متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران: افراد چاق در دوران کرونا رژیم غذایی خود را تغییر دهند

گروه سلامت الف،   3990317075

یک متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: افرادی که چاق هستند باید در این دوران کرونایی رژیم غذایی خود را تغییر داده و در خانه فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند.

افراد چاق در دوران کرونا رژیم غذایی خود را تغییر دهند

دکتر فرزاد شیدفر در پاسخ به نگرانی مطرح شده مردم در سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مبنی بر ارتباط چاقی و ابتلای به کرونا افزود: افراد چاق معمولا با افزایش توده چربی در بدن مواجه هستند که می‌تواند خطرات عدیده‌ای را متوجه فرد کرده و باعث افزایش چربی خون و عوامل التهابی در بدن شده و عروق بدن را مستعد به رسوب چربی و انسداد شریان کند.

وی ادامه داد: این وضعیت باعث می‌شود تا رسیدن اکسیژن و مواد مغذی به قلب کم و سکته بوجود آید، بنابراین چاقی ارتباط مستقیم با بیماری‌های قلبی و عروقی دارد و شانس بیماری در افراد چاق را نسبت به افراد سالم و دارای وزن طبیعی در ابتلا به بیماری‌ها بیشتر می‌کند.

شیدفر افزود: به همین دلیل خود چاقی زمینه ساز بسیاری از بیماری‌های قلبی بوده و حتی بروز فشار خون در افراد چاق بیشتر از افراد معمولی است و کاهش وزن این افراد میزان بروز این خطرات را تا حد زیادی کم می‌کند.

این متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این بدین معناست زمانیکه سطح خطر در افراد چاق کاهش می‌یابد به دنبال آن زمینه ابتلا و حتی شدت بیماری کرونا در صورت ابتلا در این افراد کمتر می‌شود. 

وی تصریح کرد: اگر افراد چاق تحت نظارت کارشناس تغذیه رژیم غذایی بگیرند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونل و فشار خون در آنها کاهش خواهد یافته و روند سلامت در آنها افزایش یابد.

شیدفر توضیح داد: قطعا شانس و خطر ابتلا به بیماری‌های کرون قلب در کسانی که دچار چربی خون هستند آنها زیاد است و چاقی خود عاملی است که تاثیر مستقیم بر بروز چربی خون دارد.

این متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: افرادی که چاق هستند باید در دوران کرونایی رژیم غذایی خود را تغییر داده و در خانه فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند.

وی اظهار کرد: عوامل متعددی در کاهش چربی خون از جمله کاهش مصرف چربی‌های خوراکی و جامد، نقش دارند و بهتر است به جای آن لبنیات کم چرب، سبزیجات و روغن‌های مایع و میوه‌ها مصرف کنند، ضمن اینکه همراه با این روند باید فعایت‌های بدنی را افزایش و مصرف شیرینی، غذای سرخ کرده و شور را کاهش دهند.