پورابراهیمی: اجازه نمی‌دهیم یک نفر هم تسویه ارزی را انجام ندهد

گروه اقتصادی الف،   3990419104 ۱۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار
پورابراهیمی: اجازه نمی‌دهیم یک نفر هم تسویه ارزی را انجام ندهد

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه در شرایط کنونی کشور باید مشوق‌های صادراتی گذاشته شود، اظهار کرد: نباید رفتاری انجام دهیم که صادرکننده زده شود ضمن آنکه اجازه نمی‌دهیم حتی یک نفر هم تسویه حساب ارزی را انجام ندهد.

دکتر "محمدرضا پورابراهیمی" عصر امروز ۱۹ تیرماه در نشست فعالان اقتصادی استان با رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: طبق گفته رییس بانک مرکزی ۲۷ میلیارد دلار منابع ارزی به چرخه بانکی کشور برنگشته‌ است.

وی بیان کرد: اکنون راهکار تسویه ارزی به چند طریقی انجام می‌شود. به‌طورمثال برخی که ارز به ریال تبدیل کرده‌اند، اسناد این مهم را ارایه دهند یا افرادی که ارز به فرد دیگری داده‌اند نیز باید اعلام کنند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید برآنکه اتاق کرمان از اتاق‌های دیگر کشور یک سر و گردن بالاتر است، تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی باید یک تعامل و همکارای با فعالان اقتصادی داشته باشد و حاکمیت تا دو هفته آینده به یک جمع‌بندی و راهکاری در خصوص تسویه ارزی خواهد رسید.

وی با تاکید براینکه در شرایط کنونی کشور باید مشوق‌های صادراتی گذاشته شود، اظهار کرد: نباید رفتاری انجام دهیم که صادرکننده زده شود ضمن آنکه اجازه نمی‌دهیم حتی یک نفر هم این تسویه ارزی را انجام ندهد.

پورابراهیمی رویکرد ممیز محوری را فسادبرانگیز دانست و بیان کرد: به دلیل عدم وجود اطلاعات مالیاتی، کشور ما ممیز محور است و بزرگترین کار در مجلس دهم این بود که موضوع مالیات براساس سامانه محور را تصویب کردیم و از سال آینده ممیز محوری در کشور کلا از بین باید برود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سامانه محوری مبتنی بر قانون جدیدی که سال گذشته تصویب شد و تغییر قانون را از راهکارهای ساحتار اصلاح مالیاتی برشمرد که مجلس شورای اسلامی این کار را انجام داده است، تصریح کرد: تا پایان تابستان موضوع ایرادات شورای نگهبان در خصوص قانون مالیاتی برطرف می‌شود و همچنین اشکالات قانون ارزش افزوده برطرف و از سال ۱۴۰۰ اجرایی خواهد شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در ایران ۷۰ درصد مالیات از بنگاه‌های اقتصادی و ۳۰ درصد از افراد پردرآمد دریافت می شود که در دنیا برعکس است و باید مدنظر داشت که پایه مالیاتی سال‌هاست که در کشورهای دیگر اجرا می‌شود لذا به دنبال این هستیم که مالیات از بنگاه‌ها کاهش دهیم و از اشخاصی که درآمد دارند که جمعیت اصلی شامل این قانون نمی‌شود، اخذ شود.

پورابراهیمی با یادآوری اینکه استان کرمان بیشتر از سهم خود مالیات پرداخت کرده است، اظهار کرد: باید مازاد مالیات دریافتی به خود استان‌ها برگردد ضمن آنکه انتظار می رود که به استان هایی که بیشتر از تعهد تعیین شده مالیات دریافت می کنند مشوق هایی اعطا شود.

به گزارش ایسنا "محمد حسین قربانی" نایب رییس اول کمیسیون بیمه، بانک و مالیات اتاق کرمان نیز در این نشست گفت: در سال گذشته ۴۵۰۰ میلیارد تومان مالیات از استان وصول شده است که بیش از سهم مقرر بوده است.

وی با بیان اینکه با توجه به تنوع فعالیت مودیان مالیاتی باید هیات‌های مالیاتی به‌ صورت تخصصی برگزار شود، تصریح کرد: باید در این راستا از ظرفیت کارشناسان دادگستری، وکلا و حسابداران در اجرای قرارها استفاده شود.

"غلامرضا رضامند" یکی دیگر از فعالان اقتصادی استان کرمان نیز در این نشست گفت: چرا میزان مالیات اخذ شده از استان کرمان این همه بالاست؟ آیا مسایل سیاسی در پشت پرده این میزان دریافت مالیات از استان کرمان است؟ افزایش سهم مالیات در بودجه کشور در سال ۹۸ و ۹۹ همانند سال‌های قبل فشار زیادی به مودیان مالیاتی آورده و نتیجه‌ای جزء ورشکستگی فعالان اقتصادی نخواهد داشت.

وی با تاکید برآنکه باید با قوانین واحد از همه مالیات اخذ شود، تصریح کرد: چرا باید فشار دریافت مالیات روی بخشی از فعالان اقتصادی باشد و به دنبال افرادی که فرار مالیاتی دارند، نروید؟ و باید قانون حسابرسی بازنگری شود.