حذف قرص «تامی فلو» برای بیماران کرونایی

گروه سلامت الف،   3981225150

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: براساس تحقیقات تخصصی و عملی، قرص «تامی فلو» هیچگونه تاثیری بر روند بهبودی بیمار کرونایی ندارد و براساس ابلاغ وزارت بهداشت تجویز این قرص برای کرونا ممنوع شد.

به گزارش فارس از گرگان، عبدالرضا فاضل عصر امروز در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کروناکه با حضور استاندار گلستان برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه افزایش ساعات کاری اصناف در استان از ابتدای این هفته باعث ازدحام جمعیت در بازار شده که به طور قطع میزان شیوع بیماری کرونا را افزایش خواهد داد.

وی ادامه داد: این گلایه را در جلسه شورای تامین استان نیز مطرح کردم و انتظار دارم تمهیدی برای این امر اندیشیده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: نمی‌دانیم آیا باید به مردم آرامش دهیم یا حساسیت را برای مردم بیشتر کنیم چون زمانی که آرامش می‌دهیم این رفتارهای حضور در مجامع عمومی را می‌بینیم که به هیچ عنوان به صلاح مردم نیست و اگر حساسیت را بیشتر نیم موج حضور بی‌مورد مردم به بیمارستان‌‌ها بیشتر می‌شود که آن هم خطرات خودش را دارد.

فاضل گفت: متاسفانه طی روزهای گذشته هجوم مردم برای خرید قرص «تامی فلو» به بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها افزایش یافت در حالی که این دارو براساس تحقیقات کارشناسی و میدانی هیچگونه تاثیری بر روی بهبود بیمارکرونایی ندارد.

وی اضافه کرد: این دارو طبق پروتکل و دستورالعمل وزارت بهداشت تجویز می‌شد که پس از مشاهده عدم تاثیرگذاری نامه‌ای را به وزارت بهداشت ارسال کردیم که پس از بررسی کارشناسی، این دارو از پروتکل درمان کروناحذف شد و ابلاغ آن عصر امروز انجام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان تصریح کرد: متاسفانه روز گذشته صف 500 نفره در بیمارستان صیاد شیرازی گرگان برای دریافت این قرص از داروخانه ایجاد شد که ایجاد همین صف‌ها در هر مکانی عامل اصلی شیوع بیماری است.

* دغدغه دستگاه «ونتیلاتور» که وظیفه اکسیژن‌رسانی به بیمار را دارد، در گلستان نداریم

فاضل گفت: تاکید می‌کنم این قرص هیچ تاثیری بر بیمار کرونایی ندارد و در تحقیقات مشخص شده این بیماری به هیچ عنوان درمان ندارد و تنها راه آن پیشگیری از ابتلا به بیماری و در صورت ابتلا، مراقبت و استفاده از شربت و قرص‌های ساده که برای سرماخوردگی تجویز می‌شود تنها راه نتیجه‌گری است.

وی گفت: در حال حاضر دغدغه دستگاه «ونتیلاتور» که وظیفه اکسیژن‌رسانی به بیمار را دارد، نداریم و خوشبختانه 55 دستگاه به بیمارستان‌های استان تزریق شده است.