ستاری: "پیشرفت درون‌زا" و "اقتدار" ارمغان استعدادهای برتر و نخبگان است

گروه سیاسی الف،   3980717139

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور گفت: جوانان نخبه و استعدادهای برتر امروز در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها بر بستر زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی، ضمن خلق ارزش افزوده و اشتغال، پیشرفت درون‌زا و اقتدار را برای کشور به ارمغان می‌آورند.

ستاری: "پیشرفت درون‌زا" و "اقتدار" ارمغان استعدادهای برتر و نخبگان است

به گزارش الف، سورنا ستاری امروز (چهارشنبه) در دیدار دو هزار نفر از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی با مقام معظم رهبری، پیشرفت درونزای علمی را بر اساس نیروی انسانی، آموزش و فرهنگ بومی، رویکرد بنیاد ملی نخبگان اعلام کرد و گفت: از نظر ما نخبه کسی است که برای کشور خود ارزش افزوده و اشتغال ایجاد کند و بر این اساس حمایتهای بنیاد ملی نخبگان منوط به انجام کار و تلاش و نوآوری است.

ستاری، طرح سرآمدان علمی و برگزاری جوایز مصطفی (ص) و شهید احمدی روشن را از جمله برنامه‌های در حال اجرای بنیاد ملی نخبگان خواند و افزود: اقتصاد دانش‌بنیان در نقطه مقابل اقتصاد نفتی و وابسته است و در آن، کیفیت نیروی انسانی و وارد کردن بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری اصل است.

گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد دانش‌بنیان

ستاری همچنین روز گذشته و در حاشیه بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های برتر گزارشی از برنامه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد دانش‌بنیان ارائه داد و گفت: با مجوز رهبر معظم انقلاب اسلامی کمک بسیار خوبی از صندوق توسعه ملی در اختیار بخش علمی کشور قرار گرفت که با این کمک پروژه‌های علمی و دانش‌بنیان در جهت مقاوم‌سازی اقتصاد کشور و مقابله با تحریم‌ها کیفیت و سرعت زیادی گرفته است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به طرح ایجاد پهنه‌های نوآوری در کنار دانشگاه‌ها و مراکز علمی مستعد، ایران را بزرگ‌ترین زیست‌بوم نوآوری در غرب آسیا دانست و افزود: اکنون بیش از ۴۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان با درآمد ۹۰ هزار میلیارد تومانی، زمینه اشتغال مستقیم ۳۰۰ هزار نفر را فراهم کرده‌اند.

ستاری، زیست‌بوم تولید داروهای پیشرفته را نمونه‌ای موفق از اعتماد به جوانان پر انگیزه کشور خواند و گفت: در اثر ارتقای این زیست‌بوم، مهاجرت نخبگان در بخش داروسازی تقریباً متوقف شده است و هر دارویی که وارد این چرخه شود، حداکثر تا دو سال بعد، تجاری و وارد بازار مصرف مردم می‌شود.

در این دیدار و پیش از سخنان رهبر انقلاب ۱۲ تن از نخبگان و محققان رشته‌های مختلف، دیدگاه‌های خود را بیان کردند.