيدن به مدركش؟ (1007896) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۱۱:۲۶
این طرح بسیار بجا و پسندیده است ک هبر اساس تجربه خودم میگم.برخی رشته ها از جمله زمین شناسی معدن عمران و غیره مناسب خانم ها نیست و در واقع هم با توانایی و هم روحیات خانم ها سازگاری ندارد و در محیط کار بسیار اذیت میشن. خانم دانشور هم احتمالا در ایران زندگی نمی کنن و خبر ندارند که ما هنوز در معادن از بیل و کلنگ و ابزارهای اولیه استفاده میکنیم .همه خانم هایی که به این رشته ها میروند هم عمدتا از شرایط کاری این رشته ها خبر ندارند و بعد با اشنایی بیشتر پشیمان میشوند (1007953) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۱۵:۴۳
قسم میخورم تا حالا یه معدن هم ندیدی
ممنون که موجبات شادی ما را فراهم نمودید (1007955) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۵۴:۱۷
خانمها , آقایون چرا دارند یک تعدادی سرنا را از ته گشاد آن میدمند....ماکه تا حالا خیلی از معادنمون رو استخراج کردیم ودو دسته خام خام تقدیم خارجی ها کردیم و پولی اندک گرفتیم و هنوز هم داریم ادامه میدیم .
مثلا رشته معدن فقط از بخش زیر زمینی و بیل وکلنگ وتونل زیر زمینی تشکیل شده ؟؟ خب بعد از اینکه تعدادی اون معدن رو بیرون کشیدند هنوز میخواهیم خام خام بفروشیم ؟؟ میلیونها ساعت نفر در تبدیل مواد کانی به مواد مصرفی در جامعه هنوز جای تحصیل وکار هست حتما یک خانمی اگر نرفت اون پائین زیر زمین حقش خورده شده؟؟؟البته برای بعضی از خانمها روزها وهفته ها در بیابانها وبین کوه ودره و سنگلاخ دنبال کشف معدن بودن و دور از مدنیت وبدون لوازم بهداشتی و... به سر بردن خود مانعی است که حتی تعداد بسیار زیادی از دانشجویان کشورهای خارج که این شرائط برایشان معذوریتی ایجاد نمیکند هم از رشته معدن مخصوصا در بخش استخراج آن رویگردانند. از طرفی آزموده را آزمودن خطاست .جائیکه خصوصا در کشورهای صنعتی خارجی شاغل بودن زن وشوهر به قیمت پاشیده شدن خانواده ویا حداقل تکفرزندی شدن زوجین شاغل ویا حتی بدون فرزند ماندن آنان ختم شده است واکنون تمام تلاش آنان برای اینست که بتوانند جامعه را طوری تنظیم نمایند که از زوجین بتواند فقط یکنفر شاغل باشد ودیگری به تربیت ورشد فرزندان بپردازد, جامعه ما با سرعت راه خطای پیموده شده توسط کشورهای صنعتی وبن بست آنان را الگوی خود قرار داده است. بالاخره خارجیها پس از سالیان سال به بن بست رسیدند واکنون شبانه روز در پی ترمیم آن هستند ولی ما...... (1007992) (alef-1)
 
Malaysia
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۴:۵۴:۵۱
خیلی خانم ها در ایران نشان داده اند که با اینکه در این چندساله هم شرایط تحصیلی را داشته اند، هم کار کردنشان مشکلی برای خانواده نداشته (در این شرایط اقتصادی کی از کمک خرج بدش می آید)، هم شرایط کاری برایشان فراهم بوده ولی باز هم کار بکن نیستند که نیستند. (1007993) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۵:۱۵:۰۸
من سالهاست که در پتروشبمی کار میکنم ،یادم می آید زمانی بر اساس جوگیر شدن مسئولین وقت ، درصد بالایی از استخدام رسمی نیرو در این بخش به خانمها اختصاص پیدا کرد.نتیجه آن چه شد؟ خانمهایی 30 ساله که بعد از 8 سال کار در این محیط خشن و به شدت آلوده صنعتی 55 ساله به نظر می آیند، ازدواج نکرده اند و همسر بودن و مادر شدن را تجربه نکرده اند و انصافاً کارایی لازم را هم در این شغل ها ندارند. قبول کنیم که هر کسی را بهر کاری ساختند.
................................................................
کاش نویسنده محترم بجای آه و ناله های فمینیستی واقعیات زندگی و جامعه را مد نظر قرار میداد. (1008006) (alef-1)
 
عاطفه
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۵:۲۳:۳۶
اگه از نظر روانشناسان به قضیه نگاه کنین زنان تفاوتهای زیادی با مردها دارن و به همین دلیل بعضی کارها از عهده زنها بهتر بر میاد وبعضی کارها از عهده مردها ولی حالا چرا بعضی تلاش می کنن وظایف مردها رو با ارزش جلوه بدن (مثل کار توی معدن ) و وظایف زنهارو بی ارزش ( مثل بزرگ کردن بچه ) به دلیل همون تعصبات فمنیستیه که از دنیای مادی غرب اومده!! (1008022) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۵:۴۲:۲۷
نیازی به مظلوم نمایی نبود. نویسنده محترم می توانست تحقیق کند از ابتدای ایجاد رشته مهندسی معدن در ایران چند نفر خانم در این رشته تحصیل کرده اند و در طول این سالها چند نفر خانم در معدن بالای 20 سال سابقه فعالیت داشته اند! (1008061) (alef-1)
 
پرواز
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۶:۰۶:۴۹
با سلام
بنده کاملا موافق حقوق زنان و حامی آن هستم. ولی باور کنید در این اوضاع اقتصادی و با در نظر گرفتن این واقعیت فرهنگی که مرد نان آور خانواده می باشد معتقدم حتی در استخدام ها نیز باید مردان ارجحیت داشته باشند.
اگر در حال حاضر به یکباره به جای تمام خانم های کارمند مردان جایگزین شوند به نظر بنده بسیاری از مشکلات مرتبط با بیکاری در کشور حل خواهد شد.
لطفا به این نکته ظریف دقت کنید که یک خانم که شاغل است حتما با یک آقای شاغل اردواج خواهد کرد ولی یک آقای شاغل می تواند با یک خانم غیر شاغل ازدواج و زندگی کند. بنابراین وجود یک آقای شاغل باعث ایجاد یک خانواده جدید خواهد شد. (1008080) (alef-1)
 
Japan
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۷:۴۶:۵۹
به نظر من ممنوعیت تحصیل تو این رشته ها برتی زنها فقط باید شامل تحصسل رایگان بشه. یعنی مثلا تو رشته معدن برای تحصیل رایگان فقط مرد بگیرن، همونطور که تو مامایی فقط زن میگیرن. چون تحصیل راشگان از پول مملکته و اگر طرف نره کار کنه پول مملکت هدر رفته. اما اگه زنی عشق معدن داره بتونه بره دانشگاه ازاد یا دانشگاه دولتی با پرداخت شهریه درس بخونه. (1008146) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۱۷:۵۰:۰۶
دردم رو برم به کی بگم ،
خانم عزیز آخه چرا با 300هزار تومن کار رو قبول میکنی ، کارفرما هم از خدا خواسته ، میبینه خانم ها صداشون در نمیاد ، با نصف حقوق حاضرن کار کنن ترجیح میده خانم استخدام کنه ! اما اونوقت مرد خونه که باید خرج زن و بچه بده ....... (1008147) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۰:۰۸:۳۴
نه به جای این حرفا عدالت واقعی برقرار کنید خانمهای عزیز که هی دم از درس میزنن لطف کنن تهد بدن در هین درس ازدواج نمیکنن ربطش چیه آخ هم رد بد بدخت که داره درس میخونه کوفت هم نمیتونه در بیاره پس از این فکرا نمیکنه اگر بکنه یا بابای پول داری داره یا باید در یه چیزایی شک کرد تجربه نشون داده
خانمها تعهد بدن بعد از رفتن در دانشگاه و قبول نشدن در یه دانشگاه خوب یا مقطع بالاتر به مدت دو سال و نیم حق شرکت در آزمون مرحله بالاتر ندارن ربطش که واضحه دلیل دو سال ونیم هم برای آقایون واضحه خانمها برن بپرسن
خانمها تعهد بدن بعد از درس خوندن نگیم هشتاد درصد بیست درصد! میرن سرکار و دولت و نظام از این نیرویی که پول خرجش کرده در سمت منشی یه اداره استفاده نمیکنه یا کارایی مثل این اعم از کارای اداری بی ربط..ربط این چیه آقایون هم که وضیتشون همینه فرق تو هشتاد درصده که من با اغماض گفتم که اگر خانمهای پرستار و پزشک و.. نبودن میگفتم نود و پنج درصد
حالا به نمایندگی از آقایون (البته خودخوانده)خواستار عدالتم البته حقوق ضایع شده ما در این کشور به اسم کرامت زن و حق زن خیلی بیش از این حرفاست من همین قدر یادم بود (1008225) (alef-1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۱:۰۵:۴۴
بنده پسرم و اعتقادی به تبعیض جنسیتی ندارم هر کسی باید بتواند هر رشته ای را که دوست دارد بخواند این کارها اصلا درست نیست (1008243) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۱:۳۰:۰۳
بانوان گرامی تکلیف خود و ما را با هم مشخص کنید. نمی شود که شما سربازی نروید، موقعیت تحصیلی یکسانی داشته باشید موقعیت شغلی یکسان داشته باشید، در انتها مردان بیایند زندگی شما را تامین کنند و توقعات شما هم از ازدواج روز به روز افزایش یابد!! علت این خودشیفتگی افراطی شما چیست؟
البته باز هم بیشتر از آقایان بانوان ضرر می کنند، هر مرد بیکار یک دختر تا ابد مجرد را به همراه دارد و می دانید در جامعه نیمه سنتی دختر مجرد یعنی چه!
گاهی اوقات، فکر می کنم اگر به جای پدرم بودم با مقایسه وضع فعلی یک مرد، از خوشحالی قالب تهی می کردم! (1008257) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۱:۳۵:۲۰
در ضمن بروید ببینید نخبه های مرد بیشتر می روند یا زن (1008259) (alef-1)
 
سعید
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۲:۱۶:۵۲
راستی رشته معدن یا جوشکاری به چه درد یک زن میخوره؟این خانم چی فکر کرده؟! (1008270) (alef-1)
 
اکبر
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۲:۳۰:۰۱
واقعا دغدغه مملکت ما حذف یک چنین رشته هاییه؟ اونهم برای دختران؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
مسبب این تفکرات بد بارآمدن بچه ها و جوونای جامعه و جودادن جامعه به مدرک گرایی بهشون باعث شده تا اولا: این تفکر بوجود بیاد که برای شغل مناسب حتما همه باید دانشگاه بروند و مدرک داشته باشند.
ثانیا: هزاران هزار فارغ التحصیل سالانه از دانشگاه های دولتی، آزاد، غیرانتفاعی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، مجازی و ..... و در رشته هایی بیرون می آیند که جامعه ما الان اینقدر احتیاج به اینهمه فارغ التحصیل در اونها نداره. این چه کمکی به پیشرفت جامعه داره؟ به نظرم هدررفت سرمایه های انسانی و نیروی جوان جامعه و نیز هزینه هایی که در این راه صرف می شود. (1008277) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۲:۴۲:۵۱
اگر همه دختران سر کار باشند و پسران بیکار این گناه دختران نیست
نمیشه ما به دخترا بگیم شما نفس نکشید ما پسرا کار کنیم که اونا هم آدمند و اختیار دارند (1008281) (alef-1)
 
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۹:۳۰:۳۷
کی گفته نفس نکشید؟
مگر با کارهای زنانه و مشاغل خانگی نمی شود نفس کشید؟
والا بخدا ما مردها نفس نمی کشیم تا شما بکشید!
خیلی بی رحمید! (1008455) (alef-1)
 
اکبر
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۲۲:۴۲:۴۹
کسی نگفت نفس نکشند/
اینهمه رشته های انسانی و تجربی و حتی بعضی از رشته های فنی مثل کامپیوتر و آی تی و .. وجود داره.......
واقعا کشور ما نیاز به مهندس معدن خانم داره؟
واقعا دختری که برای نشان دادن قبولی خودش و اینکه یه رشته رو انتخاب کنه و تو فامیل کلاس بذاره ( همه رو نمی گم!!!) معدن و مکانیک و برق قدرت و امثالهم رو انتخاب می کنه میدونه محیط های کاری این رشته ها چیه ؟!!!
بنده در جایی کار می کنم که اکثر همکارام مهندس و فوق لیسانس مکانیک هستند. همیشه در ارتباط با دستگاه تراش و CNC و فرز و ابزارآلات مکانیکی که بلند کردن ، استفاده کردن از این وسایل برای خانم ها مشکله قرار دارند.
به نظرم خانم ها رو باید یه چند تا جا از این محیط ها برد تا بفهمند که چه رشته ای انتخاب کنند!!!!1 (1008998) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۲۲:۴۳:۴۳
به نظرم خانم ها رو باید یه چند تا جا از این محیط ها برد تا بفهمند که چه رشته ای انتخاب کنند!!!!1 (1008999) (alef-1)
 
گلی
۱۳۹۱-۰۸-۱۰ ۲۳:۲۰:۰۶
خداهدایتت کنه الف و..
موضوع مطرح کردی ها.. (1008304) (alef-1)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۰:۲۰:۳۷
اونایی که بیشتر از 14 تا قبول کنن مردن؟ (1008339) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۰۱:۴۵:۲۵
من خودم دختر هستم با تحصیلات عالیه از بهترین دانشگاه‎های صنعتی کشور. همیشه هم کاملا موافق تحصیلات دختران و مخالف تبعیض جنسیتی بودم.

اما جدیدا فکر می‎کنم بعضی وقت‎ها محدودیت‏هایی هم گذاشته بشه بد نیست. و دقیقا چون دخترم این رو می‎گم.

الآن به مدد دانشگاه‎های پیام نور و غیر انتفاعی و غیره (که از شماره دارن خارج می‎شن) هرکسی که اراده کنه، می‎ره دانشگاه و مدرکی به دست میاره.

به کیفیت این دانشگاه‎ها که بعضیاشون شنیدم از یه دبستان معمولی هم کوچکترن، کاری ندارم، اما با توجه به اقبال بیشتر دخترخانم‎ها به تحصیلات دانشگاهی، الآن مواجه شدیم با خیل عظیم دختران تحصیلکرده و البته پسران دیپلمه.

این مدرک‎ها انتظاراتـ(شاید کاذب)ـی رو برای خانم‎ها ایجاد کرده که در جامعه امکان تامینش نیست؛ در زمینه ازدواج عرض می‎کنم.

من دختران خیلی خوب زیادی رو در اطرافم می‎بینم که مطمئنا اگه این همه ظرفیت اضافی در چند سال اخیر تو دانشگاه‎ها ایجاد نشده بود، هیچوقت وارد دانشگاه نمی‎شدن (بلاخره استعداد همه که یکسان و مثلا در زمینه تحصیلات نیست) و الآن برای ازدواج منتظر یک آقا با شرایط اکازیون و حداقل مدرک لیسانس هستن (و پسرهای غیر این رو به هیچ وجه نمی‎پذیرن) و بعد یه مدت هم معمولا فکر ادامه تحصیل می‎زنه به سرشون و شرایط و معیارها همین‎طور می‎ره بالا. (1008357) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۳:۴۹:۳۵
خوشحالم که از شعور بالایی برخوردارید. دقیقا بیشترین ضرر را خود بانوان محترم می کنند.یک دختر تحصیل کرده باید با یک پسر دیپلمه ازدواج کند و تا ابد زندگیش پشیمان باشد! من دانشجوی دانشگاه تهران بودم وو الان عازم آمریکا هستم، تعداد دختران دکترای که ازدواج نکردند در دانشگاه 1 کشور سرسام آور هست! سرسام آور. دلیلش این است ، با عرض پوزش بنده به عنوان دانشجوی دکترا هرگز با یک دختر همسن خودم ازدواج نمی کنم! 1- توقعات بالاتر این دختر 2 - امکان ازدواج با دختر هم سن خودم. (1008645) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۱:۱۰:۱۰
من خودم خانمم و اگر خانم ها می خواهند تحصیل کنند و حقوق مساوی می خواهند پس باید در خرج خانه هم شریک باشند مهریه نخواهند. نمی شود هم حقوق مساوی خواست هم حقوقی که به اشتباه در جامعه ما به ما زنان داده شده (1008527) (alef-1)
 
سالار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۷:۳۲:۴۳
4تا مثل خانم دانشور میشن کارشناس و نظر خودشونو به کل جامعه تحمیل میکنن اخرشم معلومه که وضع بهتر از این نمیشه.
مگه کسی بخواد برا پیشرفت کشورشو تلاش کنه باید متعلق به منطقه خاصی باشه.لطف کن برو در حوزه جامعه شناسی فرهنگ مطالعهداشته باش. (1008793) (alef-1)
 
صابر
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۷:۵۶:۴۰
اتفاقاً کار بسیار خوبی کردنو اگه بتونن دخترا رو از تمام رشته های دانشگاهی حذف کنن عالی میشه.دستون درد نکنه (1008803) (alef-1)
 
سعیده
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۱۸:۳۲:۲۴
بوی افکار فمینیستی این خانوم خفه ام کرد .

من خودم یک دختر فعال در عرصه تولیدم و یک کارگاه تولیدی دارم اما معتقدم اشتغال زایی برای آقایون واجب تراست تا بتوانند درامد داشته باشند تا با همین دختر خانوم ها ازدواج کنن و این قدر سن ازدواج و عواقبش زیاد نشه . کار زن خارج از خانه وظیفه اصلی نیست هرچند لازم هم باشه اما برای آقایون واجبه پس در این مورد اول اول برادران عزیز بعد خانومهای محترم ! (1008821) (alef-1)
 
الهام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۸-۱۴ ۱۵:۰۵:۳۳
ببينيد بستگي به اين داره كه عمق نگاه شما به زندگي تا چه حد باشه. وقتي شما زن رو فقط ابزاري براي ازدواج زايمان خانه داري و بچه داري بدانيد در اين صورت به نظرتان ايجاد اشتغال براي مردان واجب تر از زنان است تا مردان پول داشته باشند كه ازدواج كنند و زنان خواستگار داشته باشند كه سن ازدواج بالا نرود! اما اين سطحي ترين نوع نگاه است كه مي توان به مقوله اشتغال داشت. از شما كه خودتان كارگاه توليدي داريد بعيد است. پس يكباره كارگاه توليديتان را ول كنيد و برويد شوهر داري كنيد ديگر!
مساله اينجاست كه به جز يك سري مشاغل خاص زنان هم همپاي مردان و حتي موفق تر از آنها ظاهر شده اند.
خود بنده فوق ليسانس رشته مهندسي معدن هستم و همپاي همسرم كار مي كنم و در برابر مسووليت هاي مالي زندگي در كنارش هستم. پس ايجاد اشتغال براي مردان واجبتر از زنان نيست. هر انساني فارغ از زن يا مرد بودن خود احتياج به اشتغال پايدار دارد تا در شرايط اقتصادي حاكم بتواند هزينه هاي يك زندگي در سطح معمول را تامين كند. (1011801) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۱ ۲۰:۲۵:۱۹
خانومهای عزیز تا باقی حقوقتون اعم از مهریه و ... بیشتر و وظایفتون کمتره نمی تونید انتظار داشته باشید به سبک غرب بهتون امکانات بدن. ناز پرورده اید به خدای احد! (1008908) (alef-1)
 
حمید
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۰۸:۵۵:۳۴
خیلی ممنون که موجبات خنده ما را فراهم کردین نویسنده زن ندیده (1009387) (alef-1)
 
مجتبی
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۱۷:۵۵:۳۹
فکر کنم به سری موارد ورشته ها باید تفکیک بشن. خوبه من به عنوان به آقا برم مامائی بخونم !!!! (1010158) (alef-1)
 
دوستدار شما
United States
۱۳۹۱-۰۸-۱۲ ۲۲:۴۵:۲۹
خانم سعیده که میفرمائید تولید کننده هستی شاید شما با حد اقل سواد تولید کننده شدی و میگی اول آقایون، ولی بنده که در تمام مدت عمرم تلاش کردم و درس خوندم و هفت -هشت سال دور از خانوادم دانشجو بودم الان که فارغ التحصیل شدم حق انسانی خودم میدونم که به اندازه یک مرد کار کنم و درآمد داشته باشم
و قابل توجه بقیه دوستان:
توی این چند سالی که شاغل بودم به جرات میتونم بگم تعداد مردان و زنانی که واقعا اهل کار کردن باشند بسیار کمتر از اون اعدادی هست که ما بهشون میگیم نیروی کار، ببخشید که اینو میگم ولی همه چه دختر و چه پسر راحت طلب هستند و ترجیح میدند بیکار باشند تا اینکه با حقوق زیر اداره کار و بدون بیمه و ساعات کاری زیاد شاغل باشند، ولی یادمون باشه یک شبه ره صد ساله رو نمیشه طی کرد و هرکس خواهان حقوق و مزایاست اول باید دنبال کسب تجربه باشه ( چیزی که تو دانشکاه یاد نمیدن) نه اینکه از اول به دنبال حقوق و مزایا و ساعت کاری باشه،
دلیل اینکه آقایون فکر میکنند خانوم ها جاشون رو تنگ کردن هم اینه که چون یه دختر بعد از فارغ التحصیل شدن راحت تر با این مسئله کنار میاد که حقوق کمتر بگیره ولی یه پسر اینو حق خودش میدونه که حقوق بالاتر بگیره پس میشینه تا یه کار با حقوق خوب پیدا بشه و این در حالی هست که اون دختر خانوم میره با همون حقوق کم کار میکنه و تجربه کسب میکنه و اگر زرنگ باشه بعد از چند سال کار دنبال اون میره نه اون دنبال کار در حالی که اون آقا پسر هنوز در گیر اینه که کجا بهش حقوق پایه اداره کار رو میدن!!!!!!!!!!!!
پس به جای متهم کردن بقیه بهتره اول خودمون رو اصلاح کنیم و به این نکته هم توجه کنیم که این وحی منزل نیست که بعد از دانشگاه ازدواج کنیم و بعد به خاطر خرج زندگی مشترک همش به زمین و زمان ناسزا بگیم ، آدم بهتره اول به یک حدی از استقلال مالی برسه بعد به فکر ازدواج باشه این هم در مورد پسرش صدق میکنه و هم دخترش... (1010422) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۸-۱۳ ۰۸:۵۱:۳۵
رخورداری زنان از حقوق زن مدرن همراه با حفظ حقوق سنتی تعادل اجتماعی را برهم زده است. یا به روش قدیم یا به روش جدید.امکان تلفیق منصفانه وجود ندارد چرا کع در ایران محدویت ها و محرومیت ها برای مردان بسیار است. مسئولین نمیخواهند به خود بیایند؟ (1010644) (alef-1)
 
کمال
Malaysia
۱۳۹۱-۰۸-۱۳ ۰۹:۱۴:۱۲
مملکت باید برای کلیه نفوسش "عزت نفس"، "شغل"، و "رفاه" فراهم نماید یک روز گیر می دهید به سرمایه داران، یک روز به نخبگان، و حالا به دختران. ببینید می توانید این قشر را هم راهی بلاد غربت نمایید. راستی چرا اینقدر زن ستیزی شایع شده است؟ (1010651) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.