میدل ایست مانیتور: پرچم اسرائیل به زودی در عربستان برافراشته خواهد شد!

گروه جهان الف،   3990625041 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

نشریه میدل ایست مانیتور با اشاره به اعلام عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی می نویسد این مساله یعنی نابودی قوانین بین المللی و نادیده گرفتن جنایات تل آویو علیه مردم  فلسطین.  

میدل ایست مانیتور: پرچم اسرائیل به زودی در عربستان برافراشته خواهد شد!

به گزارش الف به نوشته میدل ایست آی، کشورهای عربی با عادی سازی روابط خود با اسرائیل، عملا در قبال توطئه سلطه اسرائیل بر منطقه، سرتعظیم فرود آورده اند و این که "پرچم اسرائیل  به زودی در عربستان نیز برافراشته خواهد شد."

<<اعلام  این خبر که بحرین، دنباله روی امارات  عربی متحده، اردن و مصر شده  و در آغوش جنایت پیشه اسرائیل قرار گرفته است، جای تعجب ندارد؛ اگر گفته شود عربستان سعودی هم این گونه عمل خواهد کرد، شگفت آور نیست چرا که ریاض قطعا چنین خواهد  کرد. پرچم اسرائیل به زودی در عربستان برافراشته خواهد شد. برای  این منظور زمینه سازی از جانب دولت مستقر در پایتخت عربستان صورت گرفته است: "شیخ عبدالرحمن آل سعود" امام تحت کنترل دولت در مکه، موضع خود را در خصوص صلح با اسرائیل 180 درجه تغییر داده است. 

این توافقات صلح با خون مردم در  فلسطین اشغالی نوشته شده است. به رسمیت شناختن دولت استعمارگر اسرائیل، یعنی پذیرش نسل کشی 750 هزار فلسطینی به دست رژیم نوظهور اسرائیل و شبه نظامیان تروریست وابسته به  آن در سال 1948 و حوالی آن. این مساله همچنین مُهر تاییدی است بر کشت و کشتار و همچنین عملیات تخریبی  که "نیروهای دفاعی اسرائیل" تاکنون علیه فلسطینی ها مرتکب شده اند. چنین توافقاتی همچنین به معنای پذیرش مرگ قوانین بین المللی است... 

... واقعیت آن است که مردم فلسطین هنوز برای تاثیرگذاری فرصت دارند اما این امر مستلزم تغییر اساسی در راهبردی است که در بیش از 25 سال گذشته بر سیاست های فلسطینی ها حاکم بوده است. روندِ پوسیدگی زمانی آغاز شد که سازمان آزادی بخش فلسطین در دوران یاسر عرفات، مساله "آزادی" را به عنوان یک هدف کنار گذاشت و  توافقات اسلو  را امضا کرد. از آن زمان تاکنون فلسطین و مردمش بهایی سنگین پرداخته اند، رهبرانشان دائما امتیاز داده اند در حالی که اسرائیل درباره هیچ چیزی امتیاز  نداده است... 

آیا در دنیا جای دیگری هست که در آن به قربانیان اقدامات جنایی گفته  شود با  جنایتکاران مذاکره کنند تا عدالت برقرار شود؟ یا این که عدالت در آنجا هرگز  در دستور کار  چنین مذاکراتی  نبوده باشد؟ زیرا چنین مساله ای چهره واقعی جنایتکاران و متحدانشان را  برملا خواهد کرد؟

آیا در جهان مناقشه دیگری سراغ دارید که در آن متجاوزان، غیرنظامیان را  بمب باران کرده و آنها را "به  عصر حجر" بازگردانند و مدعی شوند چنین اقدامی "دفاع از خود" است؟ آن هم در شرایطی که جامعه بین الملل نیز چنین مساله ای را بپذیرد، هر چند یک نیروی اشغالگر بر اساس قوانین بین الملل حق چنین ادعایی ندارد. یا این که حق مشروع برای مقابله با اشغالگری نظامی از هر شیوه در دسترس، به عنوان  "تروریسم" یاد شود؟ دقیقا شبیه آنچه که فلسطینی ها در قبال اشغال تجاوزکارانه سرزمنیشان به دست اسرائیل انجام می دهند. 

تشکیلات خودگردان اکنون نمی تواند گلایه های خود را درباره توافق امارات و بحرین با اسرائیل توجیه کند، به این دلیل ساده که این تشکیلات نه تنها از حمایت های مصر و اردن  در چند  دهه گذشته خرسند بوده، بلکه به این دلیل که با "همکاری های امنیتی" خود با تل آویو ، همچنان از اسرائیل و اسرائیلی ها حمایت کرده است. محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان، این همکاری – که حُسن تعبیری از تعامل است – را "مقدس" خوانده، احتمالا  به این دلیل که می داند تشکیلات خودگردان ایجاد شد تا منافع اسرائیل و نه مردم ساکن مناطق اشغالی فلسطین را برآورده کند. تا  زمانی که تعامل نباشد، پولی نخواهد بود. عباس و دوستانش در تشکیلات خودگردان-فتح-سازمان آزادی بخش فلسطین، تا دلشان بخواهد می توانند از "عادی سازی روابط"گلایه کنند ولی می  دانند که کلماتشان فقط در حد لفاظی است مگر آن که تغییرات واقعی صورت گیرد... الحاق کرانه باختری هم که قرار است رخ دهد. مهم نیست تشکیلات خودگردان یا هر کس دیگر چه میگوید و یا چه کاری می کند، لذا به اسرائیل اجازه دهید حاکمیت خود را بر تمام مناطق اشغالی فلسطین اعلام کند!

چنین اقدامی همچنان غیرقانونی است، البته اگر از قوانین بین المللی مفهومی باقی مانده باشد. اوضاع کسانی که تحت اشغال زندگی می کنند، تغییر واقعی نخواهد کرد. سرکوب، همچنان سرکوب است چه زندان بانها یونیفورم اسرائیلی بر تن کرده باشند، چه لباس فلسطینی…

تا زمانی که لابی های طرفدار اسرائیل اختیار دولت های  غربی را در دست دارند، اسرائیل به این که جهان چه تصوری درباره آن دارد، هیچ اهمیتی نمی دهد. این وضع به اسرائیل اجازه داده است با مصونیت به سیاست هایش ادامه داده و در بیش از 70 سال گذشته به قوانین و پیمان های بین المللی با بی اعتنایی رفتار کند؛ رهبران اسرائیلی نیز همچنان جنایتکار جنگی بوده و علیه بشریت جنایت مرتکب شده اند. با این وجود آن دولت های به ظاهر دمکرات در غرب، به دلایلی که فقط برای خودشان  مشخص است، همچنان به چیزی که تحت هر شرایطی "یک دولت سرکش" است، اعلام وفاداری بی چون چرا می کنند...

اعلام عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل، بر اساس آنچه که به ما  گفته می شود، واقعا به معنای "صلح" نیست. مفهوم ساده آن این است که کشورهای عربی نیز نسبت به قوانین بین المللی بی اعتنا هستند، آنها نیز  نکبت (سالروز تاسیس رژیم صهیونیستی)، و نکسه (سالروز شکست کشورهای عربی در جنگ با اسرائیل) را نادیده می گیرند. آنها نیز نسبت به استعمار جاری علیه فلسطین و  سرکوب مردم آن بی اعتنا هستند؛ و این که آنها نیز  در قبال توطئه سلطه صهیونیستی در منطقه -  و شاید سراسر جهان- سر تعظیم فرود می آورند. عادی سازی روابط با اسرائیل به معنای واقعی یعنی: "روح قوانین بین المللی شاد؛ از آشنایی با شما خوشحال شدیم."