نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286980
هيل: بيشتر نمايندگان کنگره توافق با ايران را محکوم مي کنند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۰۱
به نوشته نشریه هیل بیشتر نمایندگان کنگره آمریکا از تصویب لایحه ای در محکومیت توافق هسته ای با ایران حمایت می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیتر راسکم ، نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه در بیانیه ای مدعی شد ۲۱۸ نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان قطعنامه ای را که وی در محکومیت توافق هسته ای دولت اوباما با ایران تهیه کرده امضا کرده اند. هیل نوشت: میزان حمایت نشان می دهد اکثریت مجلس نمایندگان از اقدامی رسمی در مخالفت با توافق با ایران حمایت خواهند کرد. با توجه به مخالفت قاطع حزب جمهوریخواه با این توافق ، این میزان حمایت تعجب برانگیز نیست. کاخ سفید بروی جلب حمایت دموکرات ها متمرکز شده تا بلکه وتوی اوباما را از اقدام کنگره در مخالفت با توافق حفظ کند.

برای عبور از وتوی رئیس جمهور اکثریت دوسوم آراء در مجلس نمایندگان و مجلس سنا نیاز است. بر اساس فرآیند بازنگری که اوباما آن را امضا کرده ، کنگره می تواند قانونی را در تایید یا مخالفت با توافق به تصویب برساند.

در بیانیه راسکم که خود یکی از هواداران پر و پا قرص رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکاست آمده است: «کنگره و مردم آمریکا معتقدند رسیدن به توافقی بهتر با ایران هنوز هم در دسترس است ، می توانیم با خروج از این توافق ، درباره توافقی بهتر گفتگو کنیم. به همین علت اکثریت مجلس نمایندگان برای مخالفت با توافق اعلام آمادگی کرده است. هر چه در توان داریم به کار خواهیم بست تا توافقی را که در تعطیل کردن برنامه هسته ای ناکام مانده به شکست بکشانیم.»

راسکم مدعی شد: گرچه بسیاری از دموکرات ها هنوز درباره حمایت از توافق تصمیم گیری نکرده اند اما هرچه بیشتر متن توافق را مطالعه می کنند ، مخالفت شان بیشتر می شود. راسکم استدلال دولت را که تنها گزینه باقیمانده توافق یا جنگ است به چالش کشید و به نقل از جان کری ، وزیر امور خارجه گفت: کری تهدید می کرد اگر توافق بد باشد آن را رها خواهد کرد.

وی افزود: « در آن صورت ، مطمئنا علاوه بر این توافق خطرناک و جنگ ، گزینه دیگری هم وجود دارد.»
 
کلمات کلیدی : کنگره، توافق
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۲۰:۳۲
متاسفانه ،بيشتر نمايندگان مجلس توافق با ايران را محکوم مي کنند. (3092597) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.