باهنر: جنگ اقتصادی علیه ایران جنگی تمام عیار است

گروه سیاسی الف،   3980222098

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: جنگ اقتصادی علیه ایران جنگی تمام عیار و ملموس است.

باهنر: جنگ اقتصادی علیه ایران جنگی تمام عیار است

به گزارش فارس, محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری پیش از ظهر امروز(یکشنبه) در نشست خبری که در دفتر خبرفوری برگزار شد اظهار داشت: جنگ اقتصادی علیه ایران جنگی تمام عیار جدی و ملموس است ولی جنگ روانی آتش تهیه را زودتر آغاز کرده تا در جنگ اقتصادی به نتیجه مطلوب برسد و رسانه ها در مقابله با این جنگ روانی می‌توانند نقشی عمده داشته باشند.

وی درخصوص حضور احمدی نژاد در ضیافت افطاری جامعه اسلامی مهندسین اظهار داشت: بنده مسئولیت دیگری هم دارم که جبهه پیروان خط امام و رهبری است. جام در رفتاری سنتی جلسات ماهیانه مان را که به ماه رمضان می‌کند فعالان سیاسی را برای شرکت در ضیافت افطاری دعوت می کند و این جلسات نزدیک 15سال است انجام می شود.

باهنر ادامه داد: در این جلسه دعوت تشکیلاتی از اعضای شورای مرکزی احزاب عضو جبهه پیروان داریم و در مسئولان کشوری هم جناح بندی نمی کنیم و برای تمام نمایندگان مجلس و اعضای دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز دعوت می کنیم. دعوت از ایشان هم یک دعوت عام بود.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص جزئیات جلسات گفت و گوی ملی خاطرنشان کرد: رقابت نباید تبدیل به خصومت شود و احزاب و جریاناتی که در چارچوب منافع کلی نظام فعالیت می کنند باید باهم گفت و گو کنند نه اینکه از طریق رسانه ها به گفت وگو باهم بپردازند.

وی با تاکید بر اینکه گفت‌وگوی ملی یک جلسه ساختارمند تشکیلاتی و دارای اساسنامه نیست گفت: برخی می‌گفتند که ما می‌خواهیم یک آشتی ملی را کلید بزنیم در صورتی‌که چنین نیست؛ زیرا ما با یکدیگر قهر نیستیم؛ لذا ما پیشنهاد دادیم آقایان عارف، مازنی و حتی برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بنشینند با یکدیگر گفت‌وگو کنند و این را باید مدنظر داشت که در ایده گفت‌وگوی ملی موضوعی به‌نام ائتلاف مطرح نیست.
باهنر با بیان اینکه جلسات گفت‌وگوی ملی با حضور افرادی همچون ضرغامی و عارف در حال برگزاری است گفت: از گذشته معتقد بودم که جریانهای سیاسی در عین اینکه با هم رقابت می‌کنند قائل به گفت‌وگو با یکدیگر باشند و این موضوعی است که ما در زمان شکل گیری خانه احزاب در دوران اصلاحات هم آن را مطرح کردیم.معتقدیم رقابت نباید تبدیل به خصومت شود و اعضای احزاب مختلف باید باهم گفتگو کنند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: ما از خانه احزاب هم بسیار استقبال کردیم چرا که احزاب مختلف به صورت ساختارمند با یکدیگر تعامل دارند و می‌تواند نقش وسیعی در گفتگوها داشته باشند چرا که معتقدیم در گفتگوها برکت است و احزاب می‌توتنند رقابت سالم کنند و خصومت نداشته باشند و در جریان‌های مختلف مشارکت داشته باشند. ما علاقه مندیم که این جلسات توسعه پیدا کند و بتواند سازمان مند شود و اساسنامه‌ای هم داشته باشد.

باهنر در خصوص مباحث مطروحه در این جلسات خاطرنشان کرد: ما تا به حال بیشتر نحوه گفت‌وگو را در این جلسات مورد بحث قرار دادیم نه اینکه به خود گفت‌وگو مشغول شده باشیم و تلاش بر این است که از جایی شروع کنیم که کمترین اختلاف نظر میان جریان ها وجود داشته باشد.

وی در سوالی با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا در برجام گفت: زمانیکه گفتگوی ۵+۱ شروع کردیم مدعی بودیم که می‌خواهیم وارد یک بازی برد برد شویم و هرچند معتقدم مذاکرات خوب پیش رفت و هیچ کشوری ضرر نخواهد کرد  اگر کشورهای دیگر متعهد بمانند. اگر در تاریخ آمریکا دقت کنید متوجه می‌شوید که قرارشان بر این است که یک رئیس جمهوری بیاورند که بگویند دیوانه است این رئیس جمهور کسی است که نمی شود پیش‌بینی اش کرد یا روی حرفش حساب کرد. نگاه کنید که چقدر کارهایی که ترامپ انجام داده، متفاوت با سایرین بوده است.

وی افزود: البته معتقدم که کار از دست هیئت حاکمه آمریکا هم خارج نشده است و تمام این اعمال ترامپ بخشی از استراتژی آمریکایی‌هاست که می‌خواهد عقب افتادگی‌های اقتصادی آمریکا را جبران کند.

باهنر با بیان اینکه آدم جایی گفت‌وگو می کند که یک ترمینولوژی قابل اعتماد وجود داشته باشد، اظهار داشت: شرط اول در انجام گفت‌وگو با آمریکا این است که آنان به گفت‌وگوهای قبلی و تعهدات خود بازگردند تا توجیهی برای گفتگوی مجدد شود.

وی افزود: آتش پشتیبان ترامپ جنگ روانی است اینکه معتقد است مردم باید به او زنگ بزنند همه یک جنگ روانی است.

دبیرکل جامعه مهندسین اسلامی در پاسخ به سوالی پیرامون جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: هر دوره  هر زمان که وارد انتخابات شویم ۸۰ درصد انرژی ما صرف وحدت نیروهای خودی می‌شود و این مخصوص ما نیست و اصلاح‌طلبان و مستقلین هم همینگونه هستند و هربار باید مذاکره کنیم و به وحدت برسیم. هدف گذاری ما توافق صددرصدی است اما در هر دوره متفادت است مثلا در دوره گذشته ریاست جمهوری توافق زیادی داشتیم.

باهنر در پاسخ به سوالی درخصوص عنوان ائتلاف اصولگرایان تصریح کرد: برای آینده اینکه اسم ائتلاف عوص شود یا نه باید گفت جمنا و جمنایی ها هستند اما فقط جمنایی‌ها نیستند و گرو‌ه‌های مختلف اصولگرایی دیگری هم به این مجموعه اضافه می‌شوند و شورای وحدت راهبردی اصولگرایان شروع شده اما اسامی مهم نیستند مسما این است که مجموعه اصولگرایان به تفاهم برسیم تا یک لیست ظاهر شویم و اینکه موفق بشوند یا نه مهم نیست اما طبیعی است طیف ما از ادم‌های تند رادیکال هستند تا آدم‌های معتدل و این ائتلاف باید سعی کند همه را جمع کند و برای همین یاد خاطره آیت‌الله مهدوی را گرامی می‌داریم که معتقد بودند وحدت ما وحدت فلسفی نیست یک ائتلاف انتخاباتی است و معنایش این است که نیروهای رادیکال ما مواضع خود را معتدل کنند و یا برعکس و عملا یک نوع ائتلاف است.

وی افزود: در این ائتلاف همه جبهه‌ها حضور دارند جبهه پیروان خط امام و رهبری، جبهه پایداری، طیف آقای قالیباف، جمنایی‌ها و جبهه ایستادگی هم حصور دارند هدف گداری برای وحدت صددرصدی لست اما نتیجه چه می‌شود معلوم نیست در تهران معمولا دوسه لیست بیشتر خارج نمی‌شود.

دبیرکل جام ادامه داد: نظر ما این است که حتما طیف آقای لاریجانی هم در این ائتلاف باشد دوره گذشته هم اینگونه نبود که طیف اقای لاریجانی بیرون رود و در تهران فقط دو نفر وارد لیست شدند که بعد از ورود به مجلس وارد طیف اصلاح‌طلبان نشدند.