نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239793
روحانی: لباس نقد را از تن تخریب گران در می آوریم
تاریخ انتشار : شنبه ۸ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۴۶
روحانی می گوید برنامه ای برای همکاری با آمریکا در مبارزه با داعش و گروهک های تروریستی نداریم.

در ادامه نشست خبری رییس جمهور در هفته دولت، در پاسخ به سوالی در خصوص آینده مذاکرات هسته ای گفت: در جمع ۵+۱ آن کشوری که خیلی تردید است که آیا حسن نیت کافی برای توافق نهایی دارد یا نه، آمریکا است، بقیه کشورهای این گروه رفتاری نشان ندادند که بیانگر آن باشد نمی خواهند مذاکرات به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه فضای کلی در ۷ کشور این است که به دنبال حل و فصل این مساله هستند، افزود: به این دلیل که راه قبلی راه غلطی بوده است. راه تحریم جواب نداده و به ضرر همه بوده است. راه گذشته بخت - باخت بوده است و امروز به دبنال راه برد - برد هستیم. مذاکرات سخت است، آسان نیست و حداقل ۳ تا ۴ مساله پیچیده وجود دارد که ساعت ها مذاکره شده و باز هم روی آنها مذاکره خواهد شد.

روحانی ادامه داد: ما مذاکره را برای به نتیجه رسیدن ادامه می‌دهیم و امیدواریم که اگر حسن نیت در طرف مقابل باشد به توافق برسیم. تحریم‌هایی که دیروز انجام گرفته و به تعبیر آنها تحریم جدید نیست و مربوط به گذشته است به نظر ما کار درستی نبوده اما به اصل مذاکرات ما ضربه نمی زد. ولی باید این را در نظر داشته باشند که اصل و پایه مذاکرات صداقت است و این اقدامات به صداقت و اعتماد در مذاکرات آسیب می زند. امیداوریم در فرصت باقیمانده به توافق برسیم اگر به توافق نرسیم هم مثل گذشته ممکن است تمدید شود.

رییس دولت تصریح کرد: ولی آنچه تاکید داریم این است که بازگشت شرایط به یک سال گذشته امکان ناپذیر است و اگر به توافق نرسیم به معنای آن نیست که سازمان تحریم باقی می ماند، دیوار تحریم در هم شکسته شده و باقی هم نخواهد ماند. مسیر مسیری است که ما برای شکستن تحریم ها ادامه می دهیم. در مذاکرات جدی هستیم و با حسن نیت جلو می رویم.

رییس جمهور در پاسخ به سوالی پیرامون روابط با کشورهای منطقه خصوصا عربستان نیز اظهار داشت: ایران روابط خوبی با

همسایکان از جمله عربستان را در دستور کار دارد، اختلاف نظرهایی که بین ما و عربستان است نسبت به روابط دوجانبه ما نیست این اختلافات نسبت به منطقه است. از شمال آفریقا تا خاورمیانه. اختلاف نظرهایی که داریم هنوز هم وجود دارد ممکن است بعد هم باشد.

روحانی با بیان اینکه ما معتقدیم راه حل این اختلاف نظرها مذاکره و راه حل پیدا کردن است نه فاصله گرفتن، خاطرنشان کرد: همیشه آماده مذاکره بودیم و الان هم هستیم. امروز شرایط منطقه متفاوت شده است اسرائیل در غزه شکست خورده، تروریست ها شکست سخنتی در سوریه و لبنان و عراق داشتند، اوضاع افغانستان و پاکستان ایده ال نیست که همه این مسائل در نگاه ما به منطقه تاثیرمی گذارد با این وجود ما آماده گفتگو و به تفاهم رسیدن با عربستان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: اختلاف دیدگاه وجود دارد و ممکن است همه آن حل نشود. ما با ترکیه هم روابط صمیمانه ای داریم ولی نظر مشابهی درباره سوریه نداریم. با عربستان هم می توانیم روابط خوبی داشته باشیم ولی گاهی نظرات متفاوتی هم داشته باشیم.

وی در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوالی پیرامون احتمال همکاری با آمریکا در مبارزه با داعش گفت: قبلا اشاره کردم که ما با هر کشوری که بخواهد با تروریست مبارزه کند آماده کمک هستیم، همه آنهایی که در برابر قدرت های تروریستی مبارزه می کنند را کمک خواهیم کرد. اما ندیدیم که آمریکایی ها اراده جدی در این خصوص داشته بااشند. طالبان و القاعده و بقیه گروهک های تروریستی چطور بوجود آمده اند؟ همین ها در سوریه سه سال مردم را می شکتند و آمریکایی ها هیچی نگفتند و کاری نکردند در عراق به کشتار مردم پرداختند و تازه که می خواهد مبارزه کند می گویند می خواهیم از سفارت خانه و کنسولگری های خودمان حفاظت کنیم.

وی گفت: اینکه مبارزه با تروریسم نیست و معنای خیلی بدی دارد و آمریکایی ها باید از این لحن بیان شرمنده باشند. همه دنیا باید در برابر ترور بایستند و از همه توانش استفاده کند. اگر کشوری در دنیا با ترور مبارزه کند خوب است و مورد استقبال ما است ولی هیچ برنامه ای برای همکاری با آمریکا در این زمینه نداریم.

روحاني در پاسخ به سوالي درباره برنامه مشخص و مدون براي استفاده از فرصت سفر به نيويورک براي توافق هسته اي گفت: سفر من به نيويورک معلوم نيست. البته امسل يک اجلاس هم براي محيط زيست هست. البته اگر من هم نروم وزير خارجه اين سفر را انحام خواهد داشت و در نيويورک وزراي خارجه با هم ديدار مي کنند و قبل از نيويورک هم يک نشست کارشناسي انجام خواهد شد. اميدوارم از فرصت سازمان ملل استفاده بکنيم.

رئيس جمهور همچنين درباره انجمن صنفي روزنامه نگاران نيز گفت: دولت در فکر تهيه لايحه اي در اين زمينه است که اين راه گشوده بشود. دولت در بعضي از زمينه ها بايد با قواي ديگر همکار يبکند .اينگونه نيست که دولت يک تصميم بگيرد و قوه ديگر تصميم ديگري بگيرد. دولت اين کار را دنبال خواهد کرد. فقط بگويم که قول هايي که داده ايم را فراموش نکرده ايم.

روحاني درباره سوالي درباره تغيير وجهه ايران در خارج و اينکه برخي عليه شما ايستاده اند ، گفت: اما ممکن است نظرات هم در کشور واحد نباشد. کسانی باشند حامی دولت باشند به جد. کسانی باشند هم از دولت حمایت کنند و هم منتقد دولت باشد و هم کسانی باشند که مخالف باشند. اشکالی ندارد. در کشور ما این مسائل پذیرفته است. این دولت راهی را ادامه میدهد درصدی حامی هستند و افرادی هم ممکن است نظرات دیگری داشته باشند. آنچه از نظر ما قابل قبول نیست تخریب است. تخریب دولت یا سنگ پیش پای مجریان گذاشتن قابل قبول نیست و مردم نمی پذیرند و اگر کسی بخواهد لباس زیبای نقد را به تن کند و عمل تخریب انجام دهد آن لباس را زود از تنش درآورده و به مردم معرفی کرده و می گوییم لباس تقلبی است. نقد مورد استقبال دولت است حتی اگر لحنش تند باشد.
وي افزود: من در طول این یکسال بسیار باحوصله بودم نسبت به منتقدین اما نشان دادم نسبت به تخریب بسیار قاطع خواهم بود. چون تخریب یعنی علیه ملت قدم برداشتن و این قابل قبول نیست. اقلیت حق نقد دارد و حق سخن گفتن دارد اما حق تخریب ندارد. اگر خواست تخریب کند در برابرش دولت و اکثریت می ایستند. تا اینجای کار مشکلی در مسیر راهمان آنچنان که شما در سوالتان بود من نمی بینم. دولت به راه خود ادامه میدهد احساس ما این است که اکثریت قاطع مردم حامی دولت هستند و نظرسنجی ها همین را نشان میدهد. در برنامه هایمان، در حد یکسال خود را موفق می دانیم. البته هر دستگاه اجرایی مشکلاتی دارد که باید تحمل کند.

ادامه دارد...
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۸:۴۶:۵۲
اقلیت 49درصدی اکثریت 51 درصدی. تازه اگر الان تغییر نکرده باشه (2349675) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۹:۰۰:۴۲
تا کی باید اشتباه امثال جنابعالی را اصلاح کنیم,51درصد از برای یک نفر در مقابل 49درصد از برای 5 نفر که تازه در میان آنها بودند کسانی که میشد بجای آقای روحانی (مثلا") به آقای ولایتی رای داد چون نظرات بهم نزدیک بود.
الف جان,لطفا" این اشتباه تکراری دوستان را مکرر منتشر نکنید . (2349701) (alef-10)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۲۰:۰۶:۰۲
تازه باید پرسید مگر سایر کاندیداهای محترم چه میزان و چند درصد رای کسب نموده اند که بزعم آقایان 51 درصد نسبت درصد بالایی برای جناب آقای دکتر روحانی محسوب نمی گردد. کار شاقی نیست با یک حساب سرانگشتی می توان به نسبت درصد سایر آرای ماخوذه هم پی برد و آنگاه است که ممکن است خدای ناکرده قدری در ایمان و باور مدعیان کم بودن آرای تقریبا 51 درصدی رئیس جمهور پیروز انتخابات 24 خرداد 1392 سستی و تزلزلی رخ دهد!!! البته ما به این حد و اندازه راضی نیستیم اما ایکاش صرفنظر از حساب و کتاب دقیق و ریاضی حداقلی قدری انصاف هم چاشنی این بی توجهی ها می گردید ، ان شاء الله تعالی. (2349793) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۲۱:۴۴:۵۴
به تو چه ارتباطي داره كه الف منتشر كنه يا نه
ديكتاتوري تا مغز استخوانتان نفوذ كرده! (2350019) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۹:۰۸:۰۲
بله اگر این 51 درصد بیشتر نشده باشه.
روحانی دوست داریم (2349712) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۹:۱۳:۳۷
وقتی تعداد کاندیداها زیاد باشه این اتفاق طبیعیه. یادتون هست احمدی نژاد دور اول دولت نهم چند رای اورد و چند درصد بود؟ (2349715) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۲۰:۱۷:۰۴
تحريميها هم كه اساسا حيات ندارند در نگاه شما!!! (2349811) (alef-3)
 
نسیم
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۹:۰۰:۰۲
آقای روحانی کاش لباس نقد دولت قبل رو هم از تن خودتون و وزراتون هرچه زودتر در بیارید ...یک سال گذشته و هنوز که هنوزه بجای قبول مسئولیتها و تلاش برای خدمت به کشور هر چیزی را به دولت قبل ربط میدهید !!!!!!!!! (2349700) (alef-10)
 
عادل
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۹:۲۱:۰۰
بعد از انتخابات مجلس اين أقليت به ٥ درصد ميرسد (2349722) (alef-3)
 
مهدی رنجوری
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۹:۴۵:۰۷
دمت گرم روحانی از اینکه بهت رای دادیم خوشحالیم. (2349768) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۲۲:۰۶:۲۲
شما نمی خاد لباس نقد رو دربیاری به منتقدین اهانت نکن خواهشا (2350082) (alef-13)