توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 292460
پهپادهای آمریکایی درپی شکار سران داعش
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۵۹
 آمریکا در سوریه برای شکار سران داعش، از هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می کند.

به گزارش عصر ایران، مقامات آمریکایی اعلام کردند که سازمان اطلاعاتی امنیتی "سیا" و فرماندهی مشترک عملیات ویژه آمریکا برای تعقیب سران گروه مسلح داعش از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) استفاده می کنند.

روزنامه واشنگتن پست نوشت: این هواپیماها به طور جداگانه از عملیات نظامی فعلی آمریکا علیه داعش صورت می گیرد.

به گفته مسوولین آمریکایی، سازمان سیا و فرماندهی مشترک عملیات ویژه در حملات اخیر که سرکردگان داعش در سوریه را هدف قرار داده بود از هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می کردند.

روزنامه آمریکایی همچنین نوشت: عضو انگلیسی داعش و مغز اینترنتی این گروه با استفاده از این هواپیماها کشته شد. او از طریق اینترنت، افراد را برای حملات به آمریکا تحریک می کرد.

به نوشته واشنگتن پست، مرکز مبارزه با تروریسم وابسته به آمریکا که پیش از این تهدیدهای گروه القاعده را خنثی کرده، در این عملیات شرکت می کند.

مقامات آمریکایی بر این عقیده اند که با وجود این که مرکز مبارزه با تروریسم نقش بزرگی در عملیات شناسایی محل سرکردگان داعش ایفا کرد اما فرماندهی مشترک عملیات ویژه مسوول اصلی اجرای حملات هوایی است.

آنان همچنین گفتند: در این عملیات افرادی هدف قرار می گیرند که مشکوک باشند و مهره اصلی داعش محسوب شوند.

به نظر مقامات، تصمیم به دخالت دادن سیا و فرماندهی مشترک عملیات ویژه در هدف قرار دادن تروریست های داعش نشان از نگرانی بیش از حد مسوولین آمریکایی از خطری است که گروه داعش برای آنان دارد.

این نگرانی زمانی بیشتر شد که حملات هوایی آمریکایی برای تضعیف قدرت داعش با سرخوردگی رو به رو شد.

به گفته مقامات آمریکایی، بخشی از حملات هوایی آمریکا علیه داعش در سوریه، مربوط به عملیات هدف قرار دادن سرکردگان این گروه توسط سیا و فرماندهی عملیات ویژه بود.

این در حالی است که سخنگوی سازمان سیا و فرماندهی عملیات ویژه مشترک در رد یا قبول نوشته های روزنامه آمریکایی سخنی نگفتند.

هم اکنون جنگنده های شماری از کشورهای غربی و عربی به رهبری آمریکا مواضع داعش در عراق و سوریه را بمباران می کنند اما نتوانسته اند در شکست داعش موفقیتی کسب کنند.
 
کلمات کلیدی : داعش
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.