نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 273507
"مساجد را مرکز اموات و ختم‌ها کرده‌ایم"
تاریخ انتشار : شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۸
عضو خبرگان رهبری گفت: ما مساجد را مرکز اموات و ختم‌ها کرده‌ایم، در حالی که باید در این مکان عقد و عروسی انجام شود، زیرا اگر این مراسم‌ها در مسجد باشد، تمام آن نکات اخلاقی رعایت می‌شود.

آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی از اساتید اخلاق به ستاد خبری دهه تکریم و غبارروبی مساجد گفت: وقتی عده‌ای به امام جماعت اقتدا می‌کنند، امام جماعت ظرف وسط می‌شود و مؤمنان هم ظروف مرتبط هستند، اگر ۵۰ ظرف را به یک ظرف مرتبط کنیم، خود به خود آن ۵۰ ظرف با یکدیگر با هم مرتبط می‌شوند و آب در یک ظرف می‌ایستد. بنابراین مسجد محل ارتباط دل‌های مؤمنان به یکدیگر است.
وی با تأکید بر اینکه مسجد باید کانون اخوت و دوستی شود، افزود: مسجد باید بانک اطلاعاتی شود، یعنی هر کس هر چیزی گم کرده است، در مسجد پیدا کند. توان‌دارها وقتی به مسجد می‌آیند به ناتوان‌ها کمک کنند، مأمومین در مسجد می‌توانند با توانمندها ارتباط بگیرند و از آن‌ها برای ناتوان‌ها کمک بگیرند.

آیت‌الله حائری شیرازی با اشاره به اینکه مسجد مکانی است که در آن امور را حل و فصل می‌کنند، خاطرنشان کرد: در زمان پیامبر(ص) هر وقت نماز جماعت برگزار می‌شد و می‌خواست اتفاق جدیدی بیفتد، بعد از نماز، حضرت سخنرانی می‌کرد و مسائل جدید را مطرح می‌‌نمود و مأموریت جدید را به مردم می‌گفتند، بنابراین در عصر ما مسجد باید کانون اجتماع مؤمنان باشد.

وی ادامه داد: مسجد باید پارکینگ داشته باشد تا مردم بتوانند هنگام نماز ماشین‌هایشان را در جوار مسجد بگذارند، مسجد باید رستوران داشته باشد که بتواند یک تنوعی در آنجا داشته باشد، مسجد باید تالار داشته باشد که بتواند مراسم عقد و عروسی را در آنجا برگزار کند.

این استاد اخلاق با اشاره به برخی آسیب‌های مجلس شادی مانند عقد و عروسی در جامعه بیان داشت: ما مساجد را مرکز اموات و ختم‌ها کرده‌ایم، در حالی که باید در این مکان عقد و عروسی انجام شود، زیرا اگر این مراسم‌ها در مسجد باشد، تمام آن نکات اخلاقی در مسجد رعایت می‌شود، مسجد باید مجهز به پروژکتور باشد تا فیلم‌ها و مستندهای مفید را پخش کند،‌ مسجد باید محلی برای نمایش فیلم‌ها داشته باشد.

وی مجهز بودن مسجد به امکانات اینترنتی و به تبع آن فضای مجازی را عامل دیگری از جذب جوانان به مسجد دانست و افزود: مسجدی کامل است که در تمام شئون زندگی مردم رابط باشد و ارتباط برقرار کند.

آیت‌الله حائری در پایان خواستار فراگیر شدن فرهنگ خادمی مسجد شد و تصریح کرد: مردم همان‌طور که به امامزاده‌ها علاقه‌مند هستند و در آنجا خدمت می‌کنند و خادم افتخاری می‌شوند، چقدر خوب است، برای مسجد هم خادم افتخاری شوند تا ثواب‌هایی که خدمت امامزاده‌ها دارند، این ثواب را در خدمت به مساجد هم داشته باشند. مردم بدانند مسجد خانه محبوب خداست و وقتی آن را پاک و تمیز نگه دارند، خدا دلشان را تمیز می‌کند.
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۲:۳۹:۳۵
والا همین حالا هم مساجد برای برگزاری مجلس ختم وقت ندارند تازه مراسمهای شب هفت و چهلم هم که از مدافتاده و الا ختم متوفی را باید مثلا چندروز بعد از فوتش برگزار می کردند . در ثانی در مسجد می شود بشکن و دست زد یا حرکات موزون کرد ؟ نمی شود دیگر .. بهتر است مساجد به کار خود بپردازند . (2925470) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۲:۵۸:۵۰
غفلتهایی که ما را فرا گرفته اند.
---
خداوند همه ی مار از خواب همه ی غفلتها در رابطه با دین و مذهب بیدار سازد و ما را به حقوق و وظایفمان نسبت به حقیقت دین و مذهب آگاه سازد. آمین
انسان وارسته تنها کسی است که بتواند خود و دیگران را از خواب این غفلتهای دین زدای دین ستیز رها سازد. (2925544) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۳:۳۲:۲۶
حرف عجیبیه والله! عروسی محیط خصوصی چندین خانواده است و به خودشان مربوط می شود چه کاری بکنند و چه کاری نکنند. اینطور درست نیست که عروسی را توی مسجد بگذاریم تا آزادی همه را محدود کنیم! (2925707) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۳:۴۷:۰۷
و البته مسجد ميتواند مركزى براى حل دعواها و اختلافات خانوادگى و مادى باشد ، من يادم ميايد
ساليان پيش بسيارى از اختلافات خانوادگى و حتى مالى توسط امام مسجد حل و فصل ميشد و دعواها تبديل به آشتى ميشد ، سخنان آيت الله كاملا و صد درصد صحيح و به نفع جامعه است (2925770) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۴:۰۴:۱۱
مسجد جای عبادت است و امور مربوط به آن جهانی ولی وقتی مسجد مجهز به پروژکتور باشد و فیلمهای مستند و اینترنت همان میشود که دیگر نمیتوان از آن توقع معنویت و غبادت و تزکیه نفس کرد (2925857) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۶:۰۵:۴۸
اتفاقا ازدواجى كه در يك مكان معنوى و عبادى انجام شود بيشتر پايدار تر خواهد شد حتى مسحيان نيز در كليسا ها عقد و ازدواج ميكنند ، مار پسنديده اى است . (2926354) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۰۷:۵۳:۲۵
همین را هم مطمئن باشید تا چند وقت دیگر کاملا بی رونق می شود
تعداد حسینیه ها تکیه ها فاطمیه ها مهدیه ها را در هر شهر و بخش نگاه کنید خودتان می فهمید
همه این بزرگواران که اتفاقا استقبال هم می شود مخلوق خداوند متعال هستند ! (2928011) (alef-11)
 
مهدی رنجوری
۱۳۹۴-۰۳-۱۰ ۰۹:۱۲:۵۵
مردم که این کارها را نمی کنند و هیچ وقت هم کسی در مسجد عروسی و بزن برقص نمی گیرد. همه این کارها زیر نظر روحانیت محترم است. پس مسجد خانه خداست که همه به آن احترام می گذارند. (2928166) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.