نظر منتشر شده
۱۳۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 259189
چرا ادامه تحصیل نمی دهی؟
بخش تعاملی الف - ضیا رشوند، 9 اسفند 93
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۶
گاه گداری از طریق ایمیل با دوستم که خارج از کشور هستند واین روزها برای خودش کارشناس خبره برق و الکترونیک محسوب می شود درارتباط هستم. دوستم دریک شرکت کوچک دانش بنیان SME مشغول به کار می باشد. هفته گذشته سوالی ذهنم را حسابی مشغول کرده بود حالا که ده سالی ازاقامت دوستم درخارج از کشور می گذرد چرا تحصیلات خودرا ادامه نمی دهد. چرا تلاش نمی کند دکترا بگیرد سوالم را مکتوب برایشان ایمیل کردم جواب دوستم بسیار تامل برانگیز بود:

- در شرکتی که کار می کنم تابلویی در واحد اداری نصب شده است که درآن نوشته است این شرکت به مقاطع تحصیلی بالاتر از لیسانس نیاز ندارد. و همه پرسنل شرکت با تعهد به این شرط درشرکت شاغل شده اند .درصورت ادامه تحصیل توسط هرفرد بدون چون وچرا از شرکت اخراج خواهم شد.

دوستم اضافه کرده است حقوق و مزایای خیلی خوبی دریافت می کنم که به عملکرد و تخصصم مربوط است لذا لزومی برای ادامه تحصیل نمی بینم. از طرفی صعود به سمت های مدیریتی به موفقیت های شغلی بستگی دارد. تحصیلات عالی دراین مورد زیاد موثر نمی باشد. اما آموزش های کاربردی توسط شرکت برای پرسنل برگزار می شود که درجریان آخرین تغییرات و پیشرفتهای حوزه تخصصی قرار می گیریم.

دو نکته دراین پیام دوستم جلب نظر می کند:

۱- یک بنگاه تولیدی با شفاف سازی شرط استخدام – این شرکت به تحصیلات بالاتراز لیسانس نیازی ندارد - توانسته چشم اندازی برای خود را ترسیم کند که تضمین کننده موفقیت های آینده آن می باشد.

۲- برگزاری آموزشهای کاربردی پرسنل شرکت را توانمند نموده که جایگزین مناسبی برای تحصیلات عالی محسوب می شود.

این روزها که موج گرفتن فوق لیسانس در اداره جات دولتی و شرکتهای تولیدی باب روز شده است. سوالی که مطرح است آیا اخذ مدرک بالاتر می تواند گره از انواع مشکلات شرکت ها و ادارات و موسسات کم بهره و نا کارا بگشاید؟ چیزی که برهمگان واضح و مبرهن است مسابقه ای درگرفته است به نام اخذ مدرک بالاتر تا از قافله عقب نمانیم. جریانی است برآمده از همان چشم هم چشمی ایرانی که چرا من فوق لیسانس نباشم و ...
۱۳۹۳/۰۷/۲۳ ۰۶:۵۵
 
۱۳۹۲/۰۸/۲۶ ۰۶:۴۳
 
 
کلمات کلیدی : ضیا رشوند
 
شاهد
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۱۶:۴۶
متاسفانه این تبی است که باید به حا آن در این مملکت تأسف خورد.
چون نه تنها هیچ بازدهی خاصی ندارد و نخواهد داشت، مشکلات آن در آینده گریبان کشور را خواهد گرفت. همانطور که مشخص است دوره های فوق لیسانس و بالاتر تحصیلات تکمیلی هستند. بجز برخی رشته ها مانند رشته های پزشکی، که دارا بودن توان اجرایی در آن رشته ها وابسته به طی مراحل تحصیلات تکمیلی و دریافت تخصص هستند (مثلاً کسی که می خواهد جراح مغز و اعصاب باشد قطعاً با پزشکی عمومی نمی تواند این کار را انجام دهد و قطعاً باید تخصص این رشته را داشته باشد) در باقی رشته ها تحصیلات تکمیلی برای گروهی دیده شده است که علاقمند به تحقیقات بوده و یا در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی فعالیت می کنند که لازم است مراحل بالاتری از تحصیلات را داشته باشند.
ولی متاسفانه الان بسیاری از کارمندان و کارکنان معمولی شرکتها صرفاً جهت افزایش اندکی در مزد و یا جهت پرستیژ بالاتر دست به این اقدام می زنند و بالعکس بسیاری از افراد دارای فوق لیسانس و بالاتر متقاضی استخدام در مراکز و شرکتها به عنوان کارمند معمولی هستند. در حالیکه برای این کارها اصلاً نیازی به تحصیلات تکمیلی نیست و صرفاً انرژی، سرمایه و پول این مملکت اسراف شده و در نهایت خروجی هم نخواهد داشت.
امیدوارم کسی باشد که جلوی این موارد را بگیرد (2667812) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۲:۴۶:۳۳
فرزندم در دانشگاه آزاد واحد مرکز یکی از استانها در رشته مهندسی برق مشغول به تحصیل است ، پس از ثبت نام و انتخاب واحد ترم ششم تا سه هفته به دانشگاه مراجعه می کند یا کلاس تشکیل نمی شود به علت عدم حضور استاد یا اینکه بعضی از استادان دانشگاه با عدم حضور وغیاب دانشجویان و حتی با تساهل در غیبت کردن دانشجویان در سر کلاس این ذهنیت را برای دانشجویان بوجود آورده است که اساتید دانشگاه به مقاطع بالاتر بخاطر منافع مالی بیشتر اهمیت و وقت صرف می نمایند (2669811) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۰۱:۱۶
دانشگاه آزاد عضو هیات علمی ندارد که اکثرا مدرس اند. آن زمانی که فرزندتان را ثبت نام می کردید باید این معیار و سایر معیارهای کیفی را در نظر می گرفتید (2712824) (alef-11)
 
ازمابهتران
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۲۳:۵۹:۱۰
دانشگاه آزاد استاد خیلی خوب هم دارد که حتی از استادهای دولتی بهترند؛ صلاحیت علمی به داشتن دکترا نیست! توانایی تدریس ذاتی و ژنتیک است که هر کسی آن را ندارد؛ من زمانی که حتی دکترهای قلابی دانشگاه های دولتی را تصرف نکرده بودند در بهترین آنها درس خواندم، در طول دوران تحصیل چهار یا پنج استاد حسابی داشتم که اتفاقا اکثرشان فوق لیسانس بودند! (2715145) (alef-11)
 
شریف
۱۳۹۳-۱۲-۲۲ ۱۳:۴۲:۳۵
خودت هم می دونی دانشگاه ازاد دکانی بیس نیست ولی چون دانسگاه ازادی هستی تعصب به خرج میدی (2741341) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۲:۱۲:۲۳
با سلام و احترام
متاسفم برای این رویه ای که قشر تحصیل کرده ما در پیش گرفته اند.
دوستان بزرگوار و عزیزان تحصیل کرده مطمطن باشید مادامی که با این رویه پیش روید و خود به جان خود بیافتید هیچ کدام مان به جایی نمی رسیم.
اینکه من بگویم چون فارغ التحصیل فلان دانشگاه م پس از تو که فارغ التحصیل دانشگاه دیگری هستی برتر و با سوادترم هیچ مشکلی را از هیج کدام یک از دانش آموخته گان دانشگاه ها حل نمی کند.
ای کاش در دانشگاه ها به جای این همه مباحث تئوریک قدری هم راجع به تواضع و فروتنی و همدلی درس می دادند.
باور کنید مطالبات تویی که فارغ التحصیل سراسری هستی و بیکاری و آن دیگری هم که فارغ التحصیل آزاد هست و بیکار در دست دانشجویان و فارغ التحصیلان هیچ کدام یک از دانشگاه ها نیست.
این طرز بیان و ادبیات اصلا زیبنده فارغ التحصیل هیچ تحصیل کرده ای اعم از آزاد و سراسری و غیر انتفاعی نیست.
قشر تحصیلکرده و دانشگاهی همواره باید الگوی اخلاق و ادب ویژه باشند نه اینکه یکدیگر را زیر سوال ببرند و هر یک مدرک خود را بر سر دیگری بکوبند.
اگر بجای این همه غرور و تکبر دره ای اتحاد میان فارغ التحصیلان دانشگاهی ما وجود داشت با کمک هم چه کارها که میشد انجام داد و تا حد زیادی از بیکاری و وابستگی وعدم اشتغال به سمت اشتغال آفرینی و کارآفرینی حرکت کرد.
بجای این همه حرف و حدیث های کوچه بازاری و عامیانه که شایسته و زیبنده هیچ دانشگاهی و دانشجویی نیست می توانستیم با تشکیل کانونی از فارغ التحصیلان دانشگاهی همه دانشگاه های کشور و تمرکز بر مهارت های هر دانش آموخته چه کارها که نکرد و از این وضعیت اسف بار قشر تحصیل کرده که همواره مظلوم واقع شده اند رها شد. (2764322) (alef-13)
 
حمیدرضا
۱۳۹۴-۰۳-۱۹ ۱۰:۲۵:۴۸
واقعیتو گفتی دیگه حرفی باقی نمیمونه دوست عزیز (2950531) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۱:۳۹:۱۴
چه کسی گفته دانشگاه آزاد عضو هیئت علمی ندارد

اتفاقا دانشگاه آزاد بر خلاف مجموعه های رقیب خود به استثنای دانشگاه های دولتی اعضای هیئت علمی قدر و متعهد و متخصصی دارد که بعضا به صورت مدرس حق التدریس توسط سایر دانشگاه ها بکار گرفته می شوند.
این دانشگاه در برخی موارد توانسته به عنوان پیشتاز و الگو مطرح شود.
بسیاری از ایراداتی که گرفته می شود ماهیتا به خود دانشجو و فضای نابسمان مدرک گرایی بر می گردد و نه به دانشگاه آزاد.
به عنوان یک فارغ التحصیل از سه مجموعه دانشگاهی سراسری ٰ علمی کاربردی و آزاد این گفته را قویا رد می کنم که دانشگاه آزاد فاقد هیئت علمی است . (2764287) (alef-13)
 
ناتاشا
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۱۹:۳۰:۵۸
من کاملا موافق ام من هم این مشکل رادارم من دانشجوی پزشکی ام. (3062523) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۹ ۱۵:۴۸:۴۰
من تخصصم امنیت اطلاعات است تا به حال تست نفوذ بر روی چندین و چند سایت را انجام داده ام و رئیسم که به واسطه پدرش که دیپلمات در هد بوده دکترا داره ( جالبه بدونید که دکترای زبان سانسکریت ) به اندازه دوزار از امنیت نمی فهمه فقط گزارش منو امضاء می کنه و می فرسته و اون ماهی 13 میلیون تومن حقوق می گیره و فقط نزدیک سه میلیون
برای همین من که تا به حال بیش 3000 ساعت دوره تخصصی و فوق تخصصی دیده ا و فقط چون مدرک فوق لیسانس ندارم مجبورم بردگی کنم
برای همینه که هر طوری شده باید در این مسیر پاگذاشت (2690176) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۵۸:۱۴
دانشگاه سراسری هم یک سری در پیت دیگر هستند من در دانشگاه دولتی تحصیل می کنم به علت پاره ای از مشکلات مهمانی گرفتم به یکی از دانشگاه های تهران متاسفانه و جالب است که نمرات من را قبول نمی کنند من نمی دانم این چه سیستم اموزشی است که دانشگاه سراسری نمره دانشگاه برتر کشور انهم در دوره روزانه قبول نمی کند
دولت خودمختاری دانشگاه های در پیت روزانه و دولتی (2712560) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۸:۱۳:۱۷
این در ادارات واقعا وجود داره !!!!! حتی صنایع دفاع (2712776) (alef-11)
 
مصطفی انصاری
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۱۳:۰۲
5 سال پیش آقای دکتر سعید زیبا کلام در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه در باب جنبش نرم افزاری گفتند که : این فاجعه است که اکثر مدیران کشور ما دارای تحصیلات تکمیلی هستند
الان می فهمم اون موقع چی فرموند (2712850) (alef-11)
 
یکی از همین مردم
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۲۶:۵۰
در تائید فرمایش شما تو اداره ما طرف فوق لیسانس زراعت داره گذاشتنش مسئول فلان چون فوق لیسانس داره که از نظر اداری کاملا" به درد نخوره ولی اونجاشو نیگا نمیکنن میگن طرف فوق لیسانسه حتی دوسطر نامه نوشتنن هم بلد نیست یکی دیگه دامپروری تموم کرده هیچ آموزش تخصص هم تو ادارات ما برا توانمند سازی کارکنان انجام نمیگیره ای کاش مثل قدیما رشته ها رو حد اقل مرتبط غیر مرتبط حسلاب میکردن و برا اونهایی که رشته های مرتبطی دارن پول بیشتری میدادن تا کسی برا افزایش حقوقش نره ادامه تحصیل انصافا" تو یه اداره کسی که لیسانس مدیریت یا حسابداری داره نباید بیشتر از اون زراعت و دامپروری مقبول باشه اگه ضابطه ها جای رابطه هارو می گرفتند هر کس سرجای خودش کار میکرد و بهره وری هم بالا بود وقتی یه بحث اقتصادی پیش میاد اونها اصلا" نمیدونن ماچی میگیم وقتی حساب کتاب حقوقو میکنیم میگن تو روخدا مال ماروهم حساب کنین اگه مثل گذشته فوق العاده شغل رشته های غیر مرتبط رو کم و زیاد میکردند هرکس برمیگشت سرجای خودش ایکاش این قانون رو تصویب کنند که از این به بعد هرکس فقط بتونه تو رشته خودش استخدام بشه و برا اداراتی که خلاف کنن مجازات تعیین بشه هم کشور رشد وپیشرفت میکنه هم بهره وری میره بالا دقیقا" تو کشورهای خارجی هم همینطوره اینه که اونا پیشرفت میکنن ولی ما اگه رابطه ها و پارتی بازی بگذاره ....لطفا اجازه بدین این نظر رو ببینن و بقیه هم تائید کنن لطفا متشکرم
یا علی خدا به همراتون (2712872) (alef-13)
 
حقگو
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۹:۵۰:۲۸
چون فوق لیسانس نداری باید بردگی کنی ؟
من تعجبم با این همه ادعای هوشت هنوز نفهمیدی اگه دکتری هم بگیری نمی تونی حقوق رئیست رو بگیری اینجا رابطه حاکمه نه تخصص (2717516) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۷:۵۲:۱۴
البته بنده وقتی وارد دوره ارشد شدم تازه فهمیدم چقدر بی سواد بوده ام. وارد دکترا که شدم کلا فهمیدم تا سواد خیلی فاصله است. خیر این مقاله را قبول ندارم. (2711690) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۲۸:۰۴
وقتی دانشگاه های بی کیفیتی مثل آزاد و علمی کاربردی و غیر انتفاعی داریم، عملا ارتقا کارکنان بشرط مدرک بالاتر، خیانت به کیفیت خدمت و کار است.
2 راننده آژانس محل ما مهندس مکانیک دانشگاه آزاد و فیزیک هستند. (2667836) (alef-10)
 
سجاد
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۲۲:۳۸:۱۹
یعنی واقعا دانشگاه ازاد پایتخت سطحش از سراسری دوقوز اباد پایین تره.حالادلیل نمیشه که طرف چون عرضه پول در اوردن نداره و به زور خودشو وارد دانشگاه سراسری می کنه (اونم به قیمت تن دادن به هر رشته ای که خدا قسمت کنه) اعتبار دانشگاه ازاد وزیر سوال ببره .الان تو این عصر دیجیتال عقب موندگی محضه که فکر کنی چون مدرک سراسری داری خیلی جلویی. (2669020) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۷:۱۴:۴۰
دانشگاه آزاد یعنی
پول=نمره (2711616) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۳:۱۳:۲۳
به همین سادگی هم نیست. اگر کسی بخواهد یاد بگیرد، در دانشگاه آزاد هم یاد می گیرد. (2712381) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۲:۰۰:۴۹
بر طبق فرمايش شما اگر كسي بخواد ياد بگيره ، توي زيرزمين هم ياد مي گيره . (2715956) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۵۹:۳۰
دانشگاه سراسری چیست اسکل شدن در دانشگاه که توهم دانشگاه پیشرفته را دارد خودش خودش را قبول ندارد انتظار دارد دیگران و کشورهای خارجی قبولش کنند (2712564) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۳۱:۲۱
صدای دوقول از دور خوش است ما یه همکلاسی داریم الان چهار بار تو آمار رد شده نمیتونه پایان نامه کار کنه انوقت شما میگی پول نمره من حاضرم هرقدر پول میخوای بدم تو هردرس یه 18 به من بگیری ببینم میتونی پس بلف نزن میگه شنیدن کی بود مانند دیدن انصافا" مقالات و پایان نامه ها رو دید بزنی از خود دانشجویان أانشگاه آزاد بپرسی میگن خلاف بعرض رسیده عزیز دل برادر نابرده رنج گنج میسر نمیشه هیچ جا .... (2712884) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۲۱ ۱۸:۵۶:۵۰
صدای دوقول از دور خوش است !!!!!! (2740041) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۰:۰۰:۳۸
اعتبار دانشگاه آزاد؟! بچه جان شما عرضه داشتی می رفتی دانشگاه سراسری اون موقع فرق آزاد و سراسری رو می دونستی (2711982) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۴:۴۶:۴۸
تورشته های سفارشی مثل مدیریت دولتی و اجرائی نمیتونی بری سراسری مخصوصا هم که فقط تو تهران است تو انزلی هم فقط آموزش محوره پس الکی پوز نده خودتم صد سال بخونی بازم نمیتونی بری چون اونها رشته از ما بهترونه . که یا سهمیه دارن یا سفارش .... (2713774) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۶ ۱۷:۰۴:۴۳
والا من لیسانس آزاد بودم فوق لیسانس سراسری مالک اشتر. خدایی دانشگاه لیسانسم از فوق لیسانسم بهتر بود از نظر سطح علمی اساتیدش. البته دانشگاه های تاپ بحث جدا گانه ای دارند. (2727774) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۴:۲۶:۰۸
تا وقتی که قشر دانشگاه رفته این طور یکدیگر را زیر سوال می برند و یکدیگر را تخریب می کنند نباید از دیگران و دولت انتظار حمایت شغلی و استخدام و وام و تسهیلات داشته باشند (2765016) (alef-10)
 
سامان
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۵۵:۳۸
عزیز رشته با نظیرش مقایسه می شه
جایی که دلار چند ماهه 3 برابر می شه پول دار شدن عرضه نمی خواد
پول دانشگاه آزاد هم بابا جان می ده ربطی به عرضه شازده نداره (2836184) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۰۱:۰۲:۱۴
از کیفیت دانشگاه های سراسری خیلی مطمئنی ؟ (2669182) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۵:۵۷:۴۳
حداقل در دانشگاههای دولتی، اساتید از فیلترهای علمی عبور کرده اند. اما دانشگاه آزاد بخصوص چون در هر بخش و شهرستانی ایجاد شده، از لیسانسه ها و ارشد ها برای تدریس استفاده میشود که نه روش تدریس و نه علم کافی برای تدریس رو نمی دانند.
این حقیقتی است که باید اعتراف کرد و دانست که دانشگاه آزاد حتی در شهر تهران، رابطه بیشتر در اخذ نمره ملاک است تا ضابطه. (2711435) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۸:۴۸:۴۳
ونظورت از فیلتر علمی همون سه هزار نفر بورس شده هان دیگه؟

آخه اون بنده خدا هام از فیلتر !!! عبور کرده بودن (2711818) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۳۶:۰۸
بابا جو همش من دانشجو صنعت شریف هستم ،هرچی الان میدونم خودم رفتم دنبالش ؟؟؟؟
استاد 140 ساله
کتب آموزشی تقریبا 80 سال پیش
حالا هی حفظ کن آخرشم دیونه میای بیرون
ولی خدایی اگه پارتی هم داشته باشی........ (2712532) (alef-13)
 
بهلول
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۷:۱۸:۰۳
من 15 سال قبل از شريف فارغ التحصيل شدم . وقتي وارد بازار كار شدم تازه فهميدم بجز يك سري محفوظات كه چندان ارزشي هم نداشت چيز ديگري ياد نداده اند . در طول اين سالها خودم با مطالعه و استفاده از اينترنت سطح علمي خودم را افزايش دادم . شايد برخي دانشگاه ها از برخي ديگر سطح علمي بالاتري داشته باشند اما در كل اين دانشگاه و آن دانشگاه ندارد . روش آموزش همه دانشگاه ها قديمي و غير موثر است . (2712710) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۵:۰۱:۱۹
مطمئني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2713823) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۶ ۱۷:۰۶:۱۹
رابطه تنها برای 4-5 نقر برقرار است. استاد که نمی تونه به 40 تا دانشجو از سر رابطه نمره بده!! یکم منطقی باشید. (2727776) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۱:۴۶:۳۰
در دانشگاه آزاد از هیچ نیروی لیسانس و دانشجوی فوق لیسانسی برای تدریس استفاده نمی شود.
در صورت عدم وجود هیئت علمی در خود واحد دانشگاهی از اساتید و مدرسین سایر دانشگاه های منطقه بصورت حق التدریس استفاده می شود. (2764295) (alef-13)
 
ايراني
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۹:۰۵:۴۲
در دانشگاه آزاد افراد زيادي را ديدم كه با امتيازهاي منفي در مقطع كارشناسي ارشد پذيرفته شده بودن و در مصاحبه دكترا هم سوال اصلي شرايط مالي داوطلب هست. در يك كلمه از وقتي دانشگاه آزاد در ايران بوجود اومد تحصيلا ت عالي لوث شد. (2711859) (alef-13)
 
میثم
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۶:۲۹:۴۴
این نظر شما یعنی الان همه کسایی که دانشگاه سراسری درس خوندن کیفیتشون بالاست و سرکارن؟؟؟ (2671200) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۱۴:۵۱:۲۸
خداييش علمي كاربردي درس ياد ميدن (2672317) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۲۱:۰۶:۲۷
علمی کاربردی افتضاحه!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2717720) (alef-11)
 
بشیر محمدی
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۱۵:۳۹:۵۵
هموطن شما اسم از دانشگاهایی بردید همانطور که خودتان میدانید تحصیل در این دانشگاهها مستلزم پرداخت هزینه میباشد که بار کمتری برای بیت المال دارد اما گروهی که توانایی مالی کمتری دارند از سر باریک قیف مراکز دولتی بسختی وارد میشوند که متاسفانه این مراکز نیز وضعیتی مشابه مراکز ازاد پیدا کرده و انبوهی از فارغ التحصیلان که بدون برنامه ریزی ادامه تحصیل داده اندرا تحویل بازار کار که قدرت جذب انها تنها با رابطه امکان پذیر میباشد (2672468) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۵:۲۲:۱۷
شما مدرکت مال کجاست؟ اینقدر مغرور نباش. مزید اطلاع عرض کنم سواد داشتن به دانشگاه نیست به دانشجو هست. مصداقش هم تا دلت بخواد به وفور هست. (2711318) (alef-7)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۶:۳۶:۰۸
اتفاقا به دانشگاه هم هست شاید تو کشور ما هر کسی که رسیده رفته از یک دانشگاه یک مدرک مناسب تهیه کرده و الان هم به زور پارتی و پول می تونه بره یر کار ولی خارج از این کشور حساب و کتاب داره مدارک غیر از دانشگاههای سراسری رو ارزیابی نمی کنن (2711511) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۷:۵۶:۴۳
البته شما ناراحتید چون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد بازار شما را شکسته اند، رقابت را برای شما سخت نموده و نازتان خریدار ندارد. با اینکه به نفع دانشجویان دولتی خیلی تبعیض وجود دارد. بنده در یک شرکت نفتی کار می کنم و فوق از امیر کبیر دارم. بچه های باسواد دانشگاه آزاد زیر دستم هستند برخی واقعا موفقند چون خودشان درس خوانده اند. توقع کمتری هم دارند. (2711700) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۸:۳۶:۱۴
وقتی دانشگاه تهران و علامه و ... با تاسیس پردیسهای پولی خودگردان که فاقد هر گونه امکاناتی هستند فقط در صدد جذب پول هستند از بقیه دانشگاهها مثل ازاد و علمی و کاربردی چه انتظاری دارید (2711791) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۹:۲۹:۳۲
اگر سطح کیفیت بهترین دانشگاه های جهان را 100 در نظر بگیریم به بهترین دانشگاه های سراسری ایران نمره ای بیش از 10 و به بهترین واحد های آزاد کشور نمره ای کمتر از 8 نمیتوان داد درواقع واحد های معتبر آزاد و سراسری که در مرکز استانها قرار دارند از نظر آموزش و کیفیت تفاوت چندانی ندارند. حال اگر بخواهیم دانشگاه سراسری و آزاد و علمی کاربردی را قیاس کنیم اینطور میتوان گفت دانشجویان سراسری و آزاد بیشتر مسائل را به صورت تئوری فرا گرفته اند اما دانشجویان علمی کاربردی همان مسائل را به صورت عملی و کاربردی فرا میگیرند به همین دلیل با اینکه شانس استخدامشان در ادارات دولتی کم است ولی با تخصصی که آموختند در بازار کار به صورت مستقل یا در مراکز خصوصی مشغول به کار میشوند و شرایط قابل قبولی دارند. (2711918) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۱:۰۱:۴۱
نمره 10 چی صفر هم نیستند (2712567) (alef-3)
 
حامد
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۳:۵۷:۲۷
با کمال احترام و پوزش، لطف کنید همه را به یک دید نبینید، درثانی، بنده فوق لیسانس برق-کنترل هوشمند از آزاد مشهد دارم ، 24 ساعته بااینکه می خونم، وقت کم میارم و حاضرم با هرکسی در هرجای ایران (شریف ، تهران ، امیر کبیر و...) که می خواهید مناظره علمی بگذاریم ،نه به خاطر اینکه از خود راضیم،بلکه به این خاطر که نمی شود یک ملاک کلی در نظر گرفت. خیلی از همین روزانه های دولتی بدتر هستند. الف چاپ کن که داره حق ما ضایع میشه . (2716393) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۳۱:۱۷
در سیستم آموزشی هر مقطع تحصیلی به منظور دستیابی به اهداف آموزشی مخصوص خود طراحی شده. منظور از مقطع کارشناسی تربیت نیروی انسانی و آموزش دیده در سحی که فرد دارای معلومات تخصصی (ولی نه لزوما عمیق) در حوزه تحصیلی خود (و زیرشاخه های تخصصی تر و مرتبط) میباشد. آنچه بازار کار نیازمند آن است تخصص عملی و کارایی در حوزه هر شغل میباشد. برای برآورده کردن نیاز بازار کار لزوما تحصیلات عالیه بالاتر از لیسانس نیازی نیست و تحصیلات در این مقاطع صرفا مختص کسانی ست که تمایل دارند در راستای کسب دانش به جهت بازآموزی (مقام استادی دانشکاه) و یا تحقیقات برای تولید علم گام بردارند. یک نیروی لیسانس با کسب مهارت عملی و همچنین دوره های آموزشی فوق العاده و مرتبط با فعالیت خود برای شرکت متبوعه بسیار کارآمدتر خواهد بود تا یک نیروی با تحصیلات عالیه فوق لیسانس و دکترا ولی فاقد مهارتهای مربوطه. (2667841) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۵۰:۳۰
با اینکه حرف نگارنده را قبول دارم ولی واقعیت این است که من خود به شخصه هر آنچه از علوم کاربردی می دانم مربوط به دوره فوق لیسانس است در دوره لیسانس دروس آنقدر به همفشرده و سنگین بود که مجالی برای فکر کاربردی نمی ماند ولی در دوران فوق لیسانس بود که چون واحد های کمتری داشتیم و اساتید نیز بیشتر بر پروژه و سمیناری تکیه داشتند محفوظات لیسانس به عمل تبدیل شد (2667880) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۵۳:۳۰
ایرادات زیادی برای موضوع مظرح شده شما در کشور وجود دارد

مهم ترین دلیلش نه چشم هم چشمی که جنابعالی فرمودید ، بلکه نداشتن چشم انداز شغلی از آینده است . به امید برطرف شدن نیازهای اولیه زندگی افراد به دانشگاه هجوم می برند ( مقصودم دانشگاه دولتی است چون دانشگاه های پولی فلسفه دیگری دارند ) . اینکه شغلی با درآمد کافی بدست آورند و بتوانند ازدواج کنند و مسکنی داشته باشند .

وضعیت از آن چیزی که شما تصور می کنید خرابتر است .

روزی را میبینم که کشور خالی از متخصص شده و ما برای انجام کوچکترین کارهای صنعتی متوسل به مهندسان چینی خواهیم شد که این سیل شروع شده .

بنده هم لقای این مملکت را به صاحبان اصلیش ( همانهایی که خدمت نامقدس سربازی را برای متخلفان با 10 میلیون تومان آب می کنند ) می بخشم و می روم . ناگفته نماند من خدمتم را باشرایط نخبگی انجام دادم و فقط 2 ماه آموزشی را پادگان رفتم .

ولی چه کنم که وجدانم فقط برای خودم آرام نمیگیرد و دیگران هم در گوشه ای از دلم جای دارند

منتی هم بر سر کسی نخواهم گذاشت و تا آخرین ریال پول آزاد شدن مدرک کارشناسی ارشدم را خواهم پرداخت که مبادا فشاری خونی بالا رفت و میراث آلبرتایی به سرم کوبیده شود ! (2667885) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۱۱-۲۱ ۰۲:۱۶:۱۸
دوست عزیز من دانشگاه پولی درس خوندم و نخبه شدم و 2 ماه آموزشی فقط رفتم. صرف این که شما یک سری تست رو حفظ کنید برید رتبه بیارید .......... بعد دانشگاه آزاد و دولتی رو از هم جدا کنید اصلا خوب نیست

من با این که دانشگاه ازاد درس خوندم 17 تا مقاله چاپ کردم (2673596) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۵:۴۷:۵۷
دروغ گفتن که کنتور نمی اندازه ، بگو . . . .

منم نابغم با 40 تا مقاله . (2711401) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۵۷:۵۰
کامنت چک کن هم دانشگاه آزادیه، چرا که کامنت منو که برای ترکوندن حباب غرور این ۱۰ میلیون آزادی نوشته بودم را چاپ نکرد. متاسف بالش عزیزم، اشکالی نداره (2712928) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۷:۱۸:۱۰
دوست عزيزي كه با پول دادن و بودن رفتن به دانشگاهي خوب نخبه شده ايد، بدانيد كه اين از ضعف فيلتر نخبگي است كه شما را نخبه محسوب كرده اند.
من دانش آموخته اي از بهترين دانشگاه صنعتي همين مملكتم كه هم معدل بالايي دارم و هم تعداد مقالات منطقي از مقطع كارشناسي ارشد از يكي از برترين رشته هاي تحصيلي دنيا.
تمام مقالات را خودم و بدون پرداخت هزينه و خريد آن نوشته ام. با چيزي كه به آن تحقيق مي گويند نه پول دار بودن. اين مملكت حتي فرم من را بعنوان متقاضي در بنياد ملي نخبگان بررسي كرد. پس مطمنم كه شما قطعا همين را هم با پول بدست اورده ايد.
من و دوستانم مي رويم چون آدم هايي مثل شما اجازه نمي دهند كه بهايي به ما داده شود. رابطه رابطه رابطه ابن تنها عامل پول در اوردن و كار پيدا كردن است.
در هيچ جاي دنيا دكتري را براي رفع بيكاري نمي خوانند و اضافه شدن ناكارآمدي.
واقعا باعث تاسف است. (2711625) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۸:۴۱:۳۸
برادر عیبی نداره، شما کارت درسته. سعی کن هر جا درس خوندی سرت را بلند نگهداری. دولتی نشد، آزاد. آزاد نشد، پیام نور. از زندگیت لذت ببر. شما فکر کردید تو امریکا، همه از هاروارد یا ام ای تی و استنفور یا برکلی و جان هاپکینز و ورکستر و کولومبیا و ان وای یو و یو سی ال ای و یو اس سی و کلتک دکتراشونو میگیرن؟؟؟؟ خیر هزاران دانشگاه سطح پایین تر با ورود آسونتر هست که هیچکی بیرون نمیمونه.
خودتو عذاب نده (2711803) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۱:۰۴:۰۶
چاپ نمودن مقاله به هیچ وجه ملاک نیست
متاسفانه این روزها برای ارزشیابی هر چیز ملاک کمیت است و نه کیفیت
یک نگاهی به رزومه اغلب اساتید سرآمد دنیا بیاندازید متوجه می شوید بیش از سه چهار مقاله با کیفیت در هر سال چاپ نمودن امکان پذیر نیست
حال در کشور ما چگونه یک جوان با چند سال سابقه تعداد مقالاتش صعودی بالا می رود جای بحث و ریشه یابی مشکل دارد (2712147) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۱:۵۶:۴۶
جالبش اینجاست که نظام کمیت گرای اموزش کشور رو هم قبول ندارن. (2775064) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۰۷:۳۲
شما اگر نخبه باشی باید حداقلی از آمار بدانی. وقتی می گوییم کیفیت دانشگاه آزاد و دانشجویان آن از دانشگاه سراسری پایین تر است منظور این است که از نظر آماری این کیفیت پایین تر است. یعنی متوسط کیفیت در دانشگاه سراسری از آزاد بالاتر است و انحراف معیار آن هم کمتر است. احتمالا از 100 نفری که همزمان با شما تحصیل کرده اند تنها شما توانسته اید 17 مقاله چاپ کنید.
ضمنا چاپ مقاله نشانه نخبگی نیست. در کشوری که ساختارهای آموزش عالی اش به هم ریخته است هر گوشه ای یک مجله و کنفرانس عَلم شده است و اساتید و دانشجویان در حال چاپ مقاله و نخبگی در این مجلات و کنفرانس ها شده اند. (2712834) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۳ ۱۴:۳۳:۳۵
دوست عزیز نمی دانم از کدام دانشگاه فارغ التحصیلی ولی دانشگاهی از دانشگاه محل تحصیلم بالاتر در ایران سراغ ندارم. رشته ام هم جزء 4 رشته برتر های تک امروز دنیاست. من و خیلی از هم فکرانم برای رشد ایران اسلامی تلاش می کنیم. پس از سالها تحصیل و طی 3 مقطع تحصیلی تا دکترا، چند ماه دیگر خدمت مقدس سربازی را شروع می کنم. با این اوصاف یک ریال ایران برایم از دلارهای اونور آب ارزشمندتر است چون برای مردم نجیب و پاک ایران اسلامی کار می کنم

من هم از ظلم به تحصیل کرده ها ناراحتم. من هم از فروش سربازی ناراحتم. من هم از آینده شغلی نگرانم من هم با شما دغدغه مندم ولی

ولی تلاش برای بهبود وضع مملکت را به بیگاری اونور آب ترجیح می دهم. من و هم فکرانم در یک شرکت مهندسی خصوصی با درجات عالی کار فنی می کنیم. من از تخصصم از مهارتم که در دکترا کسب کردم روزی می خورم. با تب مدرک گرایی مخالفم و شدیدا مخالفم ولی متخصص باید محترم باشد صنعت باید متخصص محور باشد. شرکتی که به بیشتر از لیسانس نیاز ندارد قطعا نمی تواند نسخه ای برای کل صنعت باشد. امورات خود را رفع و رجوع می کند.

بزودی جذب هیئت علمی می شوم ولی تلاشم این است که فقط فرمول به خورد دانشجویانم ندهم. به آنها بیاموزم مهمتر از چه کار کردن برای کی کار کردن است. مهمتر از کار کردن، ساختن است و ساخته شدن. (2677465) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۶:۴۶:۰۵
این کامنت جدی یا طنزه؟ شما در چه دنیایی زندگی می کنی 20:30 زیادی نگاه می کنی؟! نه؟! (2711538) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۷:۱۶:۵۹
منظور شما از بيگاري انور آب را نميشه فهميد.تا جايي كه من نوعي كه سال هاي سال است در به قول شما اونور آب زندگي مي كنم در اينجاها بيگاري از كسي نمي كشند و فقط كار است و كار است و كار و شما هم بايد چشم و گوش باز داشته باشي و ببيني و خوب ياد بگيري و بفهمي كه چرا آنها اين همه پيشرفت داشته اند و ما شعار داده ايم فقط طططط (2711622) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۸:۲۳:۰۹
من هم ده سال قبل همين افكار رو داشتم و الان پشيمان و سرخورده جمع كردم اومدم اينور اب دارم از صفر شروع ميكنم. من سابقه بيش از ده سال تدريس و عضو هيات علمي بودن رو در دانشگاه هاي تيپ يك كشور دارم. خيلي دوست دارم ببينم ده سال ديگه شما كجا هستي؟ (2711765) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۵۹:۲۳
من هم راه حضرتعالی رو چند سال پیش رفتم. تازه 2 سال هم پیش یکی از نوابغ رشته خودم پست دکتری بودم. الان هم هیات علمی هستم ولی خودمونو گول نزنیم. بیگاری واقعی تو ایرانه نه اونور. من هم تو این شرکتها کار کردم حقوقتو جمع کنی بعد 50 سال می تونی یه 100 متری تو تهران بخری!! خوش باش با مدرکت عزیزم!!! (2712563) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۸:۵۶:۲۷
هنوز ایده آل گرا هستی ... ما هم بودیم...
شش تا هفت سال دیگه میبینمت پسر...
فعلا تب جوان گرایی و ایده آلی در وجودت هست و نمیشه خیلی منطقی با شما صحبت کرد ... گذر زمان خودش به شما جواب میدهد.
ولی ملی گرایی و وطن پرستیت خیلی خوبه با این بخش از حرفاتون موافقم که خوبه آدم در کشور خودش کار کنه. البته اگه اجازه بدن و حق و حقوق آدم را نخورن. (2712818) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۰۱:۰۴
جوجه رو اخر پاییز می شمارند . اگه تونستی تو اون دانشگاه الکی نمره ندی اونموقع مردی. مجبورت می کنند الکی نمره بدی و بعد استه استه انگیزه پر . ومیشی استاد جزوه ای و فرمولی. (2775065) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۱:۲۲:۲۸
دوست عزیز ...
مشکل از سیاستگذاری غلط است .


1- هر کس دکتری یا فوق الیسانس دارد . میتواند وزیر شود
2- هر کس فوق لیسانس دارد مدیر می شود
3- فاصله ی حقوقی بسیار زیاد بین مدارک


4- به دانش کسی اهمیت نمیدهد
5- فقط مدرک گرایی در کشور اولویت اول شده است
6- وقتی قانون تصویب میکنید .. که مدرک لازمه ی ترقی هست
همه میرن دنبال مدرک نه سواد

7- ارزشها در کشور جاشون عوض شده .. (2667948) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۱:۲۳:۵۷
--- ميگم جعفر آقا ، مبارك باشه ! شنيدم ارشد قبول شدي ! حالا به سلامتي دانشگاه ميري ؟!
--- چه كار كنم عباس جون ! ديدم خيلي بي كارم ، سربازي هم كه فعلا حوصله شو ندارم ! بابام
كه تو خونه هي غرولند ميكنه كه فكر آينده ام باشم ! ديدم چه بهتر كه حالا دو سال سرم با درس
خواندن گرم كنم كه حداقل دوسه سالي پيش بره ،! و فعلاا بي كار نباشم ! تا ببينم خدا چي مي خواد !
--- حالا خدا كريمه ! از قديم گفتن از اين ستون تا آن ستون فرجه ! شايد معجزه اي شد ! خدا
برات خوش بخواد جعفر جون ! (2667951) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۲:۳۵:۰۹
شما خودتون وزیر کشور سوییس هستین؟ (2669775) (alef-7)
 
شهروند درجه 2
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۱:۳۲:۴۸
موضوع بسيار درستي را مطرح نموده ايد . امروزه در مديريت هاي مدرن دستمزد را براساس نوع كار و حجم و راندمان كار معين ميكنند نه بر اساس مدرك تحصيلي. البته ماداميكه مدرك تحصيلي منجر به ارتقا و بهبود كار مورد نظر شود ، علي القاعده ان مدرك منجر به امتيازاتي از جمله امتياز مادي و ارتقاي حرفه اي ميگردد. حال انكه در ايران اخذ مدارك بالا نه تنها منجر به بهبود كيفيت كار مورد نظر نميگردد (چراكه اكثر مدارك مرتبط با شغل مورد نظر نيست)بلكه گاها به خاطر ايجاد يك پرستيژ حباب گونه سرعت سازمان كاهش و هزينه هاي ان بالا ميرود . (2667965) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۱:۳۳:۵۹
ضیا عزیز موضوع جالب و هوشمندانه ای را مطرح فرمودید. چند وقت پیش بحثی داشتیم با گروهی از معلمان و مدیران درباره ادامه تحصیل معلمان و مدیران:
نظرم این بود که ادامه تحصیل یک معلم در مقطع فوق لیسانس یا دکترا ضربه بزرگی است بر کار و عملکرد او. چرا؟ وقتی یک معلم در مقطع دکترا تحصیل می کند دیگه کلاس و کار با دانش آموزان در اولویت های بعدی او قرار گرفته است در فلان دانشگاه ناکجا آباد صدها کیلومتر آن طرف در جایی دکترا می خواند: از کلاس غایب می شود، تاخیر دارد، برای کلاس وقت نمی گذارد...دائما در حال مقاله سازی و پایان نامه نویسی است، دل به کلاس نمی دهد. از آن گذشته اگر دانشگاهش آزاد باشد شهریه هم از یک طرف فشار مضاعفی بر او وارد می کند. از آن گذشته مطالب مقطع اش تئوری است و در عملکرد او تاثیر چندانی ندارد و فکر می کند که چون مدرک تحصیلی اش بالا رفته کلاس های مثلا دبیرستان برای او افت داره که کار کنه در حالی که همگان به عینه می بینند که سخت ترین مقطع برای تدریس مقطع ابتدایی است و به ترتیب در مقاطع بالاتر مانند دانشگاه که تدریس می کنی بیشتر به اطلاعات علمی نیاز داری یعنی وزنه روش تدریس و مسایل روانشناختی کم می شود در حالی که هر چقدر به مقاطع پایین تر می روی کار تدریس پیچیده تر و تخصصی تر می شود. فرض کنیم ایشان در عرض 3 سال یک فوق لیسانسی یا دکترایی از جایی گرفتند در عرض این سه سال چند نفر را قربانی کرده اند؟ سواله اینه که آیا تضمینی است که مدرک بالاتر به معنی کارایی بالاست و ارتباطی بین اینها در جامعه ای مانند ایران می توان پیدا کرد؟ جالبه که به خاطر این مسایل بعضی مدیران از معلمان با مقاطع بالاتر استقبال چندانی نمی کنند. یکی از حضار جلسه فرمودند که مدیر یا معلم ده پانزده میلیون هزینه می کنه و مدرک می گیره به خاطر سیستم که 30 سال سیستم از ایشان و اطلاعاتشان استفاده کند.!!
راه حل می تواند دادن ماموریت تحصیلی مانند قدیما یا ممنوع کردن ادامه تحصیل برای حداقل تازه استخدام ها باشد.
البته من منکر ارتقای حرفه ای و آموزش های ضمن خدمت به کادر یک سیستم نیستم اما نه به قیمت پایین آمدن کارایی. برای ادامه تحصیل در آموزش و پرورش که مانند خوره به جان این سیستم افتاده باید فکری اساسی شود. نکته آخر اینکه به محض اینکه کسی در آموزش و پرورش دکترا گرفت به فکر مهاجرت به آموزش عالی می افتد ود عرض چند سالی که این مهاجرت طول می کشد دارنده مدرک دیگه از نظر عاطفی با آموزش و پرورش بریده است. (2667968) (alef-10)
 
معلم منطقه 19
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۹:۰۵:۵۸
به عنوان يك معلم وبدون تعصب بايد بگويم كه با شما كاملا موافقم . براي اموزش دادن در رشته ي خودم كه از كلاس اول راهنمايي تا پيش دانشگاهي را تدريس كرده ام ، تنها چيزي كه به درد ميخورد همان چيز هايي است كه در دوره فوق ديپلم تربيت معلم اموخته ام و تجربيات شغلي . واقعيت اين است كه مدارك بالا تر تاثيري در نوع ونتيجه ي تدريس من نداشته است . اما متاسفانه در جامعه اي زندگي ميكنيم كه نه تنها مردم عادي بلكه همكاران خودم و مسئولان اموزش و پرورشدر قبال فوق ليسانس من احترام و ارزش بيشتري براي من قائل ميشوند . در حاليكه كار من همان چيزي است كه در زمان فوق ديپلم انجام ميدادم (2668665) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۰۶:۳۳
نگرانیتون کاهش همون دو سه درصد کارایی است؟
زیاد سخت نگیرین. حالا بشه یک درصد! (2775069) (alef-13)
 
mohsen
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۲:۰۴:۱۵
با سلام
تو کشور ما که الان موج بیکاری بیداد میکند و گوش شنوایی هم وجود نداشته و ندارد استخدام رسمی هم که قربون اش برم کیمیا شده تا بتوان با بالابردن مدرک تحصیلی فقط و فقط حقو ق افزایش داشته باشد و جایی مثل شرکت مخابرات که فقط به فکر کارمندان رسمی خود بوده و هست آیا فرقی برایش دارد که کارگری که مثلا دیپلم و لیسانس و یا فوق لیسانس داشته حداقل یک فرقی در پرداختها با هم داشته باشند, آسمان هرجا باشی یک رنگ است فقط 850 هزار تومان ناقابل , پس یک کارگر دیپلم در این شرکت هیچ نیازی به ادامه تحصیل در خود نمی بیند چرا که در اصل ماجرا تفاوتی مشاهده نمی گردد. (2668016) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۲:۱۳:۲۸
در دانشگاههای علمی کاربردی طرف نزدیک بازنشستگی داره ادامه تحصیل می ده که حقوق بازنشستگیش زیاد باشه (2668034) (alef-10)
 
شاغلام
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۴:۲۶:۳۰
کار خوبی میکنه چون رسول اکرم فرموده اند:اطلبوالعلم من المهد الی اللحد (2716511) (alef-11)
 
پارسا
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۴:۰۱:۱۷
ترجيح دادم به جاي 4 سال وقت گذاشتن براي گرفتن مدرك فوق ليسانس(از شروع مطالعه براي كنكور تا اتمام پايان نامه و گرفتن مدرك) وقتم را صرف تخصص در شغلم كنم تا پس از 4 سال يك متخصص خبره باشم تا يك مدرك دار بي تخصص. (2668169) (alef-10)
 
اداری
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۰۷:۵۲:۵۹
سلام
بعد از ده سال دیگه ، وقتی متوجه شدی یه بی سواد که فوق لیسانس داره ، از توی متخصص، دو برابر حقوق میگیره به اشتباهت پی میبری و اونوقت یه کم دیر شده ! (2715400) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۴:۰۶:۴۷
اگرچه با پاراگراف آخر موافقم اما این شرکت احتمالا شرکتی با اهداف محدود است و قصد گسترش نیز ندارد. اتفاقا از این نوع شرکتها در ایران زیاد داریم. اما مثلا شرکت اپل یا سامسونگ نمی توانند این رویه را درپیش بگیرند. نکته اینجاست که صرف گرفتن مدرک توسط کارکنان یک شرکت موجب پیشرفت آن شرکت نمی شود مگر این که سازوکارهای لازم برای استفاده از آنها در آن واحد وجود داشته باشد. نکته مهمتر اینکه وقتی می گوییم آموزشهای کاربردی برای کارکنان وجود دارد یعنی عده ای خارج از آن مجموعه هستند که دانش کاربردی بالاتری دارند و آن را در اختیار کارکنان مجموعه قرار می دهند. اما این افراد خارج از مجموعه، این دانش را چگونه به دست می آورند یا تولید می کنند؟ بنابراین باید هرمی از افراد متخصص وجود داشته باشد که به تناسب از تکنسین تا محقق در آن حضور داشته باشند. گاهی ناکارایی سیستم ناشی از وارونه شدن این هرم است. (2668177) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۱۱:۱۴
یه نصیحت از طرف من: هميشه با زبان ساده سخن بگوييد
چون التزام به معقوليات و انكسار از بدويات در تعتير آنچه مقتضى ست ممارست به عمل نقض نيست. (2775072) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۴:۲۷:۱۷
روزی می رسد در این مملکت که از افراد به جای اینکه بپرسیم چه مدرکی داری سوال کنیم که چی بلدی (2668203) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۲ ۱۳:۵۲:۳۳
عمرا (2762600) (alef-11)
 
سینا
۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۶:۴۶:۳۳
اینو ب پدر مادرای بگید میگیم کار مرتبط با رشتمون هست (برنامه نویسی ) گیر میدن باید ارشد بخونید...

البته انصافا بحث طول دادن رفتن ب سربازی هم هست..اصن دولت یجور مدیریت میکنه ملت برن دنبال مدرک (2668473) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۰۰:۲۰:۰۳
از فردا باید زنگ بزنیم آبدار خونه بگیم آقای دکتر لطفا دو تا چایی بیار!! (2669161) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۲:۰۱:۲۹
ایکاش معیاری حداقل برای پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار میداند. متاسفانه هر فردی با هر میزان از معلومات می تواند مدرکی تحت عنوان فوق لیسانس و حتی دکتری از یک جایی دست و پا کند. بنده هیات علمی دانشگاه هستم. در مصاحبه ای برای جذب بورسیه از یکی از متقاضیان درخواست کردیم تز خود را شرح دهد. بنده خدا اصلا نمی توانست موضوع تزش را توضیح دهد. می خواهم بگویم کیفیت آموزش عالی بسیار پایین آمده و دیگر نمی توان به این مدارک افتخار کرد و یا دارنده مدرک را لزومامطلع در آن رشته دانست. (2669678) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۳:۰۵:۰۸
ببخشید می پرسم ولی SME(Small and Medium-Size Enterprises) همان شرکت های کوچک نیستند؟!!! (2669872) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۸:۲۲:۲۵
طرف از پاکستان اومده ایران روی زمین و ملک و مستغلات سرمایه گذاری کرده (2671263) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۹:۳۴:۵۰
سلام کدوم آموزش عالی وقتی دانشگاه آزاد تو یک سال ۲۰۰۰۰۰کارشناسی ارشد می گیره و هر استاد هر ترم ۱۵پایانامه دستش هست بة این می گین علم پارسال دانشگاه آزاد یاسوج خیلی کم دکتری می گرفت امسال همزمان ۱۵رشته دکتری دایر کرد آخه چه طوری دانشگاه آزاد یکباره ظرفیت دکتری را تو سال از ۲۵۰۰برد ۱۲۰۰۰اخه این همه دکتر مملکت می خواد چه کار. من خودم دانشگاة تهران نانو می خونم و هیچ امیدی به کار تو اینده ندارم تازه جالب اینه دانشگاه آزاد شاهرود یکی از رفیقام می خونه(عمران ) کل ترم پنج جلسة کلاس تشکیل شده تازه
کلاس ها را به گند کشندن و فقط هفته های فرد یا زوج تشکیل می شه (2671345) (alef-10)
 
ط ت ص
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۱۳:۴۶:۲۲
من دبیر آموزش و پرورش هستم در تهران
به خوبی می بینم همین ادامه تحصیل دادن معلمین چه خاکی بر سر نظام آموزشی ماریخته معلمینی که وقتی برای تدریس و تصحیح برگه های دانش آموزان ندارند در عوض برای گرفتن مدرک بالاتر و افزایش حقوق چه ها که نمی کنند.
معلمینی که برای کلاس های ضمن خدمت و خدمات گروه های آموزشی مجانی !!!!که لازمه ی معلمی و تدریسشان است وقت؟! ندارند ولی در عوض برای گرفتن مدرک تحصیلی بالاتر سرو دست می شکنند رشته و دانشگاه هم برایشان مهم نیست فقط مدرک بالاتر.......
تازه دولت برای ادامه تحصیل معلمین و گرفتن مدارک فوق لیسانس و دکتری امتیازاتی هم به آنها می دهد غافل ازینکه مطالب و محتوای دروس دبیرستانی ماهم نیازی به فوق لیسانس و دکترا ندارند. و کافی است معلم لیسانسه در کلاس های ضمن خدمت شرکت و برای آن وقت بگذارد و دلسوزی کند. (2672095) (alef-11)
 
بی نام
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۱۷:۳۸:۴۸
به نظرم من که اشکالی نداره کسی که دوست دارد ادامه تحصیل بدهد و دکتری بگیرد حتی از دانشگاه آزاد و پیام نور و یا علمی کاربردی,کشور رفته رفته به این سمت حرکت میکند که هرکس علاقه به درس دارد میتواند ادامه دهد همانند کشورهای پیشرفته,از طرفی الان که استخدامی وجود ندارد همه برای دل خودشون میخونند و نیز طبق بخشنامه بسیاری از ارگانهای دولتی که به اطلاع همه کارمندانشون هم رسیده,اعمال مدرک تحصیلی وجود ندارد. (2672799) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۱۳:۴۲
داداش ایرانو می گی دیگه (2775076) (alef-13)
 
ببب
۱۳۹۳-۱۱-۲۳ ۱۳:۱۳:۰۲
درهمین شرایط هم ... (2677320) (alef-7)
 
الف
۱۳۹۳-۱۱-۲۳ ۱۸:۲۱:۲۶
وقتی وزرا و نمایندگان مجلس حتی نظامیان و روحانیون به اینکه جلوی اسمشان دکتر باشد مثل جناب ایت الله دکتر........... جتاب سرهنک دکتر آقای.............معلومه که همه به فکر مدرک می افتند (2677719) (alef-7)
 
امین
۱۳۹۳-۱۱-۲۳ ۲۲:۴۳:۰۵
یک نسخه برای همه؟ (2678132) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۶ ۱۰:۴۸:۱۰
به امید روزی که دنبال سواد وتخصص باشیم نه فقط مدرک ارزش افراد به میزان مفید بودن انهاست نه مدرکی که نه سواد در پی ان است ونه کارایی (2681564) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۶ ۱۷:۲۱:۱۶
اينجا اگه كار مرتبط با رشته باشه بايد تعجب كرد !!! (2682781) (alef-3)
 
امیر
۱۳۹۳-۱۱-۲۷ ۲۳:۳۲:۲۵
متاسفانه مدتی است که گرفتن مدرک ، بدون سواد آن ،در نظام آموزشی ما باب شده است.در اموزش و پرورش های سراتا سر کشور به جز عده ای قلیل که در مدارس خاص مشغول به تحصیل هستند و تعداد کمی از مدارس عادی بقیه دانش آموزان سواد درست و حسابی ندارند ودلیل آن مشغول شدن دانش آموزان توسط عوامل محیطی و نمره محوری مدیران مدارس است . مدیران مدارس به جای کیفیت آموزش فقط و فقط به فکر صرفه جویی در هزینه مدرسه و دادن آمار غلط کمی به مقامات بالاتر هستند.کلاس ها شلوغ و فضاهای آموزشی نا مطلوب است . دانشکاه ها ی کشور هم دست کمی از مدارس ندارند به خصوص دانشگاه های غیر دولتی که فقط به فکر گرفتن پول از دانشجو و صدور مدرک بدون محتوا هستند. خیلی از کارمندان ادارات از طریق رانت مدرک بالا می گیرند که هیچگونه ارزش علمی ندارند. (2686459) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۲۸ ۰۷:۳۸:۵۶
وقتي مديران ما در بستن قراردادهاي چند صد ميليوني با شركت هاي به اصطلاح دانش بنيان، دست اشان باز است چرا چند مدرك فوق ليسانس و دكترا هم در تبصره آن قرارداد اضافه ننمايند. وقتي برخي مديران گروه و اساتيد دانشگاهها مي توانند مشاور مديرعامل فلان شركت باشند و ماهانه چند ميليون به جيب بزنند نهايتش دو سه تا مدرك فوق ليسانس هم جور كرده به مدير عامل و دو سه تا نورچشمي تقديم كنند چرا اين كار را نكنند. وقتي مدير عامل يك شركت با اين همه دبدبه و يدك كشيدن انواع و اقسام مدارك دانشگاهي معتبر مي تواند به معاونت وزارت يا نمايندگي مجلس فكر كند در حاليكه به مقدسات قسم اصلا"بويي از مديريت نبرده و از الفباي وظايف يك مدير ذره ايي نمي داند فقط جانماز آب مي كشند و از اسلام و ائمه هزينه مي كنند و بس. وقتي در جامعه ما اين چيزها مي شود ارزش، بايد چكار كرد؟!!!!!!!!!!!!!!! (2686773) (alef-10)
 
رض
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۳:۱۶:۲۹
البته در رشته ی تحصیلی من که مهندسی برق است، به نظر فوق لیسانس گرفتن می تونه روی عملکرد کاری من تاثیر مثبت بزاره. اون هم دلیل عمدش اینه که کار من خیلی تخصصی و مرتبط با تحصیلم هست.
ولی دکترا گرفتن دیگه نمی دونم چه صیغه ای شده میرن می خونن.
خودم دارم می بینم چقدر آدم تحصیلکرده و مدرک دار بی تجربه یا باتجربه دارن میان تو شرکت رزومه می دن ولی هرگز جایی برای کار کردن اونها و فرصت شغلی خالی وجود نداره که حتی با حقوق پیشنهادی کمشون هم موافقت بشه. و اینطوری هست که من واقعا تعجب می کنم این افراد به چه امیدی تحصیلات عالیه رو ادامه می دن و چه فرصت شغلی رو در جامعه می بینن که این سختی بی هدف رو به جان می خرند. البته بحث پایه شغلی و حقوقی برای افراد شاغل خیلی پررنگ هست چیزی که تو شرکت ما هم با اینکه خصوصی محصوب میشه، وجود داره.
من عملا دارم میبینم این فوق لیسانس نیست که به من وجهه کاری و تخصصی میده، بلکه این وقت و تلاش و مطالعه ی من هست که میتونه تاثیر کاملا مستقیم و بی واسطه در کیفیت انجام وظایف من بگزاره. (2692914) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۱۶:۳۲
یه کم فارسی هم مطالعه کن (2775079) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۵:۲۷:۰۹
این متن را قبلا منتشر کرده بودید ها (2711334) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۵:۴۴:۲۹
با توجه به ورود موج عظیم تحصیل کردگان دهه60 و70، به بازار کار، و نبود شغل کافی،دوستان متولد75به بعد، تادیپلم بیشتر تلاش نکنند.چون واقعا بی فایده است.، (2711391) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۵:۴۷:۲۸
سرگرم شدن مردم با تحصیلات و پسرها با سربازی راهی برای کاهش آماری تعداد بیکاران است، پرت شدن این نیروی انسانی برای کسی مهم نیست. (2711400) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۶:۵۳:۰۶
الان راهش مثل اتوبان بازه. پولشو بده دکتراشو تحویل بگیر. یه عمر مردمت احترام بهت میزارن (2711566) (alef-11)
 
بازنشسته فرهنگی
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۷:۰۳:۰۲
در ادارات و موسسات کشور ما صرفنظر از پارتی به مدارک بالا ولو اینکه مورد نیاز آن اداره و موسسه نباشد، حقوق و مزایای بیشتری تعلق میگیره و این مسئله به مدرک گرایی دامن میزنه. (2711589) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۸:۲۳:۰۰
الان این شرکت های تک تو ده سال آینده که تکنولوژی به سرعت پیشرفت بکنه، برا بخش تحقیق و توسعه خودش هم با لیسانس نیرو جذب میکنه؟
مثال درست نیست، هر کاری نیاز تخصصی خودش رو داره، بخش تحقیق و توسعه نخبه تحصیلکرده میخواد نه لیسانسی که در علم رشته خودش عمیق نشده (2711764) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۱:۰۲:۵۸
بایستی کنکور و سیستم سنجش و پذیرش در دانشگاه ها بقدری سفت و سخت گرفته بشه که صرفا افراد باهوش و نخبه بتونن پا به عرصه تحصیلات تکمیلی بذارند و الباقی بجای گذران عمر پشت میز دانشگاه زودتر وارد چرخه سایر خدمات مفید برای جامعه بشوند. (2712144) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۱:۱۸:۴۰
مدرک یعنی فیلتر استخدام . خیلی از کارها که قدیم با سیکل انجام میشد الان با لیسانس یا فوق لیسانس انجام میشه. یعنی بعضی از کارها نیازی به دانش بیشتر نداره ولی چون افراد تحصیلکرده زیاد هستند اینجوریه دیگه
اکثردروسیکه در دانشگاهها تدریس میشه بعد از چند سال به فراموشی سپرده میشه چون اصلا کاربرد روزمره نداره
حتی بعضی از اساتید دانشگاه فقط روی همون چند تا درسی که تدریس میکنند تسلط دارند و اگر بررسی کنید میبینید که بقیه دروسی که حتی مربوط به رشته تحصیلیشون هست خیلی ها شو فراموش کردند. حتی بعضی از اساتید اطلاعتشون تو همون دروسی هم که تدریس میکنند به روز نیست اگر هر چند سال یکبار آزمونی برای بررسی سطح معلومات اساتید برگزار میشد بعضی از اساتید فقط یک جزوه 10 سال پیش رو حفظ نبودند (2712175) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۳:۳۶:۱۳
من افتخار میکنم در رشته ای در کنکور سراسری در سال ۷۲ قبول شدم که ۹۹ درصد نتونستن قبول بشن. و الان هم بخودم افتخار میکنم که این ۹۹ درصد حتی اگه مقامی بالا برای خیلی ها باشند و تریبونی داشته باشند، برای من، کوچولو و پایین هستند.چرا؟؟ چون من تلاش بیشتر کردم و تنپروری و تنبلی نکردم. (2712424) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۰۹:۳۲:۳۳
من هم افتخار می کنم که جزو همون یک درصدی هستم که در همان سال تنبلی کردم وقبول نشدم و رفتم دنبال بیزینس و ژانویه گذشته یه ویلای نقلی در جنوب اسپانیا خریدم (الان هم در آمریکا زندگی می کنم).از سر بیکاری تصمیم گرفته ام در یکی از دانشگاههای آمریکا ادامه تحصیل بدهم.
از شما هم تشکر می کنم که تنبلی نکردید و با تلاشتون جلوی بدبختی من رو گرفتید. (2715552) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۳:۵۳:۳۸
ای کاش میتوانستیم رذایل اخلاقی و آموزه های غلط که همچون دیواری کج بنا شده اند برای ساخت خانه ای نو بکوبیم و فرو ریزیم و از نو بسازیم . ای کاش.../؟ (2712456) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۱۱:۵۶
شرکت ساخت و توسعه وزارت راه مدیر عاملش دکتری دارد و در دانشگاه هم تدریس میکند ولی از آنجا که ایشان در ارتباط با کارهای شرکت هیچ سابقه و تجربه ای نداشته کیفیت و بهروری شرکت را بسیار پایین آورده است آقای مدیر عامل با توجه به عدم اهمیت به افراد حرفه ای و متخصص این افراد را بتدریج حذف میکند و دوستان دانشگاهی که در زمینه کاری شرکت بی تجربه هستند بر کارشناسان و مدیران مسلط مینماید و کسی هم جرات اظهار نظر ندارد و تقریبا بشکل استبدادی شرکت اداره میشود. (2712488) (alef-13)
 
حبيب
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۱۲:۴۷
من با اين همه مدرك گرايي موافقم ، چون كم كم همه مردم مدرك دكترا ميگيرند و ارزش مدركها مثل كشورهاي پيشرفته از بين ميرود ، اونوقت كسي كه ميره دنبال كار ازش ميپرسن چي بلدي نه اينكه چه مدركي داري
البته با اين ادامه تحصيل و بعد از اون سربازي ، نظام به هدف خود يعني تاخير انداختن در تقاضاي كار بيكاران و فرستادن اونها دنبال نخود سياه موفق شده و به حيات خود ادامه ميدهد،
اگر كشور ما نيز مثل ژاپن بجاي ٣ ميليون كارمند، سيصد هزار كارمند داشت ديگر كسي با ادامه تحصيل توقعي براي استخدام نداره و خودش از همون اول زندگي كارآفرين ميشه و اگه هم بخواد ادامه تحصيل بده ميره اون درسي رو ميخونه كه باهاش بتونه كاري راه بندازه و بهش علاقه داره
اينطوري مدرك گرايي از بين ميره اما تا زماني كه دولت ما در حال رشد و بزرگ شدنه و پارتي بازي در ادارات دولتي بيداد ميكنه و اقتصاد ما دچار مريضيه فعلا تا يك مدتي مدرك جواب ميده (2712490) (alef-13)
 
یک جهادگر دفاع مقدس
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۰۰:۱۸:۴۷
دوست عزیز سالهای اول انقلاب این حرفهارا برای ماهم میزدند .ما هم به عشق انقلاب گفتیم لیسانس بس است وقت جنگ است و جهاد وسرمان گرم کارهای جنگ شد .جنگ که تمام شد ورق برگشت دیدیم که همان زمان جنگ هم نورچشمیها در داخل ومخصوصا خارج دنبال درس و دکترا گرفتن بوده اند ودیگه لیسانس اخه!!حالا نگاه کنید هرکه را از آن جماعت میبینی در کنار ده تا عنوان دیگه ایشان ذکر میشود آقای دکتر......حالا بازم بگیم لیسانس و آموزشهای کاربردی؟کدام آموزشی کاربردی تر از ۸سال دفاع مقدس؟اما پسهاش مال آقایانی که از فرصت جنگ استفاده کردند و در قلب اروپا دکترا گرفتند یا تو همین کشور خودمون یجوری درستش کردن ومدرکش را گرفتند. (2712501) (alef-13)
 
ق. خ
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۸:۴۶:۵۵
من بارها کفتم والان هم میگویم تا زمانی تما م دانشگاهای غیر انتفاعی از جمله دانشگاه ازاد و دانشگاهای دیگر...که هر روز بر تعداد انها اضافه می شود تعطیل و بجای ان ده یا بیست درصد اضافه دانشجویانی که نمره کمتر از انهای که پذیرفته اصلی در دانشگاه ملی هستند با همان شهریه که دولت تعین میکند در کنار دانشجویان در همان داشگاه پذیرفته شده ادامه تحصیل بدهند ما با این روش کسانی که شایستگی و توانای علمی بر خوردار هستند ادامه تحصیل میدهند و انهای که در دبیرستان ومدرسه ضعیف و ناتوان بوده اند در کارهای دیگر جامعه شرکت میکنند نه تحصیل بدون علم. (2714451) (alef-11)
 
اصفهانی
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۰۹:۲۴:۵۸
سال 79 در جایی مشغول کار شدم که 10نفر از 80 نفر مشغول در اداره کل آن استان لیسانس داشتند.(بقیه زیر لیسانس و دیپلم و سیکل بودند) و جالب آن که در کل نیروهای 400 نفره استان (دفتر استان و شهرستانها) فقط یک نفر بلد بود نرخ رشد یک متغیر را محاسبه کند. الان پایان سال 93 دو نفر دکتری دارند و 50 نفر فوق لیسانس و تقریبا بقیه لیسانس هستند. حالا 2 نفر بلدند نرخ رشد یک متغیر را محاسبه کنند. اگر باور ندارید آدرس بدهم تشریف بیاورید از 400 نفر پرسنل کل استان آزمون بگیرید. (2715535) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۲۵:۱۲
بگو چه جوری فهمیدی
جامعه اماری داری (2775088) (alef-13)
 
س
۱۳۹۳-۱۲-۱۴ ۱۱:۵۵:۵۲
درباره بحث سراسری و آزاد
توی دانشگاه آزاد هم استادای خیلی خوب هستند اما چون بیشتر دانشجوها علاقه ای به یادگیری ندارن اونام با یه جزوه چند صفحه ای سر و ته درس رو هم میارن. البته استاد بد هم داریم مثالش همکلاسی خودمون که از بجه های دوره لیسانس می خواست براش پروژه کلاسی و تمرین طرح کنن تا به دانشجوهاش بده! (2723755) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۵ ۱۵:۳۴:۴۶
علوم پزشکى سراسرى مدرک گرفتم حالاهم دانشجو ارشد آزااد هستم در مقايسه اين دو بايد بگم دانشگاه ازاد به معناى واقعى کلمه افتضاح است اصلا کلاهبردارى در روز روشنه (2725955) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۵ ۱۵:۳۵:۳۹
دانشگاه ازاد=صفر (2725957) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۴ ۱۹:۵۱:۳۶
با سلام
میتونم بگم اوضاع آموزش در کشورمون از ده 80 به بعد کاملا نزولی بوده و دلیل اون نبود ساختار آموزشی ونقشه راه ونیز سو استفاده نهادهای آموزشی مثل دانشگاه آزاد و... از دادن مدرک وگرفتن پول بوده
البته مردم هم ناآگاهانه دامن زدن به این هرج ومرج
خودم فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران سال 82 بودم به خاطر مواردی که گفتم بعد از اون سال هرکز توی هیچ آزمون مقطع بالاتر شرکت نکردم واعتقادم بیشتر به آموزش دوره های کاربردی مثل همه کشورهای موفق دنیا هست (2724755) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۳-۱۲-۱۵ ۱۹:۰۶:۲۹
من با بیست سال سابقه کاری یقین دارم که خیلی از مشکلات اداری پرسنل ادارات با مدرک ارشد و دکترا گرفتن حل نمی شود . علم کاربردی و استفاده ی عملی از علم مهم و گره گشا است نـــــه درجه و مدرک علمی . (2726165) (alef-10)
 
داریوش
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۰:۳۹:۴۲
سلام مردی 38ساله هستم که بعلت مشکلات زندگی ترک تحصیل کردم من تا اول راهنمای درس خواندم حالا دارای دوفرزند هستم ومیخواهم ادمه تحصیل بدهم حدود 1سال است واردبه کار شدم باید چکارکنم که تحصیلم راادامه دهم (2729027) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۲۹ ۰۷:۰۹:۰۶
شما 38 سالت هست یک سال وارد کار شدی خوب این 25 سال بعد از راهنمایی چیکار میکردید (2758925) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۱ ۰۲:۲۸:۴۶
30سال طول کشیده سیکل بگیری
50 سال طول میکشه لیسانس بگیری
البته شوخی کردم . اینکه همت می کنی درس رو ادامه بدی ارزشمند است . (2775090) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۱۰:۰۷:۲۰
با مدرک معادل نمی توان در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد. (2730985) (alef-3)
 
حامی
۱۳۹۳-۱۲-۲۷ ۱۲:۴۴:۴۹
مدرک بدون پشتوانه علمی در ایران فراوان تولی میشود.
الحمدالله به خود کفاایی رسیدیم.
توهر خونه چندین مدرک خاک میخوره ,پول و وقت و تحصیل برابراست با الافی و بیکاری (2755521) (alef-10)
 
خورشید خراسانی
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۹:۰۲:۲۰
......وباز هم بیشترین ضربه را طق معمول اموزش وپرورش مظلوم خواهد خورد. (2765331) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۲۹:۱۲
با سلام
میخواستم بگم مهم نیست از کدوم دانشگاه مدرکتون رو میگیرید مهم اینکه اون درس های که میدن رو گوش بدیم و در نهایت مدرک رو بگیریم تا وقتی که نیاز بود مدرک رو داشته باشیم اگر دنبال پول باشیم باید فقط تو بازار کار دنبال گشت تو کار چیزهایی یاد میگیرید که تازه متوجه میشید که تا هرجای که درس خوندید الکی بوده تا جایی که میتونیم باید کار و درس رو باهم داشته باشیم بهترین روش هست هم سابقه کارمون رو داریم هم داریم مدرکمون رو میگیریم و هم اینکه عمرمون رو به بطالت تلف نمیکنیم (3161765) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.