حزب اتحاد ملت: روزمرگی و بی‌برنامگی دولت مردم را ناامید کرده است

گروه سیاسی الف،   3970918163

حزب اتحاد ملت ایران در بیانیه پایانی کنگره چهارم خود آورده است: بدون تردید روزمرگی و بی‌برنامگی دولت در کنار موانع گفته‌شده در ناامیدی مردم ایفای نقش می‌کنند.

به گزارش فارس، حزب اتحاد ملت ایران در بیانیه پایانی کنگره چهارم خود که چند هفته پس از اتمام کنگره منتشر کرده آورده است: همان‌گونه که در نطق دبیرکل در افتتاحیه این کنگره آمده است، اگر وارد چالش‌های سیاسی امروز کشور شویم، نسل جوانی که تجربه سیاسی خود را با انتخابات سال ۹۲و چه‌بسا ۹۶ آغاز کرده است، بسیار سرخورده و ناامید است.

در این بیانیه آمده است: آن‌ها با مشارکت و رای خود در انتخابات، دولتی را بر سرکار آورده‌اند که امید داشتند بتواند کشور را از سراشیبی سقوط نجات دهد و شرایط زندگی و امید به آینده را برای آن‌ها بهبود بخشد. اگرچه نجات کشور در دور اول تا حدی انجام شد و با برجام، ایران از زیر فصل هفت منشور سازمان ملل خارج شد اما تلاش‌ها و جهت‌گیری‌های دولت در دوره دوم در این زمینه کافی نبوده است و همین امر موجب رویگردانی این نسل از امر مشارکت، که سرمایه بزرگ اصلاح‌طلبی است، شده است. با این نسل سرخورده و ناامید نمی‌توان کاری از پیش برد.

در بخش دیگری از این بیانیه تصریح شده است: بدیهی است که تحریم‌ها اثرگذار است، اما نمی‌توان از بی‌برنامگی، ناکارآمدی و تعطیل کردن برنامه‌های توسعه و روزمرگی و به‌خصوص ناتوانی دولت در پیشگیری از بحران بازار ارز و طلا دولت چشم‌پوشی کرد.در همین راستا تاکید ما بر انسجام و تحرک دولت و نقش اساسی رئیس‌جمهور در این زمینه است که به‌تازگی آثاری از آن را شاهد هستیم.

در این بیانیه می‌خوانیم:‌ بدون تردید روزمرگی و بی‌برنامگی دولت در کنار موانع گفته‌شده در ناامیدی مردم ایفای نقش می‌کنند. ما به‌عنوان بخشی از مجموعه نیروهای اصلاح‌طلب همان‌گونه که جناب آقای دکتر روحانی در نشست اخیر با اصلاح‌طلبان اظهار کردند، خود را شریک دولت روحانی می‌دانیم و به نسبت این شراکت از دولت روحانی تا پایان دوره بر محور و مدار تعهدات و برنامه‌های اعلام‌شده ایشان حمایت می‌کنیم اما انتقاد ما از دولت و شخص آقای روحانی این است که این شراکت، تا کنون تبدیل به مشارکت موثر نشده است و دولت خصوصاً در دوره دوازدهم از توانمندی‌های فکری، کارشناسی و مدیریتی اصلاح‌طلبان در پیشبرد برنامه‌ها و اداره امور، مشارکت معناداری را نطلبیده است.