نظر منتشر شده
۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 262013
هجوم ویران کننده وایبر به خانه ایرانیان
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۸
شبکه‌های اجتماعی چیز بدی نیست. تنوع این شبکه‌‌ها هم بد نیست، ولی وقتی همین تعدد شبکه‌های اجتماعی و افزایش وسایل ارتباط جمعی باعث شود که سرمان با موبایل گرم شود و حتی دیگر در محیط خانه هم حرفی برای گفتن نداشته باشیم، آن وقت است که باید به رسانه به دید یک تهدید بالقوه نگاه کرد.

به گزارش جام جم؛این روزها شبکه‌های اینترنتی مثل فیسبوک و شبکه‌های مبتنی بر موبایل مثل وایبر و لاین و واتس آپ چنان فراگیر شده که اگر کسی از آنها استفاده نکند، با دیده تعجب به او نگاه می‌کنند.

نمی‌گوییم این امکانات جدید و در دسترس، اتفاق بدی است، ولی مشکل اینجاست که وقتی هنر استفاده از این امکانات ارتباطی جدید را نداشته باشیم، آن وقت همین امکانات مثل شمشیر دولبه عمل می‌کند و حتی براحتی می‌تواند بنیان خانواده را متزلزل کند.

حالا در تازه‌ترین اخبار، روز گذشته هم وزیر ورزش و جوانان به مهر گفته است: طبق تحقیقات کارشناسان، هم‌اکنون سطح گفت‌وگو در خانواده‌ها پایین آمده و میانگین گفت‌وگوی افراد، ۳۰‌دقیقه در روز است.

محمود گودرزی هشدار داده است: در گذشته چنین روندی را شاهد نبودیم. انزوا از دیگر تاثیرات تکنولوژی در خانواده است، یعنی حتی اگر افراد خانواده کنار هم باشند، از نظر گفتاری و رفتاری از یکدیگر فاصله گرفته‌اند. اینجا تفاوت در نوع نگاه‌هاست و طبیعی است که این نگاه‌ها بر نهاد خانواده تاثیر می‌گذارد.

نکته دیگر اینجاست همین افرادی که در محیط خانه به طور میانگین ۳۰ دقیقه حرف می‌زنند، الزاما آدم‌های کم حرفی نیستند و اتفاقا خیلی از آنها در محیط بیرون خانه، آدم‌های پرحرفی هستند.

البته نباید از خاطر برد که مقصر اصلی این وضعیت، فقط ترویج شبکه‌های اجتماعی و نابلدی ما در استفاده از آنها نیست، بلکه این روزها در بسیاری از خانواده‌ها شاهد هستیم که هنر ارتباط موثر کلامی در خانه وجود ندارد و در خیلی از خانواده‌ها طلاق عاطفی رایج است.

همچنین با تغییر نسل و عوض شدن هنجارهای رایج، حالا نیاز به خدمات مشاوره در خانواده‌ها امری جدی است، اما متاسفانه این نیاز نه از سوی خانواده‌ها و نه از سوی رسانه‌ها جدی گرفته نمی‌شود.
 
صمصام
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۲:۴۴:۰۹
ظرفيت امها هم مهمه ....ما ايرانيها چون خودمون هميشه مصرف كننده بوديم و سازنده اثر نبوديم در مقابل هر چيز جديدي متاسفانه عنان از كف ميديم ...در كشور ما اگر كاربران وايبر بتوانند استفاده از اون رو مديريت كنند مشكلي پيش نخواهد امد ...به جاي كوبيدن و نفي وايبر ياد بگيريم از ان به نحو درست استفاده كنيم .... (2716107) (alef-10)
 
قرتاسي
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۳:۳۲:۵۹
خيلي خوبه و مفيد بوده (2716289) (alef-10)
 
پدر
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۳:۴۰:۵۰
سلام به خدا آهي مردم اين مطلب راست بخدا همين وايبر داشت زندگي بچه ام را نابود ميكرد. به داد بچه هايتان برسيد. (2716321) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۴:۱۴:۲۸
وایبر در دنیا استفاده می شود و مفید است فقط در ایران مضر! چرا؟ (2716464) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۵:۱۱:۰۳
چون افراطی شده
به دلیل نبودن سرگرمی های دیگه البته،
توی دنیا سرگرمی مردم موبایل و اینترنت و تلویزیون نیست فقط (2716678) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۶:۲۴:۲۳
چون ما ایرانی ها جنبه ی استفاده از همچین برنامه هایی رو نداریم!
کلا یا تو افراطیم یا تفریط! (2716990) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۰۰:۳۴:۲۴
تو که جنبه داری استفاده نکن. قول میدم هیچکس ناراحت نشه. (2718125) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۶:۳۴:۳۶
برای اینکه درهرخانه تمام اهل خانه یکی یک گوشی موبایل دستشان وازصبح علی الطلوع تانزدیکی های سحر با گوشی بی صاحب شده شان چت بازی می کنندکه هیچ ارزش فرهنگی واجتماعی ودینی نداردوفقط ازاین طریق بنیان خانواده راازبین می برندوبس (2717012) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۷:۲۳:۲۷
چون دریافتی مخابرات کم شده مخالفت میکنند. بخاطر همین هم پیامک رو برای سال اینده گران کردند (2717177) (alef-3)
 
دوست
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۵:۴۸:۰۵
اینقدر مشغله است .وقتی می آیی همه خوابند............................... (2716827) (alef-3)
 
ali
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۶:۴۵:۰۶
نتنها گفتگوهای خانوادگی کم شده بلکه عواطف هم کمرنگ شده و حرمت و اطاعت از والدین برای نوجوانان مفهومی ندارد.. (2717055) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۷:۲۲:۱۱
همه ی ترس شما از گردش آزاد اطلاعات است و بس (2717176) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۸:۵۹:۲۲
اگه راست میگید بجای بستنش فرهنگ استفاده از آن را یاد بدید. (2717392) (alef-3)
 
صابر
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۰۹:۰۲:۵۳
مشكل فرهنگه نه وايبر و لاين و واتساپ و اينستا و ..... خواهشا يه بار هم ريشه ياب مشكلات باشيد. سطحي نگري تون نابود كرد جامعه رو. (2718516) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.