نظر منتشر شده
۴۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242259
چرا زنان باید کار کنند؟
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۵
در حالی که ۵۰ درصد نیروی کار کشور را زنان تشکیل می‌دهند، آمارهای رسمی نشان می‌دهد که دست کم در طول هشت سال اخیر، تعداد شاغلان زن در ایران با کاهش قابل ملاحظه‌ای مواجه بوده است.

به گزارش ایسنا، در شرایط امروز زنان نیازمند مشارکت اقتصادی و اجتماعی هستند و کشور باید از نیروهای کار زن در جهت توسعه و پیشرفت بهره‌برداری کند. کارشناسان اقتصادی بر این باورند که بدون حضور زنان در فعالیتهای اقتصادی تولید شکل نمی‌گیرد و اهداف رشد و توسعه اقتصاد محقق نمی‌شود.

بر اساس آمارهای مرکز آمار ایران، در سال ۱۳۸۴ نزدیک به ۳ میلیون و ۹۶۱ هزار نفر از شاغلان کشور را زنان تشکیل داده‌اند در حالی که این تعداد در سال گذشته به حدود سه میلیون و ۱۴۵ هزار نفر رسیده که از کاهش تعداد شاغلان زن در سالهای گذشته حکایت دارد به عبارتی سالانه به طور متوسط بیش از صد هزار نفر از زنان شاغل کشور از بازار کار کنار رفته‌اند.

سهیلا جلودارزاده - مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت - بر لزوم مشارکت زنان در فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تاکید دارد و می‌گوید: توسعه پایدار بدون مشارکت همه جانبه بانوان امکان پذیر نیست و دولتها باید به حق حضور ۵۰ درصدی بانوان در عرصه‌های مختلف اعتقاد داشته باشند.

از نگاه وی بینش‌ها و نگرش‌های امروز تغییر یافته و زنان حتی در فناوری‌های جدید توانمندی‌های خود را بروز داده‌اند.

جلودارزاده با اشاره به پیش‌بینی سقف مشارکت ۳۰ درصدی برای فعالیتهای زنان در سند چشم انداز ۱۴۰۴ ایران می‌افزاید: جایگاه زنان در عرصه کار و تولید به ویژه اقتصاد مقاومتی حایز اهمیت است و نمی‌توان از مشارکت اجتماعی و اقتصادی زنان چشم پوشی کرد.

زنان ایرانی از دیرباز در بازار کار سنتی و محیط‌های روستایی حضور فعال و چشمگیری داشته‌اند و در کنار انجام رایگان کار خانگی و نگه‌داری از کودکان و سالمندان، به طور غیر مستقیم در فعالیتهای اقتصادی متعدد از قبیل صنایع دستی، قالیبافی، امور زراعی و باغی، دامداری، کشت چای و برنج و زعفران مشارکت می‌کردند؛ در عصر حاضر نیز زنان به دلایل متعددی از جمله فارغ التحصیلی، مستقل بودن، سرپرست خانوار بودن یا داشتن مهارت متقاضی کار هستند و به اندازه مردان ظرفیت و توانایی کار کردن دارند.

بسیاری ازفعالان حوزه کار بر این باورند که با توجه به ظرفیتهای بالای زنان نباید دایره اشتغال آنها را محدود کرد و فرصت رقابت با مردان را از آنها گرفت.

حسن طایی - معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزیر کار - درباره حضور زنان در بازار کار می‌گوید: وزارت کار به دنبال گسترش مشارکت زنان است اما مشارکت زنان در عرصه‌های جدید و نوآورانه زیرا هرچه مشارکت زنان در بستر فعالیتهای مولد و نوآورانه اقتصادی و اجتماعی بیشتر شود به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند و نرخ مشارکت و رشد اقتصادی را بالا می‌برد.

به گفته وی اشتغال یکی از محورهای مهم توسعه زنان در جامعه به شمار می‌رود و اگر نرخ مشارکت زنان در اجتماع افزایش یابد ارزش افزودهه هم بیشتر می‌شود و در کنار کاهش نرخ بیکاری زنان شاهد کاهش جلوه‌های فقر اجتماعی و دیگر پیامدها و آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

معاون اشتغال وزیرکار می‌گوید: زنان به طور عمده از تحصیلات عالی برخوردارند و این امر برنامه‌ریزان و سیاستگذاران را وادار می‌کند تا به تغییر سیاستها روی آورده و شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که حضور زنان در عرصه‌های گوناگون بیشتر شود.

در دهه‌های اخیر گروهی از زنان با اجبار درونی به سمت بازار کار گرایش پیدا کرده‌اند، در واقع القائات فرهنگی و اجتماعی جامعه و برخی مسایل فردی و روانی موجب شده تا این دسته از زنان با انگیزه کسب استقلال کاری و تلاش برای تامین آتیه خود به دنبال شغل بروند و تمایل بیشتری به کار کردن در بیرون از منزل از خود نشان بدهند.

مهری سویزی - جامعه شناس و استاد دانشگاه - معتقد است: بسیاری از زنان اگر از حمایت‌های کافی از سوی پدران، همسران یا دولت بهره‌مند شوند اشتغال تمام‌وقت برای تأمین مالی را به نگه‌داری و تربیت فرزندان خویش ترجیح نمی‌دهند.

وی از مقوله‌ای به نام "عطش کاذب اشتغال" نام برده و می‌افزاید: ریشه اشتغال زنان بعضا خاموش کردن یک عطش کاذب است و این عطش کاذب می‌تواند چشم و هم چشمی نسبت به کار کردن یک دوست یا آشنا یا نگرانی فرد از تامین آینده خود باشد و برای روز مبادا و به دلیل نگرانی از عدم پاسخگویی خانواده به نیازهای فردی در پی یافتن شغل برود.

به گفته سویزی اشتغال زنان و پذیرش مسئولیتهای اجتماعی از سوی آنها هیچ منافاتی با انجام وظایف و مسئولیتهای خانوادگی ندارد منتها زنانی که به فضای کسب و کار و اشتغال ورود می‌کنند باید عنصر توازن را بین شغل و امور خانه برقرار کنند.

از نگاه این استاد دانشگاه زنانی که در فرایند اشتغال مشارکت دارند و عنصر توازن را رعایت می‌کنند به فضای کاری خود حس و حال خوبی می‌بخشند به نحوی که هم فرد، هم خانواده و هم اجتماع از اثرات آن بهره‌مند می‌شوند.

در یک دهه اخیر با باز شدن فضای فرهنگی و دانشگاهی، سطح تحصیلات در جامعه‌ زنان افزون‌تر شده است و سطح توقعات و انتظارات زنان برای پذیرش مسئولیتهای اجتماعی را بالا برده است، در مقابل برخی فعالان حوزه کار معتقدند کار خانگی دیگر همانند گذشته تمام اوقات مفید یک زن را پر نمی‌کند و زنان به بهره‌مندی مفید از ایام زندگی خود تمایل پیدا کرده‌اند.

به نظر می‌رسد علاوه بر وجود این علل یک علت اساسی در مورد گرایش عمده زنان به اشتغال در جامعه‌ به تفاوت دریافت امتیازهای فردی و اجتماعی زنان شاغل و خانه‌دار بازگردد؛ در سالهای اخیر ارتقای مالی زنان شاغل نسبت به زنان خانه‌دار نوعی امتیاز فردی تلقی شده است و کافی است تا ویژگی تحصیلات عالیه را هم برای زنان در نظر بگیریم تا حضور بی چون و چرای آنها در بازار کار رقم بخورد.

حمید حاج اسماعیلی - تحلیلگر بازار کار - بر این باور است که هیچ مانعی برای حضور و مشارکت زنان همپای مردان وجود ندارد و دقت و تعهد زنان و شرایط کار آنها در بسیاری موارد بیش از مردان موثر و نقش آفرین است.

وی با تاکید بر لزوم شاغل بودن زنان می‌افزاید: اگر از نقش زنان در جامعه چشم پوشی کنیم در واقع از نیمی از سرمایه‌های نیروی انسانی خود چشم پوشی کرده‌ایم.

با تمام این اوصاف کارشناسان می‌گویند علیرغم توانمندی‌ها و پتانسیل‌های بالایی که زنان ایرانی در حوزه‌های متعدد از خود به نمایش گذاشته‌اند آنچنان که باید نتوانسته‌اند به سهم شایسته‌ای از بازار کار دست یابند. هرچند که نگاه و دیدگاه زنان نسبت به گذشته تغییر کرده و میل آنها برای مشارکت و انجام کارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بیش از گذشته شده است اما نگاه محدود و سنتی همچنان در نگاه برخی سیاستگذاران وجود دارد و همین امر یکی از موانع اصلی مشارکت زنان در انجام فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی به شمار می‌رود.

امروز افزایش سطح تحصیلکرد‌گی زنان یک شاخصه و مولفه مهم در توسعه و پیشرفت کشورها محسوب می‌شود با این حال نوع نگاه به جنس زن در انجام برخی کارها، فقدان تناسب میان بازار کار و نظام آموزشی، کمبود شغل و مهیا نبودن امکانات لازم برای پرورش ایده‌های جدید موجب شده تا سهم زنان در بازار کار نادیده گرفته و شرایط استفاده مناسب از ظرفیت بالقوه زنان آن طور که باید فراهم نشود. در همین راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درصدد است تا جهت‌دهی بخشی از سیاستهای بازار کار خود را به سمت بهره‌گیری از توانمندیها و ظرفیتهای بالقوه زنان سوق دهد و مشارکت حداکثری زنان را با رویکردی جدید در فعالیتهای نوآورانه و مولد به کارگیرد.
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۸:۴۷:۳۰
در حال حاضر كه نرخ بيكارى بالا است بهتر از خانمها كار نكنند مگر كارهايى كه مرتبط با خانمها ميباشد . (2382762) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۱:۱۶:۲۳
دوست عزیز مشکل شما آنجاست که فکر می کنی آقایان کار میکنند .دست کم 50 درصد مشاغل مملکت ما نه تنها ارزش افزوده ای تولید نمی کند بلکه جلو رشد جامعه را هم می گیرد.نمونه های بارز آن قدم به قدم سوپر مارکت با سود خرده فروشی 20 درصد(در اروپا حداکثر 3 درصد)قدم به قدم بنگاه مسکن میدان بار های سنتی که فقط کار آنها چند برابر کردن قیمت میوه و سبزی ونابود کردن حق کشاورز و مصرف کننده بینوا است و........بله عزیز در این کشور نفت فروخته شده به طور پنهان ونمادین بین دولتی عظیم با 4 میبلیون کارمند و مردمی دور نگهداشته شده از سخت کوشی تقسیم می گردد .فاجعه آخرش هم یارانه مستقیم بود که دیدید چه کرد .شما نمود سالم کار زنان را می توانید در کشور عقب افتاده بنگلادش ببینید که یک بانک واقعا اسلامی با وام های بسیار کوچک وبا بهره اندک توانست درصد بالایی از زنان را در مشاغل خانگی مشغول کند سه سال بعد بنگلادش به یکی از بزرگترین صادر کنندگان پوشاک جهان تبدیل شد . (2383019) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۱۶:۰۷
اگر اولویت استخدامی را به آقایان بدهند، آمار ازدواج بالاتر رفته و آمار خانم های مجرد کاهش می یابد. یک بازی برد-برد (2383153) (alef-10)
 
سیمین
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۱۰:۳۹
طبق مقاله ، نرخ بیکاری زنان بالاست (2383294) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۲۲:۵۳
عجب استدلال مضحکی ! (2383329) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۵۸:۱۴
خانم ها هم حق کار و پیشرفت دارند. چرا بهتر است کار نکنند؟ اگر زنی در توان خود ببیند که می تواند با کار از رفاه خوبی برخوردار باشد برای چه نباید کار کند؟ (2383385) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۸:۵۸:۳۹
آفرین. (2383921) (alef-3)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۸:۵۲:۴۶
بسیار عالی بود
تشکر (2382766) (alef-10)
 
زن لیسانسه
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۹:۰۸:۰۰
شاغل بودن خانم ها در صورتی عیب است و مایه شرمندگی که همسرش مسولیت پذیر نباشه و تمام سنگینی زندگی رو به دوش زن انداخته باشه مثلا شوهرش معتاد باشه، خسیس باشه، ولخرج باشه یا ...
شما از دل این زن ها خبر دارید که چقدر سختی و عذاب می کشند و دل پر خون دارند؟؟؟... مجبورند تن به مشاغل سخت با حقوق ناچیز بدهند.
مگر ما زن ها بیکاریم که بریم که کار کنیم. (2383933) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۹:۱۴:۰۷
من يك زن شاغلم و با اين نوع كاركردن زنان كه ساعتهاي طولاني سركارهستند مخالفم زني كه 4 يا 5 عصر ميرسه خونه نه حوصله خودشو داره نه خونواده شو دقت كنيد با كاركردن زن مخالف نيستم با اين نوع كار كردن به اين شكل مخالفم چون تو زندگي خودم مي بينم كه به هيچي نميرسم بچه ام هم از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر تو مهدكودكه (2382791) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۴۹:۰۳
خوب نرو سر كار. اگه توقع داري 4 ساعت كاركنيد و حقوق معادل 8 ساعت بگيريد توقع بسيار بي جايي است. (2383235) (alef-10)
 
ببوگلابی
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۵:۳۹:۱۷
راستی شما با این همه مخالفت چرا کار میکنید؟؟ (2383558) (alef-3)
 
ببوگلابی
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۵:۴۴:۱۹
اول اینکه زن و مرد با هم کار میکنند و با این همه هزینه هنوز نمیتونند خرج یک خانواده را بدهند و از طرف دیگر دیگه دوره خانه نشینی خانمها گذشته و برای روحیه اونها هم کارکردن خیلی خوبه و از طرف دیگر باعث شکوفایی و پیشرفت کشور میشه و با توجه به اینکه حدودا 60 درصد یا بیشتر ورودی دانشگاهای ما دختران هستند و بعد از فارغ التحصیلی همه اونها میخوان که جذب بازار کار بشوند. (2383568) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۹:۴۷:۰۰
چرا زنان باید کار کنند؟؟؟ چون باید دوش به دوش مرد چرخ زندگی را بچرخانند (2382833) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۹:۵۸:۲۸
من به عنوان یک زن کارمی کنم فقط به یک دلیل
حقوق همسرم تایک سوم ماه کفافم رانمی ده (2382856) (alef-10)
 
یک مرد
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۴:۰۰:۰۶
اصل بحث حقوق به تنهایی نیست. زن ها هم به اندازه مرد ها در اجتماع شریکند و هم باید از مزایای آن برخوردار شوند، هم در رفع مشکلات باید تلاش کنند و هم در تصمیمات. اینها مسائلی نیست که تفاوتی بین مرد و زن وجود داشته باشه. (2383390) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۲۳:۵۱:۳۱
من اصلا محیط کارم وکارم را دوست ندارم ومجبورم فرزندم را مهد کودک بسپارم ولی شوهرم کارمندی است که قسط هایمان بیشتر از دوبرابر حقوق او هست چاره ای جز سر کار رفتن ندارم تا اینکه حداقل وسایلمون کنار خیابان نمونند (2384369) (alef-3)
 
ححح
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۱:۵۳:۲۲
این مردها هستند که باید کارکنند ولی تو جامعه امروز زنان کار میکنند خرج خودشونو درمیارن مردها هم بی غیرت دنبال زنی هستند که خرجشونو بده اونا هم بخور و بخواب خجالت بشکید اکثر جوانهای امروز تن پرور هستن لطفا جوونا رو تشویق به کار کردن کنید نه خانمها رو !! (2383104) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۷:۲۶:۱۹
مگر زنان جزء جوانان نیستند (2383777) (alef-3)
 
آراد
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۱:۵۳:۲۵
به نظرم زن باید زنیت کنه.کارهای بیرون از خونه لطافت زن رو میگیره.تبدیل میشه به یه ماشین کار واسه مرد.بهتره بجای تراکتور شده به ظرافت ها و لطافت های زنانه بپردازه.در غیر این صورت دل مرد رو میزنه.عرصه کار هم به مردا تنگ نکنن
در تیر رسه نگاههای صاحب کار هم قرار نگیرن (2383105) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۱:۵۳:۵۱
کارکردن زنان در برخی شغلهای پزشکی و خدماتی مرتبط با زنان از نظر اسلامی واجب است اما کارکردن آنان به شیوه کنونی آن که کاملا شبیه متد غربی است خلاف مصالح خود آنان و جامعه میباشد و اکیدا خلاف اسلام میباشد. (2383106) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۰۶:۱۱
زن اگر کار نکند قدر پول را نمی داند. (2383134) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۱۵:۳۱
این که من کار می کنم یا خیر، به خودم، همسرم و فرزندم مربوط می شود. حسی که خودم دارم این است که همسر من یک احساس غرور در مورد تیتر کاری من دارد! هیچ تا به حال دقت کردید چرا اکثر اساتید دانشگاه با اساتید دانشگاه ازدواج می کنند، دکتر ها با دکتر ها و ...
کار کردن تنها یک حقوق نیست، یک اتفاق روزانه است که در نهایت اگر آسیب های اجتماعی تحمیل نشوند ،منظور مواردی مانند فقر تحمیلی است که منجر به جابه جایی اجتماعی یک خانواده می شود، مثلا خانواده ای متوسط را به فقیر تبدیل می کند، و چنین اتفاقی معمولا ساختار آن خانواده را دچار گسست می کند، به عبارتی بار روانی و اجتماعی چنین اتفاقی حتی اگر طلاق رسمی را در پی نداشته باشد معمولا نوعی توقف فردی و اندوه درونی را در پی دارد که در نهایت منجر به فرد گرایی شده و خانواده را تبدیل به یک گروه همزیست می کند!
اگر چنین تحمیل های اجتماعی وجود نداشته باشد، آنگاه کار بیرون از خانه نوعی نشاط و دایره گفتمان و احساس متقابل از روزمرگی فراهم می کند که به تعامل طرفین کمک خواهد کرد، به عبارتی همسری که از صبح تا شب در خانه مانده، انتظار رسیدن همسر خود را نمی کشد تا بیاید و به تنهایی زندگی اجتماعی وی را شکل دهد! زیرا در مقابل مردی که به خانه می رسد، دقیقا آمده تا به خانه برسد! هر یک از این دو نفر که بخواهند نمایش دهند که زندگی اجتماعی نمی خواهند و یا آرامش فردی در خانه نمی خواهند تنها دروغ گفته اند و هیچ دروغی برای همیشه تداوم ندارد!
فاراد برای رسیدن به تعادل به همه بخش های یک زندگی روزمره نیاز مند هستند و در قرن 21 حضور در حرکت گروهی، کسب مهات اجتماعی، انتقال مهارت اجتماعی و احساس ارزش این انتقال بخشی از یک زندگی روز مره است! من نمی گویم 40 درصد آن، ولی بخشی از آن! (2383151) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۲۱:۲۰
به نظر اگر خانمها کار نکنند میزان قابل توجهی از استعداد ها در کشور مرد بهره برداری قرار نگرفت! اما اگر خانمها کار نکند غیر از این است که وقت بیشتر و مفید تری در خانواده صرف تربیت فرزندان برای ساختن اینده می‌شود. چرا باید حقوق یک مرد کفاف زندگی خانواده را ندهد؟؟! چرا خط فقر با میزان حقوق پایه انقدر تفاوت دارد که نصف خط فقر هم به عنوان حقوق پایه در نظر گرفته نمی‌شود. (2383168) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۳۷:۰۲
در حالی که مردان که مدیران خانواده و مسئول مخارج خانواده هستند بیکار میباشند ، کار دادن به زنان جایز نیست - زن در امور زنانه میتواند کار کند ولی جایگزین مردان نباید بشوند مگر اینه به مردان مهریه تعلق بگیرد و زنان نان آمر خانواده شوند - که انشالله نوید ظهور منجی بشر عج خواهد بود پس میتوان گناه کرد و به زنان کار داد و زنان جای مردان و مردان جای زنان را بگیرند تا مانند عده ای نوظهور ، ضمینه فرج را آماده کرد که این هم جایز نیست . (2383195) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۲:۴۱:۵۱
طبق تجربه ای که دارم بنظرم " زن و شوهر روزی مشترک نزد خداوند دارند ", به همان نسبت 1 به 2

چون از اولین ماهی که بیرون کار کردم هرماه بهانه خرج حقوقم برای کرایه خانه و چیزهای دیگر پیش آمد

و بعد از 2 سال وقتی برای حفظ سلامتیم دست از کار کشیدم همان ماه حقوق شوهرم 1.5 برابر شد و منزل دانشجوئی هم گیرمان آمد

این موضوع به من نشان داد که انگار یک سوم روزی مشترک خانواده ای که تشکیل میدهیم مربوط به وجود زن است

و آن یک سهمی که مرد بیشتر دارد مربوط به هزینه های جانبی متعهد شده مرد است , مثل سهم الارث

و بنظر من با توجه به مشقات امروزی , کار کردن زن بیرون از خانه جز ظلم مضاعف به خودش حاصل دیگری ندارد و حتی گاه بهانه ایست برای استقلال و طلاق ...

و اگر جائی دیدید که باز هم مشکل وجود دارد احتمالا توقع زوجین و یا اعضاء خانواده بیش از انتظار و صلاحشون هست (2383212) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۱۹:۱۶
زنان باید کار کنند چون نباید همه مسئولیت اقتصادی زندگی رو دوش مرد باشه. علاوه بر اون کار کردن یک نوع هویت بخشی به خود محسوب میشه. (2383315) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۴۲:۲۷
اگر زنی مریم وار ایمان و پاکدامنی اش را حفظ کند خداوند تعهد روزیش را به بهترین وجه داده است

همچنانکه در شآن حضرت مریم این آیه آورده است که : ان الله یرزق من یشاء بغیر حساب

مریم تا سالها نه شغل داشته و نه همسر , اما بهترین روزی برایش می رسیده , حال با واسطه یا بی واسطه ... (2383364) (alef-10)
 
ی پدر که نگران فرزند نه ماهه خود در مهد کودکه
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۴۳:۱۳
متاسفانه زندگی هایمان را بر اساس کار کردن مرد و زن چیده ایم و با توجه به مشکلات اقتصادی ظاهرا چاره ای از این کار نیست . اما شاید اگر وضعیت اقتصادی و فرهنگی جامعه جور دیگری بود اصلا لازم نبود زن ها کار کنند . ایا خانه داری شغل نیست ؟ یک مرد چند ساعت میتواند فرزند داری کند ؟ این از ضعف قانون ماست که خانه داری را شغل نمی دانیم . دولت اگر تمایل به ازدیاد جمعیت دارد باید زمینه اصلاح قانون رو فراهم کند و به خانم های خانه دار هم مزد بدهد . تعجب نکنید با یک ساز و کار درست کاملا اجرایی هم هست و می تواند برای فرزند آوری خانم ها موثر باشد . با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه !!!!! من وقتی بچه نه ماهه خودم رو باید مهد کودک بذارم فکر می کنید به فکر بچه دار شدن برای بار دوم فکر می کتم ؟ چرا از الگو های موفق پشتیبانی از کودکان و نوزادان در کشور هایی مثل کانادا و انگلیس استفاده نمیشه و فقط مشکل رو با حرف زدن درمان می کنید؟؟؟؟ (2383365) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۴۷:۴۱
بسمه تعالي

در اين شرايط كه موارد بسياري را شاهد هستيم كه يك جوان كه براي شروع زندگي و حداقل امكانات اوليه چندين سال منتظر يك شغل حتي سطح پائين ميمونه ،اشتغال خانمها خيلي منطقي به نظر نميرسه و از دغدغه ها نبايد باشه.درآمد دوم بيشتر اوقات صرف لوكس بودن است حالا لوكس بودن در مقايسه با حداقل امكانات براي شروع يك زندگي و ...كدام واجب تره...؟ (2383374) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۵۹:۰۶
کار کردن زنان به خودی خود مشکلی نداره ولی باید دولت ها با برنامه ریزی درست و نگاه کلی به سیاست های کلان کشوری برای این موضوع برنامه ریزی کنند . وضعیت اقتصاد خانوار ، تربیت فرزندان به لحاظ اخلاقی و علمی ، مدیریت خانواده سالم و با نشاط ،شغل و مکان متناسب با وضعیت روحی و جسمی زنان و .... در مقوله کار زنان دخیل هستند . (2383389) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۴:۰۵:۴۰
زن باید کار کند سختی کار، حرف های کارفرما و... را تحمل کند تا الکی پول شوهر را هدر ندهد و.. (2383397) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۴:۱۷:۴۷
ای عزیز دل برادر در این کشور زندگانی را به حدی رسانده اند که جان ادم به اب رسیره چه زن کار بکنه وچه مرد کار بکنه باز هم یه تورم یه افسار گسیختگی قیمت دماغ از روزگار ملت کارمند در می آورد شما بیا برو در مورد قیمت ها ومواد غذایی فاسد ویا غیر استاندارد ووووو گزارش تهیه کن (2383420) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۴:۵۴:۱۳
متاسفم برای آن اقتصاد دانها (2383490) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۵:۰۱:۰۶
اگه زن پابه پای مرد کار نکنه این حقوقای پایین کفاف اجاره خونه و این قیمتها رو میده !!!! (2383500) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۶:۲۵:۳۱
بيچاره زنهاي بدبخت ..... دو روز ديگه تحت فشارهاي كار و همسرداري وكدبانو گري و بچه داري و پرستاري و آشپزي وو وظيفه كار در بيرون از پا مي افته همون شوهرش اولين كسيه كه بهش مي گه اه اه دور شو از من ، من كجا طاقت تو را دارم !!1 (2383663) (alef-10)
 
لیسانس اما بیکار
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۸:۵۳:۱۵
پیامبر اسلام فرمودند الجنته تحت اقدام امهاتکم حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه در نخستین روز زندگی مشترک از وظایف خود پرسیدند که پیامبر فرمود کارهای بیرون خانه بر عهده علی و کارهای درون خانه بر عهده ی فاطمه/ زن مدیر داخلی خانه و خانواده هست رسول اکرم همسرداری و اولادداری زن را معادل حج و جهاد معرفی نمودند / آیا بیکاری مردان وپسران ناهنجارتر است یا زنان و دختران که حداقل می توانند کار خانه و خانه داری را انجام دهند / بسیاری از مساعل و مشکلات خانوادگی و طلاق به خاطر همین مساعل است (2383914) (alef-3)
 
یک خانم
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۸:۵۷:۵۶
می خواهم استقلال مالی داشته باشم.
متکی به خودم باشم،
منت کسی رو نکشم.
پیشرفت داشته باشم
و زندانی آشپزخانه و سرگرم بچه داری و هدر دادن عمر گرانبهایم نشم... (2383918) (alef-3)
 
مهناز
۱۳۹۳-۰۶-۳۰ ۰۰:۱۷:۱۶
کارکردن در محیطی که مطمئن وباشه خوبه ولی در خیابان راه میری چهارچشمی نگاه میکنن چه برسه به اینکه 8 ساعت کنار هم باشی (2384417) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۳۰ ۰۱:۰۸:۴۳
زنها بر عکس غربیها کار کنند اصلا درامدشان از محل کار نقشی در زندگی زوجین ندارد بلکه فقط برای در رفتن از خانه داری به سرکار میروند و خود را مقایسه با شوهرانشون میدونند که هم سطح شوهرانشان هستند همین (2384460) (alef-10)
 
ستاره
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۱۵ ۱۵:۱۶:۱۰
با سلام . من قبلاً شاغل بودم می رسیدم خونه ساعت 7 می شد خیلی خسته می شدم در ضمن کار و محیط کاریم رو دوست نداشتم. هیچی از زندگیم نمی فهمیدم. کار را ول کردم و خانه نشین شدم. در خانواده شوهرم همه خانم ها شاغل هستند تو خونه هم حوصلم سر می ره . هر چی دنبال کار نیمه وقت گشتم کار مناسب پیدا نکردم . شوهرم میگه تصمیم با خودته می خواهی کار کن نمی خواهی کار نکن .نمی دونم چه کار کنم. (4548451) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.