نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 220740
بالاترین فشار مالیات بر درآمد در کدام کشور است
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۰۶
خانواده های ایتالیایی با پرداخت بیش از ۳۸ درصد از حقوق ماهانه خود به دولت، متحمل بیشترین فشار مالیاتی بر درآمد در جهان هستند.

به گزارش ایرنا، بانک مرکزی ایتالیا پس از بررسی داده های سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، اتحادیه اروپا و گروه ۷ ، اعلام کرد که هیچ خانواده ای در اروپا بیش از خانواده های ایتالیایی متحمل مالیات بر درآمد و کار نیست. روزنامه ایل جورناله در این باره نوشت: در ایتالیا یک کارمند با همسر و دو فرزندش بیش از ۳۸ درصد از حقوق خود را برای بیمه و مالیات پرداخت می کند درحالی که متوسط مالیات بر درآمد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی بیش از ۱۲ درصد کمتر از ایتالیا و برابر با ۲۶.۱ درصد است.

به عبارتی رییس یک خانواده تک درآمدی در ایتالیا ، معادل ۵۰ درصد مالیات بیشتر نسبت به همکار خود در منطقه سازمان همکاری و توسعه اقتصادی می پردازد در حالی که نسبت به یک همکار در منطقه واحد پولی یورو حدود هفت درصد بیشتر می پردازد. البته اوضاع شاغلین آزاد و مجرد در ایتالیا بدتر از شاغلین متاهل است و فشار مالیات بر درآمد برای این قشر جامعه به بیش از ۴۷ درصد می رسد در حالی که فشار مالیاتی در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی فرقی برای شاغلین مجرد با متاهل ندارد. فشار مالیانی بر شاغلین مجرد در ایتالیا، ۲۱.۶ درصد بیشتر از سایر کشورهای جهان است.

ایتالیا در سال های اخیر بیش از سایر کشورها مالیات ها را افزایش داده است و فشار مالیاتی از ۳۵.۷ درصد در سال ۲۰۰۷ میلادی به ۳۸.۳ درصد در سال ۲۰۱۲ افزایش یافته است درحالی که در ژاپن از ۲۳.۸ درصد در سال ۲۰۰۲ میلادی به ۲۵.۵ درصد رسیده است. این در حالی است که فشار مالیاتی در سایر کشورهای ˈجی ۷ ˈ سیری نزولی داشته و برای مثال در امریکا از ۱۸.۵ درصد به ۱۸.۴ درصد ، در انگلیس از ۲۸.۴درصد به ۲۷.۹ درصد، درکانادا از ۱۹.۴ به ۱۸.۲ درصد، در المان از ۳۵.۶ به ۳۴.۲ کاهش یافته است.

انجمن صنایع شهر ˈمسترهˈ نیز اخیرا اعلام کرد که ایتالیایی ها هر سال متحمل پرداخت ۱۰۰ نوع مالیات مختلف به ارزش ۴۷۲ میلیارد یورو شده و سرانه پرداخت مالیات در این کشور به ۱۱ هزار و ۸۰۰ یورو در طول سال می رسد. مالیات بر درآمد و مالیات بر کالاها و خدمات، دو مالیاتی هستند که بیش از همه بر جیب مردم بحران زده این کشور سنگینی می کند.

دولت ایتالیا از مالیات بر درآمد شاغلین سالانه ۱۶۴ میلیارد یورو و از مالیات بر کالاها و خدمات نیز ۹۳ میلیارد یورو بدست می آورد و این دو مالیات با همدیگر ۵۴ درصد کل درآمد مالیاتی دولت را تشکیل می دهند. همچنین از مالیات های استانی بر فعالیت های تولیدی بیش از ۳۳ میلیارد یورو و از مالیات بر درآمد شرکت ها نیز حدود ۳۳ میلیارد یورو در سال وارد صندوق های دولت می شود.

دفتر مطالعات اتحادیه بازرگانی ایتالیا نیز اخیرا در گزارشی اعلام کرد که فشار مالیاتی حقیقی در ایتالیا در سال جاری میلادی به ۵۴ درصد تولید ناخالص ملی این کشور رسیده که بالاترین نرخ در میان اقتصادهای پیشرفته محسوب می شود.

اتحادیه بازرگانی ایتالیا پیشتر نیز اعلام کرده بود که درآمدهای مالیاتی مستقیم و غیر مستقیم نهادهای محلی در ۲۰ سال اخیر ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.
 
۱۳۹۳-۰۱-۰۵ ۱۸:۴۱:۴۷
من الان دارم روی حقوقم 35 % مالیات میدم.بابک جون زنجانی هم اینقدر مالیات نمیده (2038660) (alef-15)
 
امید
۱۳۹۳-۰۱-۰۵ ۲۲:۵۷:۰۲
شما تا مبلغی از حقوقتان( 833 هزار تومان )معاف از مالیات هستید. برای بالاتر از آن یعنی بین 833 هزار تا 1 میلیون و دویست هزار تومان 10 درصد مالیات میدهید. به همین ترتیب برای مبلغ حقوق بالاتر 20 درصد و 25 درصد و ... مالیات تعلق میگیرد. برای بخشی از حقوق که بین بین 3 تا 6.2 میلیون تومان قرار دارد 30 درصد مالیات تعلق می گیرد. برای بخش بالاتر از 6.2 میلیون تومان 35 درصد مالیات تعلق می گیرد.
بنابراین همانطور که ملاحظه می شود 35 درصد مالیات فقط برای بخشی ازحقوق که بالاتر 6.2 میلیون تومان است شامل می شود و گفتن این که کسی از حقوق خود 35 درصد مالیات می دهد درست نیست. خوشبختانه این نظر دهنده محترم حقوق ماهانه بالاتر از 6.2 میلیون تومان دریافت می کنند که مشمول مالیات 35 درصدی برای بخشی از دریافتی خود هستند. (2038962) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۱-۰۵ ۲۳:۲۲:۴۲
من روی حقوقم 15 درصد مالیات و 30 درصد هم برای تامین اجتماعی و بیمه میدم
عملا ما بیشتر از ایتالیا برای بیمه و مالیات میدیم ولی همیشه میگن ایران کمترین مالیات رو میده . نمی دونم چطور حساب می کنن (2038991) (alef-11)