نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 263363
فیلم افتخارات کشورهای دیگر را به خورد مردم می دهیم
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۵
یک پژوهشگر گفت: به جای ساخت فیلم و سریالهایی درباره افتخارات ایران، افتخارات کم ارزش سایر کشورها را به خورد مردم می دهیم.

محمد رجبی چهارشنبه شب طی نشست پرسش و پاسخ در سازمان خدمات مشاوره ای جوانان و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی در مشهد افزود: حکومتها و اقدامات حاکمان کره ای قابل مقایسه با اقدامات و خدماتی که برخی شاهان و حاکمان ایران برای شکل گیری تمدن جهانی انجام داده اند نیست، اما متاسفانه به جای ساخت فیلم و سریال هایی درباره افتخارات ایران، افتخارات کم ارزش سایر کشورها را به خورد مردم می دهیم.

وی گفت: متاسفانه مکررا از سیمای جمهوری اسلامی سریالهای تاریخی کره ای بی محتوا پخش می شود در حالی که تاریخ کره در مقابل تمدن و تاریخ پرآوازه ایرانی اسلامی کشورمان هیچ است. این پژوهشگر اظهارداشت: شاه اسماعیل، شاه عباس به ویژه شاه طهماسب صفوی به ولایت فقیه اعتقاد داشتند و اصلا تشیع به واسطه صفویان گسترش یافت، خود شاه عباس مسیر اصفهان تا مشهد را برای زیارت مرقد مطهر امام رضا(ع) پیاده طی کرد و خود را کلب آستان حضرت می دانست.

وی افزود: با این اوصاف و سوابق درخشان حاکمان صفوی، دست اندرکاران فرهنگی کشورمان سریالی مانند 'ملاصدرا' می سازند و در آن پادشاهان صفوی را انسانهای مرموز و خراب جلوه می دهند در حالی که کره ایها از تاریخ نداشته اشان فیلمهایی ساخته و در کشورمان با افتخار به نمایش می گذارند.

شاهان صفوی طی سالهای ۹۰۷ تا ۱۱۳۵ هجری قمری بر ایران حکومت کردند.

او ادامه داد: صفویان به ایران خدمت کردند و فرهنگ اسلام و شیعه و ایران مدیون دوره صفوی است لذا گرچه از نظر فقهی و کلامی سلاطین محکوم هستند اما انصاف نیست این خادمان شیعی را همردیف حاکمان فاسد پهلوی و قاجار قرار دهیم و همه را به یک چوب بزنیم.

رجبی همچنین تاکید کرد: شیعه به خدمات آل بویه و پادشاهان صفوی مدیون است لذا نباید همه حاکمیتهای پیشین در ایران را به صرف اینکه در راسشان امام(ع) یا نائب امام نیست رد و محکوم کرد.

وی افزود: گرچه از منظر شیعی هر حاکمیتی که در راسش امام(ع) یا نائب امام نباشد حاکمیت جور است اما این مساله نباید باعث کمرنگ کردن خدمات ارزشمند برخی حاکمان و پادشاهان قدیم به ویژه پادشاهان صفوی شود. او گفت: دوره آل بویه در ایران دوره درخشان اسلام و شیعه است زیرا آل بویه شیعیان را به قدرت رسانید و باعث شد برای نخستین بار شعائر شیعی و ولایت حضرت علی(ع) به صورت علنی مطرح شود و تا این زمان باقی بماند.

این پژوهشگر افزود: حاکمان آل بویه ارادت زیادی به علمای شیعه داشتند و شیخ صدوق و شیخ مفید و امثال این علما به برکت آل بویه توانستند آثار ارزشمندی را پدید آورند. وی گفت: آل بویه بودند که برای نخستین بار در محل دفن حضرت علی(ع) و سایر ائمه اطهار(ع) گنبد و بارگاه ساختند.

آل بویه که از دیلم در لاهیجان گیلان برخاسته بودند طی سالهای ۳۲۰ تا ۴۴۷ هجری قمری در بخش مرکزی، غربی و جنوبی ایران و عراق فرمانروایی کردند.
 
۱۳۹۳-۱۲-۲۱ ۱۶:۳۴:۵۵
فیلم های کره ای قوی نیستند بلکه ما را ساده پسند بار اورده اند.انقدر فیلم های روز دنیا را به ما نشان نمیدهند یا اگر هم نشان دهند,انقدر سانسور و ترجمه های بی ربط در فیلم میگذارند که ندیدنشان بهتر است و اینجاست که در نظر عده ای این سریالهای کره ای نمود پیدا میکند. (2739760) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.