نظر منتشر شده
۹۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 222531
تعطیلات در نیوزیلند
بخش تعاملی الف - سعید میرواحدی، 24 فروردین 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۹
موضوع تعطیلات رسمی در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها از جمله موضوعات همیشه بحث برانگیز بوده است که به نظر می رسد در این زمینه معمولا اطلاعات نادرستی در وب سایت های خبری و تحلیلی بازنشر می گردد. اینجانب بیش از سه سال است که در کشور نیوزیلند مشغول تحصیل هستم و نوشتار زیر حاصل تجربه زندگی در این کشور و وضعیت تعطیلات در آن است.

در این کشور شنبه و یکشنبه تعطیلات آخر هفته هستند و به جز مشاغل خدماتی (مثلا بیمارستان ها و مراکز خرید) سایر مشاغل اداری و دولتی و خصوصی در این دو روز تعطیلند و البته اگر کارمندی به هر دلیلی در این دو روز کار کند حقوق ۱.۵ برابری نسبت به روزهای عادی کار دریافت می‌کند. در این کشور کارمندان موظف به حضور در محل کار به میزان ۴۰ ساعت (۵ روز به مدت ۸ ساعت) در هفته هستند.

با حسابی سرانگشتی پس می‌توان دریافت که اگر یک سال ۵۲ هفته باشد ۱۰۴ روز در سال بابت تعطیلات آخر هفته تعطیل است. در نیوزیلند ۱۰ روز تعطیل عمومی (ملی و مذهبی) وجود دارد که لیست این تعطیلات را می‌توانید در این لینک (http://www.dol.govt.nz/er/holidaysandleave/publicholidays/publicholidaydates/current.asp) مشاهده نمایید. نکته قابل توجه در این تعطیلات تقسیم بندی این تعطیلات به Mondayised ( دوشنبه‌ای! یا دوشنبه‌ایزه شده!) و غیرMondayised است. به این معنی که اگر برخی تعطیلات مثل کریسمس و سال نو به روزهای وسط هفته برخورد کند این تعطیلات به روز دوشنبه بعد از آن منتقل می‌شود. البته برخی تعطیلات مانند Waitangi Day (روز توافق بین مهاجرین و بومیان نیوزیلند) و ANZAC Day(گرامیداشت کشته شدگان این کشور در جنگ جهانی دوم) در همان روز جشن گرفته می‌شوند و برخی دیگر اصولا به این شکلند که مثلا آخرین دوشنبه ماه اکتبر یا اولین دوشنبه ماه جون به عنوان روز تعطیل انتخاب شده‌اند. تعطیلات دوشنبه ای شده از یک سو باعث از بین رفتن مساله ای به نام بین التعطیلین شده و از سوی دیگر تعطیلات آخر هفته را طولانی تر می نماید که باعث استفاده درست و برنامه ریزی سفر از سوی خانواده ها می گردد.

به هر حال ۱۰ روز تعطیل رسمی داریم که با احتساب تعطیلات آخر هفته به عبارتی ۱۱۴ روز می‌شود. تا اینجای کار به خودی خود ۳۱% روزهای سال تعطیل است به عبارتی با کمی اغماض از هر سه روز ۱ روز! به این عدد اضافه کنید تعطیلات دو هفته ای کریسمس و سال نو را که دقیقا مانند ایران دو هفته کامل (تعداد روزهای تعطیل دو هفته کامل یعنی ۱۴ روز به علاوه ۲ روز از آخر هفته ی هفته آخر کاری سال به عبارتی ۱۶ روز است) کلیه ادارات و شرکت ها به جز بخشهای خدماتی تعطیل هستند. مانند ایران که رسما ۴ روز اول سال تعطیل است و سایر روزها به صورت قرارداد نانوشته ای تعطیل است این تعطیلات نیز در تقویم این کشور مشخص نیست. رسما روز اول سال تعطیل است ولی به صورت یک سنت هفته آخر سال و هفته اول سال بعد تعطیل است. این تصور کاملا برخلاف عقیده برخی دوستان است که ابراز می دارند تعطیلات دو هفته ای نوروز کشورمان در هیچ جای جهان موجود نیست که آخرین این مطالب در روز ۱۷ فروردین با عنوان "تعطیلات نوروزی به مثابه فاجعه ملی" در وب سایت الف منتشر شده است. بنابراین ۱۱۴ روز به علاوه ۱۶ روز به عبارتی ۱۳۰ روز است که اگر تعطیلات سه "آخر هفته" را که قبلا محاسبه کرده ایم ازآن کسر کنیم ۱۲۴ روز تعطیل خواهیم داشت. این تعطیلات منهای مرخصی یک ماهه سالانه کارمندان است که در این کشور کارمندان باید از آن استفاده کنند در غیر اینصورت سوخت خواهد شد. بنابراین اگر ۴ هفته مرخصی بدون احتساب آخر هفته ها را که قبلا محاسبه شده است داخل نماییم به عدد ۱۴۴ روز تعطیلات در کل سال خواهیم رسید. بنابراین با یک محاسبه سرانگشتی در یک سال ۳۹.۵% روزها تعطیل خواهند بود. حال خودتان این عدد را با میزان تعطیلات در کشور خودمان مقایسه نمایید.

از سوی دیگر نیوزیلند یکی از کشورهای پیشرفته است که استانداردهای سطح زندگی در آن بسیار بالاست. با جستجویی ساده خواهید دید که این کشور در بسیاری از استانداردهای رفاهی و کیفیت زندگی بین ۱۰ کشور برتر دنیاست. لذا این سوال پیش خواهد آمد که رسیدن به چنین استاندادرهای با این میزان تعطیلات چگونه ممکن است و اساسا تفاوت آن با کشورمان در کجاست؟

در پاسخ باید گفت تسهیل امور اداری، تعهد کاری بالا و استفاده از تکنولوژی روز (استفاده فوق العاده موثر از اینترنت و سایر تکنولوژی های ارتباطی) بهره‌وری کارمندان در ادارت و شرکت ها را بسیار بالا برده است. تقریبا اغلب امور اداری به صورت اینترنتی یا تلفنی انجام می گیرد از امور بانکی و بیمه ای گرفته تا به عنوان مثال انتقال سند خودرو. بنده به شخصه در این سه سال و اندی هیچ گونه مراجعه ای به ادارات دولتی نداشته ام و کلیه امور مربوط به صورت اینترنتی یا تلفنی انجام گردیده است. مراجعات حضوری معمولا در مواقعی انجام می گیرد که حتما باید شخص مورد نظر برای انجام کار به دلایل خاصی حضور داشته باشد (مثلا انگشت نگاری مورد نیاز باشد). لذا تسهیل فرآیندهای اداری اول اینکه باعث کاهش هزینه های ادارات و ارباب رجوع شده دوم اینکه از مراجعات غیر ضرور کاسته است که به نوبه خود باعث صرفه جویی در زمان و انرژی شده است سوم اینکه اصطکاک بین ارباب رجوع و کارمندان به حداقل ممکن رسیده است که علاوه بر جلوگیری از درگیری های ناخواسته بین آنها، فساد اداری را نیز کاسته است.

جالب است بدانید که این کشور رتبه دوم عدم فساد اداری در جهان را داراست (اینجا را ببینید: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/۷۷۰۵۲۲/). در نهایت تسهیل امور اداری باعث افزایش بهره وری گردیده است. دوستی می‌گفت که در ارزیابی های که در شرکتشان انجام گرفته بهره‌وری نیروی کار حدود ۸۵% بوده است. درآخرین آمارها نیز خروجی نیروی کار در نیوزیلند حدود ۲.۵ برابر بوده است با این تعریف که اگر نیروی کار قادر باشد در حالت معمول ۱ واحد خروجی داشته باشد این رقم برای نیوزیلند حدود ۲.۵ واحد است. نیوزیلند از حیث بهره وری نیروی کار رتبه ۸ در بین کشورهای OECD است که شامل ۲۰ کشور توسعه یافته و در حال توسعه است.

حال با این آمار شاید بتوان مقایسه بهتری میان میزان تعطیلات در ایران و سایر کشورها ارائه داد.

*دانشجوی دکترای مدیریت - دانشگاه کنتربری نیوزیلند
 
احسان
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۰۸:۳۸
تعطیلات اگر هدفمند باشد بسیار عالیست (2075885) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۵:۵۷
منظور شما از تعطیلی مذهبی در نیوزیلند چیست اصلا شما میدانید این کشور یک کشور سکولار هست !!! (2076040) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۱:۰۲
دوست عزیز سکولاریسم نام یک سیستم حکومتی است نه شیوه زندگی و تفکر و عقیده مردم (2076219) (alef-10)
 
اتفاقاً
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۸:۳۵
اتفاقاً در درجه اول یک شیوه تفکر هست، تفکر این جهانی داشتن، دین را از محدوده سیاست جدا کردن و... بر اساس این تفکر شیوه زندگیتم تحت تاثیرش قرار می گیره (2076568) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۸:۴۹:۱۵
اتفاقا سکولاریزم یعنی عدم حکومت دین یعنی هیچ نوع مذهبی نباید مذهب رسمی باشد این عیدها هم عید های رسمی وملی نیستن فقط از طرف گروههای معتقد به ان اجرا می شوند (2077771) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۳:۴۵
کشور سکولار یعنی دین از سیاست و حکومت جداست نه اینکه مردم و حاکمان بی دین هستند (2076227) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۸:۵۰:۴۳
همینطور این رو هم بفرمایید که حدود نصف مردم نیوزیلند اصلا مذهبی نیستن (2077774) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۷:۴۱
تو دیگه خیلی پرتی. فکر کردی نظریه دادی و فقط تو اینو فهمیدی.
نه عزیزم درسته که سکولار هست ولی تعطیلات مذهبی مثل هفته یاک یا ایستر هالیدی دارن (2076304) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۸:۵۳:۱۹
مثل اینکه نمیفهمی چی گفتم این تعطیلات فقط برای گروههای مسیحی هست حتی اگه رسمی هم باشد و گرنه نیوزیلند هیچ دین رسمی نداره در ضمن برخلاف نظر شما نیوزیلند یک کشور بیشتر خداناباور هست تا مسیحی می تونین امارشو از ویکیپدیا ببینین (2077779) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۱۵:۰۳:۲۰
به چقدر نیوزلند شناس داشتم و نمیدانستیم یا اینکه ساکنین ایرانی نیوزلند همه اشان بلند شده اند آمده اند الف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2086569) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۲:۳۰:۵۵
برادر جان تو هنوز سكولار را نفهميدي. سكولار ضد مذهب نيست.
ممكن است فردي بسيار مذهبي باشد و سكولار هم باشد. (2076413) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۶:۱۱:۳۹
تعطلات مذهبی یعنی تعطیلات کریسمس و تعطیلات عید پاک. (2077272) (alef-10)
 
021
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۷:۰۸:۳۹
داستان یه چیز دیگست باهوش (2077458) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۷:۱۸:۰۰
مانند تعطیلات عید پاک یا روز تولد حضرت مسیح اینها تعطیلات مذهبی هستند برادر من و در تمام کشورهای مسیحی جشن گرفته شده و تعطیل می باشند و ربطی به سکولار وغیر سکولار بودن انها ندارد (2077494) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۵:۵۴
سکولاریسم به معنای عدم دخالت دین در حکومت است نه عدم وجود عقاید دینی بین مردم، اونی که منظور شماست اسمش کمونیسمه (2077609) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۸:۴۸:۳۶
عزیز دل، کریسمس (تولد مسیح) یک تعطیلی مذهبی است و با تعطیلی سال نو که اول ژانویه است فرق دارد. (2077768) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۳:۳۴:۲۵
منظور تعطيلات كريسمس و عيد پاك هست (2083339) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۰:۱۰
بله اما نه 3 هفته!
1هفته قبل عید+ دو هفته بعد عید+ دو هفته بعد از 13 که تمام کارها باز هم عملا خوابیده!! (2076048) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۴:۵۶
خیلی ممنون اقا احسان، حرف هدفمندی رو نزن که حالمون از شنیدن یا خوندنشم بد میشه (2076059) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۷:۱۹
ما هم حاضریم تعطیلات ایران مثل نیوزلند بشه به شرطی که سایر شرایط زندگی شبیه آن کشور شود
مثلا : مسئولین نیز در صورت قصور و فساد محاکمه و مجازات شوند (2076064) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۵:۰۶
مملکتی که کارمندانش بودونبودشان یکی است پس تعطیل باشد بهتر است !!!!! (2076102) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۶:۳۸
کشوری که به کارمندانش یک دهم حقوق جهانی رو میده ولی هزینه هاش رو جهانی حساب میکنه باید هم این وضع رو داشته باشه چون طرف باید به فکر چند تا کار دیگه هم باشه تا بتونه زندگی کنه در نتیجه رو هیچ کدوم تمرکز نداره (2076240) (alef-10)
 
دلسوز خوزستانی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۰۲:۰۲
با سلام .هدفمند در کشور ما چه معنایی دارد؟ (2076138) (alef-10)
 
حميدرضا
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۱:۳۵
هدفمند چيزي شبيه تعديل هست كه وقتي قيمت ها تعديل ميشن يعني ميخوان برن بالا و وقتي نيروي انساني ميخواد تعديل بشه يعني ميخواد كم بشه!!! (2076221) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۳:۱۷
مثلا توزیع هدفمند کارت هدیه :) (2076291) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۴:۰۱:۰۱
حالا آقایان 4 روز تعطیلات نوروزی رو برامون زیادی دیدن ! سوء مدیریت خودتون رو اصلاح کنید ، جلوی ریخت و پاشها رو در مراسم های مختلف بگیرید, الان رئیس فلان قوه پامیشه میره یه استانی رو ببینه برید ببینید فقط پول ناهار و شام و اسکان خودش و هیئت همراش سر به کجا میکشه! (2076752) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۴:۴۷:۳۶
تو آلمان هم یکی از بالاترین تعداد روزهای تعظیل در دنیا را داریم
ولی روز به روز داره قدرتمند تر میشه چون کار مفید انجام می دهند صرفا حضور در محل کار چیزی را عوض نمی کند اینکه چند درصد از این زمان حضور صرف کار مفید می شود مهم است.
بخش بزرگی از نیروی کار در ایران صرف کارهای بیهوده و کاغذبازی غیر ضروری می شود و بخش دیگر صرف گپ با همکاران و نهار و ... (2076945) (alef-10)
 
ندیده نشنیده
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۰۸:۴۲:۵۲
برای حل مشکل بهتره که همه مسئولین بروند تعطیلات 365 روزه
تا مردم خوش باشند و خودمون میتونیم بدون دردسر و تورم و قوانین عجیب غریب زندگی خوشی داشته باشیم (2078446) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۶:۱۶:۴۴
فعلا آثار هدفمندی قیمتها رو با پوست و استخوان و به خوبی لمس میکنیم فقط مونده تعطیلات هم هدفمند بشه! (2079177) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۰۹:۱۸
با سلام
البته دوست عزیر گفته بودند که در ایران به صورت نانوشته کل ۱۴ روز عید تعطیل است که بنده قبول ندارم. یا لااقل بنده جزء افرادی هستم که در ماه فروردین به غیر از تعطیلات رسمی بقیه روزها را در محل کار حاضر بوده ام. (2075886) (alef-13)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۴۰:۳۰
در کشور موفق و پیشروی مالزی هم وضعیت مشابهی برقرار است :
مناسبت های مذهبی و ملی هر 3 نژاد مالائی ، چینی و هندو ، گرامی داشته می شود و در تقویم کاری دولت نیز ، کل کشور!!! تعطیل می باشد ؛
جالب تر آنکه دولت مسلمان مالزی ، برای آنکه مدیون!!! حقوق اجتماعی شهروندان نشود ، هر تعطیلی را که با تعطیلات هفتگی 2 روزه مصادف شود ، بلافاصله با نخستین روز یا روز های کاری جبران!!! می کند ؛ یعنی حتی چنانچه یک تعطیلی 2 روزه یکی از این 3 نژاد با تعطیلات هفتگی کشور همزمان شود ، با تعطیل شدن اتوماتیک 2 روز کاری اول هفته ، عملا کشور 4 روز!!! را در تعطیلی سپری می کند؛
نکته دیگر آنکه در مالزی ، چون تقویم چینی ها هم بر مبنای گردش ماه تنظیم شده و بنابراین قمریست ، تعطیلات چینی ها نسبت به تقویم رسمی کشور که میلادی و شمسیست، هر ساله دارای تغییراتی متفاوت با سال قبل می باشد؛
گفتنیست در همین کشور مالزی ، چون هر هفته دارای 5 روز کاریست بنابراین 2 روز هم در هر هفته تعطیل می باشد و هر چند این کشور مسلمان ، سال های متمادی هم ریاست سازمان کنفرانس اسلامی ( OIC ) را بر عهده داشته ، جمعه را هم روز کاری محسوب کرده !!! و تعطیلات هفتگی کشور ، 2 روز شنبه و یکشنبه می باشد؛
متأسفانه دست اندرکاران ایران ، دیواری کوتاه تر از این دیوار تعطیلات برای شکستن همۀ کاسه-کوزه های تغییر مداوم مدیریت ها ، بی برنامگی ها ، فقدان منابع مالی لازم ، کسری بودجه و .............، دم دست ندارند و دائمأ دنبال این هستند که مردم را از این حداقل ابزار و وسیله برای به فراموشی سپردن مشگلات و کاستی های انباشته و رو آوردن حتی محدود و گذرا به شادی و نشاط نیز محروم سازند ؛ (2076251) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۱۴:۱۸
دوست عزیز، با تشکر از روشنگری که فرمودید باید دو نکته را یادآوری کرد،

۱-عید پاک یا ایستر که در کانادا و آمریکا ۴ روز است و در بیشتر کشورهای اروپایی ۱۰ روز است و حتما در زلاند نو نیز طولانی است از قلم افتاده،

۲-در کانادا و آمریکا به علاوه همه این تعطیلات، تعطیلات زمستانی مدارس و دانش گاه‌ها نیز هست که در اسفند و بین یک تا دو هفته است

۳- و از همه مهمتر میزان بالای تعطیلات نیروهای مدیریتی و سطح بالا در طول سال است که به صورت سیستماتیک فرصتی برای خود فراهم میکنند که به تونند از این سطح بالای درآمد و استاندارد زندگی‌ برای سفر و تعطیلات استفاده کنند، در واقع پول خود را به تونند خرج کنند، نه مثلی ایران که متاسفانه به دلیل در آمد پائین بیشتر کارمند‌ها هر گذا از ‌مرخصی استحقاقی خود نیز استفاده نمیکنند و همه چیز در ساعت زدن در اداره جات خلاصه میشود. (2075901) (alef-13)
 
مجتبی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۵:۴۷
یکی از عوامل پیشرفت کم ما همین سعی برخی برای انجام کارهای بیهوده است؛ چقدر انرژی مصرف شده تا به نیوزلند بگوییم زلاند نو!
واقعا خیلی مهم بوده!
همان موقع که ما دنبال این تغییرات بیهوده بودیم ، کشور کره که خودشان میگفتند آرزو داریم مثل ایران پیشرفته شویم داشت تلاش میکرد و زیرساخت های خود را گسترش میداد. اما امروز ما کجا و آن کجا! (2076103) (alef-10)
 
حبیب
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۰۷:۱۱:۴۷
سلام
خوب شما هم به جای کره جنوبی بگو ساوث کوریا ، ایرادهای بنی اسرائیلی نگیریم برادر ! (2078356) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۲۰:۱۰:۵۷
در شرکتهای آمریکا و اروپا ساعت کاری از 9 است .
در شرکت خودروسازی ایران... به علت صرفه جویی در هزینه سرویس پرسنل مجبور هستند ساعت 7 سر کار باشند که به معنی این است که افراد ساعت 5 باید از خواب بلند شوند .
حالا نکته جالب این است که به علت کاهش تولید کار زیادی هم برای انجام دادن نیست و پرسنلی که خسته و به زور سر کار آمده اند دنبال فرصتی برای چرت زدن می گردند .
نکته جالب اینکه مدیران دارای "کارت آزاد " هستند . یعنی هر وقت بخواهند می توانند بیایند .
حالا خودتان جایگاه خلاقیت و کار آیی و رضایت شغلی را در چنین مجموعه ای بیابید .. (2077965) (alef-10)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۰۶:۴۰:۴۶
بنده هم الان نزدیک سه سال است که مشغول تحصیل در مالزی هستم. مواردی که دوست عزیزمون درمورد تعطیلات در مالزی بیان کرده اند رو کاملا تایید میکنم و حتی بعضی اوقات به ذهن میرسه که اینها با این همه تعطیلی در سال اصلا کار هم میکنند. ولی در عمل پیشرفت های اقتصادی کشور مالزی حاکی از این است که کار مفید و با برنامه انجام میدهند.
البته هر چند من در مورد مسایل اقتصادی دانشی ندارم ولی به نظرم میرسه که ارتباط گسترده تجاری و دو طرفه که با اکثر کشورهای پیشرفته و موفق دارند فرصت های اقتصادی خوبی رو برای مالزی فراهم آورده که اونها به خوبی دارند از این فرصت های برای پیشرفت کشور شون استفاده میکنند.
فقط به عنوان یک مثال کوچک می تونم بگم وجود همین نمایندگی تمامی شرکتها و سازمانهای معتبر تجاری , بازرگانی , اقتصادی , فنی و یا حتی همین فروشگاههای زنجیره ای بین المللی اعم از خوراک و پوشاک و ... فرصتهای بیشمار اقتصادی و یا حتی اشتغالزایی برای این کشور فراهم آورده است. (2086089) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۱۶:۰۲
آقا سعید سلام
ممنون از اطلاعات موثقی که برامون تهیه کردی

البته مسئله مرخصی کارکنان خارج از موضوع تعطیلات رسمی بود، اما باز هم جالبه نحوه محاسبه بین ال تعطیلین . من هم با مقاله فاجعه ملی تعطیلات مخالف بودم و نظرم رو داده بودم.

یک سوال
در مورد نبود فساد اداری در نیوزیلند نوشته بودی. می خواستم بدونم وقتی کسی به عنوان یک کارمند در یک شرکت معتبر وابسته به سیستم اقتصاد ملی اون کشور، فسادی رو متوجه بشه و اون رو به مدیر ارشدش گزارش کنه، چه اتفاقی میافته؟
اینجا میگن شما قبول کردین اینجا کار کنید و این یعنی تبعیت از مسئول. لذا برو به کارت برس و دخالت نکن.
می خواستم بدونم دنیای مدرن هم همینطوره که مرتب پیشرفت می کنند یا نه؟
بازم ممنون (2075904) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۰۷:۳۲
دوست عزیز، در کشورهای پیشرفته اساس ٔبر شایسته سالاری ایست، در اینجا وقتی‌ دختری در مورد پسری سوال میکنه، اولین سوالش این است که شغلت چیست؟!... چون با گفتن شغل دختر میتونه تا آخر بخونه که این پسر از کجا آماده و به کجا می‌رود!!... مثلأ وقتی‌ پسر بگه من آنالیزور مالی در بانک معروف کشور حتم، دختر میتونه ۱۰۰ درصد متعمن باشه که این پسر در یک دانشگاه معتبر آموزش دیده و در آن دانشگاه هرگز امکان نداره که کسی‌ ٔبر اساس رابطه یا پول به مدرک برسه، و چنین کسی‌ این امکان را دارد که در آینده به مدیرت برسه و لازم نیست که دیگران زیرآب او را بزنند چون با شایستگی به این مقام رسیده. (2076026) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۸:۰۳
ممنون از این پاسخ به سوال من/ ولی مشکل این هست که اینجا هر مدیری منصوب میشه، در ابتدا فرشته معرفی میشه ولی در مورد افراد فاسد، بعضی بعد که راه و چاه رو شناخت و تیمی برای خود دست و پا کرد، اهریمن فاسد (اعم از رانت خوار/ ویژه خوار) میشه.
سوال من در مورد شیوه رسیدگی به فساد در سیستم مدرن و ضد فساد اداری در نیوزیلند بود که کماکان پاسخ نگرفتم. (2076243) (alef-10)
 
amir
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۱۸:۲۶
جالب بود! تصور ما از تعطیلات کشورهای پیشرفته چیز دیگری بود! (2075909) (alef-13)
 
1982
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۲۴:۱۷
ما چون نفت داریم باید کار نکنیم هزینه های الکی بعدش یکنفر مریض میشه باید کل زندگیشو باید بفروشه هزینه درمان بده (2075919) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۴:۵۵
ما چون نفت داریم فرصت شغلی نداریم چون به نفع مسوولان است از خارج وارد کنند(به نفع کارگران و مهندسان کشورهای دیگر) و پورسانت غیررسمی و نه لزوما" غیرقانونی خودشان را بگیرند. برخلاف آموزه های این مسوولان، ایرانی تنبل نیست پر مصرف نیست بلکه فاقد ازادی و حقوق انسانی است... (2076297) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۲۵:۳۳
کسی در این کشور کار نمی کند. کار به معنی واقعی. پول نفتی است که کم و زیاد حاصل می شود و خرج اداره کشور می شود.

همان بهتر که تعطیلات زیاد باشد. مدارس را هم که 2 روز در هفته تعطیل کرده ایم. تعطیلات زیاد دارای فواید زیر است:
مصرف انرژی کاهش می یابد.
اضافه کار بی خودی به کارمندان داده نمی شود.
خیابان ها خلوت تر می شوند.
آلودگی هوا کمتر می شود.
مردم در خانه هایشان به استراحت پرداخته و تجدید اعصاب می کنند.
خانواده ها فرصت دور هم جمع شدن بیشتری خواهند داشت که باعث بهبود روابط می شود.
بچه ها به بازی پرداخته و از بچگی لذت می برند.


زمان موقعی با ارزش است که از آن استفاده بهینه شود. (2075922) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۲۶:۴۷
پنجشنبه ها كه بايد تعطيل باشيم كار ميكنيم خبري از اضافه كار و ... هم نيست .بقيه ادارات هم تعطيل هستند. بوشهر . (2075927) (alef-13)
 
Alireza
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۲۷:۱۱
تقریبا در همه جای نیوزیلند هفته آخر سال و هفته اول سال جدید ( بجز مراکز خدماتی ) تعطیل است. اما نه از نوع ایران. همانطوری که دوست عزیز گفتند در مجموع چهار روز در این دو هفته تعطیل رسمی هستند. بقیه روزها را باید مرخصی (اجباری ) گرفت. ضمنا تعداد مرخصی ها برای بیشتر افراد و از جمله اساتید دانشگاه (خود من) بیست روز است که با در نظر گرفتن روزهای تعطیل ۴ هفته می شود. (2075928) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۶:۵۹:۰۸
بنده هم در ايران استاد دانشگاه هستم و در نوروز ١٣ روز تعطيل است كه ٦ روز ان مرخصي إجباري است و از مجموع مرخصي سألانه مك مي شود. پس از اين منظر بين ايران و إنجايي كه شما فرموديد فرقي نيست (2077425) (alef-10)
 
مهران
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۳۰:۳۵
بسیار اطلاعات درستی بود.... سپاس (2075939) (alef-13)
 
بهمن
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۳۱:۰۰
قابل توجه کارشناسان خبره !!!!!! کشور که مدام تز می دهند: ازقبیل زیادی تعطیلات ، ارزانی بنزین (بدون در نظر گرفتن حداقل حقوق بر اساس دلار) و..... (2075943) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۴۰:۱۵
آفرین. با تحلیل و ارائۀ اطلاعات با ذکر سند به یکی از بحث برانگیز ترین موضوعات کشور پرداختید و هوشمندانه به دلایل برخی از مشکلات کشور اشاره کردید. (2075960) (alef-13)
 
افرين
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۴۰:۲۳
خدايا كمكمون گن تا كارهاي خوب را از ديگران بياموزيم (2075961) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۴۷:۴۲
با سپاس از این دوست عزیز کاش این الفی ها دیگه اینقدر به نوروز گیر ندن انگار ارث باباشونو خورده (2075973) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۵۱:۰۴
اینهایی که به تعطیلات گیر میدهند سوزششون بخاطر سیزده بدر و 29 اسفند و 4 روز تعطیلیه جمعا 6 روز


مرادی (2075978) (alef-13)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۵۱:۲۷
تا همین اواخر در اداره ثبت و تامین اجتماعی و برخی سازمانهای دیگر،کامپیوتر وسیله سرگرمی کارمندان بود و غالب کارمندان در بازی ورق حرفه ایی شدند. به عقیده بنده ارزش بستن قرارداد با شرکتهای خارجی مرتبط، جهت ایجاد فضای مجازی و برقراری ارتباط بین ادارات به مراتب از اولویت بیشتری نسبت به ساخت بزرگراه و اتوبان اهمیت دارد. البته این کار میبایست از بیست سال پیش همراه با دیگر کشورها و به مرور انجام میشد. امروزه هم در دفاتر پلیس+10 و دفاتر پیشخوان، به دلیل نا هماهنگی در دیگر سیستم ها به کندی و با اشکالات زیاد همراه است. طوری که اگر قبلا برای اخذ پاسپورت با دوبار مراجعه و 10 روز زمان موفق میشدیم امروز با یک ماه زمان و نا مرتبی پست مجبور به بارها مراجعه به ادره پست، اگر مفقود نشده باشد، میتوانید دریافت کنید همین روند در گواهینامه کارت سوخت کارت ملی گرفتن پایان کار و تمام اموری که در دفاتر رابط مردم و سازمانها برقرار شده قابل مشاهده است. میزان زیادی از فرارهای مالیاتی به دلیل نبود سیستم مجازی بین بانکها و ادارات مالیات و گمرگ انجام میشود. حجم قابل ملاحظه از ترافیک و سفرهای بین شهری برای انجام امور اداریست حجم بالایی از فساد به دلیل ارتباط مستقیم ارباب رجوع با کارمندان بوجود میاید. برخی از مسیولین مرتبط با مردم صرفا جهت اخذ پول در انجام کار مانع تراشی میکنند و مراجعه مردم بهره وری را کاهش داده و سرشکن هزینه بر روزهای کاری را بالا میبرد و نتیجه بخشی از تورم هم ناشی از معطلی و هزینه کرد متقاضی در بخشهای مختلف است.کوچکترین منفعت استفاده از نیروی جوان در دولتها، اشنا بودن نسل جوان به فواید استفاده از فناوری های مدرن است. دیگر زمان محاسبه با چرتکه مدتهاست گذشته فقط در بین اداره کنندگان جامعه میتوان چرتکه های زنده دید. (2075980) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۶:۴۷
تنها راه کاهش فساد در کشور محدود کردن برخورد بین ارباب رجوع و کارمندان است !! (2076106) (alef-10)
 
توفان
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۵۴:۱۰
خوب دوستان 4=2 2 این هم حساب و کتاب .متوجه نمی شوم برخی ازط مسئولین ایران را پر تعطیل ترین کشور کدام جهان محاسبه کرده اند.
نتیجه اینکه یا خدای ناکرده دروغ می گویند ویا حساب بلد نیستند. (2075990) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۰۹:۵۵:۵۷
دوست عزیز تعطیلات در ایران
هفته آخر سال غیر رسمی تق و لق
دوهفته اول سال رسما" و غیر رسمی تعطیل
روزهای پنجشنبه در تهران تعطیل در شهرستانها تق و لق
روزهای جمعه تعطیل
20 الی 25 روز تعطیلات رسمی و در صورت مواجه شدن به وسط هفته روزهای قبل و روزهای بعد از آن بعنوان بین التعطیلین تق و لق
ماه مبارک رمضان حدود یک ماه تق و لق
چند روزی هم بعنوان شاخص آلودگی تعطیل و چند روزی هم برفی تق و لق
روزهای کاری:
ورود کارمندان به محل کار تا ساعت 9 الی 9:30
ساعت 9:30 الی 10 وقت صبحانه
ساعت 10 الی 10:30 وقت چای
ساعت 12 الی 14 زمان ناهار و نماز
ساعت 14 تا 16 زمان قیلوله
ساعت 16 تعطیل (2075998) (alef-13)
 
محمد امین
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۰۳:۲۲
گل گفتی
مشکل ما همینه (2076143) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۲:۰۷:۳۷
آقا چرا حرف الکی میزنی برادر؟ کجا ساعت 9:30 کارمندها می آن سر کار؟ چرا حرف الکی می زنین. حتی بدترین ادارات هم شبیه این چیزی که شما می گین نیستن. عجب. ضمنا بعضی ها به صورت شیفتی کار می کنند و هی نگین چراالان می آی اینترنت نظر می دی (2076329) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۲۶:۵۶
وبگردی یادت نره. همین کاری که من و شما الان داریم می کنیم! (2076608) (alef-10)
 
میعاد
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۰۰:۱۴
بازهم آ ثار سو ء مدیریت در ایران دیده میشه مشکل تعطیلات نیست مشکل ماهاییم که تو روزهای غیر تعطیل هم تعطیلیم کلاً (2076008) (alef-10)
 
فرزاد
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۰۲:۰۰
عالی (2076013) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۰۶:۰۷
بهتره یه مقایسه ای هم میان حقوق های کارمندان و کارگران شاغل در ایران و نیوزیلندنیز بدهید کارمنی که دریافتی اش در ماه 300دلار است تعطیلی نداشته باشه هم ظلمه (2076024) (alef-10)
 
کورش صابری
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۲:۵۹
من هم دوره دکترای خود را در کشور نیوزیلند سپری کرده ام و صحبت های نویسنده این نوشته را کاملا تایید میکنم. نیوزیلند یکی از ده کشور مترقی و مرفه جهان است که با استفاده صحیح و موثر از فن آوریهای پیشرفته مانند اینترنت زندگی بسیار خوب و سعادتمندی برای تمامی شهروندان خود فراهم آورده. بهره وری کارکنان در تمامی بخشهای دولتی و غیر دولتی بسیار بالا است و میزان فساد اداری نزدیک به صفر است. مردم نیوزیلند دلبسنگی بسیار زیادی به سرزمین خود دارند و از محیط زیست با دقت و وسواس نگهداری می کنند و در شمار شادترین مردم جهان هستند.
کورش صابری
کرمانشاه (2076034) (alef-10)
 
محمد جواد
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۲:۳۹
من ایرانی یک روز در هفته بیام سر کار ولی همون یک روز را واقعا 8 ساعت کار کنم ایران آباد میشه!!!
البته هستند عزیزانی که مخصوصا در بخش های خدماتی مانند کادر درمان، پلیس، آتشنشانی که انصافا در 8 ساعت 10 ساعت کار میکنند (2076054) (alef-10)
 
یار دبیرستانی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۳۵:۰۸
بخش عمده ای از مشکل کشورمان :
3-فرهنگ خود کوچک بینی در مقابل دیگر ملل و عدم تقویت اعتماد بنفس ملی از سوی بزرگان کشور
2-نبود نظارت مناسب هم در درون سیستم دولت و هم در نظارت بر عملکرد بنگاههای اقتصادی شبه دولتی و خصوصی
1- نبود برنامه و هدف دولتی و ملی در لایه های ارشد کشور (بعبارتی در گیر بودن دولت در روزمرگی) (2076079) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۰۸:۴۳:۰۰
خوب کوچک هم هستیم. یک نگاهی به آمار تصادف نگاه کن ببین چند نفر سالی در جاده های ایران مصدوم می شوند.فقط بلدیم در همه زمینه ای فقط ادعا کنیم . (2078447) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۳۵:۵۰
لذت بردم
واقعا برای حرف حساب جوابی وجود ندارد
در تمام دنیا کار به جای خود و تعطیلات هم بجای خود است حال چرا برخی در ایران زیادی تعطیلات را بهانه قرارداده اند جز حذف تعطیلات ملی دلیل دیگری را نمیتوان برای آن متصور بود. (2076082) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۹:۴۵
من میگم یه سازمان دیگه هم تاسیس بشه برای هدفمندی بهره وری کارکنان ادارات.
بعدش دو برابر یارانه ای که مردم انصراف می دن ره به کارکنانش حقوق بدن تا بر بهره وری دیگر ادارات نظارت کنن.
اینجوری اشتغال زایی هم داشتیم از درآمد حاصل از انصراف از یارانه.
بعدش تو هر اداره ای هم یه اتاق بدن به این سازمان.
کارکنان این سازمان با نظارت بر دیگر سازمان ها ( همون طور که همین الان هم مشابه این اتفاق داره به نحو احسن می افته) در ادارات دیگر تفریح می کنن و بخور بخور هاشون رو تایید و امضا می کنن.
کارمندی در بیشتر ادارات= صبح تا 10 صبح خواب + 10 به بعد تا 11 صبحانه + یکی دو ساعت کار تا وقت نماز + جیم زدن در وقت نماز و رساندن فرزندان از مدرسه به خانه + 2 به بعد روزنامه خواندن و چک کردن اخبار روز + خواب بعد از ظهر ( ترجیحا در زمان اضافه کاری ) (2076113) (alef-10)
 
واحد
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۲:۰۳
خومون نباید با ی کشور پیشرفته مقایسه کنیم.اونا با تلاش و زحمت ب این وضع رسیدن حالا ک وضعشون خوب شده.تعطیلات زیاد ایراد نداری براشون ن برای ما ک ی روز کار نکنیم ب چ کنم چ کنم میافتیم!! (2076118) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۰۸:۰۲
کلا ما استاد آمار دادن الکی هستیم..این در مورد تعطیلات بود که دوستمون نشون دادن اینجوری نیست.. مثلا میکن ایرانیا بالاترین میزان مصرف نوشابه رو دارن..یا بالاترین مصرف آب و برق و انرژی..
من در مورد اسراف حرفی ندارم اما بی مدرک حرف زدن شده یه سنت..میخوای بگی کم مصرف کن خب بگو اما دیگه آمار الکی نده
دایم همه چیو میکوبن تو سر مردم..آقاجون ماشین کم مصرف بده .. کولر آبی پر مصرفو حذف کن..عایق بندی ساختمونو اجباری و در دسترس بذار..اونوقت انتظار داشته باش از مردم (2076152) (alef-10)
 
حاتمی زرنه
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۲۴:۱۵
حالا واقعا نیوزیلند این همه مهمه که خودمونو باهاش مقایسه کردیم؟؟؟؟ (2076202) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۲:۰۶
بله شاخصهای رفاه اجتماعی و سلامت و درآمدشونو ببین تا دستت بیاد چه جور جاییه (2076287) (alef-10)
 
اقبال
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۲:۳۵
مقاله خوبی بود
منصفانه و واقع گرایانه
تعطیلات ایران بسیار کم است (2076223) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۸:۴۰
اگه درامد نیوزیلندی ها هم ماهی 300 دلار بود بیشتر از ما تعطیلی داشتند (2076244) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۱:۲۲
من به درک بسیاری از افراد که در خصوص کارمندان نظر می دهند شک دارم . گویا همه مشکلات مملکت ناشی از عدم بهره وری قشر کارمند است . عدم رعایت اصول اخلاقی و وجدانی از جانب خیلی ها قابل مشاهده است . لطف کنید پیش از نظر دهی یه نگاهی هم به وضعیت کارایی خودتان کنید.قشر خدوم کارمندان نیز شامل همه گونه افرادی هستند و شاید بسیار با وجدانتر پس از قضاوت ناعادلانه پرهیز کنید که فردای قیامت گناه تهمت و غیبت بر دوشتان سنگینی نکند.کمی هم انصاف داشته باشید (2076284) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۲:۰۷:۵۰
ما که 44 ساعت درهفته وگرسنه تا ساعت 4.15 بدون حق سرویس وغذا درآموزش وپرورش مناطق کار می کنیم! (2076331) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۵:۱۸
آقا خواهش میکنم از این دست مقالات منتشر نکنید! چون اگر مسئولان متوجه شوند که با کم کردن تعطیلات کارآیی بالا نمیرود و اشکال جای دیگری است، ممکن است به فکر کم کردن خود مردم بیفتند!!!! (2076360) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۲:۳۸:۵۳
بمون همون جا.
برگردي ناچاري دنبال كار بگردي كه نيست. هيات علمي هم براي 3000 دكتراي ورودي دوران احمدي نژاد كه بدون صلاحيت وارد شدند ذخيره شده (2076431) (alef-10)
 
s
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۱:۲۱
مشکل ما اینه که انگار همه با دولت(بخوانید:حکومت) دشمن هستن و می خوان با کم کاری ازش انتقام بگیرن (2076544) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۵:۵۴
خواهش میکنم ایران را با ترکیه ویا کشور در حال توسعه مقایسه کنید نه با نیوزیلند با مالزی اندونزی ویا حتی با افغانستان (2076562) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۸ ۱۳:۵۸:۳۲
عزيزم من تركيه زندگي مي كنم، تعطيلات مثل همه جاي ديگه دنياست. ١٠٤ روز شنبه و يكشنبه تعطيله. بعضي مقاطع تحصيلي از ساعت ١٢ جمعه به بعد تعطيل هستن. تعطيلات زمستاني و تابستاني مدارس و دانشگاه ها سر جاشه. جمعا نزديك به ٢ هفته تعطيلات عيد فطر و قربان هستش، و حدود ٣ روز تعطيل سال نو و تعطيلات ملي. (2085140) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۲۴:۱۳
این را در نطر بگیرید در کشور ما ادارات دولتی از ساعت از ساعت 12/30 برای ناهار و نماز عملا تعطیل است (2076594) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۴۲:۰۹
پول و درامد مردم خوب باشه 4 روز کار ککند
تعطیلی تو بلژیک هم یک سوم ساله و این کشور پیشرفته است
با داشتن تعطیلی زندگی ماشینی نمی شود
البته کیس ما تو ایران فرق دارد
به دلیل نبودن هدف بلند مدت و مدیر درست و کارمندان شایسته - شرمنده 90 درصد سیاسی و مذهبی ها هستند استخدام می شوند و به جز دعای توسل و کمیل چیزی نمی خوانند- اوضاع کاری تو ایران 6 روز تعطیل و 1 روز کار است (2076677) (alef-10)
 
هادی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۴۹:۵۵
آفرین. مقاله جامع و کاملی بود. (2076705) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۱:۲۵
واقعا کسی نمیدونست که تعطیلات اغلب کشورهای پیشرفته و غیر پیشرفته بیشتر از ایرانه !!!!؟؟؟؟
کل قیل و قال حضرات که تعطیلات ایران زیاده برمیگرده به ایام عید تا 13 به در !!!!
دلیلش رو که هم که همه میدونن !!!

اینکه بازدهی کار تو ایران کمه یه واقعیته و به تعطیلات ربطی نداره !!!
بالاخره همه چیزمون باید به همه چیزمون بخوره دیگه !!!! (2076718) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۹:۳۱
ایا نیوزلند همون زلاندلو می باشد؟ ایافوتبال ایران از نیوزلند قوی تر است؟ایانیوزلندبه جام جهانی‏ ‏رفته‏ ‏است؟ایانیوزلند انرژی هسته ای دارد؟ایانیوزلند هشت سال جنگ تحمیلی‏ ‏داشته‏ ‏است؟ایانیوزلند دچارتحریم و فتنه شده است؟ایادرنیوزلندبه حقوق بومیان احترام میگذارند؟ایانیوزلند هنوز یکی از ایالتهای بریتانیا وزیرنظرملکه است؟و.. (2077079) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۱۹:۳۰:۲۳
آیا مثل نیوزلند هدفمند و مدرن بودن کار بدیست؟ (2077849) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۲۰:۲۱:۵۷
سر ظهر در یکی از ایستگاه های متروی تهران برای شارژ کارت مترو نزد باجه ی مربوطه رفتم. کسی روی صندلی مسئول شارژ بلیتها ننشسته بود. از بقیه افرادی که در حال گپ زدن داخل اتاق بودند خواستم بلیتم را شارژ کنند. بعد از چند بار صدا کردن بالاخره یک نفر از آنها لطف کرد و رویش را سمت من برگرداند و گفت: «رفته نماز». وقتی کارمند مترو که باید نماد سرعت و سر وقت بودن باشد به بهانه نماز ارباب رجوع را سر کار می گذارد، از دیگر ارگان ها چه انتظاری می توان داشت.
به نظر من مشکل تعطیلات زیاد نیست. مشکل ما هستیم که دغدغه یمان خدمت صادقانه به خلق الله نیست بلکه خدمت به خودمان است. (2077990) (alef-10)
 
ملالغطی
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۲۱:۵۵:۰۷
دوست عزیزی که سطر اول نوشته ی خودتان را با گزاره ی :{درکشورهای پیشرفته اساس برشایسته سالاری"ایست"!!!!!}آورده اید ، مرحمت کنید ازاین پس واژه ی {مطمئن}را( متعمن!!!!)ننویسید،بااحترام (2078184) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۲:۴۲:۲۳
اگر شما به جای ایشان بودی به جای یک غلط صد غلط داشتی ضمنا باید از هر مطلب خوب استفاده کرد نه اینکه دنبال ایراد گرفتن بود (2078738) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۴ ۲۳:۳۰:۴۸
آقا تو این مملکت همه به فکر دلالی مسکن هستند شما از چی صحبت می کنید (2078259) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۰۹:۳۷:۳۲
سلام.با احترام به همه دوستاني که کامنت نوشتند،عرض ميکنم تفاوت ما ومملکت ما و فرهنگ ما با آنها را ميتوان از همين کامنتها وپاسخ هائي که بيکديگر ميدهيم فهميد (2078507) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۰۹:۴۱:۳۲
مشکل ما دروغ گفتن و نداشتن صداقت در کارهاست نه تعداد روزهای تعطیل
فکر کنید اگه همه کارها یا 50% آن اینترنتی انجام بشه چقدر دروغ مینویسیم و ............. (2078511) (alef-10)
 
کوروش
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۳:۴۷:۱۱
این یک واقعیته که کارمندای ایران عملا بی کارند با این تعطیلات حد اقل دولت اضافه کاری بی خود دیگه به کارمند نمیده... (2078873) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۶:۱۸:۳۸
چه جالب در مورد اینکه همه کارها اینترنتی انجام می شود تو ایران هم داره تلاش میشه این کار انجام بشه با این تفاوت که به عنوان مثال من میخواستم شرکتی ثبت کنم و گفتند که باید اینترنی ثبت کنی .. اینترنی فرم ها رو پر کردم و موقع ارسال در وب سایت نوشته که اگه تعداد سهام دار ها زیر 12 نفر هست نیازی نیست کپی کارت ملی و شناسنامه سهامدار ها مطابق اصل به شود. و بنده هم این کار رو نکردم چون تعداد 3 نفر بود .. ولی درخواستم رد شد به این علت که کپی ها مطابق اصل نیست و وقتی مراجعه کردم حضوری گفتند بله میدانیم اطلاعات وب سایت غلط هست =)) (2079186) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۱:۱۷:۱۱
باسلام
برادر نویسنده مطلب بالا
آیا میدانی جمعیت این کشور چقده؟
4.5 میلون نفر ؟ 1/3 جمعیت تهران !
خوب با این تفاوت چقد میتونه توی 10 شهر پرجمعیت این کشور که پایتخت آن حدودا 350 هزار نفر داره کار عقب مونده یا ازدحام ارباب رجوع داشته باشه؟ (2080903) (alef-13)
 
مسعود صابری
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۲۳:۳۶:۱۱
با سلام به دوستان:
1- برای ملتی که تنها صد سال است با مقوله گفتمان و دیالوگ آشنا شده است و همیشه پای منبر و یا سریر متکلمین وحده نشسته است این گونه گفتمان جای تعجبی نیست.
2- بپذیریم که ما برای مسیولیت پذیری تربیت نشده ایم .همه نکات راجع به مقایسه دستمزدها و قیمت ارز و ......را هم اگر بپذیریم باز هم منصف باشید که ما ایرانیان خودکار نیستیم و در بهترین شرایط زور بیشتر مارا به کار وادار می کند تا سطح دستمزد ،تعهد اخلاقی و....
3- بپذیریم که تعطیلات ما خیلی زیاد نیست ولی ساعات کار موظف روزانه کمتر از کشورهای دیگراست و بهره وری ما بسیار کمتر از استاندارد.
4- بپذیریم که ما مردم با تفکر وظیفه و کمک به هم نوع کار نمی کنیم .
5- بپذیریم که نظام کاری ما چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی بی دقت ،سر به هوا است و اکثرا کار بدون ذره ای تفکر و دقت صورت می گیرد و هزاران دردسر برای ارباب رجوع درست می کنیم.
6- بپذیریم که عدم تطابق تعطیلات آخر هفته ایرانیان با اروپاییان از بزرگترین مشکلات تجاری و اداری ما بوده ونظام اقتصادی مارا ناکارآمد می کند.
7- بپذییریم که جسم انسان برای بیش از هشت ساعت کار ساخته نشده است و ملتی که گاه تا سه شیفت کار می کند چه میزان توان باید داشته باشد که وجدان کاری را فراموش نکند.دستشان را از همین جا می بوسم.
8- بپذیریم که اساس فکری حکومت ما بر دلالی است و تجارت و نه تولید یعنی کار با کمترین دردسر و با بیشترین درآمد.ساختار جغرافیایی ،اقلیمی ،فرهنگی ، دینی ، در منطقه خاور میانه از هزاران سال پیش همین بوده که هست .
9- بپذیریم که همه متولیان امر مملکت امروز سهامداران یکی از بانک هایی هستند که به جای کارخانه مثل قارچ در هر کوی و برزن می رویند . متولیان مفتخور جامعه تنبل می پرورند.
10- بپذیریم که نود درصد مسئولان ما با پدیده کردانیسم و با رانت وسهمیه های خود مصوب کرده دکتر و مهندس و مدیر واستاد دانشگاه شده اند. از این افراد دود چراغ نخورده بیسواد چه انتظاری دارید ؟ تفکر ، برنامه ریزی ، شهامت ،دلسوزی و.......... (2084408) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.