نظر منتشر شده
۳۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 252762
آقای هاشمی کم کسی نیست؛ اما...
بخش تعاملی الف - سیدزاده میبدی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۴۹
حجت الاسلام سید حسن خمینی اخیرا در جمع فعالان سیاسی استان کرمان اظهار داشته است: در فرهنگ اسلام تقوا و سابقه ایمان معیار تمایز میان افراد شناخته می‌شود؛ چنان که در قرآن نیز کسانی که قبل و بعد از فتح ایمان آورده‌اند یکسان تلقی نشده‌اند.

وی با اشاره به آیات سوره فتح، گفت: بنابر آیات سوره فتح، وقتی باد به پرچم می‌خورد، مردم فوج فوج می‌گرویدند که ارزشمند است، اما ایمان کسانی که قبل از فتح، در دوره غربت پیامبر(ص) و در حالی که آن زمان خبری از حطام دنیا نبود، متفاوت است.

به گزارش خبرگزاری فارس، تولیت آستان امام خمینی(ره) با اشاره به سختی‌های پیامبر(ص) در آغاز انجام رسالت خویش و تفاوت میان ایمان آورندگان در دوران سختی‌ها و مومنین پس از فتح پیامبر(ص) متذکر شد:

امروز هم اگر کسانی از امام سخن می‌گویند خوب است، اما امروز بیان این حرف‌ها ساده است؛ زیرا از امام گفتن دیگر حبس و شکنجه ندارد و وضعیت آنان متفاوت با کسانی است که نه چشم‌اندازی از آینده داشتند و نه منصب و اموالی پیش رویشان بود. البته همراهان بعد از فتح، آدم‌های بدی نیستند مخصوصا این که برخی از آن‌ها جوان هستند و آن زمان نبودند. اما برخی از کسانی که تازه از راه رسیده‌اند، با بمباران تبلیغاتی برخی چهره‌های قدیمی را منکوب می‌کنند. به عنوان مثال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی کم کسی نیست... .

درباره سخنان حجت‌الاسلام سید حسن خمینی باید گفت؛

درست است که سابقه ایمان نیز از جمله معیارهای تمایز میان افراد شناخته می‌شود؛ اما نباید فراموش کرد که اثرگذاری این سابقه منوط به «استمرار» آن است. چه این‌که صرف «سابقه ایمان» به تنهایی کفایت نمی‌کند.

در صدر اسلام کم‌ نبودند کسانی که از سوابق درخشانی در همراهی با پیامبر(ص) برخوردار بودند؛ اما پس از مدتی به دلایلی در ادامه مسیر دچار لغزش و گاه خطاهایی جبران‌ ناپذیر شدند و همه دستاوردهای گذشته خود را به دست خویش تباه ساختند. همچنین کم‌ نبودند کسانی که اگرچه در دوران پیامبر گرامی اسلام خدمات فراوانی به اسلام و جامعه اسلامی کردند و مورد عنایت آن پیشوای بزرگ قرار داشتند؛ اما پس از رحلت خاتم‌الانبیاء(ص) دچار لغزش‌هایی گاه باورنکردنی شدند و با رفتار خود مسیر پیش روی حرکت اسلامی را تغییر دادند. بنابراین «سابقه ایمان» در صورتی معتنابه خواهد بود که از «لواحق» غیرقابل قبول مبرّا بماند.

آقای سید حسن خمینی گفته است « برخی از کسانی که تازه از راه رسیده‌اند، با بمباران تبلیغاتی برخی چهره‌های قدیمی را منکوب می‌کنند» و به مصادیق سخن خود اشاره نکرده است. اما از سیاق کلام و تعبیر بعدی ایشان که می‌گوید «آيت‌الله هاشمی رفسنجانی کم‌ کسی نیست» می‌توان چنین برداشت کرد که دست‌کم یکی از مصادیق مورد نظر وی، آقای هاشمی رفسنجانی است.

در این باره اگر حجت‌الاسلام سید حسن خمینی فارغ از علقه‌های شخصی و عاطفی، رویکرد آقای هاشمی رفسنجانی در دوران پس از امام(ره) به ویژه در ماجرای فتنه ۸۸ را با نگاهی منصفانه و بدون پیش‌داوری مورد بررسی قرار دهد، ‌شاید به نتیجه‌ای دیگر دست یابد.

فراموش نمی‌کنیم که در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی پس از رحلت امام(ره)، به تدریج برخی ارزش‌های جبهه و جنگ و آرمان‌های انقلاب از جمله ساده‌زیستی و رسیدگی به مستضعفان و ... کم‌رنگ شد و توجه بیش از حد به مقوله «سازندگی» به هرقیمت، «عدالت اجتماعی» را به حاشیه راند. به دنبال رویکرد آقای هاشمی و دولت ایشان بود که فاصله طبقاتی شدت یافت و برخی توانستند با موج‌سواری و رانت‌خواری به ثروت‌های آن‌چنانی دست یابند و ... .

البته زحمات دولت سازندگی در بازسازی ویرانی‌های ناشی از جنگ تحمیلی و شتاب بخشیدن به توسعه کشور، انکارشدنی نیست؛ اما تمرکز بر «سازندگی» صرف، برخی را از این واقعیت دور ساخته بود که اصولا یکی از مهم‌ترین انگیزه‌های انقلاب اسلامی، دفاع از آموزه‌های دینی و جاری‌شدن همه ابعاد اسلام در عرصه حکومت بود؛ و «سازندگی» و «توسعه» تنها یکی از وجوه انقلاب بوده است.

اما غم‌انگیزترین بخش از حیات سیاسی آقای هاشمی در دوران فتنه ۸۸ رقم خورد؛ فتنه‌ای که صدای قهقهه دشمنان را به گوش‌ همه رساند و دوستان را در غم فرورفتن برخی متصدیان دیروز در باتلاق قدرت‌طلبی و خودخواهی نشاند.

در آن دوران حساس که امثال میرحسین و کروبی بی‌اعتنا به همه هشدارهای دلسوزان نظام و از جمله رهبر معظم انقلاب، در مسیر قدرت‌طلبی به پیش می‌تاختند و رسیدن به خواست‌های نامشروع خود را ولو با آسیب‌رساندن به نظام و انقلاب، جایز می‌شمردند، انتظار از «سابقون» در انقلاب این بود که برای دفاع از نظام و رهبری سینه سپر کنند و در برابر باج‌خواهی آنان بایستند.

در این میان اگرچه بسیاری از اصحاب انقلاب، از «سابقون» و «لاحقون»، و از «قدیم‌الاسلام»ها تا «جدیدالاسلام»ها و «تازه به دوران رسیده‌»‌ها با تمام وجود به صحنه حمایت از دین و انقلاب وارد شدند و بی‌اعتنا به همه شانتاژ‌های رسانه‌ای در برابر فتنه‌انگیزی برخی همرهان دیروز ایستادند؛ اما آقای هاشمی رفسنجانی به رغم همه انتظارها، رفتاری کج‌دار و مریز و بسیار تا‌مل‌برانگیز پیشه کرد. در حالی که با توجه به رابطه نزدیک با امثال میرحسین و کروبی و نفوذ کلام وی در بین طرفداران موسوی می‌توانست نقش بسیار مؤثری ایفا کند و از آسیب‌های فتنه‌گران بکاهد.

متاسفانه آقای هاشمی که از سابقون در انقلاب به شمار می‌آید و به تعبیر آقای سید حسن خمینی، «کم‌کسی نیست»، به جای موضع‌گیری صریح در برابر فتنه و فتنه‌گران، با مواضع دوپهلو و توجیه‌ناپذیر خود، ناخواسته اسباب خوشحالی دشمنان قسم‌خورده انقلاب را فراهم ساخت و فتنه‌گران را برای تداوم فتنه‌انگیزی‌های خود جری‌تر نمود. از جمله در آخرین خطبه نماز جمعه، به‌گونه‌ای موضع‌گیری کرد که رسانه‌های بیگانه و بدخواهان داخلی نتوانستند خوشحالی خود را پنهان کنند. «هاشمي رفسنجاني در نمازجمعه تهران هيچ سخني كه مانع از تجمع هواداران موسوي و اقدامات آن‌ها شود بر زبان نياورد... او مي خواهد همچنان از هر فرصتي كه پيدا مي كند براي به چالش كشيدن نتايج انتخابات استفاده كند»... «هاشمي گفت مردم به نظام اعتماد ندارند»... «هاشمي رفسنجاني گفت بايد ترديدها در مورد انتخابات رفع شود»... «اين اولين بار بود كه يك مقام عالي رتبه ايران از بحران سخن مي گفت» و... بخش کوتاهی از ذوق‌زدگی رسانه‌های معاند خارجی پس از خطبه‌های نماز جمعه آقای هاشمی بود؛ نمازجمعه‌ای که برخی هواداران فتنه‌گران و به‌وجدآمدگان از سخنان خطیب جمعه، چنان دور از تعالیم دینی بودند که با «کفش» به نماز ایستادند و دختران و پسرانی با دست‌بند «سبز» در کنار یکدیگر از سخنان آقای هاشمی به شعف می‌آمدند!

پس از این‌ خطبه‌ها نیز آقای هاشمی هیچ اقدامی برای جبران رفتار توجیه‌ناپذیر خود نکرد؛ در حالی که رهبری معظم بارها خواص را به آگاهی‌رساندن و بصیرت‌بخشی فراخوانده و از جمله فرموده بودند:

«نخبگان بدانند هر حرفى، هر اقدامى، هر تحلیلى که به آن‌ها(برهم‌زنندگان امنیت) کمک بکند، این حرکت در مسیر خلاف ملت است. همه‏ ما خیلى باید مراقب باشیم؛ خیلى باید مراقب باشیم؛ مراقب حرف زدن، مراقب موضع‏گیرى کردن، مراقب گفتن‏ ها، مراقب نگفتن‏ ها. یک چیزهایى را باید گفت؛ اگر نگفتیم، به آن وظیفه عمل نکرده‌‌ایم. یک چیزهایى را باید بر زبان نیاورد، باید نگفت؛ اگر گفتیم، برخلاف وظیفه عمل کرده‏‌ایم...

نخبگان سر جلسه‏ امتحانند؛ امتحان عظیمى است…اشتباه می‌کنند آن کسانى که خیال می‌کنند با سیاسی‌‏کارى، عقلائى عمل می‌کنند؛ نه، عقل آن چیزى است که راه عبادت خدا را هموار می‌کند. شاخصش هم براى ما، بین خودمان و خدا، این است که نگاه کنیم ببینیم در بیان این حرف اخلاص داریم یا نه؟ به فکر خداییم یا نه؟ من دارم براى خاطر خدا، رضاى خدا حرف می‌زنم یا براى خاطر جلب توجه شما دارم حرف می‌زنم؟ براى خاطر خداست یا براى خاطر دل مستمع و غیر مستمع است؟ معیارش این است... .»

متاسفانه، به رغم همه تلاش‌های مشفقان و ناصحان امین، آقای هاشمی رفسنجانی رویکرد خود را ادامه داد و نتیجه آن شد که نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، برای پاسداشت جایگاه رفیع ریاست خبرگان، مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی را به ریاست خبرگان برگزیدند، تا تبعات برخی مواضع و رویکردها دامن‌گیر مجلس خبرگان نشود و از این ناحیه آسیبی متوجه نظام اسلامی نشود.

سخن پایانی این‌که اگرچه نمی‌توان خدمات گسترده آقای هاشمی رفسنجانی در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را نادیده گرفت؛ اما طبق فرموده امام راحل(ره)، میزان حال فعلی افراد است و نمی‌توان به صرف «سوابق» متصدیان امروز، ضعف‌ها و کاستی‌ها را در ارزیابی‌ها مورد توجه قرار نداد.
کلمات کلیدی : سیدزاده میبدی
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۰۷:۳۸:۲۵
نویسنده محترم لطفا این استدلال را که حرف حق را نگویید چون دشمن خوشحال می شود را دور بریزید،دنیا رو به جلو در حرکت است و این افکار پوسیده دیگر جایگاهی ندارد. (2552349) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۰۷:۴۵:۲۱
باز یکی‌ یه موقعیت پیدا کرد با فتنه فتنه گفتن و نوشتن، سعی‌ کنه یک مقامی چیزی برای خودش دست و پا کنه! (2552363) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۰۹:۰۹:۳۹
آقای هاشمی اسیر فرزندانش شده است (2552462) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۰۹:۳۳:۴۲
میزان حال فعلی افراد است (2552483) (alef-13)
 
حق
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۱۰:۵۲:۰۸
مشكل اينه كه شما و همفكران شما همه را بي بصيرت ميدانيد و خود شيفته وار خود را تانكر بصيرت
وقتي تعدادي از اعضاي شوراي نگهبان از قبل و حين وبعد از انتخابات از يك كانديداي خاص به صراحت حمايت كردند چگونه ميتوان انتظار داشت كه ساير كانديداها از مجاري قانوني مطالبات خود را پيگيري كنند حال انكه داور خود ناداوري ميكند (2552610) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۱۱:۳۲:۰۲
تا زمانی که از به اعتراضات مردم میگوئید فتنه مقاله شما فاقد ارزش و استدلال است (2552699) (alef-13)
 
فرهاد
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۱۲:۱۳:۳۰
اولا"یکی از میزانها،میزان حال آدمهاست.ثانیا" نکنه عقربه این میزان حتما" باید توسط شماها تنظیم(کالیبره) بشه؟!تا درست و نادرست رو نشون بده! (2552842) (alef-13)
 
محمدزر
۱۳۹۳-۰۹-۲۶ ۱۲:۲۵:۲۸
درود بر سيد حسن خميني فرزند خلف خميني (2552872) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۰۰:۱۰:۰۱
هاشمی استوانه انقلاب وهمواره پشتوانه ی رهبر و جانثاربود و هست اگر مردم گول تبلیغ دروغین آن مرد که رفت را خوردند امروز پشیمان و مانند پالیزدار از هاشمی حلالیت میطلبند (2553974) (alef-13)
 
م ف
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۰۱:۱۹:۱۰
هاشمی فردی است میانه رو و با قدرت تحلیل و منطق بالا متاسفانه عده ای به نقد ناروا از ایشان می پردازند در حالی که در قضیه انتاخبات 88 هر دو طرف مشکل ساز بودند و به زور القا می کنند که طرف مقابل عاری از خطاست (2554027) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۰۵:۴۰:۵۰
جالب این جاست که اگر هاشمی قبلا کار خلافی کرده بود همین شما ها بودید که به خاطر اون کار ایشون رو از ورود به سیاست منع می کردید؟

ملاک حال افراد است
و افرادی که با ما نیستند حالشان خوب نیست!!! (2554081) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۰۸:۵۲:۲۸
لطفا فهرست افراد مورد وثوق را اعلام فرمایید تا ما به بی راهه نرویم (2554147) (alef-13)
 
عباس میرزا
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۰:۰۲:۴۷
جناب سید حسن مصطفوی باید دقت داشته باشین که هاشمی هر چی هم زیاد باشه از ملت کمتره پس بجای باد کردن ایشون یه فکر اخرت خودتون باشین که دارین سیاهش می کنید
دلمون برا فرزندان امام روح الله میسوزه وگرنه حسمون در مورد شما درست مثل حشمون در مورد هاشمیه (2554178) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۱:۴۳:۴۳
آقای میبدی با احترام به جنابعالی حرف جدید بزنید امثال شما و کیهان گوشمان را از این بیانات شیوا پرنموده اید. از این حرف ها هرچند برای شما نون درمیاد ولی برای آب درنمیاد. چطور آدم های انقلابی که زندان های طاغوت را کشیده اند امروز هم باید کنایه های تازه به دوران رسیده ها را گوش کنند. اگر اونها منحرف اند که عمرشان را برای اعتلای انقلاب گذاشته اند حالا دم پیری منحرف شده اند؟ انصاف هم بخدا چیز خوبی است . تا کم میارین حوادث رو به اسلام و حوادث زمان پیامبر ربط می دهید. طلحه و زبیر کدام سختی های قبل و اول اسلام روتحمل کردند؟ اونها همانند منفعت طلبان امروزی وقتی دیدند دین اسلام قوی تر و مستحکم تر شده خودشون رو به پیامبر نزدیک کردند و بعد از پیامبر هم چون پست و مقامی نیافتند مانند خیلی های امروزی زبان به طعنه و انتقاد گشودند و دست آخر دست به شمشیر بردند. آدم های آنروز، امروزه هم زیادند ولی شناخت و مشابه سازی آنها قدرت تشخیص بالا می خواهد
عزت مستدام (2554236) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۲:۳۹:۵۴
داداش پیاده شو با هم بریم (2554272) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۳:۱۸:۳۹
ااحسنت....
لذت بردم از این تبیین بجا.... تفسیر دقیق...
با تک تک واژه هاش موافقم...!!!
جانا سخن از زبان ما می گویی.... (2554306) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۴:۱۹:۴۶
شما که از سخن امام بر خلاف نظر و مقصود امام در رابطه با میزان حال فعلی افراد است سوء استفاده می کنی معلوم است که سخنانت بر اساس حق و انصاف و مورد رضایت خداوند نیست وقایع 88 را باید منصفانه بررسی کرد تا جامعه و افکار عمومی قانع شود وگرنه مثل یک غده چرکین می ماند و به نظام آسیب می رساند (2554360) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۶:۱۴:۰۹
الف عزیز
یا نوشته ای رو رو سایت نذار یا اگه میذاری تحمل شنیدن نظرات مختلف رو هم داشته باش. دلیلی نداره که این آقای به ظاهر کارشناس هر چی دوست داره بنویسه و شما هم تأییدش بفرمایید (2554469) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۷:۰۴:۱۲
مرگ بر فتنه گر (2554498) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۸:۱۹:۱۵
حضرت آقا در 25 خرداد در مورد آقای هاشمی چه فرمودند. (2554583) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۸:۲۱:۵۶
اقای سید حسن عزیز، اون موقع که داشتن در سال 88 آش مملکتو با جاش می بردند، چرا این به زعم شما قدیمی ها زبان در کام فرو برده بودند و تازه به دوران رسیده ها داشتن از نظام دفاع می کردند؟ حالا اقایون زبانشون باز شده؟؟؟ این چه السابقونی در انقلابی که امام فرمود پیشتبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما اسیبی نرسد اقایون هیچ پشتیبانی نکردند مگه با عشقشون بعد از 5 سال یه تکه پا برن بیمارستان عیادت؟ میشه لطف کنید پاسخ مستدل و متین بدید بدون اینکه باز شروع کنید احمدی نژادو فحش بدید؟ (2554587) (alef-13)
 
فریدون
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۸:۴۷:۵۶
اقای میبدی خدا انشاالله قدری انصاف به شما بدهد، بدانید روزی در همین دنیا پیش خواهد امد که خود را در مقابل اتهامات ناروا از همین دست خواهید یافت (2554615) (alef-13)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۹:۲۸:۰۵
ز خلاف تحلیل شما آنچه که عیان است نشان میدهد که مواضع آقای هاشمی
در وقایع سال 88 برای او نزد مردم آبرو و مقبولیت به ارمغان آورده است یکی از شواهد این مدعا آن است که قبل از این مواضع , آقای احمدی نژاد در مناظره هایش با ایجاد جبهه ای علیه آقای هاشمی برای خودش رای جمع میکرد اما در سال 92 هاشمی نزد مردم ماهیت دیگری یافته بود وحمایت او برای دکتر روحانی آرای زیادی به ارمغان آورد.تا زمانی که شما مقبولیت ویا عدم مقبولیت یک فرد را نزدیکی ویا دوری به تفکر خودتان میدانید (ونه میزان همراهی با اکثریت مردم)دچار این تحلیل های اشتباه هستید.در خفا از خودتان سوال کنید آیا اکنون هاشمی وسید حسن خمینی نزد مردم مقبولیت بیشتری دارند ویا افراد مورد نظر شما؟ (2554655) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۱۹:۵۶:۰۱
متاسفم ازبرای سایت الف وآقای توکلی که درنهایت بی انصافی هنوز هم کینه توزی خودرا نسبت به یکی از ستون های انقلاب حفظ کرده ولی جرات ندارد بگوید که نظر خودش است. (2554676) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۲۰:۵۷:۰۱
دلیل اعتماد زاید الوصف امام به آیت الله هاشمی رفسنجانی چیست؟ (2554724) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۲۱:۳۳:۵۰
من نعجب می کنم چرا تمام کسانی که در زمان امام(ره) مورد احترام بودند و گرداننده امور بودند تقریباً متهم به انحراف هستند ولی افرادی که اصلاً هیچ نام و نشانی نداشتند اینک صاحب تریبون و بلندگو شده اند و هر گونه می خواهند تاخت و تاز می کنند؟ (2554747) (alef-13)
 
غلام
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۲۳:۵۲:۲۸
اگر کار شایسته ی انسانهای بزرگ قابل تجلیل است اشتباه ، خطا و خبط آنان نیز بسیار بد و نا بخشودنی است . من در دوران جنگ عاشق آقای هاشمی بودم ولی به مرور اشتباهات ایشان بر من آشکار شد و متوجه شدم این مرد بزرگ چه خطاهای بزرگی مرتکب می شود که در پی بیان آنها نیستم و در نتیجه از ارادتم کاسته شد و معتقدم در بسیاری از موارد مواضع او دشمن شاد کن بوده و هست . ایشان حتی در هدایت خانواده خود موفق نبوده است حالا چطور می تواند در هدایت جامعه موفق باشد .
جمله پایانی اینکه اگر ایشان بر انسانهائی بزرگ تکیه کند و در موازات آنان حرکت کند شاید بتواند مؤثر باشد در غیر اینصورت تردید این است که او هم در انتخاب مسیر در اشتباه بیفتد . او خود می داند در طول تاریخ بویژه تاریخ اسلام اینگونه افراد کم نبوده و نیستند . اللهم اختم عواقب امورنا خیرا (2554871) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۰۹:۰۴:۰۶
کاملا موافقم٬ میزان حال فعلی است. (2555030) (alef-3)
 
1
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۱۶:۰۳:۰۱
حامیان احمدی نزاد منشاء فتنه نبودند (2555405) (alef-3)
 
شریفی
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۲۲:۴۷:۰۶
در مورد این دو جمله ملاک خال فعلی افراد است صدق نمیکند
هاشمی زنده است تا نهضت زنده است
هاشمی ذخیره ایست برای انقلاب
به این دو جمله دقت بفرمایید لطفا هر دو ناظر به آینده است

اما مورد دیگر
حضرت امام (ره) در آخرین روزهای عمر پر برکتشان به حضرت آقا و جناب هاشمی می فرمایند این انقلاب تا زمانی که شما دو نفر با هم باشید آسیبی نمی بیند (قریب به مضمون)
ضمن اینکه این مورد هم با (ملاک حال فعلی افراد است تناسبی ندارد)
در هر دوره ای بدخواهان نظام تمام تلاششان را در جدا کردن ایشان بکار بسته اند اما به فضل خدا و تدابیر نایب امام زمان تیرشان به سنگ خواهد خورد (2555932) (alef-13)