نظر منتشر شده
۱۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 291426
صدور قبوض نجومی گاز در راه است
تاریخ انتشار : شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۰۷
معاون وزیر نفت با تشریح دلایل افزایش بار مالی قبوض گاز به ویژه در استان‌های سردسیر کشور در زمستان، اعلام کرد: مصرف زیاد گاز توسط مشترکان باعث افزایش تصاعدی قیمت این حامل انرژی می شود.

قیمت گاز طبیعی در بخش خانگی فروردین ماه سال گذشته ۲۰ درصد و خرداد ماه سال جاری هم ۱۵ درصد افزایش یافت.

با افزایش جدید قیمت ها متوسط قیمت زمستانی گاز طبیعی پس از افزایش ۲۰ درصدی سال گذشته از مترمکعبی ۷۰ تومان به ۸۴ تومان رسیده و با افزایش جدید ۱۵ درصدی این قیمت سال جاری به ۹۶ تومان به ازای هر مترمکعب رسیده است.

به گزارش مهر، از سوی دیگر، قیمت گاز تابستانی سال گذشته پس از افزایش ۲۰ درصدی عملا از ۱۲۰ به ۱۴۴ تومان و با افزایش ۱۵ درصدی سال جاری این قیمت به ۱۵۰ تومان رسیده است.

همزمان با این افزایش چند مرحله ای قیمت گاز مشترکان خانگی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نسبت به صدور قبوض نجومی گاز در صورت افزایش مصرف خانوارها برای زمستان سال جاری هشدار داده است.

حمیدرضا عراقی با بیان اینکه قیمت گاز طبیعی مصرفی یک دهم گاز کپسولی است، گفت: قیمت گاز گران نیست بلکه مشترکان بیش از حد نیاز مصرف می کنند.

معاون وزیر نفت با اعلام اینکه هم اکنون ایران سومین مصرف کننده گاز جهان است، افزود: در شرایط فعلی، ایران بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارد. با این وجود، یک درصد صادرات گاز جهان توسط ایران انجام می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه مصرف زیاد گاز توسط مشترکان باعث افزایش تصاعدی قیمت آن می شود، گفت: ایران مشکل کمبود گاز ندارد ولی مردم نیز نباید زیاد مصرف کنند، چرا که با مصرف بیش از نیاز، تنها پول خود را آتش می زنند.

در همین حال، مدیر گازرسانی شرکت گاز خرداد ماه سال جاری درباره نحوه محاسبه عوارض مصرف گاز طبیعی به مهر گفته بود: عوارض مصرف گاز طبیعی سال گذشته ۱۳ تومان به ازای هر متر مکعب بود که با مصوبه دولت این نرخ به ۱۰ درصد از مصرف کل گاز قبوض رسیده است.

ناصر ابراهیمی تعیین نرخ ۱۰ درصدی عوارض مصرف گاز را معادل ۹ تا ۱۱ تومان به ازای هر متر مکعب عنوان و تاکید کرده بود: علاوه بر این، هزینه عوارش قبوض گاز خانگی هم امسال در مقایسه با سال گذشته یک درصد افزایش یافته است.
 
کلمات کلیدی : قیمت انرژی
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۹:۰۹:۲۰
همین الان هم سه برابر بهای گاز برایمان قبض صادر میشود. (3147007) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۹:۲۷:۲۵
بخاری گازی مصرف بالا دارد بدلیل اینکه حرارت وگرما بالا می رود و کف خانه سرد می ماند و مصرف کننده برای ایجاد گرمای بیشتر مصرف را بالا می بزد .ولی استفاده از بکیج و رادیاتور حرارت از کف به بالا است . (3147040) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۰:۱۱:۱۲
بعد میگن ما توان پرداخت یارانه رو نداریم یا یارانه باید حذف بشه یا یارانه زیاده! (3147121) (alef-3)
 
نمکدون
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۱:۰۲:۲۲
دستور فرمایید که هوای مناطق سردسیر در زمستان گرم شود تا مصرف گاز پایین بیابد! (3147252) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۱:۰۹:۰۵
مشترکان زیاد مصرف نمی کنند. خونه های آشغال و بی در و پیکری رو که می سازین با مصرف متعارف گاز گرم نمیشن. (3147288) (alef-11)
 
رضاتویسرکانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۲:۱۶:۱۴
به سرما دستور بدهید با گرما عوض بشن تا کسی گاز مصرف نکنه .وزیر محترم نفت اگر گاز مصرف نکنن باید سرما بخورند وبه دنبال آن مصرف دارو زیاد میشه وبرای دکترا اشتغال را به دنبال داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (3147566) (alef-11)
 
313
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۲:۲۸:۱۲
گرانی تا کجا .راضی نیستیم. این هدیه توافق به مردمه؟ خوبه دومین منابع گاز دنبارو داریم . (3147612) (alef-11)
 
اراکی
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۰۴:۳۰
چرا گاز را صادر می کنید وقتی مصرف داخلی را جوابگو نیستید... چرا دست شما برای جبران هزینه های تکنولوژی پایین صنعت انرژی و عدم مدیریت و محصولات با کیفیت پایین فقط در جیب مردم و گران کردن ارزاق آنهاست.... صبر مردم و لطف الهی هم حدی خواهد داشت... مراقب باشید لبریز نگردد... (3147734) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۲۴:۵۰
هر دم از این باغ بری می رسد! (3147793) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۳۴:۳۲
روحانی مجکریم! (3147815) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۳۸:۳۴
والا ما دیگه نمیدونیم چطور باید صرفه جویی کنیم
برای گاز همین دیگه مونده بخاری رو خاموش کنیم و کلا با پتو زندگی کنیم
برای برق هم شمع دیگه باید روشن کنیم.
ادعاهای دولت مردان هم که سر به فلک میذذاره (3147825) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۷:۰۴:۲۹
اقاوزیرکسی که حقوق بیست میلیونی می گیرددرد ندار رانمی فهمدچون خودش داراست (3148296) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۷:۳۵:۴۲
معاون وزیر نفت با اعلام اینکه هم اکنون ایران سومین مصرف کننده گاز جهان است، افزود: در شرایط فعلی، ایران بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارد. با این وجود، یک درصد صادرات گاز جهان توسط ایران انجام می شود.
این بی کفایتی شما در صدور گاز چه ربطی به مردم داره؟ (3148365) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۲۲:۳۳:۳۹
ای داد ای بیداد بخدا دیگر توان پرداخت قبض گاز 200 هزار تومانی اب 100 هزار برق 300 هزار و تلفن 100 هزار تومانی را با حقوق بازنشستگی اون هم با قطع یارانه مان نداریم این بود تدبیر و امید ی که به ان رای دادیم ؟ (3148813) (alef-11)
 
نوری
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۲۲:۵۳:۰۶
اقا یکی از مصرفهای بیهوده گاز مربوط به اپارتمانهایی است که یک کنتور مشترک دارند وبرای تعیین سهمیه پرداخت قبض واحدی حساب میکنند حالا یه واحد 6 نفره یا 4 یا 1 نفر فرقی نداره اونوقت این میشه که یکی مثل همسایه ما بخاری خونه خودشو تا اخرین درجه حررات باز میکنه و میگه خب دیگه دارم پول گاز میدم باید مصرف نه اینکه پول الکی بدم حالا شما این مورد رو در کل کشور حساب بکنید چند هزار مشترک این کار رو میکنن و چه انرژی عظیمی هدر میره مسولین محترم یه ذره انصاف داشته باشین و دستوری جدی برای اونهایی که میخوان کنتور جدا داشته باشند بدید من شخصا چندین بار برای جدا کردن کنتور مراجعه کردم ولی با بهانه های واهی قبول نکردن بهر حال مسولین ظعف مدیریتی دارن .................... وسلام (3148832) (alef-11)
 
ناصر
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۰۰:۱۰:۲۹
وا... ما فقط یه پکیج داریم و یه گاز برای خوراک پزی حاضریم صد هزارتومان هم بذاریم رو یارانه بدیم اداره گاز تا دست از سر ما برداره (3148937) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.