نمایش تزلزل صهیونیست‌ها در سقوط یک پل

گروه جهان الف،   4000211073

سقوط پل در فلسطین اشغالی بر اثر تجمع ده ها هزارنفری یهودیان صهیونیست در سایه شیوع اپیدمی کرونا و بحران‌های مختلف اسرائیل، از چند منظر قابل بررسی است.

نمایش تزلزل صهیونیست‌ها در سقوط یک پل

به گزارش الف، بامداد جمعه 30 آوریل 2021 رسانه‌ها تصاویری از حادثه سقوط یک پل و یک دستگاه ساختمان در منطقه «مرون» واقع در غرب شهر «صفد» (شمال فلسطین اشغالی)  منتشر کردند که شمار زیادی کشته و زخمی در میان شهرک‌نشینان اسرائیلی بر جای گذاشت. 

وقوع چنین حادثه‌ای در میان بحران‌هایی که رژیم صهیونیستی در سطح داخلی و خارجی اخیرا با آنها درگیر شده، همچون بن‌بست بزرگ سیاسی و ناکامی در تشکیل کابینه، احتمال بالای بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران و لغو تحریم‌ها ضد تهران در کنار حوادث امنیتی اخیر در اراضی اشغالی- از انفجار بزرگ در کارخانه صنایع نظامی اسرائیل در شهر اشغالی «الرمله» تا حمله موشکی به نزدیکی رآکتور هسته‌ای دیمونا، بر چالش‌های این رژیم افزوده است.

منابع خبری رژیم صهیونیستی تعداد کشته‌ها را 44 نفر و تعداد زخمی‌ها را تا لحظه انتشار خبر 150 نفر اعلام کرد اما با توجه به وضعیت جسمانی وخیم برخی از زخمی‌ها احتمال افزایش تعداد تلفات وجود دارد. برخی منابع غیررسمی تعداد مجروحان این حادثه را تا 400 نفر هم اعلام کردند.

اما یکی از نکات جالب توجه و تامل این حادثه آنجاست که ماجرای سقوط پل هنگام برگزاری یک مراسم تلمودی (مراسم مذهبی یهودی) رخ داد؛ آن هم در شرایطی که مقامات رژیم اسرائیل، ورود فلسطینیان به مسجدالاقصی را به بهانه شیوع اپیدمی کرونا ممنوع کرده‌اند و مدت‌هاست بیت‌المقدس به دلیل همین مسئله صحنه درگیری فلسطینیان با شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست است.

این موضوع نشان می‌دهد که یا تمهیدات واقعی بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا در اراضی اشغالی اتخاذ نشده و یا یهودیان صهیونیست اصلا توجهی به این مسئله ندارند. هرچند که رسانه‌های اسرائیلی تلاش کردند تصاویر زیادی از این حادثه منتشر نشود، اما اخبار و تصاویر درزیافته نشان می‌دهد، ده ها هزار تن از شهرک‌نشینان اسرائیلی بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مراسم حاضر شده بودند.

در این محور عقاید افراطی تلمودی‌ها نیز قابل بررسی است و همانطور که سال گذشته میلادی خاخام‌ها و صهیونیست‌های افراطی که به آنها «حریدی» یا «ارتدکس» گفته می‌شود در یک موضع همسو با تروریست‌های داعش معتقد بودند کرونا اثری بر آنها ندارد؛ تجمع ده ها هزار نفری یهودیان برای شرکت در مراسم مذهبی در شرایط کرونا را شاید نتوان جدا از همین عقاید دانست.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از بیش از 840  هزار مورد ابتلا به بیماری کرونا را ثبت کرده است   و طی روزهای گذشته ثبت مواردی از ابتلا به کرونای جهش یافته در هند در اراضی اشغالی، سبب بروز نگرانی‌های جدی در میان مقام‌های صهیونیست شده است.

مسئله دیگر که با اعتراض گسترده جامعه صهیونیستی مواجه شده، اهمال‌کاری مقامات این رژیم در رسیدگی و بازسازی زیرساخت‌های اراضی اشغالی است و کارشناسان معتقدند، تمرکز بیش از حد مسئولان صهیونیست بر مسائل سیاست داخلی و خارجی و رقابت برای ابقا در صحنه قدرت موجب شده تا از توجه به موضوعات اساسی جامعه اسرائیلی غافل بمانند.

در همین چارچوب، بعد از حادثه مرگبار سقوط پل، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هنگام حضور در محل حادثه، با پرتاب بطری از سمت صهیونیست‌ها، مورد استقبال قرار گرفت و هو شد. 

نکته دیگر در عدم پوشش کامل خبری این حادثه از جانب رسانه‌های اسرائیلی و منابع وابسته به آنها بود. حتی رسانه‌های عربی همچون شبکه العربیه سعودی و رسانه‌های امارات متحده عربی و حتی شبکه الجزیره که فضای زیادی به حوادث منطقه اختصاص می‌دهند نیز به شکل کامل و جزئی به این موضوع نپرداختند.

علاوه بر آن با وجود گذشت حدود 48 ساعت از این حادثه آمار دقیقی از تلفات این حادثه منتشر نشده است.

اما یک روز بعد از حادثه سقوط پل، وقوع آتش‌سوزی در یکی از تأسیسات پالایشگاه «بازان» در بندر حیفا در فلسطین اشغالی شوک دیگری برای صهیونیست‌ها بود که رسانه‌های اسرائیلی علت آن را نقص فنی ذکر کرده‌اند.

قطار حوادث امنیتی در اراضی اشغالی نزدیک به 10 روز است که آغاز شده و در سایه دغدغه‌های متعدد مسئولان رژیم صهیونیستی و نیز احتمال انفجار اوضاع در قدس اشغالی و از کنترل خارج شدن این شهر پس از تاخیر در برگزاری انتخابات ملی فلسطین- به ویژه در شرایطی که اسرائیل هنوز کابینه ثابتی ندارد، می‌تواند صهیونیست‌ها را دچار چالش‌های پیچیده‌تری کند.