نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 240693
دستگیری سارقين یا جمع آوری موتور سیکلت/ وظیفه پلیس چيست؟
بخش تعاملی الف - محمد امين ذاكري
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۲
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای خرید (مثلا آبمیوه) به سوپر مارکتی بروید و پس از خروج از فروشگاه متوجه سرقت موتور سیکلت خود شوید.

خوب اولین کاری که شما انجام می دهید (البته پس از ایست قلبی) قطعا تماس با پلیس ۱۱۰ و مراجعه به آگاهی و دادسرا و تنظیم شکایت ( تشکیل پرونده با کلی کاغذ بازی، مراجعه به بانک، خرید پوشه نارنجی و….) خواهد بود.

اما پس از چند ماه چون به نتیجه نمی رسید و پلیس نمی تواند کاری برایتان انجام دهد، بصورت اتفاقی یکی از آشنایان به شما پیشنهاد می دهد که سری هم به پارکینگ نیروی انتظامی بزنید شاید موتور سیکلت شما در آنجا پیدا شود.

از روی شماره پلاک، موتور شما پیدا می شود اما این موتور موتور شما نیست. چرا ؟ چون پس از چند ماه زیر شرجی، آفتاب داغ و گرد و خاک دیگر نمی شود نام ان را موتور گذاشت.

اولین سئوالی که به ذهن شما خطور می کند چیست؟

۱- سارق موتور سیکلت را به پارکینگ منتقل کرده است؟ که این غیر ممکن است.

۲- موتورسیکلت خودش به پارکینگ رفته؟ شاید در آینده ممکن شود.

۳- شاید خودتان برده اید و خبر ندارید؟ اگر آلزایمر داشته باشید احتمال دارد.

۴- یکی از مراکز پلیس موتور سیکلت شما را پیدا کرده و به پارکینگ منتقل کرده است؟ امکان آن زیاد است.

خوب به جای این همه خیال بافی جواب را از نگهبان پارکینگ جویا می شوید: علت انتقال موتور سیکلت شما به پارکینگ چه بوده است؟

جواب خیلی ساده است: پلیس محترم نیروی انتظامی برای پیشگیری از سرقت، موتور سیکلت شما را به پارکینگ برده تا خدای نکرده شما دچار زحمت نشوید و اموالتان ضایع نشود.

حالا نوبت به مرحله آزاد سازی می رسد:

۱- دوباره مراجعه به پلیس.
۲- تشکیل پرونده.
۳- مراجعه به پارکینگ و پرداخت هزینه (هر روز ۲۵۰۰۰ریال که مثلا در صد روز می شود دومیلیون و پانصد هزار ریال).

با خودت کمی فکر می کنی پس از پرداخت هزینه پارکینگ چقدر برای استفاده مجدد از موتور سیکلت باید هزینه شود؟

ای آقا باید از خیر این موتور سیکلت گذشت!

با مراجعه به پارکینگ نیروی انتظامی می توانید نتیجه آن را مشاهده کنید که صاحبان هزاران موتور چطور از خیر آزاد کردن موتورشان گذشتند و عطایش را به لقایش بخشیده اند و با این تفاسیر چه نیروی انتظامی و چه سارقان موتورها را ببرند برای مردم فرقی نخواهد داشت.

اما سئوال اساسی این است چرا نیروی انتظامی بجای دستگیری سارقین، موتور سیکلت ها را روانه زندان می کند یا به عبارت دیگر بجای حل مسئله صورت مسئله را پاک می کند؟

پاسخ این سئوال بسیار ساده است: بردن موتور مردم راحت تر از دستگیری سارقان است.

به جای این اما نیروی انتظامی باید آنقدر اقتدار و اشراف اطلاعاتی داشته باشد تا مجرمین فکر انجام هیچگونه جرمی را نداشته باشند و گر نه این اقدامات راهی به جایی نخواهد برد و بجز نارضایتی مردم نتیجه ای در بر نخواهد داشت.
کلمات کلیدی : محمد امين ذاكري
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۶ ۱۶:۵۴:۵۷
برای ادامه داستان شگفت انگیز شما در مورد نیروی انتظامی و موتورسواران بیچاره( البته بجز سارقان موتور سوار) داستانهای جالبی دارم. مردم دل پر خونی از رفتار نیروی انتظامی با آنها دارند که بازگویی آنها میشود مثنوی 70 من کاغذ و شاید آخرش هم به تشویش اظهان عمومی متهم شویم و روانه زندان. 10 سال است که برای این موتور سواران بیمه صادر می کنم و به درد دل آنها و جفایی که سربازان بی نزاکت و آموزش ندیده و درجه داران با حقوق بخور و نمیری که نیرو ی انتظامی به آنها می دهد و آنه مجبورند با دریافت مبالقی از این و آن تکافوی زندگی خود را بکذرانند. بگذریم !

همه چیزمان به چیزهای دیگرمان می خورد الا دینمان که با این رفتا ها همخوانی ندارد و شاید هم ......

بلاخره این چرخه معیوب روزی به پایان میرسد:

اول: توقیف موتور یا همانطور که گفتید انتقال موتور به پارکینگ بدون اطلاع صاحب آن
دوم: مرور زمان و انصراف صاحب موتور از هزینه کردن بابت ترخیص موتور از پارکینگ
سوم : فروش موتور در مزایده ای در ستاد فرمان امام و تکرار این موضوع ....... (2362986) (alef-13)
 
قرائی
۱۳۹۳-۰۶-۱۷ ۱۷:۴۸:۰۲
توقیف موتور بجای سارق این حسن را دار د که موتور شام و ناهار و صبحانه و تخت و و نگهبان و کولر و بخاری نمیخاد . اما سارق همه اینها را میخواد و گاهی هم دلش چیز های دیگه میخاد که شرمنده نمیشه بیان کرد . (2365011) (alef-6)