نظر منتشر شده
۱۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 287034
طرح های وطندوستان ایرانی، در دامن گوگل داک
بخش تعاملی الف - سعید قاسمی زاده، 13 مرداد 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۸
ایمیلی از سوی یک انجمن اینترنتی برای متخصصین ایرانی خارج نشین ارسال شده است با این مطلع:

«با سلام
این ایمیل بنا به درخواست معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری ایران برای شما هموطنان خارج از کشور فرستاده می شود. با توجه به دورنمای رفع تحریمها و اهمیت توسعه علمی و فن آوری کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران به این وسیله از شما دعوت می کند تا در فراخوان طرح های توسعه ی علمی و فن آوری ایران شرکت نمایید. از صاحبان طرح های منتخب برای ملاقات با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، دکترسورنا ستاری، در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ در شهر نیویورک دعوت به عمل خواهد آمد تا ضمن ارائه طرح خود، جزییات فرصت های پیاده سازی و پشتیبانی این معاونت را بررسی نمایند. مهلت ارائه طرح ها تا تاریخ ۳۱ آگوست ۲۰۱۵ می باشد. طرح هایی که تا قبل از تاریخ ۹ اگوست دریافت شوند در اولویت بررسی قرار دارند.

لطفا برای ارسال طرح های خود از لینک isti.ir/meeting استفاده نمایید.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت این معاونت به آدرس isti.ir مراجعه نمایید.
لطفا این ایمیل را برای دوستان و آشنایان خود نیز ارسال نمایید.»


لینک ارسال طرح ها را بررسی کنید. به یک فرم گوگلی متصل است تا کارشناس معاونت فناوری ریاست جمهوری جمهوری اسلامی ایران، زحمت جمع بندی طرح های ارسالی را به خود ندهد!! گوگل زحمتش را می کشد!


آیا در شان معاونت فناوری ریاست جمهوری یک کشور است که از فناوری های گوگلی برای اخذ اطلاعات و پیشنهاد از متخصصان وطن دوستی که مقیم کشورهایی هستند که با ایران احساس دوستی ندارند استفاده کند؟ آن هم دولتهایی که میتوانند از شرکت گوگل هر درخواست امنیتی داشته باشند!

اگر هر معاونت دیگری جز فناوری بود، می توانستیم بگوییم قابلیت فناوری اطلاعاتی کافی ندارند ولی دوستان بهتر است از یک فرم ساز که قیمت چندانی ندارد استفاده کنند بلکه اعتماد وطندوستان متخصص حداقل از بعد حساسیت کشورهای میزبان تامین گردد.

البته نگاه امنیتی داشتن به هر چیزی، یک مرض مسری و دست و پا گیر است و کشور ما از این نگاه ها هم بسیار زیان دیده است.

شایسته نیست هر کسی - و منجمله بنده که این مطلب را به اشتراک می گذارم- به خود اجازه دهد در حوزه تخصصی امنیت اطلاعات و بخصوص قوانین کشورهای دیگر که میتواند منافع یک متخصص ایرانی را تحدید یا تامین کند، اظهار نظر خام کند. در این مورد حداقل به شان یک معاونت منتسب به دولت و رییس دولت توجه کنیم کفایت می کند.

نکته حاشیه ای اینکه، جلب مشارکت ایرانیان خارج نشین بسیار مهم است بخصوص که آنها با فرهنگ کارآفرینی آشناترند، اما به بازخورهای کم توجهی به بیشمار متخصصین داخلی نیز نیم نگاهی داشته باشیم تا فضای کسب کار حرفه ای های ایرانی بهینه تر شود.

به هر حال انتقاد کردن، با اینکه برای هر جامعه ای لازم است، هزینه دارد و ما دوست نداریم دوستانمان در این معاونت از ما برنجند. حس وظیفه ای بود که تبعیت کردیم. به امید موفقیتهای این معاونت امید بخش.
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۰۶:۰۰
استفاده از فرم ساز پاسخگوی این نیاز نیست.
استفاده از گوگل داک هم کار درستی نیست.

بعد از هشت سال سرکوب آی تی و فراری دادنهای آدمهای باارزش این صنعت این وضعیت طبیعی است. (3092562) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۴:۴۲:۱۱
اتفاقاً برعکس. پس از هشت سال دوباره کسانی بر سر کار آمده‌اند که جز آویزان شدن به غرب چیز دیگری بلد نیستند. چه در هسته‌ای، چه در نرم‌افزار. زورشان می‌آید دو ریال هزینه کنند و از یک مهندس نرم‌افزار بخواهند فرم‌های مناسب را برایشان طراحی کند. در عوض به راحتی آب خوردن دروغ می‌گویند و مدعی‌اند نرم‌افزاری درست می‌کنند که خوب و بد را در ارتباطات رمز شده شبکه‌های اجتماعی از هم جدا می‌کند: تخیلی به نام فیلترینگ هوشمند که میلیاردها تومان برای آن به هدر داده‌اند. (3093413) (alef-3)
 
ساعی
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۱۵:۱۳
یه جوری میگین در شأن نیست که انگار اینترنت رو ما اختراع کردیم!!! باید دید در شأن گوگل است که ما ازش استفاده کنیم یا نه؟ همون کامپیوتری که داریم باهاش تایپ میکنم با تمام نرم افزارهاش محصول دسته چندم کمپانی های غربیه که به صورت غیرقانونی قفلش رو شکستیم داریم استفاده می کنیم خدای نکرده یه وقت توهم برمون نداره که چون داریم فارسی تایپ میکنیم متخصصصین جوان ایرانی ساختنش. راستی از اون گوشی چینی تو جیبت چیزی نگم بهتره. (3092584) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۰۲:۰۵
شما نشان دادی که دانش لازم را نداری بیای اینگونه تفسیر کنی دادا (3093092) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۷:۰۷:۳۰
شما پولشو بده که قفل دار بخری! ما بگیم الگوریتمو خوارزمی مطرح کرده، پس همه دانش الان شما، مدیون ما هست! بده بیاد. ذره ای فکر کردن به جایی بر نمیخوره، اینقدر لازم نیست خود باخته باشیم. (3093717) (alef-3)
 
سعيد
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۰۷:۵۶:۴۵
داداش ساعي حرفات صد در صد درسته
ولي علت اصليش (اصلي)چيه؟
از ماست كه بر ماست (3094608) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۱۶:۰۰
آیا در ایران حق کپی رایت به رسمیت شناخته شده که طرح ارائه شده به یک سازمان، مورد استفاده غیر قرار نگیرد؟ (3092585) (alef-13)
 
محمّد
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۱۹:۵۶
آره خُب یه‌فرم که از عهدۀ یک ترم بوقی نرم‌افزار هم برمیاد، مایۀ خجالته. (3092595) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۰۴:۱۸
البته فرم مهم نیست دقت آمار آن مهم است که دست کاری نتوان کرد که گوگل فرم این امکان را دارد. (3093100) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۲۴:۰۶
آمار چی؟ مگر فراخوان طرح نبود
نظر سنجی نیست ها!
طرح است (3093160) (alef-3)
 
mohamad
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۰۱:۵۲
نرم افزار گوگل فرم نرم افزار بسیار قدرتمندی است . اتفاقا باید آفرین گفت به مدیری که از آن استفاده کرده زیرا اولا دانش آن را داشته در حالی که حتی خیلی از کارشناسان از آن استفاده نمی کنند. دوما آمار آن دقیق و قابل استناد است و نمی توان آمار سوری وارد آن نمود (3093091) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۲۵:۴۴
استدلالت را دوست ندارم
(خیلی ها نمی دانند) گوگل فرم چیست دلیل نمی شود ما که می دانیم چیست ساکت شویم!
فرم گوگل برای فراخوان طرح، خوشایند است؟ شما اگر یک طرح واقعا موثر داشتی حاضر بودی در چنین فراخوانی فرم گوگل را پر کنی؟ (3093164) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۴:۴۰:۳۱
یک بار بالاتر نظر دادید کافی است. جالب است که وقتی انتقادی از مسئولین می‌شود، عده‌ای برای توجیه‌تراشی برای کامنت گذاشتن هجوم می‌آورند. آقا توجیه کنید. ضمناً جهت اطلاعتان گوگل داکز نرم‌افزار نیست، یک سرویس نرم‌افزاری مبتنی بر اینترنت است. (3093408) (alef-3)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۵:۲۹:۴۲
مگر هدف معاونت فناوری از این فراخوان آمارگیری است که دقت آمارش را مزیت می دانی محمد آقا ؟ (3093537) (alef-3)
 
نا شناس
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۶:۰۱:۱۹
سلام مگه قرار بوده طرح محرمانه مطرح شود؟
شما چرا بی خودی حساسیت به خرج می دهید ؟ (3093607) (alef-3)
 
الناز
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۶:۰۶:۳۳
سلام. اگه قرار بود شنود بشه، همه ایمیل ها قابل چک کردن هستند (3093621) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۹:۳۶:۲۴
وقتی یه شرکت ایرانی برای طراحی همین زیرساخت چند صد میلیون میگیرن و اخر هم یه سری کد اپن سورس رو کپی می کنن و تحویل نهاد دولتی می دن بهترین کار استفاده از همین زیرساخت های رایگانه (3093981) (alef-3)
 
Saeid
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۱۵:۴۳:۴۳
آقا مهدی
من نویسنده این مطلبم. حرف شما کاملا به جاست و من واقعا متعجبم چرا خدمات آی تی در کشور ما اینقدر گران است.
حیف.
واقعا یکی از موانع اقتصاد دانش بنیانمان و حضور در فضای مجازی همین نکته است که فرمودید. این نکته خیلی من را آزار می دهد.

سازمانی می شناسم که نزدیک به 60 نفر نیرو در زمینه آی تی دارد. اوضاعش دیدنی است. همه چیز برون سپاری هم می شود!! و کارها همان است که گفتید! (3096102) (alef-11)
 
بهرام
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۱۸:۴۵:۵۳
دوستان اینقدر ساده نگویید این فقط یک طرح است ،
مگر از تمام مطبوعات داخل و خارج مرتب نمیخوانید که از طرف سازمان های جاسوسی آمریکا و انگلیس طرح های صنعتی کشورها و حوزه های علمی دنیا از طریق دزدیهای سا یبری راه زنی میشوند چه کشور دوست و چه دشمن. آخرین نمونه ان جاسوسی از کشور ژاپن است که ویکی لیکس آنرا بیرون داد .
پس از ایده ها و طرح ها باید دقیقا مراقبت کرد. (3096644) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.