توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 279989
عده‌ای به‌دنبال نفوذ در خبرگان هستند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۲۴
قائم مقام شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: امسال انتخابات خبرگان را در پیش داریم، مواظب باشید که می‌خواهند در خبرگان نفوذ کنند و به ولایت فقیه ضربه بزنند.

به گزارش تسنیم، اسدالله بادامچیان در مراسم بزرگداشت شهدای ۷ تیر که در دفتر جامعه جوانان متحد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، ضمن عرض تبریک میلاد فرخنده امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) از سال ۴۱ آغاز شد و در آن زمان شاه به دنبال برگزاری سلسله رفراندوم‌هایی بود تا بدین وسیله در دومین رفراندومی که برگزار می‌کند، کشور را به سمت سکولاریسم پیش ببرد.

وی افزود: در بحث رفراندوم هم به خوبی می‌شد حضور آمریکا و توطئه استکبار را در ورای آن طرح مشاهده کرد، از زمان جنبش تنباکو، استکبار جهانی فهمید که باید برای براندازی دین و گسترش سلطه‌طلبی خود تلاش کند و البته آنها در تلاش بودند تا به دین مبین اسلام و مخصوصا شیعه هویتی غربی بدهند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: اسلامی که مدنظر امام (ره) بود اسلام آمریکایی و تشیع انگلیسی نبود بلکه تنها اسلام ناب محمدی و در پایان عدالت علوی مدنظر بود.

بادامچیان تصریح کرد: با لبیک گفتن مردم به دعوت امام(ره) ایشان رهبری انقلاب ضدسلطه و اسلامی ایران را بر عهده گرفتند. اسلام در حالی قدرت گرفت که استکبار به دنبال زمین زدن آن بود.

وی تأکید کرد: در بهمن سال ۴۱ نیز تظاهراتی که برپا کردیم و شعار دادیم «رفراندوم قلابی مخالف اسلام است»، در نهایت هم با تمهیداتی که اندیشیده شد دست شاه رو شد و در آن انتخابات تنها حدود ۴ میلیون رای به صندوق‌ها ریخته‌شد.

قائم مقام شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی عنوان کرد: پشتیبانی مردم سبب شد تا شاه تحقیر شود و در نهایت در برگزاری رفراندوم دوم عاجز ماند و ۱۳ بهمن همان سال در محضر امام بودیم و همه نگران بودند که شاه به هدفش رسیده تا اینکه امام وارد شد و با چهره مایوس حاضرین مواجه شد و همانجا بود که امام فرمودند: «شاه فکر می‎‌کند ما را در جایی قرار داده که نه راه پس داریم و نه راه پیش، به حول و قوه الهی وی را در شرایطی قرار می‌دهیم که نه راه پس داشته‌ باشد و نه راه پیش.» که دیدید پس از انقلاب شکوهمند ۵۷، همین اتفاق هم افتاد و هیچ کشوری حاضر به پذیرش شاه نبود.

بادامچیان با اشاره به سایر اندیشه‌ها و گروه‌های ایجادشده پیش از انقلاب گفت: گروه مرحوم شهید شمس‌آبادی، گروه‌های کمونیست که بعد از آن منشعب شدند و نام چریک فدایی خلق گرفتند و بعد از آن هم که منافقین شکل گرفتند. موضوع مهم جریان‌شناسی هر یک از این موارد است که یک بحث جداگانه است.

وی افزود: از گروه ابوذر تا حزب‌الله قم همه مدل گروهی پدید آمد و امام در طول این مدت با هیچ یک از این گروه‌ها برخورد نکرد. گفتمان امام هم مشخص بود که می‌گفت شاه باید برود و به جای آن حکومت اسلامی بیاید. حتی سال ۴۹ تراب حق‌شناس و حسین روحانی را مجاهدان به نجف فرستادند، ۲ ماه هر روز امام اینها را می‌دید و اینها برای امام از نهج‌البلاغه و طیف فکری‌شان به اضافه مبارزه مسلحانه گفتند. در نهایت امام بعد از آن همه جلسه‌ای که با آنان داشت گفت شما نه عقایدتان درست است و نه مسیر مبارزه‌تان. برخلاف موتلفه که جهاد را در پیش گرفته‌بود، منافقین مبارزه مسلحانه را در نظر داشتند. فرق جهاد با مبارزه نیز در رعایت موازین قرآن است.

بادامچیان خاطرنشان کرد: جریان‌های مختلف از همان آغاز رو در روی امام ایستادند، روزنامه‌های کیهان، اطلاعات و آیندگان در اختیار عناصر فرصت‌طلب بود. در همان آغاز شما ببینید که چه صحبت‌هایی در برابر جمهوری اسلامی مطرح شد. چه گروه‌هایی می‌خواستند اسلام نباشد؟ جمهوری دموکراتیک، جمهوری ایرانی و دست آخر هم بازرگان گفت جمهوری دموکراتیک اسلامی که امام در پاسخ به تمامی آنها گفت «جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیش، نه یک کلمه کم».

قائم مقام شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به دوره پس از بنی‌صدر و آغاز چپ‌گرایی در ایران ابراز عقیده کرد: میرحسین موسوی ذهنیت چپ داشت، خیانتی که وی به بحث اقتصاد ایران کرده‌است، بخش عمده آن را دارید هنوز می‌بینید. از بند جیم صنایع تا باقی قضایا همچون مقابله با مقام معظم رهبری.

بادامچیان تصریح کرد: ذهن وی چپ بود، بعد با کارگزاران شدند تکنوکرات‌ها و لیبرال‌ها. این بازتاب آن بود، بعد از آنکه دیدند به جایی نرسید.

وی بیان کرد: سازندگی هم بازسازی بعد از جنگ را انجام داده‌ است، ولی مهمتر اینجاست که این طرز تفکر نمی‌تواند انقلاب و کشور را پیش ببرد. بعد از آن هم که مردم به اصلاحات رای دادند، آیا رهبری با آنان مقابله کرد؟ اتفاقا گذاشت کار کنند و رئیس جمهور دوره اصلاحات هم آنها را به ملت نشان داد، مجلس هم باب میل وی شد و بعد تازه مردم دیدند که اینها چه می‌کنند، تازه هنوز خیلی از مسائل را مردم نمی‌دانند.

بادامچیان با اشاره به مذاکرات هسته‌ای نیز خاطرنشان کرد: اگر آقا و خط مشی مقاومتی که ترسیم کردند نبود، آیا باز هم شاهد پیغام‌های اوباما برای مذاکره بودیم؟ اینها به واسطه اقتدار ولایت است. شک نکنید که تمامی کسانی که پس از انقلاب روی کار آمدند، به نیت کار آمدند. اما تفکر لیبرالیستی با اسلام و ولایت همخوانی ندارد، دور هم جمع شدنمان هم بسیار خوب است و استقبال می‌کنیم.

وی افزود: از بازرگان تا روحانی در رسیدن کشور به اقتدار امروزی نقش داشته‌اند، نمی‌توان همه افراد را سیاه کرد. منتهی مثلا نقش بنی‌صدر چه بود؟ این بود که خط بنی‌صدر را رو کند.

بادامچیان با اشاره به کسانی‌که خواهان ورود زنان به ورزشگاه هستند، تصریح کرد: شک نکنید که این افراد می‌خواهند رای بخشی از جامعه را بگیرند وگرنه خودشان نمی‌فهمند که در جایی که ۱۰۰ هزار نفر تماشاگر مرد، با هیجان بالا حضور دارند، اتفاقی اگر بیافتد هزار اتفاق مثل شکستن شیشه اتوبوس و غیره رخ می‌دهد، بعد خانم‌های ما در آن فضا گرفتار شوند و چهار تا لات بی سر و پا هم اهانت کنند، آن وقت چه می‌شود؟ یعنی متوجه این موضوع نمی‌شوند؟

وی با اشاره به شرایط بحرانی اقتصاد اروپا گفت: با تمام مشکلات اقتصادی که داریم اما ما ریالی به هیچ کشوری بدهکار نیستیم، اما به یونان، اسپانیا و سایر کشورهای اروپایی نگاه کنید، تماما ورشکسته شده‌اند و مشکلات اقتصادی وحشتناکی را تجربه می‌کنند. ۱۲۰ میلیون دلار کشور ما را آنها بلوکه کرده‌اند و با همه این دعواهای بیخود جناحی داخلی، با همه این مشکلات ما بدهکار نیستیم و اقتدار داریم.

قائم مقام شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اهمیت انتخابات پیش رو افزود: امسال انتخابات خبرگان را در پیش داریم، مواظب باشید که می‌خواهند در خبرگان نفوذ کنند و به ولایت فقیه ضربه بزنند. مساله دوم مجلس است، با هم یکی شوید و خطوط انحرافی و التقاطی و مشتاقان قدرت را به مجلس نفرستید.