نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242673
انتقاد از قراردادهای یک‌طرفه بانک‌ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۰۹
فعالان بخش خصوصی در بیست‌و‌دومین نشست کمیسیون فضای کسب‌و‌کار، کارآفرینی و مقررات اتاق تهران نسبت به تنظیم یک‌طرفه قراردادهای بانکی انتقاد کردند و خواستار این شدند که پارلمان بخش خصوصی به آن واکنش نشان دهد.

به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی تهران، در ابتدای این نشست رئیس کمیسیون فضای کسب‌و‌کار، کارآفرینی و مقررات اتاق تهران با اشاره به گفته رئیس سازمان مالیاتی مبنی بر معافیت ۴۰ درصدی جامعه از مالیات این سخن را این طور تعبیر کرد که ۶۰ درصد باقیمانده، بار کل جامعه را به دوش می‌کشند. احمد پورفلاح گفت: حدود ۱۵ درصد از معافیت‌ها مربوط به بخش کشاورزی است. همچنین فعالان در حوزه نفت و تعداد زیادی سازمان و نهاد دیگر که کار اقتصادی هم می‌کنند از مالیات معاف هستند و این مساله‌ای است که باید به آن رسیدگی شود.

وی همچنین به اصرار برخی بانک‌ها بر تدوین قراردادهای یک طرفه با فعالان اقتصادی اشاره کرد و گفت: در این قراردادها بندهایی وجود دارد که کاملا یک‌طرفه است؛ به‌طور مثال اگر یک قسط وام‌گیرنده عقب بیفتد مشمول ۱۴ درصد جریمه و ۲۷ درصد سود یعنی در مجموع ۴۱ درصد هزینه می‌شود.

احمد پورفلاح همچنین درباره افزایش تعرفه کالاهای صادراتی به اتحادیه اروپا گفت: براساس تصمیمی که این اتحادیه گرفته از ابتدای سال جاری میلادی ایران از گروه کشورهای در حال توسعه به گروه کشورهای توسعه‌یافته منتقل شده و در نتیجه تخفیف‌هایی که در کالاهای صادراتی برای ایران محسوب می‌شد حذف شده است. براین اساس هزینه صادرات به اتحادیه اروپا بسیار افزایش یافته که می‌تواند میزان صادرات را تحت تاثیر قرار دهد. اسدالله عسگراولادی نیز درباره مساله معافیت‌های مالیاتی اعلام کرد: بخش‌های کشاورزی و صادرات باید از مالیات معاف باشند. چون برای کشور مزیت‌های فراوانی دارند.

به گفته وی فعالان اقتصادی به‌عنوان مالیات‌دهندگان عمده باید در جریان فهرست معافیت‌های مالیاتی باشند. عسگراولادی پیشنهاد کرد اتاق تهران با رئیس سازمان امور مالیاتی وارد مذاکره شود و فهرست معافیت‌های مالیاتی را بررسی کند. در پایان جلسه، اعضای کمیسیون فضای کسب‌و‌کار، کارآفرینی و مقررات اتاق تهران تاکید کردند مساله قراردادهای یک‌طرفه بانکی با کمیسیون ماده ۷۶ اتاق ایران در میان گذاشته شود تا این کمیسیون آن را پیگیری کند.
 
۱۳۹۳-۰۷-۰۱ ۱۱:۱۲:۱۹
آقای سیف چرا بایستی این تعداد بانک در ایران داشته باشیم. اگر رقابتی در میان بود حرفی نبود ولی وقتی همگی دارند از یک شیوه تبعیت میکنند چرا این تعداد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با یک بانک دولتی و یک بانک خصوصی هم میشود اینچنین نتایجی را هم گرفت.
بانکهای دولتی را باهم و بانکهای خصوصی را هم با هم ادقام کنید تا دو بانک بزرگ و پر قدرت پدید آید تا بتوانیم نتایج بهتر و بانکداری مقتدرتری داشته باشیم.

ولی از سیف بعید است چون ایشان خودشان چدید آورنده چنین هرج و مرجی هستند و از این هرج و مرج براحتس میتواند سود ببرد.

حساب بانکی لندن ایشان را چک بفرمایید و تعداد دفعاتی که ایشان به لندن رفته اند . (2387502) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۰۱ ۱۱:۳۹:۰۲
باسلام و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس و گرامي داشتن ياد و خاطره شهدا جانبازان و ايثارگران 8سال دفاع مقدس نكاتي از اين حقير بذهن رسيد بيان كنم مبني بر اينكه براي من جالبه از زمين و زمان به بانكها گير ميدن توي اين مدت من 1بار نديدم يكي يه حقي هم براي بانكها قائل بشه واقعا 1طرفه به قاضي رفتن اصلا رويكرد خوبي نيست اين بدهكاران پولدار گردن كلفت چرا نميارن پول بانكو پس بدهند پشت پرده چه خبره قطعا همه ميدانند چه جرياناتي پشت اين ميلياردر هاي هستند كه پول بانكها را پس نميدهند اخر سر هم ميايند تو بوق و كرنا ميكنند كه بانك داره جريمه 6درصدي ميگيره اخه تو پولدار از پولي كه گرفتي و بردي سرمايه گذاري در داخل و خارج كشور كردي خداييش سود زير 30تا 40درصد ي راضيت ميكنه كه حالا به جريمه 6درصدي اعتراض داري واقعا بايد واقع بينانه به مسائل نگاه كرد .شهروند معمولي از ايران عزيز و هميشه اباد (2387524) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.