بررسی تغییر اندازه کتاب‌های درسی دبستانی‌ها

گروه اجتماعی الف،   3971217092

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: اگر در نهایت به این نتیجه برسیم که با تغییر اندازه کتاب، کیفیت آموزشی پایین می‌آید، تغییر را انجام نمی‌دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی ذوعلم رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص فراخوان این سازمان درباره اندازه کتاب‌های درسی دوره دبستان اظهار کرد: یکی از راهکارهای صرفه‌جویی در مصرف کاغذ به میزان بیش از ۲ هزار تن در سال، تغییر قطع کتاب‌های دوره دوم ابتدایی از رحلی (21*28) به قطع وزیری (16* 23) است و در همین راستا فراخوانی دادیم.

وی ادامه داد: پیشنهاد فراخوان به این دلیل بود که معلمان ابتدایی به ما کمک کنند و به این پرسش پاسخ داده شود که آیا این تغییر در روند یادگیری دانش‌‌آموزان تاثیر دارد؟

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم تصریح کرد: در انجام این کار، مشارکت معلمان برای ما بسیار بااهمیت است و اگر در نهایت به این نتیجه برسیم که با تغییر اندازه کتاب، کیفیت آموزشی پایین می‌آید، تغییر را انجام نمی‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه برای ما کیفیت آموزشی بسیار مهم است، گفت: ما بین دو گزینه «کیفیت آموزشی کاهش یابد» و «صرفه‌جویی نشود»، گزینه‌ای را انتخاب می‌کنیم که به نفع دانش‌‌آموزان است.