جانشین فرمانده ناجا: بزرگترین معرکه ما با دشمن معرکه اقتصادی است

گروه اجتماعی الف،   3980519121 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

جانشین فرمانده ناجا گفت: بزرگترین معرکه ما با دشمن، معرکه اقتصادی است و باید همانگونه که مقام معظم رهبری گفته اند برای این جنگ آماده باشیم.

به گزارش مهر، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا صبح امروز در حاشیه بازدید از پلیس امنیت اقتصادی اظهار کرد: ۷ نقطه حیاتی و اساسی در ایران قرار دارد.

وی افزود: در سال گذشته دشمنان اعلام کردند که از بیرون نمی‌توان با جمهوری اسلامی جنگید و براندازی امکان ندارد و به همین دلیل تحریم های اقتصادی را شدیدتر کردند تا ما دچار جنگ داخلی شویم ولی مردم ما هوشیارتر بودند.

جانشین فرمانده ناجا گفت: بزرگترین معرکه ما با دشمن، معرکه اقتصادی است و باید همانگونه که مقام معظم رهبری گفته اند برای این جنگ آماده باشیم.

سلیمانی گفت: امروز اساسی ترین فشار بر ملت ما فشار اقتصادی است، اولا دشمن آماده است تا اقتصاد ما را از بین ببرد. دوما مردم در این حوزه نگران هستند.

وی ادامه داد: مسئولیت کامل امنیت در داخل کشور بر عهده نیروی انتظامی است و متاسفانه امروزه این امنیت به هم خورده است.

جانشین فرمانده ناجا گفت: هم دشمن سعی در بر هم زدن امنیت اقتصادی دارد و هم عده ای وطن فروش و خام خیال به دشمن؛ که با راه اندازی پلیس امنیت اقتصادی سعی داریم تا این شرایط را کنترل کنیم.

سلیمانی تصریح کرد: مردم ما معترض به تبعیض، خاصه خواری، فساد، رانت، رشوه، قاچاق کالا و ... هستند.

وی یادآور شد: ابزار لازم و تجهیزات لازم در اختیار گمرکات ما نیست و در گمرک‌ها همچنان به صورت دستی کنترل انجام می‌شود.

جانشین فرمانده ناجا گفت: برخی از افراد حاضر هستند پول دهند و بارشان از داخل دستگاه ایکس ری عبور نکند و فقط طبق خود اظهاریها برگه ترخیص به آنها بدهند و همین می شود که بار قاچاق از مرزها عبور می کند و داخل کشور می شود.

وی گلایه کرد: امروزه بیش از ۱۳ میلیارد ریال کالای قاچاق وارد کشور می شود، مگر قیمت یک دستگاه ایکس ری چقدر است که تهیه نمی شود تا جلوی این حجم از کالای قاچاق گرفته شود.

جانشین فرمانده ناجا گفت: برخی برای جمع کردن رای مباحثی مثل کوله بری را عنوان می‌کنند. افرادی که به عنوان کوله بر هست مشکلی ندارند چرا که کوله بری منطق دارد، ولی افرادی که این مسائل را برای تخریب فضای اقتصادی جامعه مطرح می کنند به مواردی اشاره می کنند که خلاف واقع است به عنوان مثال کامیون‌های قاچاق نزدیک مرزها در کشور همسایه قرار می‌گیرند کامیون های دیگر مقابل آنها در مرزهای خودمان قرار می‌گیرند و یک فاصله کوتاه که امکان تردد خودرو نیست را چند کارگر اجیر می‌کنند تا کالای قاچاق را بار کنند و به کامیون ها داخل مرزها انتقال دهند و بعد عکس اینها را می گیرند و در فضای مجازی به عنوان کوله بر منتشر می‌کنند.