چرا حمایت بیمه ای از بیماران اعصاب و روان فراموش می شود؟

11 شهريور 1395 ساعت 14:44


عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود روند رو به رشد بیماران اعصاب و روان در جامعه متاسفانه هیچ حمایت و ارایه خدمات بیمه ای برای این قشر وجود ندارد.

محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه بیماران اعصاب و روان فراموش شده هستند، اظهار داشت: با وجود روند رو به رشد بیماران اعصاب و روان در جامعه متاسفانه هیچ حمایت و خدمات بیمه ای از این قشر نمی شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه بیمه ها در بحث دارو، درمان و بستری فقط ۶۰ روز مسئولیت فرد بیمار را می پذیرند، افزود: البته همین پوشش ۶۰ روزه نیز با بسیاری از کاستی و کمبودها همراه است که در واقع پاسخگوی نیاز بیمار نخواهد بود.

عضو کمیسیون فرهنگی ادامه داد: در بحث نگهداری در بیمارستان های اعصاب و روان، بیمه هیچ مسئولیتی را نمی پذیرد که همین امر موجب شد در برخی از تیمارستان ها حتی یک لیوان برای آب خوردن پیدا نشود.

نماینده مردم تبریز، آدرشهر و اسکو افزود: اخیرا در بازدیدی که از چند مراکز نگهداری از بیماران اعصاب و روان داشته ام از یک سو وضعیت اسف بار نگهداری از این بیماران و درمان های ناقصی که به دلیل عدم بودجه صورت می گیرد و از سوی دیگر آسیب و خطرات جدی که کادر پزشکی را تهدید می کند، بسیار نگران کننده بود.

سعیدی ادامه داد: پرستاران و کادر پزشکی همراه بیمار نیز در معرض ابتلا به افسردگی و آسیب هایی که از سوی بیمار بد حال به آنها وارد می شود، هستند که هیچ گونه حمایتی نه تنها از بیمار بلکه کادر پزشکی صورت نمی گیرد.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: هنگامی که از مسئول مراکز در خصوص شرایط نامطلوب بیمار، محل نگهداری توضیح خواسته ایم در پاسخ به ما از عدم حمایت دولت گله کردند و خواستار تعیین و تکلیف بیمه ای این افراد شدند.


کد مطلب: 387633

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdchxqnxx23n6-d.tft2.html?387633

الف
  http://alef.ir