نظر منتشر شده
۱۴۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 226815
روحانی: مبارزه با ماهواره در پشت‌بام تاثیرگذار نبود؛
راه مقابله با تهاجم فرهنگی، شمشیرچوبی نیست/ از شرایط پهنای باند راضی نیستم
بخش داخلی الف، 27 اردیبهشت 93
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۱
رئیس‌جمهور گفت: من از شرایط پهنای باند اینترنت کشور راضی نیستم و قرار ما با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که هرچه سریعتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای منازل و تجارتخانه‌ها بلکه برای موبایل‌ها نیز وسیع‌تر شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز (شنبه) در چهارمین جشنواره ارتباطات و فناوری اطلاعات با تبریک روز ارتباطات و اطلاعات به خانواده بزرگ این صنعت اظهار کرد: ما همه باید تلاش کنیم که کشور ان‌شاءالله در زمینه این صنعت به خودکفایی برسد.

روحانی با بیان این‌که "کلمه ارتباطات در گذشته معمولا در حد ارتباط فرد با اعضای خانواده، طایفه، قبلیه، روستا، شهر یا دیارش اطلاق می‌شد"، خاطرنشان کرد: گاهی نیز استثنائاً در سفری به مناطق دیگر کشور اطلاق می‌شد.

وی با بیان این‌که در سطح ملی نیز وقتی صحبت از ارتباطات می‌شد، بحث ارتباطات دولت و ملت بود، تصریح کرد: اما امروز این ارتباطات از سطح منطقه و کشور خارج شده و ما در سطح جهانی شهروندان جدیدی به نام کاربران داریم. کاربر در واقع شهروند جامعه جهانی نوین دنیای امروز است.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: یک زمانی بحث این بود که ما به سمت دهکده جهانی حرکت کنیم، اما امروز کم کم به سوی یک خانواده جهانی در حرکت هستیم. امروز می‌بینید که کشورهایی با چند هزار جمعیت و شهروند یک کشور را تشکیل داده‌اند اما گاهی یک شبکه بزرگ اجتماعی دارای میلیون‌ها کاربر است.

روحانی با بیان این‌که "دنیای ارتباطات و اطلاعات، دنیای عجیب و غریبی است"، گفت: در هر دقیقه یک میلیون و هشتصد هزار لایک در فیسبوک زده می‌شود و تنها در گوگل در هر دقیقه دو میلیون نفر از این سرویس استفاده می‌کنند و از سوی دیگر در هر دقیقه هفتاد ساعت فیلم وارد یوتیوب می‌شود و یک میلیون و سیصد هزار نفر در آن زمان فیلم‌ها را می‌بینند و دانلود می‌کنند.

وی با بیان این‌که این به معنای یک تحول بزرگ در دنیای امروز است تصریح کرد: گرچه نامش فضای مجازی است و ما با افراد به عینه برخورد نمی‌کنیم اما آثار این فضا بر جامعه و کشور کاملا عینی است؛ حتی بر سبک زندگی مردم.

روحانی ادامه داد: امروز شما می‌بینید یک نفر از گوشه دانشگاه، خوابگاهش یا گوشه اتاقش در منزل می‌تواند صدها و هزاران کیلومتر دورتر با کاربر دیگری در ارتباط باشد، سخن بگوید، پیام بدهد و پیام بگیرد.

دوران بلندگوها، منبرها و تریبون‌های یک‌طرفه به سرآمده است
رئیس‌جمهور در این ارتباط افزود: گویی دوران پیام‌های یک‌طرفه به سرآمده و کم کم به نقطه‌ای می‌رسیم که جایی برای استبداد پیام نباشد و دیگر دوران رساندن پیام از طریق بلندگوهای یک طرفه، منبرهای یک طرفه، تریبون‌های یک طرفه و سنتی به سرآمده است. امروز هر پیامی که در دنیا بازتاب وسیع‌تری داشته باشد پیام قوی‌تر و تاثیرگذار‌تر است.

وی با تاکید بر این‌که "ما نباید دنیای سایبری را به عنوان دنیایی بدانیم که به خاطر اضطرار و از روی ناچاری وارد این دنیا شده‌ایم"، تاکید کرد: ما باید دنیای سایبری را به عنوان یک فرصت ببینیم و تلقی کنیم.

روحانی ادامه داد: به یاد بیاوریم که قرن‌ها حافظ، سعدی، فردوسی و مولانا فرهنگ ایرانی و اسلامی را پاس داشتند و آن را به نسل‌های بعد منتقل کردند؛ آن هم در دورانی که ابزار مدرن در اختیار آنها نبود.

زمانی فکر می‌کردیم اگر ویدئو وارد کشور شود ایمان جوانانمان پَر می‌زند
رئیس‌جمهور همچنین گفت: امروز این همه ما جوان، دختران و پسران تحصیلکرده و دانشگاه دیده داریم. دختران و پسرانی که علاقه‌مند به کشورند و فضای بزرگی در اختیار آنهاست تا بتوانند از هویت ایرانی و اسلامی دفاع کنند. چرا این همه در تزلزل هستیم؟ چرا به جوانان خود اعتماد نمی‌کنیم؟

روحانی یادآور شد: زمانی فکر می‌کردیم اگر ویدئو وارد کشور شود ایمان جوانانمان پَر می‌زند. سال‌های اول انقلاب دغدغه ما این بود که مبادا یک دستگاه ویدئو وارد کشور شود؛ چراکه فکر می‌کردیم اگر وارد شود و با سیمی به تلویزیون وصل شود، دیگر چگونه ایمان را نگه داریم و هویت را حفظ کنیم؟!

وی اضافه کرد: دیدیم که ویدئو آمد و فراگیر شد و در ایمان جوانان ما نه تنها اثری نداشت، بلکه حضور جوانانمان در مساجد، محافل، دعا و توسل و حتی در مظاهر انقلابی و راهپیمایی‌های انقلابی بیشتر شد، به جبهه رفتند و از کشور دفاع کردند و افتخار آفرین بودند.

روحانی اظهار کرد: بعدها قصه دیگری شروع شد، اینکه با ماهواره چه کنیم. اگر خدایی نکرده تلویزیونی بتواند با یک دیش مخفی یا آشکار شبکه دیگری را بگیرد و جوانان آن شبکه را بببیند چگونه ایرانیت و اسلامیت می‌ماند؟! دیدیدم که ماهواره آمد و مبارزه در پشت‌بام و بالکن تاثیرگذار نبود و نه ایمان مردم پَر زد و رفت و نه هویت مردم از دست رفت.

رئیس‌جمهور افزود: امروز ظاهرا قصه دیگر برپا شده است و آن اینکه با اینترنت جوانان کاربر، ایمیل، موبایل و نسل سوم و چهارمش چه کنیم.

وی ادامه داد: من به همه دوستان عرض می‌کنم که به جوانانمان اعتماد کنیم، به نسل جوانمان اعتماد کنیم. جوانان ما دارای فطرت‌های پاکی هستند ایرانشان را تمام وجود دوست دارند. به اسلام و خاندان ائمه اطهار عشق می‌ورزند و فطرت‌شان پاک است حالا در گوشه‌ای، روزی روزگاری، ساعت یا ماهی خطا شود می‌توان آن را برگرداند و قابل بازگشت است چراکه انسان توبه کننده و خداوند نیز بخشنده و رحیم است.

روحانی خاطرنشان کرد: این بدان معنا نیست که ما به امنیت ملی فکر نکنیم و اسرار ملی‌مان را که به عنوان یک گوهر تابناک در اختیار ماست، رها کنیم. حتی کشورهای پیشرفته نیز نسبت به مسائل امنتی ملی‌شان برخی دغدغه‌های خاص دارند.

حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسیم
رئیس‌جمهور تاکید کرد: در مسائل اجتماعی آنچه که برای ما اهمیت دارد اخلاق عمومی و ارزش‌هاست. مصلحت دیگر را به رسمیت نمی‌شناسیم. روحانی ادامه داد: حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسیم.

وی اظهار کرد: اگر روزگاری سواد به مفهوم خواندن و نوشتن بود و روزگار دیگر داشتن سواد به معنای ورود به دبستان و دبیرستان بود و در دورانی به مفهوم ورود به دانشگاه بود، امروز سواد به معنای ورود آسان به جامعه بزرگ اطلاعاتی و اینترنت است.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به وسعت فضای ارتباطات جهانی و استفاده بسیاری از کاربران از اطلاعاتی که وارد این فضا می‌شود،‌ گفت: مگر قرار نیست که ما امسال در پی اقتصاد مقاومتی باشیم؟ مگر توسعه و اقتصاد مقاومتی بدون توجه به فناوری‌های نوین که در رأس آن IT و ICT هست امکان‌پذیر است؟

روحانی با اشاره به اهمیت IT و ICT در بسیاری از رشته‌ها و فناور‌ی‌ها و تحقیقات گفت: دنیای امروز دنیای تحول عجیبی است و علم و مفهوم آن عوض شده است. تبلیغ و ترویج مفهومش عوض شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: مگر می‌شود به دنبال اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان باشیم و نتوانیم از فضای پرسود اطلاعاتی جامعه جهانی استفاده کنیم؟

در عرصه فرهنگ هنوز سپر به دست گرفته‌ایم
رئیس‌جمهور با اشاره به این‌که امسال سال فرهنگ است، تصریح کرد: ما در فرهنگ هنوز سپر به دست گرفته‌ایم. گاهی نیز شمشیر به دست می‌گیریم که این شمشیر چوبی است. می‌ترسیم به کنجی می‌خزیم که مبادا تیری به ما برخورد کند.

روحانی اضافه کرد: اگر تهاجم فرهنگی وجود دارد - که وجود دارد - راه مواجهه با آن، شمشیر چوبی نیست. ما باید با ابزار مدرن البته نه منفعلانه و ترسو بلکه فعال و شجاع وارد عرصه شویم و بخش بزرگی از این فضای اجتماعی و شبکه‌های اجتماعی را جوانان، دانشجویان، ایران دوستان و اسلام دوستان دست به تصرف درآورند و هویت اسلامی، ایرانی و اسلام رحمانی را به دنیا معرفی کنند.

وی با اشاره به تصویری که برخی از گروهک‌های تروریستی از اسلام ارائه می‌کنند از جمله ربودن تعدادی از دختران در نیجریه توسط "بوکوحرام" تصریح کرد: یک گروه تروریستی نادان در گوشه‌ای از آفریقا دختران تحصیلکرده را می‌رباید و متاسفانه می‌گوید آنها را به عنوان برده گرفتم چون جرمی نابخشودنی انجام داده‌اند و به دبیرستان رفتند تا دانش بیاموزند.

باید چهره اسلام رحمانی را به دنیا معرفی کنیم
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "ما باید در این فضا باید چهره اسلام رحمانی را به دنیا معرفی کنیم"، اضافه کرد: وقتی که انقلاب پیروز شد، در همین سومالی و مناطقی که امروز مرکز تروریست‌ها شده‌اند برای پیروزی انقلاب دعا کردند. یکی از اهالی آنجا بعد از پیروزی انقلاب خاطره‌ای برای من تعریف می‌کرد که سال گذشته در ۲۲ بهمن ما از شب تا صبح دعا کردیم که شما در انقلابتان پیروز شوید.

روحانی افزود: انقلاب عظیم ما در دورانی رخ داد که آن دوران معروف به دین‌زدایی بود. این انقلاب در آن زمان پیروز شد و ما شعار اسلام‌گرایی را در سطح جهان ترویج دادیم. در زمانی که غرب‌گرایی به عنوان فرهنگ حاکم در جوامع سیطره داشت.

باید بلوک فارسی را در شبکه اجتماعی تقویت کنیم
وی با بیان این‌که "ما باید بلوک فارسی را در شبکه اجتماعی تقویت کنیم و حضوری فعال داشته باشیم تا بتوانیم صنعت، کشاورزی و خدمات دانش بنیان را به پیش ببریم و فرهنگ اسلام واقعی و ایرانی را به جهانیان معرفی کنیم"، اظهار کرد: این کار،‌ کار دولت نیست. کار مردم، جوانان، بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان است.

رئیس‌جمهور افزود: شورای عالی فضای مجازی، مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و همه و همه باید زمینه را برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان آماده کنند. این جوانان ما هستند که باید در این عرصه به میدان بیایند آنها قادر هستند که تحول ایجاد کنند.

روحانی در بخش دیگر از صحبت‌های خود با بیان اینکه "وزیر ارتباطات گفته است که در سال ۹۳، سی هزار شغل جدید در این عرصه ایجاد می‌شود"، افزود: البته من به آقای وزیر نیز گفته‌ام که انتظار من این است که امسال صدهزار شغل جدید در این عرصه بوجود بیاید. ایشان امسال قول سی‌ هزارتا را داده‌اند و ان‌شاءالله از سال‌های بعد به صد هزارتا افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: این فناوری، ‌فناروی‌ای است که دختران و زنان ما در داخل خانه هم می‌توانند در ارتباط با آن فعال باشند و کار کنند و هم مسئولیت خانه را حفظ کنند و بتوانند در این زمینه هم برای داخل و هم برای خارج فعال باشند. البته ما در زمینه زیرساخت، ابزار و امکانات فنی در سطح پایینی هستیم. البته در از برخی زمینه‌ها پیشرفت خوبی داشته‌ایم؛ مثلا در حوزه سیم‌کارت در رتبه ۱۵ در عرصه جهانی هستیم. در ارتباط با استفاده از موبایل و تعداد و نفوذ آن در جامعه نیز وضعیت ما در رتبه ۶۵ جهانی است ولی وقتی به پهنای باند می‌رسیم، رده ما در عرصه جهانی حدودا ۱۵۳ است و در مرتبه خیلی پایینی هستیم.

دولت باید دولت الکترونیک باشد
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "ما در دورانی هستیم که باید در فضایی مطمئن‌تر، کم‌هزینه‌تر و با صرف زمان کمتر، امکانات لازم را برای نسل جوان فراهم کنیم"، تصریح کرد: دولت باید دولت الکترونیک باشد.

وی با اشاره به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مراجعه مردم به وزارتخانه‌ها نیز گفت: مردم برای پیگیری مسائل خود به مراکز دولتی مراجعات شخصی دارند و بعد از آن از پست و نامه استفاده می‌کنند و استفاده از ایمیل استفاده خیلی پایین‌تری دارد. اگر ما می‌خواهیم وقت مردم کمتر تلف شود، سفرها کمتر باشد و کارها کم‌هزینه‌تر شود و از سوی دیگر دقیق‌تر انجام گیرد، باید دولت ما دولت الکترونیک شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به عزم دولت برای گسترش دولت الکترونیک، خاطرنشان کرد: برای این کار قد‌م‌های کوچکی برداشته شده ولی قدم‌های بلندتری در پیش رو داریم. ما در این زمینه در دنیا در رتبه ۱۰۰ قرار داریم. ما باید به نقطه قابل قبولی برسیم.

روحانی در ادامه با بیان اینکه "باید با یک برنامه‌ریزی درست در وزارتخانه‌هایمان یک نهضت دیجیتالی انجام شود و در چارچوب قوانین، اسناد و مدارک دیجیتال شوند تا سرعت لازم برای خدمت‌رسانی لازم برای مردم مهیا شود"، گفت: ما در سایه این فناوری می‌خواهیم اقتصاد دانش‌بنیان را در کشور گسترش دهیم و از این فناوری برای این اقتصاد استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: برای ترویج فرهنگ و هویت ایران اسلامی از این فناوری استفاده می‌کنیم. این فناوری و عرصه، راهی برای افزایش اشتغال است و در واقع این فناوری می‌تواند برای جوانان تحصیلکرده اشتغال ایجاد کند و از سوی دیگر با کمک آن دولت الکترونیک را ایجاد کنیم.

از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستم
رئیس‌جمهور همچنین گفت: من به عنوان رئیس‌جمهور از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستم. قرار ما با وزارت ارتباطات این است که هرچه زودتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای منازل و تجارتخانه‌ها‌ بلکه حتی برای موبایل‌هایی که در دست مردم است، افزایش پیدا کند و این کار باید با مشارکت شرکت‌های خصوصی انجام شود. در بحث محتوا نیز باید همه بخش‌های مختلف وارد شوند.

فناوری اطلاعات در حوزه سلامت مهم است
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات دولت در بخش سلامت اشاره کرد و گفت: ما در این زمینه در صدد هستیم که ان‌شاءالله باری را از روی دوش مردم برداریم و فناوری اطلاعات و ارتباطات در این عرصه مهم است.

روحانی افزود: دارو در کشور ما اگر بخواهد درست مصرف شود و - با عذرخواهی از برخی پزشکان - نسخه پزشک درست نوشته شود و داروهای اضافه نوشته نشود، باید نسخه‌ها در یک شبکه اطلاعاتی بیاید تا ببینیم چقدر دارو مصرف می‌شود، چه دارویی بیشتر مصرف شده است و از یک نسخه چند بار استفاده شده است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "این کار در شفافیت امور و دقیق‌تر شدن کار پزشکان مؤثر است"، گفت: اگر ما می‌خواهیم سوابق سلامتی یک انسان را داشته باشیم، باید کارتی را تهیه کنیم که با استفاده از آن کارت وقتی بیمار به بیمارستان یا دکتر مراجعه می‌کند، تمام شناسنامه درمانی او روی صفحه بیاید بدون اینکه لازم باشد خود بیمار به حافظه‌اش فشار بیاورد و از سوی دیگر خود پزشک نیز می‌تواند ببیند وضعیت بیمار به چه شکل است و همه این‌ها با این فناوری امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به اهمیت حضور مردم در بخش خصوصی در این فناوری نیز اظهار کرد: شورای عالی فضای مجازی، مرکز ملی فضای مجازی و به طورکلی دولت به شدت در پی آن است که از این چارچوب برای آزادی عمل و برای امنیت و هم برای صیانت از آنها استفاده کند. کارها نباید در جهت محدودیت باشد بلکه باید در جهت صیانت باشد. ما باید در راستای صیانت از اخلاق و ارزش‌ها حرکت کنیم و چارچوب این کار با این شوراست و اجرای آن با دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌هاست.

روحانی ادامه داد: ما در زمینه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری باید به دانش داخلی خود توجه کنیم و زمینه را برای فعالیت شرکت‌هایی که در این زمینه فعال هستند فراهم آوریم و اینقدر به واردات تکیه نکنیم. در داخل کشور توانمندی‌های فراوانی وجود دارد و ما باید از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و آنها را رشد و توسعه دهیم.

پیش از صحبت‌های رئیس‌جمهور در این مراسم محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ایراد سخنرانی پرداخت.

همچنین در این مراسم به صورت نمادین با استان‌های سیستان و بلوچستان، گلستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی‌ و خراسان شمالی از طریق ویدئو کنفرانس ارتباط برقرار شد و طی ارتباط با خراسان رضوی و با دستور رئیس‌جمهور، خدمات شبکه ابری در هفت استان افتتاح شد.

با ارتباط‌ گیری با سیستان و بلوچستان و با فرمان رئیس‌جمهور نیز اینترنت پرسرعت خانگی برای چهار هزار و ۱۰۰ روستا در کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفت که سهم استان سیستان و بلوچستان از این طرح، ۲۱ روستاست.

در این مراسم، با دستور حسن روحانی، افزایش ظرفیت ترانزیتی آسیا - اروپا از مسیر ایران به میزان ۱۵۰ گیگابیت بر ثانیه افتتاح شد که رئیس‌جمهور در هنگام افتتاح آن گفت: یکی از شعارهای دولت تدبیر و امید، تعامل سازنده با جهان بوده و این فرصت مغتنمی است که ظرفیت ترانزیتی آسیا به اروپا از طریق ایران افزایش پیدا می‌کند و ان‌شاءالله این میزان تا پایان سال افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد.

همچنین در این مراسم ظرفیت مسیر ارتباطی فیبر نوری تهران - اصفهان به میزان ۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرد که رئیس‌جمهور نیز در هنگام افتتاح آن اظهار کرد: این افزایش ظرفیت ارتباطی مسیر فیبر نوری تهران به اصفهان به دست توانمند دانشمندان ایرانی انجام شده و موجب افتخار است و حرکتی در مسیر خودکفایی در عرصه فناوری ارتباطات و اطلاعات خواهد بود.

در این مراسم علاوه بر رئیس‌جمهور، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور، حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور و تعداد دیگری از مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور داشتند.
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۲:۳۸:۱۳
اگر دروغ نگوییم و تقوا داشته باشیم مصونیم (2149715) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۶:۴۴
ما اکثریت جوانان ایران خواهان برچیده شدن گشت ارشاد که به قول رئیس جمهور عزیزمون در شان فرهنگ ملت مانیست،به حداقل رسیدن فیلترینگ اینترنت،احترام به حریم شخصی خود،هوای پاک برای تنفس خود وفرزندان وپدران ومادرانمان،مطبوعات آزاد،واحساس امنیت از طرف گروههای فشار وخودسر که به کنسرتها ومکانهای فرهنگی وعمومی ناگهانی حمله میکنند،ارزش آبرومند پول ملی،رابطه عادی کشورمان با کشورهای پیشرفته جهان،رونق تولید واشتغال هستیم.وقتی دولتی که ماجوانان برای رای دادن به آن با شوق وذوق به پای صندوقهای رای رفتیم حتی اختیار کار ساده ای مثل رفع فیلترینگ فیسبوک یا وایبر وجلوگیری از تعطیلی یک روزنامه را ندارد ما چه شخصی و با چه اختیاراتی را هر 4 سال یکبار باید به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنیم؟ این اختیارات ساده را اگر دولت ندارد ، چه اختیاری دارد؟ مردم چه کسی را انتخاب کنند؟ کسی که اختیاری نداره؟ خوب پس چرا انقدر باید انتخابات در بوق و کرنا بره؟وقتی یک نماینده مجلس میتواند همزمان با ورود تیم مذاکره کننده هسته ای دولت به وین براحتی با گفتن جمله"تیم مذاکره کننده اختیارات قبلی را ندارد"آنها را تحقیر ومذاکرات را که آینده کشور ومیلیونها ایرانی با آن سروکار داردرا تحت تاثیر قرار دهد پس تکلیف ما مردم چیست؟آقای رئیس جمهور چرا به مردم گزارش نمیدهید؟چرا نمی گویید مشکل کجاست؟چرا یکبار برای همیشه عزم را جزم برای برکندن غده سرطانی خودسری وتحجر که مردم مارا به خاک سیاه نشانده نمیکنید؟چرا نبایددرصداوسیمایی که نام ملی را یدک میکشه خاتمی محبوب وهاشمی عزیز را ببینیم؟آقای رئیس جمهور اگر صداوسیما قراره این رویه را ادامه بده آیا شما نباید فکری اساسی بعنوان منتخب ملت بکنید؟تا چه موقع ماجوانان باید شاهد به تمسخر گرفته شدن دولت منتخبمان توسط صداوسیما باشیم وتحمل کنیم واز آن بدتر منتخبمان که در قانون اساسی بعنوان شخص دوم کشور معرفی شده نیزسکوت کند؟ تا چه موقع ملت باید شاهد برهم خوردن سخنرانیها ورویدادهای فرهنگی باشند؟تاچه موقع شاهد بی قانونیها هستیم؟تا چه موقع باید با حرفهای نامسولانه زدن بعضی باسرنوشت این کشور ومردم بازی بشه؟

امام خمینی(ره)(صحیفه نور):من نمی دانم باید چه بکنم. این یک قدرت مرکزی می خواهد. یک قدرت اجرایی می خواهد که این اشخاص هر جا یک شلوغی کردند، اینها را بگیرند ومحاکمه شان کنند وجزایی اگر دارند به آنها بدهند.سر خود همین طوری یک دسته ای ،هر کس در هر جا یک تفنگی داشته دست خودش گرفته وبه اسم «کمیته» وبه اسم «پاسدار» وبه اسم «بسیج»،هر جا هر چه دلش می خواهد می کند. با هر که بد است می ریزند منزلش بازرسی می کنند . با هر که یک غرضی دارند می ریزند منزلش. خانه اش را غارت می کنند واین خطربزرگی است که برای اسلام در زمان ما پیش آمده وشاید خطرش بیشتر ازخطری باشد که اسلام از رژیم سابق داشت.تمام ضوابط را به هم ریخته اند.هر چه ضابطه اسلامی باشد عمل به آن نمی شود. به اسم اسلام ،اسلام را دارند از بین می برند.اشخاصی نفوذ کرده اند در همه جا. به اسم اسلام ،اسلام را می پوسانند.اسلام را می کوبند. (2150239) (alef-13)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۲:۱۰
با سلام با سخنان امزور جانب وحانی بعنی قانون فیس بوک بدرد نمیخورد یعنی کمیته فلترینگ اشتباه کردید در واقع فر یب خوردگان فیس بوک و خانواده انها خودتان تقصیر کار بودید و دولت اسلامی وظیفه حراست از شما ندارد چاه را خودتان تشخیص بدهید اصلا حال چطور مواد مخدر را ازاد کنیم قانون الکی است و هر کس خودش مسیول کار خودش است و.........ایا این منطق محمود خان نبود که خود تشخیص میداد کدام قانون درست است و به او انتقاد نمی کردید حالا شما چرا این کار را میکنید یک بام دو هوا متاسفم و دلوا÷سسسسسسسسیم این بار جدی و الف مسول هستی اگر چاپ نکنی (2150251) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۲:۳۸
عده‌ای غرب‌زده درصدد برآمده‌اند با زیر سوال بردن مقدسات دینی مردم زمینه سلطه مجدد غربی‌ها را در کشور ما فراهم بیاورند ولی کور خوانده‌اند. هرگز نخواهیم گذاشت خواب برگشت آمریکا برای آنان تعبیر بشود. (2150252) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۳:۰۰
از دولت محترم یازدهم انتظار داریم در برابر انتقادهای دلسوزانه و منطقی مردم، اساتید دانشگاه روحانیت و دانشجویان سعدصدر نشان داده و منتقدین دلسوز به حال کشور را افراطی نخوانند. (2150255) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۳:۱۴
متهم کردن منتقدین به تندروی و افراطی‌گری و خلاصه ترور شخصیت آنان با این تهمت‌زنی‌های معمول تجربه‌ای شکست‌خورده در دوره‌های گذشته است که سلب اعتماد مردم به دولت‌ها را به دنبال دارد. (2150256) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۴:۲۴
با این وضع اسف‌باری که حجاب در جامعه پیدا کرده و در معابر عمومی شهرها شاهدش هستیم باید اعتراف کرد از مسئولین تا مردم همه به نوعی مقصر هستیم با درد و آه باید خطاب به شهدا که ناظر و آگاه به کارهای ما هستند گفت شرمنده‌ایم. (2150259) (alef-13)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۵۸:۲۹
با سلام جناب روحانی باید پاسدار قانون باشد عحب امروز پاسداری کرد دلم به حال خاتواده خودم میسوزذ دلواپسسسیم از فرهنگ علط غبی که دارد جایگزین میشود دلواپسیم از اینکه ماهواره گوگوش اراد شود دلواپسیم از بی قانونی در جامعه (2150303) (alef-13)
 
1111
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۷:۲۴:۴۴
خب دلواپس باش. (2150958) (alef-10)
 
جوادی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۲:۳۹:۳۱
خیلی خوبی روحانی (2149718) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۰۲:۴۲
شفافیت و سرعت و عدالت اطلاعات رسانی در هر جامعه ای باعث پیشرفت میشود.
اما پیشرفت فناوری IT و تکنولوژی چه بخواهیم چه نخواهیم، بزودی در نزده وارد خانه هایمان خواهد شد.

چه خوب بود که درصدی از این شفافیت و عدالت، در بازارهای اقتصادی مثل بانکها و بورس اجرا می شد.


لطفا فکری برای شفافیت اقتصادی کنید که دارند پدر بیت المال را درمی آوردند. (2150187) (alef-10)
 
داناپور
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۴۰:۵۵
اما پیشرفت فناوری IT و تکنولوژی چه بخواهیم چه نخواهیم، بزودی در نزده وارد خانه هایمان خواهد شد.!!؟
مگر تاحالا نشُده؟ این وسیله ای که باهاش خوندی و کامنت گُذاشتی اسمش چیه اگر آی تی و تکنولوژی نباشه...؟ (2150274) (alef-13)
 
شهروند درجه 2
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۱۵:۴۵
من با شما مخالفم. دولت باید از ورود هر اطلاعاتی بدی به جامعه جلوگیری کند و ان را سانسور نماید. مردم ما هنوز ظرفیت شنیدن هرگونه اطلاعات و اخبارو شفافیت رو ندارند. نمیشه که مردم از هر چیزی اگاه کرد. (2150482) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۳۹:۲۵
قطعا مقابله با تهاجم فرهنگی با شمشیر چوبی میسر نیست
1- راه مقابله با تهاجم فرهنگی یکسان دانستن هنر ارزشی و غیر ارزشی است
2-راه مقابله با تهاجم فرهنگی جلو گیری از راهپیمایی ضد بد حجابی است
3- راه مقابله با تهاجم فرهنگی دعوت شاعران ضد انقلاب است
4-راه مقابله با تهاجم فرهنگی دفن گروه " سگ های زرد " در قطعه هنرمندان است
5- راه مقابله با تهاجم فرهنگی بی اعتنایی به کارت زرد مجلس به وزیر ارشاد است (2150527) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۱۵:۵۶
به مدیر شبکه 3 و تهیه‌کننده برنامه هفت عرض می‌کنم هنوز حزب‌ا... نمرده که شخصی از رسانه‌ ملی که حاصل خون شهداست به فرهنگ جبهه و دفاع مقدس و رزمندگان اهانت کند! باید به خاطر دعوت از چنین افرادی از ملت عذرخواهی کنید. (2150736) (alef-13)
 
امير
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۲:۴۱:۲۵
نشانه هايي از هر سه نوع نگاه "تسليم مآبانه"، "منفعلانه" و "فعالانه" در صحبت ايشان وجود دارد و اين فقط از دست يك سياستمدار!! بر مي آيد كه اين چنين در مرز نگاه ها حركت كند! "تسليلم مآبانه" يعني پذيرش محض نسبت به اينكه شرايط جديدي حاكم شده و بايد تابع آن بود و اين نگاه بيشتر كاركرد چماق را دارد تا بر سر نگاه دوم يعني "منفعلانه" بزند تا بي اثر بودن اقدامات سلبي برامده از اين نگاه را محكوم كند. نگاه "فعالانه" هم معتقد به مجهز شدن به توان لازم براي نقش آفريني در عصر جديد ارتباطات مبتني بر باورها و ارزشهاي بومي است، كه البته "مرد ميدان" مي طلبد. هرچند زيادي خوش بينانه است اما اميدوارم ايشان نگاه سوم را داشته باشند. (2149724) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۰۵:۴۸
منفی به این نظرامیر اقا (2150819) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۲:۴۵:۱۶
درود بر رییس جمهور محبوب ایران عزیز. (2149732) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۲:۵۴:۵۵
تاثیر نداشته؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخ (2149751) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۵:۵۰
اگر هم داشته بخاطر ایجاد جاذبه برای مردم درآنها بوسیله اعمال محدودیت های مضحک وبچه گانه خودمان بوده.از قدیم گفته اند اگر میخواهی مردم را درچیزی حریص کنی آنها را از همان چیز منع کن.ترمز انسان در دوری از هرچیز باید درونی وبوسیله چیزی باشد که ما در مذهب به آن میگوییم تقوا نه اینکه بوسیله قدرت حاکمیتی مردم را ازآن منع کنیم که درآنصورت شاید در مقطعی از زمان احساس کنیم در ارتباط مردم درآن موضوع وچیز سدی ایجاد کرده ایم ولی باید مطمئن باشیم که در خفا دارد تشکیل سونامی ئی میدهد که ده برابر آن سد را هم با خود خواهد برد. (2150263) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۴۵:۱۸
اين خخخخخخخخخخخخخ هاي يك عده اي مثل شما به مردم
و آن خطابه‌هاي آناني كه چون به خلوت مي روند آن كار ديگر مي كنند
و آن رياكاري ها و....
بيشتر از ماهواره ايمان مردم را سوزانده! (2150283) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۲۱:۲۹
نه که نداشته (2150407) (alef-13)
 
اصلاح طلب 8 سال خفه شده
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۲:۵۷:۵۴
احسنت!...یکی حرف دل ما رو زد.
روحـــــــــــــانی مچکریم. (2149759) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۱:۱۵:۱۷
«حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسیم» (2150572) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۱:۲۰:۵۰
«حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسیم»

آفرین به رئیس جمهور (2150579) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۰۳:۰۹
ما به روحانی و تیمش اعتقاد و امید داریم (2149769) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۵۹:۳۰
من در نجف اشرف و تقریبا با اکراه به ایشان رای دادم (بیشتر بجهت آنکه دیگران را اساسا لایق نمیدانستم) ولی دارم اعتقاد پیدا میکنم که مسائل امروز جامعه را چشم باز می بیند. تک جمله های ایشان انصافا ستودنی است (گرچه حتی از مشاوران وزین ایشان باشد ) امیدوارم در عمل هم بتواند موفق باشد.

دوستان دلواپس هم خوب است بدانند با جامعه بسته نمی توان فکر و فرهنگ تولید و صادر نمود. (2150454) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۳۶:۳۳
حالا چند سال دیگه میبینمت داداش از این اعتمادها فراوان اومده رفته (2150849) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۱۸:۲۷
اگر فرض کنیم که این عبارت و اسمی که روی این پدیده فرهنگی گذاشته ایم، درست باشد ( دارم عبارت " تهاجم فرهنگی "را می گویم) ، در آنصورت باید بفهمیم چرا این تهاجم، غالب می شود و چرا ما در مقابلش تسلیم می شویم. آیا هیچ فکر کرده ایم که شاید مزایای فرهنگ تاریخی و بومی خودمان را به درستی تبیین نکرده ایم؟ می خواهم عرض کنم که آیا هیچوقت نشسته ایم و عملکرد خودمان را نقد کنیم و در باب علل پیروزی تهاجم فرهنگی غربی ها ، تدقیق و تتبعی کرده باشیم؟ چرا در این مصاف شکست خورده ایم؟ مظاهر و نقاط قوت فرهنگ ما در چیست؟ نقاط ضعفش کدام ها است؟ تبلیغاتمان چگونه بوده است؟ خدا را شکر که امروز ماهواره هم در اختیار داریم و می توانیم ما هم به نوبه خود تهاجم را با تهاجم پاسخ دهیم. پس چرا تهاجم ما محکوم به شکست است و تهاجم آنها پیروز میدان؟ اصلا به چه دلیلی، تهاجم ما درست است اما تهاجم دیگران غلط است؟
هرچند تردیدی در این نیست که ایران از مظاهر تمدن و فرهنگ تاریخی است اما مظاهر و نقاط قوتش کدام است؟ مثلا این تخریب محیط زیست و ریختن هر زباله غیر قابل جذب در محیط زیست جزو فرهنگ ما ایرانی ها است و باید تلاش کنیم تا حفظش کنیم؟ اخلاق رانندگی مان چطور؟ اینکه وقتی در فرعی هستیم، راه را بر کسی که حق تقدم دارد، می بندیم و اتومبیل خود را در ترافیک زورچپان می کنیم و وقتی در خیابان اصلی هستیم، به آنها که در فرعی هستند ، راه نمی دهیم و یا وقتی که می بینیم راه جلویمان بسته است ولی به راه خود ادامه میدهیم و برای ماشین هایی که راه شان باز است ، سد معبر می کنیم و یا وقتی که متوجه می شویم پلیس و دوربینی نیست، از چراغ قرمز عبور می کنیم، اینها را باید حفظ کنیم؟
وقتی که با زرنگی خود را در صف می زنیم چطور؟ وقتی به محض شنیدن کمیاب شدن تخم مرغ میرویم و دو شانه تخم مرغ برای خودمان و نزدیکانمان تهیه می کنیم چطور؟ این مباهات به فرهنگ ایرانی و اصرار بر حفظ آن از کدام نقطه قوتی سرچشمه می گیرد؟ اشتباه نشود. من مدافع فرهنگ غرب و مستولی شدن آن بر مملکت خودمان نیستم اما وقتی می بینم که یک ایرانی به اروپا می رود، دست و پایش را جمع می کند و حافظ محیط زیست می شود و مقید به قانون می شود و درست می راند و می فهمد که با رشوه، کارش ممکن است خرابتر شود و یا حتی به زندان افکنده شود، تعجب می کنم که پس چرا ما در مملکت خودمان اینگونه هستیم؟ وضعیت فرهنگی ما وضعیت مناسبی نیست که به آن افتخار کنیم. آن فرهنگی که باید در مقابل هر تهاجم فرهنگی بایستد، وضعیت فعلی ما نیست. بنا بر این متولیان فرهنگی و مدیران اقتصادی و سیاسی باید اول دریابندچگونه شد که به حال و روز امروز افتادیم و خوی مان تغییر کرد. مطلب دوم اینکه متولیان جامعه باید اندیشه کنند که چگونه می توانیم به فرهنگ اصلی خودمان که مبتنی بر پاکیزگی و نظافت، گذشت، فداکاری، صداقت، امانتداری ، راستگویی و درستکرداری است برگردیم و سپس از آن وضعیت دفاع کنیم. شاید اگر در آن وضعیت قرار بگیریم، اصلا همه هجمه های فرهنگی، کوبیدن غربیها به درب بسته باشد. این که از مظاهر تهاجم فرهنگی فقط به فیلم های هالیوودی و کلمبیایی و ترکی و یا فست فود ها گیر بدهیم، ساده لوحانه ترین و بچگانه ترین باکی است که می توان از یک تهاجم فرهنگی داشت. این درست است که فیلم های آنچنانی ماهواره ای بد آموزی دارد، بی بند و باری را اشاعه می دهد، خمر و میسر را ترویج می کند اما در مقابلش با چه ابزاری با این بدآموزی ها جنگیده ایم؟ و چرا در این جنگ باخته ایم تا آنجا که تنها راه ممکن را پایین کشیدن بشقابک های ماهواره از پشت بام ها می دانیم؟ سازمان های متولی فرهنگ هم کم نداریم از وزارت ارشاد تا سازمان تبلیغات و مراکز مذهبی و مساجد و ....
پس اینگونه نتیجه می گیرم که مدیریت فرهنگی -اقتصادی و سیاسی مملکت وضعی را در مملکت حاکم کرده که تحت آن، تاثیر پذیری از فرهنگ بیگانه، میسر و آسان شده و جامعه در مقابل آن هیچ مقاومتی از خود نشان نمی دهد.
تصور کن که به فرهنگ میهمان نوازی مان مباهات کنیم اما از باب پذیرایی شاهانه از میهمان، از دیوار همسایه بالا برویم و مرغ او را دزدیده سر ببریم و برای میهمان عزیزمان فسنجانی بسازیم. ایا چنینی میهماتن نوازی ای باعث مباهات است؟!!!!!! (2149788) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۱:۰۶
پیرو این نوشته بالا، می خواهم بگویم اگر همین فرهنگ ما که این دوستمان توضیح دادن به کشور دیگری برود آیا تهاجم فرهنگی است یا نه؟ با مردم خودشون چگونه برخورد می کنن که بعضی فرهنگ نادرست را یاد نگیرن؟

رفتار اقتصادی برخی مدیران فاسد اداری مالی ما، از فرهنگ منتج شده یا نه؟ این رتبه وحشتناک فساد اداری مالی در کشور ما، آیا برای کشورهای دیگه تهاجم فرهنگی نیست؟
ما خودمان برای مقابله با فساد مدیران خودمان راهکاری نداریم، چطور می خواهیم فرهنگ غلط بیگانه را درمان یا جلوگیری کنیم؟ شعار بس نیست؟ (2150250) (alef-13)
 
عبدالله
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۱۹:۵۸
چطور اقای رئیس جمهور اینهمه جوان منحرف و بی نماز و لاابالی ... رو نمیبینه....
اون جوانهایی که روشون اثر نمیگذاره جوانهایی هستن که طرف ویدئو و ماهواره و دنیای کثیف اینترنتی نمیرن. اگر هم برن صرف کنجکاویه نه اینکه کار همیشگیشون باشه. ایشون آبروی جوانهای باایمان رو خرج مجوز دادن به دنیای فاسد میکنه
آیا ممکنه شهدا و جوانهای انقلابی ما حلالش کنن؟ (2149795) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۸:۵۶
اگر دنیای اینتر نت کثیفه تو چرا اومدی توش اینجا کامنت گذاشتی؟لطفا دیگه توی این دنیای کثیف نیا وتوی دنیای تمیز خودت که دچار بی ادبی وتحجرت کرده بمان (2150243) (alef-13)
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۸:۵۱
شهدا ما رو به خاطر اینترنت حلال نمیکنن؟ جدا؟ شما شهیدی؟ شما با شهدا حرف میزنی؟ شما اصلا زمان شهدا بودی؟ طفلک شهدای ما رفتن 3000 میلیارد اختلاس بشه؟ شهدا اون نامردایی که تولید و صنعت رو در ایران در چند سال اخیر نابود کردن میبخشند؟ شهدا بیکاری میلیون میلیون جوون ایرانی رو میبخشند؟ شهدا حلال میکنند یه عده شبه دولتی به نام شهید و شهادت عین اختاپوس به جون کشور افتادن و دست بردار هم نیستند؟! شهدا میبخشن دریاچه ها و رودخانه ها خشک شده جنگلهامون نابود شده, هوامون به نام خودکفایی سرطانزا شده؟! شهدا میبخشن کرور کرور جوون تحصیل کرده حاضره امریکا و اروپا که هیچی, حاضره بره ترکیه و چک و لهستان و مالزی اما ایران نمونه ؟؟؟!!! حیف از اون شهیدی که رفت تا امثال شما به نامش دلواپس بشید و به نام دین و اسلام هر ظلمی خواستید انجام بدید! الف منتشر کن لطفا (2150272) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۴۳:۳۷
چطور نمی‌بینه؟ خوب معلومه به خاطر ترس از .... .

( به هرکی که جای خالی رو درست پر کنه جایزه داده میشه! ) (2150280) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۵۱:۳۲
آره جونِ دِلِت، نِمیرَن...!!!
اونا از من و شُما بیشتر میرن سایتایِ... چرا که أکثراً بعنوان مُقابله با "جنگ نرم" اینترنتِ رایگان و بدونِ فیلتر در اختیارِشونه، اطمینانِ بی جهت هم همراهش! اونم اکثراً نوجوونایِ 14 تا 17 ساله، واسه همینه که این "ندیده ها" وقتی بادُنیایی که ازشون "قایِم" کرده بودیم روبرو میشن صدهابرابر هم سنّاشون که تاحدودی دیده بودن أثرپذیریِ منفی دارَن، نه 100%شون، امّا متأسفانه صدی نود! بیاد پذیرفت که طرّاحانِ چنین طرحی، با این روش، ناخواسته اونارو به انحراف میکشن...! (2150290) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۲۵:۵۱
شما عزیزان دلواپس هر کس که مخالف شما باشد را منحرف و ضد دین و کافر می نامید پس لطفا سکوت ... (2150506) (alef-13)
 
مهران تالش
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۱:۳۱:۴۰
در خارج بوسیله یرعت اینترنت پزشکان عمل جراحی از راه دور انجام میدن در زمانی قرار داریم که سرعت در کارا حرف اول در پیشرفت میزنه چرا شما منفی نگری ؟کدوم شهید از نجات بیماری بوسیله اینترنت ناراحت میشه درسته که آتش خطر سوزاندن وازبین بردن خانه را دارد ولی از آتش
پخت گرمایش و غیره استفاده میشه حالا چند نفر هم در اینترنت بخلاف میرن 1- دلیل بر استفاده نکردن از اینترنت نمیشه 2- باید راهی پیدا کنیم وباز خور ببینیم تا بتونیم جوانها را درست تربیت کنیم ومشکل را حل کنیم مه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم (2150586) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۲۵:۱۶
بنده صبح تا شب تو اینترنتم و و نماز و روزم هم سر جاشه و لا ابالی هم نیستم
فعلا اول من باید حلالت کنم تا برسیم به بقیه (2150754) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۱۲:۳۱
هر جوان بی نمازی لزوما منحرف نیست و هر فرد نمازگزاری لزوما دانا و انسان نیست. شما از کجا میدونی او جوان اهل عقیده و نماز نیست. بسیارند انسانهایی که اهل قرآن و نمازند اما در باطن جز شر در وجودشان نیست. (2150827) (alef-13)
 
میلاد
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۱۳:۱۳
دوست عزیز توصیه میکنم رو خودت کلیک کن به روز رسانی بشی دیگه اون زمونا گذشته هرقدر محدودیت بیشتر لجاجت مردم بیشتر بزارین خود جوونا تصمیم بگیرن مگه همین قران نگفته ما هر دو راه را نشان میدهیم تا خودتان انتخاب کنید.
کسی که بخاد از یه چیزی استفاده غلط کنه هیشکی نمیتونه جلوشو بگیره گناه اونی که میخاد استفاده درست کنه چیه که بخاد تو اتیش اون بسوزه (2150828) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۲۰:۰۲
با كمال احترام. "ماهواره اثری بر هویت و ایمان مردم نداشته است."
ديگه از اون حرفهاست!!!!!! (2149796) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۵:۱۴
یا نمی‌داند چه خبر است و یا می‌داند و از روی اضطرار چنین می‌گوید.
البته اولی محتمل‌تر است! (2150261) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۲۳:۱۷
اگه تاثیر داشت که باید 10 درصد هم در انتخاباتها شرکت نمیکردند حق با روحانی است درود به شرفش (2150409) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۵۰:۲۳
یک سوال
اینکه احمدی نژاد مثل آب خوردن دروغ می گفت و زن نامحرم را در برابر دوربین رسانه ها و در حضور یک روحانی در آغوش می گرفت، هم از اثرات ماهواره بود.
احتراما آقا محمود زیاد ماهواره نگاه کرده بود. (2150706) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۲۰:۴۳
"امروز این همه تحصیلکرده و این همه جوان و دختران و پسران دانشگاهی و علاقه‌مند به کشور، فضای بزرگی را در اختیار دارند تا بتوانند هویت ایرانی - اسلامی را پاس بدارند."

انصافا بجز گوگل که سرعتش بعضی موقع ها خیلی کم میشه بقیه سایت هایی که رئیس جمهور فرمودن فیلتره ها (2149798) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۲۴:۲۲
گوگل هم یک ماه در دوره آن مرد رفته فیلتر شد (2150410) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۲۴:۵۳
روحانی کلی در رابطه با سرعت اینترنت و جلوگیری از محدودیت ها صحبت کرده است. از الف که خود یک سایت اطلاع رسانی است انتظار میرود که در مسائل و مشکلات مربوط به خود و مربوط به اینترنت و فناوری ارتباطی این خبرها رو در جایگاه با اهمیت خودش نشر کند نه در حد یک خبر. (2149808) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۳۹:۰۲
آقای روحانی خوب است برای سنجش درستی حرفتان در خصوص ماهواره ،فقطمیزان رشد طلاق و میزان اثر ماهواره در این امررا ازمراجع ذیربط دریافت کنید.به موارددیگر اثرات منفی و ناهنجاریها نیز کاری نداشته باشید. (2149833) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۲۵:۵۰
یعنی الان تو ایران هر کسی ماهواره نگاه میکنه طلاق میگیره؟ یعنی میخوای باور کنیم حرف تورو؟ (2150414) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۳۰:۳۳
میزان رشد طلق عوامل متعدی دارد که یکی از مهمترین آنها فقر است. (2150514) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۱:۴۶:۰۴
نقل به مضمون از معصوم (ع) داریم که وقتی فقر از دری وارد می شود ایمان از در دیگری می رود و یا می فرماید مردم به حاکمانشان شبیه ترند تا به پدرانشان.
دوست عزیز ماهواره نقش دارد اما نه ابتدا به ساکن بلکه می تواند اثر تشدید کننده داشته باشد. دروغ، بد دهانی، بی عدالتی، رانت و رانت خواری، اختلاس های کلان، ... آن هم از سوی کسانی که نقش مرجع را ایفا می کنند به شدت بر روی باورهای توده مردم اثر گذار است. ضرب المثل زیبا و پر نکته قسم حضرت عباست را باور کنم یا آن دم خروسی که از زیر لباست پیداست موید همین موضوع است.
به نظر بنده اولین کار در مورد ماهواره آن است که هیچ کار عملی نشود و حتی پارازیت ها را نیز حذف کنند و مردم را به حال خودشان بگذارند تا خود تصمیم بگیرند.
دومین کار خواهش از افرادی موجه و متخصص واقعی و در ضمن کاملا مستقل و بدون شائبه سیاسی کاری است که بیایند نقاط مثبت و منفی ماهواره را بدون هیچ ابهام و مصلحتی مطرح کنند و راه های کاهش آثار سوء آن را برای خانواده ها بیان نمایند. والسلام. همین کافی است. و بعد مسئولین تشریف ببرند تکلیف اختلاس های چند هزار میلیاردی را مشخص نمایند و معضل بیکاری جوانان چه دختر و چه پسر، تورم و گرانی، .... را حل نمایند و اجازه دروغ گویی را به احدی از ندهند. و کارهایی از این نوع. آنگاه امید آن می رود که انشاء الله آمار طلاق ها کاهش، ازدواج جوانانمان افزایش و بعد شاهد فرزندان کوچک و بزرگ آن ها خواهیم بود. (2150608) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۱۱:۵۵
دوست عزیز اگر طلاق زیاد شده و ازدواج کم علتش ماهواره نیست مشکلات اقتصادی وحشتناکیه که ادامه زندگی را برای مردم غیر ممکن میکنه. (2150825) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۴۳:۱۷
روحانی بعد از مدتها مچکریم (2149839) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۴۴:۲۸
وقتی مسئولی از مردم جدا شد همین می شود. احمدی نژاد می گفت میوه را از سر کوچه ما بخرید ، روحانی هم بدحجابی و بی حجابی و دزدی و بی قانونی و دادگاهها و ... را که به گفته کارشناس و غیره اثر ماهواره است ، نمی بیند. راه حل: مثل مسئولین اروپا و آسیای دور گاهی با اتوبوس و مترو تردد فرموده و با لباس مبدل در دادگاه حاضر شوید تا ببینید چه خبر است. اگر خبر را از مجاری خاص خود بگیرید آنگاه ایران گلستان و شما کلید دار بهشت هستید. (2149841) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۲۶:۵۳
الان که مثلا ماهواره ممنوعه کسی تو ایران نداره یا نگاه نمیکنه؟ (2150417) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۳:۲۳:۵۷
اگر همه این مشکلات اثر ماهواره است پس چرا در کشورهای مخترع و پیشرو در امر ارتباطات از جمله ماهواره این مفاسد کمترند؟ (2150912) (alef-10)
 
ب.م.م
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۸:۲۰
ماهواره سریالهای بد هم دارد اما چه کنیم که صدا سیمای ایران اصلا جذاب نیست. سریالهایی که ساخته میشه اصلا با زندگی واقعی مردم هیچ رابطه ای نداره و مخاطب اصلا همزادپنداری نمیکنه. درضمن میزان برنامه های مذهبی در صداسیما نسبت به بقیه برنامه ها بسیار بسیار زیاده که این خودش یه حالت تدافعی در مخاطب ایجاد میکنه.
من که ترجیح میدم برنامه های خوب ماهواره را ببینم . (2150241) (alef-13)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۳:۵۸:۲۳
خیلی جالب است که رییس جمهور هویت مردم را نهادینه تر و عمیق تر از تأثیرات ماهواره می پندارند و به آنان اعتماد دارند.
اما اثرات مخرب ماهواره و رشد آن در کنار ضعف رسانه داخلی نگران کننده است. (2149863) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۲۸:۰۵
از خودت شروع کن ماهواره ات را ببر بده به کلانتری محل تا زندگیت خراب نشه آق سلیمان (2150418) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۰:۰۴
ماهواره بد نبود از وقتی صداسیما حجم برنامه های مذهبی را بیش از حد بالا برد مردم به سمت برنامه های بد و سریالهای سطح پایین ماهواره رفتند. (2150246) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۱۴:۲۷
نه تنها ماهواره اثري بر هويت و ايمان مردم ندارد بلكه فيلم هاي پورنوهم هيچ تاثيري ندارد كه از ماهواره پخش ميشود.
اصلا فرهنگ از طرق ارتباطات و فضاي مجازي قابل ترويج نيست كه بخواهد تغييري ايجاد كند.
اصلا شما تفاوتي از 20-30 سال پيش در هويت و ايمان مردم احساس كرديد؟؟؟ (2149887) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۳۰:۴۹
20 تا 30 سال پیش که به قول شما دوره افسادات و ویرانگری و اشرافیگری بوده! 10 سال اخیر هم که ازش الان داری مینالی دربست دست مدیران پایداری چی و طیف فکری شمابوده چیتون رو ما باور کنیم؟ یک روده راست تو شیکم شما افراطیون پیدا میشه؟ (2150422) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۳۳:۱۲
مسعود جان اون شبکه ها کارتی هستند کسی هم که از اون فیلما بخواد از بقالی سر کوچشون هم میتونه تهیه کنه از چیپس ارزونتره (2150425) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۵۴:۱۰
بی ادب....ازماهواره فقط اون فیلمهاش رو یادگرفتی؟مثل کسانی که از جاقو فقط برای دزدی و آدمکشی استفاده کنن .....متاسفم برات (2150449) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۴۰:۰۴
دوست عزيز اگه منظورتون از فيلم سوپر فيلم پورنو هستش اين فيلم ها حتي در اروپا هم به صورت پولي و محدود در قبال پول و حتي اكثرا از طريق تلويزيون كابلي در اختيار آبونه ها قرار مي گيره!!!!!!! (2150687) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۴۶:۲۷
کافر همه را به کیش خود پندارد (2150790) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۱۵:۱۳
امیدوارم بگذارند منتخب مردم این طرز تفکر خود را که برخاسته از متن جامعه هست رو عملی کنه (2149890) (alef-10)
 
حمید.ف
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۲۸:۲۲
ایشالا این حرفها عملی بشه که اگه بشه واقعا از ته دل میگیم:روحانی مچکریم (2149928) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۲۹:۲۲
آقاى روحانى از نظر من شمابسيار انسان روشن فكرى هستيد والله (2149933) (alef-10)
 
مجید
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۳۱:۰۰
فاصله حرف تا عمل بسیار است ! (2149937) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۳۱:۰۶
یا خوابی یا اینکه خودتو به خواب زدی. ضربه ای که ماهواره به بنیان خانواده زده با بمباران شیمیایی هم قابل مقایسه نیست. همه کارشناسان تربیتی هم قبول دارن که ماهواره ایمان مردم رو هدف قرار داده اونوقت تو هنوز داری شعار میدی که اثر نداشته. زهی خیال باطل.
خدا به داد فرهنگ و ما ملت برسه با این رئیسش (2149938) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۵۲:۱۷
دوست عزیز سعی کنید هنگام ابراز عقیده مودب باشید. شما با چه سندی از قول "همه کارشناسان تربیتی" اظهار نظر می فرمایید؟ (2150372) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۳۵:۴۲
پیشرفتی که ماهواره در زندگی بشر ایجاد کرده هیچ چیز و هیچکس دیگری نمیتوانست ایجاد کند فقط تصور کن برای یک ساعت هیچ ماهواره ای نباشد (2150431) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۳۶:۲۷
بنشین سرجات متحجر تو از ماهواره بدت میاد برو تو غار زندگی کن (2150432) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۳۳:۰۵
اکثرکارشناسان تربیتی چنی باوری ندارند. (2150519) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۳۶:۳۲
سخنان جناب آقای دکتر درباره ارتباطات و فن آوری های امروزه بسیار منطقی ، عین واقعیات و برگرفته از نگاه ژرف ایشان به مسائل فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی ، اجتماعی امروز ایران و جهان است. امیدواریم دیگر مسئولان هم بدون پیروی از پاره ای تعصبات عمیقا به این نوع سخنان بنگرند و در بعضی از خودباوری های غیرمنطقی و صرفا ملهم از نگاه بسته شان به جهان تجدید نظر به عمل آورند که به حال امروز و فردای نسل کنونی کشور مفیدتر خواهد بود. و من الله التوفیق. (2149947) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۵۳:۰۱
عجب!!!!!!!!!!!!!
چقدر اوضاع اخلاقی جامعه خوبه!!!!!!!!!!!!!! (2149979) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۰:۴۸
اوضاع بده خیلی هم بده اما راهش پارازیت انداختن روی شبکه های ماهواره نیست. (2150249) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۴:۵۶:۱۴
کاش اجرا بشوند صحبتهای شما و نظرات مردم اکثریت (2149986) (alef-10)
 
بهروز
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۵:۰۱:۵۱
از رییس جمهور محترم تقاضا میکنم بدون پشتوانه کارشناسی حرف نزنند مهم نیست که بدون شناسنامه سخن بگوییم بل مهم اینست که چه میگوییم . واقعا فکرمیکنید ماهواره تاثیری در ایمان مردم ندارد این همه بررسی های تخصصی کارشناسان مربوطه موئد این امر است . مگر این که فرهنگی که در اطراف شما وجود دارد از ده سال پیش تا حال تفاوت چندانی نکرده باشد که نشانه این است که شما خیلی با فرهنگی .وگرنه به یک بچه هم بگی ماهواره تاثیری روی ایمان مردم دارد یا نه نظرش غیر از این است . از سایت وزین الف خواهشمندم این گونه حرفهای بی پایه واساس را که مضحک به نظر میرسد نچاپد. (2149996) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۳۸:۰۵
تو الان کارشناسی مثلا؟ (2150434) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۵:۰۶:۰۱
درود بر رییس جمهور به روز (2150009) (alef-10)
 
سعيد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۵:۲۷:۵۶
اميدوارم ايشان به فرمايشاتشون معتقد باشند و دنبال تحقق آن برآيند. (2150039) (alef-10)
 
هادی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۵:۳۷:۱۵
اتفاقا ماهواره اثرات زیانباری برای جامعه ما داشته است! فکرها و فعالیت های زیادی پشت برنامه های ماهواره قرار دارد (2150052) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۴۳:۲۲
نه بابا راس میگی؟ پس تو نیگاه نکن ولی با مردم کاری نداشته باش (2150443) (alef-13)
 
بوشهر
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۵:۳۷:۳۹
اثر مخرب رفتار دروغین و اعمال منافقانه ی مسئولان اثری هزاران برابر ماهواره دارند. وقتی عمل و ادعا کیلومترها با هم فرق دارد چگونه می توانیم مردم را به صداقت دعوت کنیم ؟؟ « الناس بدین ملوکهم »
مسئولان مملکت اگر دغدغه ی حکومت اسلامی و مردم دارند اول خود و خانواده شان را اصلاح کنند بعد غم مردم داشته باشند. (2150055) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۵:۴۹:۰۳
چه عجب!!! سخناني منطقي از يك مسئول ايراني!!! (2150074) (alef-10)
 
شهروند انقلابي
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۰۱:۴۱
با سلام عالمان ديني كه متخصص سلامتي روخ و روان هستند ميگويند كه فيس بوك جون ميتواند محل منكر هم شود و بايد خود شخص بتواند كنترل كند و علاوه بر مزايا ديگر جون محل فساد انگيز است نبايد برويم و قانون ميگويد مجاز نيستيم و فلترينگ است رياست محترم با استذلال ميگويد خوب است و دهكده جهاني است كدام درست ؟ اگر قانوني فليترينگ انجام شده است پس مجاز نيستيم گويا با زهم جريان محمود خان دارد دوباره تكرار ميشود قانون مجلس صلاح نيست و من انجام نميدهم مجلس قانون است محمود خان انجام بده ايا اين دور اين بار دولت تدبير دارد انجام مي دهد من كه حقوق دان نيستم بلكه جناب روحاني حقوق دان هست الله اعلم پناه ميبريم به خدا كه او حكيم و دانا است و عالمان ديني بزگوار كه انها متخصص مسايل و برداشت ديني هستند (2150095) (alef-10)
 
مرد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۰۹:۱۷
شما نرو خوب !
باید فیلترینگ رو به سطح خانواده آورد
زبونم لال گوسفند که نیستیم برامون تصمیم بگیرن ! (2150199) (alef-10)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۰۲:۰۰
با سلام نمونه ان را دیدید شما نرو کودکان بروند و هرکی به هرکی است ولی مطمین باشید مرجع تشیعه و مردم متدین جواب قاطعی به شما خواهند داد منتظر باشید انگاه رسوا میشوید (2150310) (alef-13)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۱۶:۱۹
با سلام این جه استدلال که میگی :گوسفند که نیستیم برامون تصمیم بگیرند ! حب فیس بوک بروید و ماهواره ازاد و زنان بد حجاب میخواهند با لباس خواب بیاند در خیابان ارذال و اوباش هم میخواهند به ناموس مردم متلک بگویند حون گوسفند نیستند و هم جنس بازا ن هم میخواهند راحت باشتد خب گوسفند نیستند و تو هم گوسفند نیستی می خواهی ....... (2150329) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۳۷:۴۴
پس شما هم برای خودت تصمیم بگیر و نگو باید فیلترینگ رو به سطح خانواده آورد. (2150770) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۵۶:۳۱
اگه شورای امنیت واست تصمیم بگیره چی؟ اگه آمریکا تصمیم بگیره تو دانشگاه ها چی تدریس بشه چی؟ (2150861) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۵۷:۱۵
تو بازم نظر دادی...! کاری، خوابی، خوراکی؟ شبانه روزی پشت سیستم در حال {رصد} فضای مخرب سایبر و پیشگیری از تهاجم فرهنگیی دیگه، آره.؟ چارت و نام سازمانیتم باید { رصدگر کیبورد برکف خط مقدم سایبر } باشه دیگه!! نه شهروند جونم...!؟ (2150301) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۰۸:۰۲
ما زمانی با یک پدیدۀ جدید دست به یقه میشیم که تودُنیا یا از مُد افتاده یا شیوۀ جدید، یا وسیلۀ نوینترش وارد بازار، بلکه خونه هامون شُده! وما هنوز درحالِ جنگ باپدیدۀ قبلیش بسر میبریم! موبایلِ هوشمند یه طرَف، به تلویزیونایِ هوشمند یه نگا بندازیم، سازندشون بی اطلاع من و شُما از "وِبکم" تعبیه شُده توشون جهتِ "دید زدن" به زندگیِ مردُمِ عادّی مثل من و شما استفاده نمیکنه! بلکه از زندگیِ اشخاصی که مسئولیّتی چیزی دارن نُت برمیداره! چراکه باتوجّه به اینکه خریدارِ چنین ابزارِ گرون قیمتی کار مردُمِ عادی نیست، بنابراین اشخاصِ ثروتمند و مدیران و کارفرمایان و... هَدَفَن، جاسوس ترین فرد میونِشون نشسته (تلویزیون هوشمند دارایِ وبکم) اونا هم خوشحال و مسرور از Smart TV و بی خبر از خطراتِش...!
البته راهش این نیست که مثل ویدیو و ماهواره اجازۀ ورود ندیم، که بی نتیجس! کمی فکر راه حلّی راحت و بی دردسر را باعث میشود! با چسباندنِ تکه چسبی مشکی رنگ، چِشمان همیشه بیدارِ این "جاسوس عزیز" را ببندیم! راه دوّم آن پذیرِش است، یعنی اینکه بجای تقابُل با تکنولوژی از آن استفاده کُنیم امّا آموزِش خطراتش را بطور جدّی ودر هر رده ای، از اشخاصِ عادّی گرفته تا مدیرانِ طراز اول کشور پیگیر باشیم... (2150319) (alef-13)
 
بی نشان
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۱۱:۰۶
زنده باد روحانی.مچکریم (2150115) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۱۵:۱۴
آقای رییس جمهور شما واقعا معتقدید که ماهواره بر روی مردم ما تاثیر نداشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2150121) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۴۰:۵۷
تو الان یعنی میخوای بگی ماهواره نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2150440) (alef-13)
 
عماد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۴۴:۵۸
برو ازدواج کن.خلق الله را هم با خودت قیاس نکن. (2150785) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۱۸:۰۱
بازم شعار .... (2150125) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۴۱:۵۴
شعار بده باز هم خوبه! حداقل مثل آن مرد رفته به شعور ملت توهین نمیکنه (2150441) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۲۲:۰۸
واقعا درست گفتن، اگر به جای گنده کردن مسائل منفی ماهواره و اینترنت روی مسائل مثبت تبلیغ و تمرکز می شد،، منفی ها اینقدر بزرگ و جذاب نمشد نا مثبتها محو بشن.. همه دنیا ماهواره و اینترنت هست و هیچ کدامشون هم ادعا نکردند فرهنگشون از بین رفته جز ایران.. چون از این امکانات باید فرصت درست کرد در حالی که ما کلا با ترس و تهدید به اینا نگاه کردیم (2150132) (alef-10)
 
سپیده
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۴۲:۰۸
خداییش
تفاوت را احساس کنید (2150150) (alef-10)
 
ن. سپهوند
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۶:۴۷:۵۷
نظرات رئیس جمهور محترم بسیار بجا، سازنده، راهگشا و دلگرم کننده است.
یکی از مشکلاتی که هم اکنون اساتید، محققان، دانشجویان و کارشناسان با آن مواجه هستند اتلاف وقت و نیروی زیاد برای جستجو و ارتباطات علمی خود با سایر همقطاران در داخل و خارج و یا مراکز علمی و منابع علمی به علت سرعت پائین اینترنت و پهنای باند محدود و حتی هزینه زیاد آن است.
از طرف دیگر باز نمودن فضای مجازی و سهولت دسترسی جوانان و مردم امکان افزایش دسترسی به اطلاعات عمومی، منابع علمی و حتی خبری باعث افزایش آگاهی و رشد و بالندگی جامعه خواهد شد و محدود به منابع خبری دارای انگیزه سیاسی نخواهند شد.
استفاده از این فضای گسترده و فراگیر باعث احساس آزادی و رفع محدودیت از جامعه و دلبستگی بیشتر به کشور، اعتقادات مذهبی و همبستگی ملی خواهد شد. باز نمودن فضای مجازی این حربه را از کسانی که دولت و کشور ما را متهم به سانسور و محدودیت میکنند خواهد گرفت.
البته باز نمودن فضای مجازی هم موجب بالندگی جوانان و کسانی که دارای ابتکارات و خلاقیت هستند شده و تنها متکی به برنامه ها و سایتهای بیگانه نخواهیم بود و در آینده کشورمان در بین کشورهای مطرح حرفی برای گفتن و نشان دادن توان خود در زمینه IT , ICT خواهد داشت.
البته با فعالتر و گسترده شدن فضای مجازی و به ویژه توسعه دولت الکترونیک علاو بر بخش سلامت و بهداشت که هم اکنون در کشورهای زیادی از آن استفاده می کنند، بخش های اقتصادی کشور هم مانند بخش کشاورزی برای امر آموزش، ترویج، حفاظت محصولات و ایجاد شبکه بازاریابی برای کشاورزان و حذف واسطه های زیاد و نابجا با استفاده از شبکه های تعاونی روستایی، تولیدی و میادین میوه و تره بار استفاده و بهره برداری کند.
ن. سپهوند (2150158) (alef-10)
 
محمد قرباني پور
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۴۱:۵۳
خدا راشاكرم كه بلاخره راه سربلنديي ايران اسلامي از مسير اعتماد به ايرانيان مي گذرد

رئيس محترم جمهور با شهامت ان را بيان داشت (2150279) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۰۲:۴۳
باز هم دروغ.آقا اگه راست میگید چرا امسال اینترنت نامحدود رو برداشتیدو تعرفه ها رو گران کردید. ما نمی خواهیم فاز سوم و چهارم رو به ما وعده دروغ دهید همان اینترنت پارسال را بدهید باقیش پیش کش. هر روز بدتر از دیروزه (2150188) (alef-10)
 
ب.م.م
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۶:۲۶
حالا شما عصبانی نشو. یه چیزی میگن که تا یه مدت دلمون خوش باشه وگرنه همه میدونیم از گفتار تا عمل راه بسیار است. (2150266) (alef-13)
 
معتدل
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۵۹:۱۸
متاسفانه علیرغم نص صریح قانون اساسی (در بند44) مخابرات واگذار شده وتصمیم گیری در مورد مخابرات عمدتا از دست دولت خارج است ودر دست بخش خصوصی است (2150305) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۵۷:۳۰
شما حالت خوب نیست ! اینترنت نا محدود شما قطع شده عزیز نه کل ملت !!! (2150378) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۴۳:۵۷
یا واقعا چیزی که گفتید حقیقت دارد یا دوست داری شایعه بندازی . در حالت اول شما برو از شرکت خدمات دهنده اینترنتی که ازش اینترنت پرسرعت گرفتی شکایت کن ؛ تعرفه اینترنت از پارسال تا الان حدود 20 درصد کاهش قیمت داشته است " با اجازه سایت الف نمونه اش هم شرکت هایی چون آسیا تک ، صبا نت است که بنده اطلاع کامل دارم " . در حالت دوم هم برو استغفار کن . (2150692) (alef-13)
 
سپیده
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۰:۱۴:۳۶
آدم اگه قراره دروغ بشنوه چه بهتر که تخصصی باشه نه مثل بچه دبستانیا فرض شیم (2150833) (alef-13)
 
1982
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۲:۲۲
باید سرعت اینترنت بقدری باشه بشه فیل توش دید ما ادعا داریم کشور پیشرفته هستیم نباید انقدر فیلترو پارازیت داشته باشیم (2150232) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۳:۳۳
دوگانگي در حرف و عمل مقامات و متوليان دین و دروغگویی انها خیلی ببشتر ار ماهواره و شبکه های اجتماعی به فرهنگ اسیب می رساند (2150234) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۴:۲۴
درود بر روحاني ودولت منطقي وبا تدبيرش ،زنده اشي وسلامت . (2150235) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۰:۳۶
آن کسانی که می گویند ماهواره اثر منفی بر ایمان اشخاص دارد به این سوال پاسخ بدهند که تلویزیون زمان شاه، چرا بر ایمان مردم اثر نمی کرد؟
ضمنا به این سوال پاسخ بدهند که چرا صدا و سیما بر ایمان مردم اثر نمی کند؟
تصور نکنیم که ما تافته جدا بافته هستیم. ماهواره امری جهانی است، مثل تلفن و دیگر ابزار ارتباطات. بازگشت به دوران قبل از ماهواره مثل بازگشت به دوران قبل از تلفن محال است. همان طور که وقتی کسی باسواد شد، نمی توان او را بیسواد کرد. این حرکت یکطرفه است، بخواهیم یا نخواهیم. (2150247) (alef-13)
 
اكبر
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۳۸:۲۱
سلام برادرروحاني بنظرم سرتان شلوغ تشريف دارد اگر درشهرها چرخي بزنيد سرعت تاثيرپذريري بحدي تنداست كه لباس خرم سلطان پست با همان رنگ فردايش برتن زنان بظاهرمسلمان ايراني مشهوداست.لطفا ريزبين ومقيدباشيد. (2150271) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۴۹:۰۴
به نظرم اگر مااز ارتباطات واهمه داریم به خاطر این است که قبول داریم ما از بسیاری جهات درمقابل طرفمان کم میاریم وبنابراین راه حل را در روبرو نشدن با طرف می بینیم (2150286) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۷:۵۲:۰۲
روحانی هم مانند سلفش خاتمی حرفهای خوبی میزند اما پای عمل که میرسد میدان را خالی میکند (2150293) (alef-13)
 
قزوینی
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۰۹:۱۱
حدود یک نیم سال پیش اینترنت مخابرات 256 گرفتم اوایل سرعت دانلودش 120 بعد از شش ماه رسید به 70 تا این زمان پینگش خوب بود گفتیم خدا رو شکر به همینم راضیم بعد از شش ماه سرعتش رسید به 40 گفتیم همینم خوبه خدا شکر الانا تازگا از ساعت 12 به زور یه سایت و باز می کنه!!! آدم دق مرگ می شه !!! آخه مملکته ما دارم همه جا پیشرفت می کنن و پسرفت !!! خدایی تو مملکت باست صبر ایوب داشت. (2150321) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۱۶:۰۵
آقای روحانی اگر قبل از انتخابات این حرف ها را میزد قابل قبول بود ولی حالا وقتی میگویند اینترنت باید درست شود یعنی چه؟

خودشان مسئول هستند که درست کنند. (2150328) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۳۱:۴۰
زوحانی این حرفها رو میزنه که شما دلتون خوش باشه وگرنه هیچ اعتقادی به حرفهایی که میزنه نداره و دقیقا برخلاف اون جرفهایی که میزنه عمل می کنه
میگه دوران بلندگوها، منبرها و تریبون‌های یک‌طرفه به سرآمده است
اگه به این حرف اعتقاد داره پس چرا سر انتخاب مجری با صدا و سیما دعوا میکنه و مجریهای خودش رو انتخاب میکنه و به صورت یک طرفه مصاحبه میکنه؟
چرا به خاطر مستند من روحانی هستم اونطور جنجال کرد و شکایت قضایی کرد؟ آیا این آزادی هست؟اونم مستندی که مطلقا توهین آمیز نیست چیز خاصی هم نداره طوری جنجال کردند که ما فکر کردیم که تو این مستند در راجع با فساد اقتصادی روحانی ساخته شده در صورتیکه اصلا اینطور نیست این مستند اشاره به مک فارلین کرده و منبعش هم کتاب هاشمی رفسنجانی هست که مورد تائید دولت هست (2150346) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۵۱:۴۹
همه نظزات را مرور کردم موافقان کم نبودند اندک مخالفان را هم همچنان دلواپس دیدم.
بیشتر دلواپس ماهواره بودند . سئوال اینستکه

خود این تکنولوژی ارتاباطی مذموم نیست محتوائی که آفریده میشود و ازطریق آن بمعرض عموم رسانده میشود را هم همه مذموم نیستند که بعضا پر محتوا .

و بازهم سئوال اینستکه چه باید کرد که هم این محتوای پر محتوا را محروم نشد و هم از ان محتوای مذموم مصون ماند .

و ایا این محتوای مذموم را سازندگان ان فقط برای ایرانیها میسازند یا برای همه
دنیا.و به چه منظوری میسازند .منهای درصد کمی از انها که سیاسی است اکثریت اقتصادی است .
با پخش یک اهنگ 3 دقیقه ای 10 دقیقه تبلیغ کالاها را انجام میدهند .
و از این راه معیشت خودرا میگذرانند .

پس میتوان نتیجه گرفت که دسته دوم سازماندهی شده قصد تهاجم به دین و یا فرهنگ ما را ندارند .

کما اینکه در کشورهای دیگر که تلویزون های رسمی و خصوصی انها که اینکار را انجام میدهند بر پشت بام انها دیشی هم دیده نمیشود .

اگر کسی هم میخواهد این قبیل برنامه ها را ببیند باید از نوع کابلی ان وحتی ابونمان هم به پردازد .

خوب طبیعی است که سودا گران به قصد معیشت بازار یاب خوبی هم هستند و دراین راه میبینند مردم فلان کشور به چه چیز اقبال دارند و از همان راه وارد میشوند.

و لذا باید پرسید چرا فکر میکنید همه مردم ما به این قبیل برنامه ها اقبال دارند .

و اگر فکر میکنید اقبال دارند اشکال از کجاست .

و چه باید کرد اگر این اقبال وجود دارد .

ریاست محترم جمهور از ان دسته کسانی است که فکر میکنند چنین اقبال گستردهای وجود ندارد. حال باید به زور گفت که این اقبال وجود دارد . و در مخالفت با این فکر خلاف گفته ایشان را اثبات نمود .

ایا مسئولیت دو حانبه این ادعا را ( چرا این همه اقبال دارند و چرا دارند را ) می پذیرید

مگر ما در اندرونی خود اگر فردی داریم که مشکلی دارد انرا میپوشانیم یا نه به اثبات ان در ملاء عام میپردازیم .

من احساس میکنم ایشان هم به این دلواپسی شما واقفند لاکن کتمان ان شاید به همان مصلحت قرین به صواب است .

چرا که برخورد فیزکی با ابزار تکنولوژی را تجربه داریم موفق نبوده است .

القا این که محتوا ما را از درون پوک نموده یا مینماید را هم بدور از مصلحت و حتی واقعیت است .

لذ اجازه دهیم که مسئولین تاثیر این محتواها را برای تاثیر همه جانبه حقیر شمارند.

چراکه در محتوای سیاسی ان هم که مغرضانه اس تدر هر انتخابات شاهد بوده ایم که بی تاثیر بوده است .

فرهنگمان را هم مطمءن باشید تحت تاثیر نداده و نمیدهند
ایا قبول تاثیر گذاری ان نقض سودای این همه ارادتمندان به برپائی مراسم عزاداری امام حسین (ع) را به گردن خواهیم گرفت . (2150370) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۸:۵۵:۱۲
نمی دانم جناب رئیس جمهور با چه ظرفیت هایی می خواهند در فضای سایبر حضور موثر داشته باشند . با کدام جوان ها هما ن هایی که نه شرایط ازدواج دارند و نه شغل و پیشه!!!! (2150376) (alef-13)
 
هادي
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۱۹:۰۶:۱۷
درور بر رييس جمهور خردمند و شجاع! آقاي روحاني با همين فرمون ادامه بديد. (2150391) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۲۷:۲۹
آفرین .صحبتهای بسیار زیبایی بود. فقط مواظب باش که از فردا با چراغ سبز اون بابا که اون بالا نشسته انواع هجمه ها و دلواپسی ها و ... نثارت نشه حسن جان! البته فکر کنم فعلا نظرش به نظرت نزدیکه، والا گیر سه پیچ بهت میداد! (2150509) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۰:۳۲:۵۹
حضرات دلواپس! اگر در مقابل ماهواره حرف برای گفتن ندارین، تقصیر ماهواره نیست (2150518) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۱:۴۸:۵۴
احسنت رئیس جمهور محبوب الان می بینم که چرا صذا و سیما پخش نکرد (2150617) (alef-13)
 
عیل
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۰۰:۰۳
شعار دادن آسونه راست می گید پهنای باند افزایش دهید و قیمت های عجیب ( گران نسبت به کیفیت و ترافیک ) را اصلاح کنید. (2150632) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۱۴:۴۶
دو صد گفته چون نیم کردار نیست جناب رئیس ! (2150644) (alef-13)
 
عطاالله نصیری
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۳۲:۴۱
تهاجم فرهنگی یاهجمه فرهنگی یاناتوی فرهنگی ومبارزه بامفاسداجتماعی وکانال های مختلف ماهواره ای فاسد وضدارزشی واخلاقی پدیده جدیدی نیست ازابتدای پیروزی انقلاب این پدیده ه هررروزبایک لباسی رخ نمود ه وهرلحظه درجایی پانهاده وامروزدامنه فعالیت آن هاآن قدر وسیع شده که دیگر نمی توان به سادگی ازکنار آن گذشت واین همان است که امام راحل (ره) درزمان حیات پر برکت خودوهمینطورمقام معظم رهبری(مدظله العالی) ودیگر انسان های دلسوزپیوسته وبارها پی آمدهای ناگوارآن را گوشزد کرده وبا راهکارهای مناسب برای مبارزه ارایه طریق نموده اند سخنان ونصایح وتوصیه های الهی امام راحل (ره)و رهنمودهای پیامبرگونه رهبرعزیزمان دراین زمینه فروان وفراموش ناشدنی است وامروز ماشرمنده محبوب دلهایمان رهبرعزیز و خون شهدایمان هستیم راستی چرا؟
جناب آقای دکترروحانی سخنان جدیدی را مطرح نکرده اید مطالبی که حضرت عالی فرموده اید همه درست وقابل قبول ونسخه ای است که قبلا پیچیده شده منتهی درصحنه عمل که بایستی به وسیله مسئولین اجرا می شده باسطحی نگری وکارمقطعی وغیرمنطقی وغیرعلمی وگاها بارفتارهای بسیارنامناسب کاررسیده به اینجاکه شاهدهستیم .
مابایدباورکنیم بااین روش های موجود که نوعی مبارزه باتهاجم فرهنگی قلمداد می شود تجدید نظر کنیم شما هردری را که ببندید دشمن ازدردیگر وارد می شود ،ماباید فرهنگ سازی کنیم وبچه های خود را ازدریا نترسانیم بلکه ماهیگیری به آن ها یاد دهیم مابایدباپشتیبانی نخبگان ومخترعان کشورمان که اکثرآن ها جوان هم هستندودرهمین فضا هم پرورش یافته انددستی بالاتر از بیگانگان ودشمنان درپدیده های نوظهورخصوصا درفضای مجازی وعلوم جدید وارتباطات وفن آوری داشته باشیم.
مابایدفکر اساسی برای بیکاری جوانان نمان که تعدادشان کم هم نیست واشتغال آن ها درجایگاه های خودشان فکری بکنیم .
برای ازدواج ومسکن آن ها فکری بکنیم برای مبارزه بااعتیادکه ریشه درفقر مادی ومعنوی داردباید فکری اندیشید برای غنی سازی اوغات فراغت خانواده ها وجوانان بایاری وتوسعه شبکه های مختلف تلویزیونی وباتولیدبرنامه های جدیدوسازگاربامقتضیات سنی اقشار مختلف بایدفکری اساسی اندیشید.
باید باور کنیم صداوسیما دراین زمینه موفق نبوده کانال های محدود برنامه های تکراری وکهنه واستفاده وتولید برنامه هایی که شاید برای قشر خاصی تولید شده است ماچقدر برای مردم روستا وحاشیه نشین ها ومناطق آسیب پذیر کارانجام دادهد ایم؟
آقای رئیس جمهور کار به عمل برآید،جوانان ما همانطوری که حضرت عالی فرموده اید ومن هم به این نکته ایمان دارم که بالای 90درصدآنان بهترین ها هستند اگر اتفاق ناگواری هم برای بعضی ها رخ می دهد باور کنید کمی هم مامقصریم وبیشترمسئولین وخلاصه این که دردهای زیادی هست که امیداوارم شما به دورازسیاست کاری وبانگرشی جامع وبا استفاده ازتمام ظرفیت ها ی مادی ومعنوی وباپشتیبانی جوانان فرهیخته وولایت مدارو رهبر عزیزمان درارتباط با توسعه فضاهای مجازی وارتباطات وفن آوری باتکیه برحفظ ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ومطالبات مقام معظم رهبری گام های اساس بردارید . ان شاءالله (2150670) (alef-13)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۲:۳۳:۳۱
متاسفانه مسئولین مملکت ما از فرهنگ های غربی ترس دارند واین ترس ناشی از کم تحرکی خودشان در حوزه فرهنگ وهنر می باشه اگه دقت کرده باشید صدا وسیمای ما بعلت اینکه نمیتونه از سوژه های خوب وسناریوهای جذاب استفاده کنه تبدیل شده به جعبه های که در منازل فقط برای زیبای نصب میشه وعلت اصلی انهم یک عده ادم متعصب کور هستن که با همه چیز وهر هرکس که برخلاف فکر انها رفتار کند فراری هستن اینها باعث شده مردم رو به ماهواره بیارن هرچند که مسئولین مربوطه ونیروهای انتظامی هم می خواهند جلو انرا بگیرند باز موفق نمیشن چون نمی توانند جایگزنی برای ان پیدا کنند دراین دوران که جهان اندازه دهکده ایی شد ما نمیتونیم از انها عقب بمانیم که همین موضوع هم باعث شده که چند نفر کوتاه بین که هرروز به یک بهانه سایتی را فیلتر میکنند کشور را هرروز از دیگر کشورها دورتر میکنند اما محاله بشه تا ابد جلو انرا بگیرند الان با وجود این همه فیلتر شکن اینها چه سودی میبرند از این کارها جز بدبین کردن مردم ایران کشوری با تمدن وبافرهنگ هستش محاله مردم با بودن ماهواره از راه به در بروند مگر الان مردم به بی راهه رفته اند که اقایون اینجوری فکر میکنند بهتره هرچه سریع تر این موضوع در کشور حل بشه تا هم مردم راحتتر با دنیا ارتباط برقرار کنند هم این اقایون ببینند که ماهواره واینتر نت لولو خورخوره نیست (2150674) (alef-13)
 
شهروند
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۰۱:۱۳
حرف های خیلی خوب وواقع بینانه ای است انشاء الله درعمل هم اجرایی بشود. (2150720) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۱۳:۱۹
زئیس جمهور روشنفکر به این میگن. افتخار ماست.
خدا راهش را با دعای مردم و خواست فعال آن ها باز میکند. (2150733) (alef-13)
 
عبدالله
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۱۹:۵۵
چطور اقای رئیس جمهور اینهمه جوان منحرف و بی نماز و لاابالی ... رو نمیبینه....
اون جوانهایی که روشون اثر نمیگذاره جوانهایی هستن که طرف ویدئو و ماهواره و دنیای کثیف اینترنتی نمیرن. اگر هم برن صرف کنجکاویه نه اینکه کار همیشگیشون باشه. ایشون آبروی جوانهای باایمان رو خرج مجوز دادن به دنیای فاسد میکنه
آیا ممکنه شهدا و جوانهای انقلابی ما حلالش کنن؟ (2150745) (alef-13)
 
سینا
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۲۴:۳۴
از شرایط پهنای باند راضی نیستم...

باز هم شعار؟

نه آقای روحانی از شما انتظار دیگری میرفت

نقاط ضعف را مردم بهتر از شما میدانند شما مسئول اجرایی کشور هستید و ما به

شما برای همین رای دادیم

شما باید بیشتر عمل کنید و کمتر..!

دست کم دولت خاتمی از دوره دومش به دولتی بی عرضه و فقط حرف بزن تبدیل

شد و شما از هم اکنون آن طور شده اید.


از شرایط پهنای باند راضی نیستم!

خوب نباش, که چی بشه؟ لابد ما راضی هستیم؟ (2150752) (alef-13)
 
آسيب پذير
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۴۴:۰۳
اين همه كاربر نظر گذاشتن كه ماهواره براي سلامت خانواده مضره. معذرت ميخوام كه اينجوري ميگم، ولي آيا افراد نبايد خوشودن آگاهى و سواد فرهنگى داشته باشن و تشخيص بدن ديدن چه برنامه هايي مفيد نيست ؟ اصلاً نبايد يه جايگزين مناسب باشه كه اونو انتخاب كنن ؟ حتماً بايد يه چيزي ممنوع بشه كه مردم سراغش نرن ؟ بعضي ها فقط ميخوان وقتشون بگذره و براشون مهم نيست چجوري و با چي. مردمي كه ساعتها ميشينن و سريال هاي چيپ و مسخره و چرت كلمبيايي و تركي رو نگاه ميكنن به زور نميشه هدايتشون كرد. مردم وقتي ميبينن يه مشت سريال و برنامه غم انگيز و تلخ و بي سر و ته از كانال هاي داخلي پخش ميشه و هر روز تو يه گوشه اي يه كنسرت يا يه برنامه شاد توسط يه عده معلوم الحال كنسل ميشه ميرن سراغ كانال هاي ماهواره و اينقدر تو داستان اون سريال ها فرو ميرن كه مجبور ميشن تا آخر دنبالش كنن و خواه نا خواه ازش تاثير هم ميگيرن. ميخوايم ناراحت بشيم يا نه اين يه واقعيته كه درصدي از مردم سواد فرهنگي بالايي ندارند و اگر تحقيق كنين ميبينين كه اونا اصلاً با كتاب و مطالعه قهرند. اين وظيفه اهالي فرهنگه كه جايگزين هاي مناسب براي پركردن اوقات فراغت مردم فراهم كنند و سطح آگاهي اونها رو بالا ببرند. درنظر بگيريد يه نفر با كلي خستگي از سر كار مياد و هرچي كانال عوض ميكنه برنامه جالب شادي نميبينه. خوب چيكار ميكنه؟ يا ميخوابه يا ميره بيرون تو خيابونا يا ميشينه پاي ماهواره.
بايد به اين باور برسيم كه فرهنگ رو نميتونيم مثل صنعت خودرو غير رقابتي كنيم و به زور نميشه خوراك فرهنگي به مردم داد. بايد اينقدر آپشن قوي پيش روي مردم گذاشت كه خودشون انتخاب كنند . مطمءن باشيد اگر ينجورى پيش بريم در طولاني مدت ديگه هيچي از فرهنگ و خانواده ايراني باقي نميمونه و يه بخش مهمي از اين فاجعه تقصير متوليان فرهنگه كه نتونستن خوراك مناسب و قابل رقابت با نمونه هاى خارجي براى مردم تهيه كنند
يا علي (2150783) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۷ ۲۳:۴۸:۱۶
بیگ لایک (2150795) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۱:۰۳:۵۱
آقای روحانی شما همان کسی هستی که قالیباف در مناظره گفت که اعتقادی به آزادی نداری. (2150867) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۱:۰۵:۰۱
به رییس جمهور محترم عرض می کنم که اتفاقاً ماهواره ایمان خیلی ها را گرفت. کما اینکه ریشه بسیاری از نابهنجاریها هم همین برنامه های ماهواره است. (2150868) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۱:۰۵:۵۷
جناب روحانی برای تزریق فرهنگ اسلامی ایرانی چه برنامه ای دارند؟ فقط که نمیشه فرهنگ مهاجم را آزاد گذاشت. (2150870) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۲:۲۱:۱۹
امشب گوگل پلاس فیلتر شد !
ما همچنان مچکریم . (2150901) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۳:۴۶:۳۵
مبانی فقهی و شرعی سخنان ایشان چیست؟ (2150921) (alef-10)
 
علی فیروزمندی
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۷:۲۵:۴۲
با سلام و عرض ادب
اینکه در گذشته در برخورد با برخی پدیده‌ها اشتباهاتی داشته‌اید من هم موافقم ولی اینکه بفرمایید آنها آمدند و هیچ تاثیری بر روی جوانهای ما نگذاشتند این یک تصور اشتباه و فرار از واقعیت است.خوبه قبول کنیم بر روی اندکی از خانواده‌ها تاثیر مخرب گذاشت و لذا چه بهتر بگوییم و بیندیشیم در کنار استفاده از این پدیده‌های ارتباطی نوین راه مقابله با عوارض تهدید کننده ان چیست و به نظر من آگاهی بخشی و الگو بودن مسئولان در همه عرصه‌ها بخشی از این دست اقدامات میتواند باشد. (2150961) (alef-10)
 
محقق بدبخت
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۷:۲۹:۵۷
من نمیدونم رویه فیلترینگ ایران چیه. تکلیف کمیته فیلترینگ با خودش هم معلوم نیست. الان اومدم سایت مترجم گوگل رو باز کنم که نشد. سرویس نقشه گوگل هم باز نشد. بابا این چه وضعیه آخه ؟ اینا کی هستن که نشستن اونجا و روی اون سیستم دارن کار میکنن. خودتون مردم رو به سمت استفاده از فیلترشکن هدایت میکنید. الان دیگه هر سایت مفید خارجی رو هم که بخوای باز کنی باید فیلترشکن بزنی. بابا ما چه گناهی کردیم که تو این مملکت داریم زندگی میکنیم؟
مطمئن باشید من و امثال من با کلی مدرک و سابقه کار تو اولین فرصت میریم از این مملکت بعد هی بشینین بگین چرا نخبه ها اینجا علم کسب میکنن و میرن جای دیگه استفاده میکنن. چیه ؟ مردم خودشون تشخیص نمیدن که چی واسشون خوبه و چی بد ؟ به کمیته محترم فیلترینگ میگم خودتون رو خسته نکنید و مطمئن باشید هرکس دنبال هرچی تو اینترنت باشه راهشو پیدا میکنه و فقط کارش یکم سخت میشه. کار فرهنگی با زور نمیشه و نتیجه اش همین اوضاع مسخره ماهواره و اینترت الان میشه. (2150965) (alef-10)
 
عباس
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۷:۳۲:۵۳
اقای رئیس جمهور چطور میگوئید ویدئو و ماهوار ه امد و هیچ تاثیری نداشت ؟ مگر شما در این مملکت زندگی نمکنید ؟ یعنی میفرمائید این قیافه های عجیب وغریب پسران و دختران در سطح شهر و لباسهائی که رنگی از حیا در انها دیده نمیشود یا طرز رفتار و ادبیات سخن گفتن مردم همه مربوط به سنتها و اداب ورسوم خودمان است؟لطفا شما که قرار است اداره این کشور را بعهده داشته باشید دیگر جو گیر نشوید. (2150968) (alef-10)
 
راه مقابله با تهاجم فرهنگی، شمشیرچوبی نیست/ از شرایط پهنای باند راضی نیستم