اولین حضور سیاسی رئیسی پس از انتخابات/ چرا روحانی مثل احمدی‌نژاد سخن می‌گوید؟/ آیت‌الله هاشمی؛ «معیار» ارزیابی افراد؟

گروه سیاسی الف،   3970918130 ۲۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

اولین حضور سیاسی رئیسی پس از انتخابات/ چرا روحانی مثل احمدی‌نژاد سخن می‌گوید؟/ آیت‌الله هاشمی؛ «معیار» ارزیابی افراد؟

جبهه پایداری باز هم سهم‌خواهی می‌کند؟

عباس سلیمی‌نمین، تحلیلگر اصولگرا درباره حضور اصولگرایان در انتخابات مجلس به «شرق» می‌گوید: «اگر اصولگرایان بر بسیاری از ضعف‌های گذشته فائق آیند، شرایط پذیرفته‌شدن آنها در جامعه شرایط بهتری است، به‌ویژه اینکه بتوانند از این شرایط استفاده و درست عمل کنند. البته باید گفت که در گذشته جبهه پایداری فراتر از سهم‌خواهی رفته بود و به‌نوعی یک نوع تمامیت‌خواهی را دنبال می‌کرد.

یعنی این‌‌گونه نبود که در چارچوب اصولگرایان عمل کند و یک سهم را دریافت کند؛ بلکه یک نگاه تمامیت‌خواهی وجود داشت که همین امر موجب ضربه‌زدن به اصولگرایان شد؛ اما درحال‌حاضر صحنه تغییر کرده است؛ یعنی جبهه پایداری موقعیت گذشته خود را ندارد. فقط جبهه پایداری در اینجا مطرح نیست. نیروهایی که در طیف اصولگرایان گردهم می‌آیند، می‌توانند این‌گونه به مسائل نگاه کنند که به یکدیگر در انتخاب افرادی که دارای صلاحیت هستند، کمک کنند. چه به این افراد تعلق حزبی داشته باشند و چه تعلق نداشته باشند. در واقع نگاه مبتنی بر ‌گرایش به تشکیلات سیاسی خود را حاکم نکنند؛ بلکه نمایندگانی که از احزاب طیف اصولگرا معرفی می‌شوند، با یکدیگر در انتخاب شخصیت‌های توانمند، صادق، سالم و دارای برنامه همفکری کنند. این یک دیدگاه است. دیدگاه دیگر نیز این است که درحال‌حاضر که هر حزبی یک یا دو نماینده دارد، داشتن نماینده برای انتخاب‌کردن، یک ابزار قدرتی است برای اینکه نیروهای حزبی خود را وارد فهرست کنند.»

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا هم درباره جبهه پایداری به خبرآنلاین گفت: «رفتارهای این جریان نه تنها آورده ای نداشته بلکه هزینه هایی به جریان اصولگرایی تحمیل کرده است زیرا طیف مخالف یعنی جریان اصلاح طلبی همواره با بزرگنمایی تصمیمات آنها تلاش کردند چهره اصولگرایان را برای افکار عمومی با جبهه پایداری ترسیم کند، در حالیکه بسیاری از طیف های اصولگراها در بسیاری مواقع مواضع پایداری را قبول ندارند.»

ناصر ایمانی: جبهه پایداری برای اصولگرایان فقط هزینه داشته است

ایمانی گفته است: «اعتقاد دارم جریان اصلاح طلبی تمایل دارد که طیف پایداری باقی مانده و رادیکال تر شود تا با بزرگنمایی رفتار آنها به جریان اصولگرایی ضربه بزند.»

ایمانی به نکته مهمی اشاره کرده است. رفتار سیاسی جبهه پایداری برای عموم اهالی سیاست، مقبول نیست چون معمولا با تندروی همراه است. اما اصلاح‌طلبان به فعالیت جبهه پایداری نیازمندند تا بتوانند با بزرگنمایی رسانه‌ای، عملکرد آنها را به کل اصولگرایان تعمیم دهند و سبد رای خود را از حاکمیت همه اصولگرایان بترسانند.

***

آیت الله هاشمی؛ «معیار» ارزیابی افراد؟

حجت‌الاسلام محسن غرویان از مدرسین حوزه علمیه قم یادداشتی با تیتر بالا در روزنامه آرمان منتشر کرده است. غرویان نوشته است: «مرحوم آیت‌ا... هاشمی جایگاهی در انقلاب و نظام جمهوری اسلامی پیدا کردند که تبدیل به «معیار» شدند. هر فردی که علیه ایشان سخن گفت و درصدد تخریب شخصیت وی برآمد، منفور ملت شد. اکنون هم بدین منوال است. یعنی به محض آن که کسی علیه آیت‌ا... هاشمی سخنی می‌گوید، مطلبی می‌نگارد و یا اتهام‌افکنی می‌کند، در دل مردم جایگاهش بسیار تنزل پیدا می‌کند. این امر نشان می‌دهد که شخصیت مرحوم هاشمی، معیار ارزیابی افراد است.»

متاسفانه جناب غرویان فردی کارآزموده در سیاست نیستند و فقط از روی ارادت زیادی که به مرحوم هاشمی دارند، قلم‌فرسایی می‌کنند. باید از ایشان پرسید اگر هرکس علیه آن مرحوم سخن می‌گفت منفور ملت می‌شد چرا همان مردم در چند انتخابات به آن مرحوم رای ندادند و به افرادی که به علیهش سخن می‌گفتند رای دادند؟ حتی اگر احمدی‌نژاد را هم لحاظ نکنیم، علاقمندان سیاست به خاطر دارند مردم در انتخابات مجلس ششم به مرحوم هاشمی اقبال مناسبی نشان ندادند. در آن زمان آیا مردم «معیار» خود را فراموش کرده بودند؟

به‌علاوه آموزه‌های اسلامی به ما آموخته است افراد را با حق بسنجیم؛ نه‌اینکه حق را با افراد. یعنی افراد نباید «معیار» باشند بلکه معیار ما باید «حق» باشد و افراد هم با «حق» سنجیده شوند. به‌همین جهت، سخنان جناب غرویان مقبول نیست و از یک روحانی بیانش بعید بود.

***

توضیح کدخدایی درباره شکایت از یک نماینده

چند روز پیش، خبر شکایت شورای نگهبان از محمود صادقی، نماینده مجلس منتشر شد. ظاهرا موضوع شکایت، یکی از توییت‌های صادقی بوده است که در آن صادقی مدعی شده بود برخی افراد برای تایید صلاحیت به نمایندگان شورای نگهبان پول پرداخت می‌کنند. عباسعلی کدخدایی در یادداشتی درباره این شکایت نوشت: «آقای صادقی نماینده هستند و حقوقدان. اصل اول در این‌گونه امور حسن نیت است. ولو اینکه ایشان آن جلسه را فراموش کرده‌اند، آیا بعد از حدود سه سال نباید این مدارک را به شورای نگهبان ارسال می‌کردند؟

اعلام عمومی آن هم در پاسخ دبیر محترم شورای نگهبان، این ابهام را در بر دارد که هدف از رسانه‌ای کردن، حل مسئله نیست و شاید اهداف دیگری را در پی دارد؟

سوال بعدی از یک نماینده حقوقدان این است که آیا اگر کسی با تخلفی روبرو می‌شود نباید به نهادهای نظارتی اعلام کند؟ با چه مجوزی چند سال این پیگیری را به تاخیر انداخته‌اند؟ آیا می‌توان اعلام تخلف را بنا به تشخیص شخصی به تعویق افکند!؟»

تردید در حسن نیت یک ادعا

***

چرا روحانی مثل احمدی‌نژاد سخن می‌گوید؟

غلامحسین کرباسچی در پاسخ به سوالی درباره سخنان اخیر رئیس‌جمهور به جماران گفت: نمی‌دانم که رئیس‌جمهور چه می‌خواهد بگوید که بیان آن را به صلاح نمی‌داند. لابد حرف‌هایی هست؛ منتها اگر قرار باشد مسائل اثرات مخرب داشته باشند، همین سخنی که رئیس‌جمهور در این‌باره می‌زند، اثرات مخربش بیشتر از آن حرف‌هایی است که صلاح نیست مطرح شوند.

بیان چنین حرفی در کشور، مشابه حرف آقای احمدی‌نژاد است که می‌گفت من لیستی در جیب دارم، ولی هیچ‌گاه آن لیست از جیبش درنیامد. بالاخره این طور مبهم حرف‌زدن‌ها، بسیاری از مسائل و روابط را زیر سوال می‌برد. به هر حال، حتماً آقای رئیس‌جمهور مصلحتی در بیان چنین حرفی دیده، ولی من فکر می‌کنم؛ بازگو کردن مسائل مهم تاثیر چندانی روی مصلحت جامعه ندارد.

کسی توقع ندارد هر مساله‌ای که در کشور اتفاق می‌افتد، تبلیغاتی یا علنی شود و مسائل طبقه‌بندی شده در همه جای دنیا وجود دارند. اما اگر مصلحتی در این باشد که حرفی را در طبقه‌بندی نگه‌دارند، این مساله عبارت«حرف‌هایی هست که نمی‌توانم بگویم» را نیز شامل می‌شود. به نظر می‌رسد بیان چنین حرفی، خلاف مصلحتی است که رئیس‌جمهور در نظر دارد. همانطور که اگر کسی بگوید لیستی در جیبش دارد، آن لیست می‌تواند همه افراد مطرح در مجموعه‌های اداری و حکومتی کشور را زیر سوال برد، رئیس جمهور نیز اگر واقعاً قرار نیست حرفی بزند، نباید خود این جمله را به زبان آورد.»

***

آخرین وضعیت پرونده احمد عراقچی

محسنی اژه‌ای، در نشست خبری درباره آخرین وضعیت پرونده سیف و احمد عراقچی گفت: «پرونده عراقچی هنوز تعیین وقت نشده است، درباره دو‌ پرونده دیگر هم هنوز کیفرخواست نخورده، درباره خود پرونده سیف هم هنوز پرونده و‌ رسیدگی های آن به اتمام نرسیده و کیفرخواست نخورده است. نوع اتهام عراقچی به گونه ای است که در دادگاه های ویژه مورد بررسی قرار میگیرد، البته هنوز تعیین وقت نشده چون ۹ متهم غیر از ایشان وجود دارد.»

حکم اعدام باقری‌درمنی تایید شد/ پاسخ ظریف به نامه دادستان بدون ارائه اسناد

***

اولین حضور رئیسی در سیاست پس از انتخابات

سید ابارهیم رئیسی به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی تهران حاضر و پاسخگوی سوالات دانشجویان شد. این نشست، اولین حضور رئیسی در فضای سیاسی کشور پس از انتخابات سال گذشته است. رئیسی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که پرسیده بود «فکر می کنید اگر رییس جمهور می شدید، وضع کشور بهتر از این بود؟» خاطرنشان کرد: خدا رحم کرد که من رییس جمهور نشدم که دلار 5هزار تومان شود.

رئیسی: خدا رحم کرد من رئیس جمهور نشدم که دلار ۵ هزار تومان شود/ صحبت درباره اعدام‌های سال ۶۷

رئیسی اظهار داشت: افتخار من آنست که با جریان نفاق، فساد و چپاول مبارزه کرده ام، اما تعجب نسبت به کسانی است که مدعی حقوقدانی هستند، اما بین دادستانی و قاضی فرقی نمی گذارند‌.

***

حجاریان؛ بدعهدی موجر و مستاجر

سعید حجاریان، فعال اصلاح طلب و تئوریسین جریان دوم خرداد، اخیرا در مصاحبه‌ای مکتوب، نکاتی مطرح کرده که واقعا عجیب است.

تئوریسین جریانی که معتقد به مسئولیت سیاسی، اجتماعی و اخلاقی سیاستمداران است، آن‌چنان شانه از مسئولیت اش خالی کرده که گویی اصلا مسئولیتی نبوده است.

سعید حجاریان در مصاحبه ابراز داشته که ما هیچ گاه با روحانی«عقدی به صورت ائتلاف نبسته بودیم» و با گفتن این جمله، کاملاً از مسئولیت دولتی که جریان متبوع او به مردم تحمیل کرد، شانه خالی کرده است. مگر شما نبودید که 
می گفتید«حاضریم دندانه های کلید آقای روحانی باشیم»؟ مگر شما در هر مقطعی از پروژه برجام، از لوزان تا وین و مقاطع دیگر تمام عیار از روحانی حمایت نکردید؟

مگر هم وندانتان در مشارکت منحله، پیش از 96 نگفتند گزینه ما دوباره روحانی است؟ مگر قرار نبود تا 1400با روحانی بمانید و به عقب برنگردید؟ یادتان رفته است؟

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۶۹۰۵۶۲۰:۵۹:۳۱ ۱۳۹۷/۹/۱۸
خدا رو شکر که آقای رئیسی رئیس جمهور نشد وگرنه خروج ترامپ از برجام و همه ندانم بکاری ها و خرابکاری های دولت یازدهم به گردن ایشان می افتاد .
ناشناس۶۶۹۱۹۸۲۲:۵۳:۰۹ ۱۳۹۷/۹/۱۸
هنوزم بعد از دکتر احمدی نژاد رئیسی و دکتر قالیباف مقصرن!!!!!!!!! البته به خیال حسن روحانی و دوستانش!!!!!!!!!
ناشناس۶۶۹۲۶۳۰۰:۰۵:۰۵ ۱۳۹۷/۹/۱۹
همین الانش دارن میگن تقصیر ریسییه! دلار 1000 تومنی و بزن و برقصشونم یادشون رفته! دلار 20000 هزار تومنی آخه؟؟؟؟؟!!! خاتمی، لیست امید ، روحانی تدبیر و امید؛ !!!!!!!!
ناشناس۶۶۹۲۸۹۰۰:۳۰:۳۹ ۱۳۹۷/۹/۱۹
حکمت خدا را برم...
ناشناس۶۶۹۴۰۶۰۵:۳۵:۴۴ ۱۳۹۷/۹/۱۹
در واقع داری میگی فرقی می کرد کی رئیس جمهور بشه هر کی میشد وضع همین بود
ناشناس۶۶۹۴۸۸۰۸:۳۷:۱۲ ۱۳۹۷/۹/۱۹
آقا جان ما نه اصولگرا میخواهیم نه اصلاح طلب فقط و فقط ایرانی وطن پرست و گوش به فرمان رهبر
سامان۶۶۹۵۱۶۰۸:۵۳:۴۹ ۱۳۹۷/۹/۱۹
رییسی 2سال سکوت کرد و فقط یک جمله از خود دفاع کرد چه جنجالی کردند
ناشناس۶۶۹۶۲۵۱۰:۰۸:۱۱ ۱۳۹۷/۹/۱۹
خدا بهتون رحم کرد من رئیس جمهور نشدم وگرنه همین دلار 11 تومنی الان 40 هزار تومن بود
ناشناس۶۶۹۰۸۹۲۱:۱۹:۲۷ ۱۳۹۷/۹/۱۸
اول انقلاب بزرگ‌ترین نقطه ضعف یک مسئول اعزام فرزندانش به خارج حتی برای تحصیل بود ولی امروز دولتمردان گویا در این کار با یکدیگر مسابقه گذاشته‌اند. اگر مشکلی هست به‌خاطر فراموشی ارزش‌های انقلاب است.
ناشناس۶۷۰۴۸۴۱۷:۵۸:۴۵ ۱۳۹۷/۹/۱۹
پس اونهایی که مسئول حفظ این ارزشها هستند و همه جا هستند و همیشه هم طلبکار هستند و میلیاردی به جیب می زنند، چکاره اند؟ کجان؟
ناشناس۶۶۹۰۹۳۲۱:۲۲:۲۷ ۱۳۹۷/۹/۱۸
در اطراف قبور مطهر امام‌زادگان تهران مثل پونک، برخی افرادی که دارای باغچه و باغ هستند آن را به قبرهای 3 طبقه تبدیل و با قیمت‌های 300 تا 400 میلیون تومانی به متقاضیان می‌فروشند. چرا اوقاف اقدامی نمی‌کند؟
از سار کاشان۶۶۹۱۰۸۲۱:۳۴:۵۴ ۱۳۹۷/۹/۱۸
الان قدر هاشمی را بیشتر می دانیم ایکاش از اول می دانستیم
هرگز تکرار نمیکنم۶۶۹۵۵۲۰۹:۱۹:۳۲ ۱۳۹۷/۹/۱۹
با این منطق چون روحانی موردحمایت هاشمی بود قدر روحانی را هم بدانیم؟؟!
ناشناس۶۶۹۶۰۴۰۹:۵۸:۲۰ ۱۳۹۷/۹/۱۹
پدر همه بدبختی های این مملکت از این طرف است. کی میخواهید از خواب بیدار بشوید.
ناشناس۶۶۹۶۰۸۰۹:۵۹:۲۳ ۱۳۹۷/۹/۱۹
دولت روحانی کپی برابر با اصل دولت هاشمی است تورم 50 درصدی و چندین برابر شدن قیمت دلار و مسکن و بنزین دستاورد 8 سال دولت مرحوم هاشمی بود.
ناشناس۶۶۹۱۲۲۲۱:۴۴:۰۱ ۱۳۹۷/۹/۱۸
این سوال رو شما باید جواب بدین آقای کرباسچی ؛ شما حامی آقای روحانی بودین ؛ ضمنا" هر جا کم میارین از احمدی نژاد مایه نزارین لطفا" ، بهتره خودتون رو اصلاح کنید
ناشناس۶۶۹۴۱۵۰۶:۴۴:۰۷ ۱۳۹۷/۹/۱۹
تا باشد هم روحانی احمدی نژاد نمی شود او همیشه حرفهایش را مقتدرانه می زند نه اینکه یکی به نغل بزنه یکی به میخ امید ملت
ناشناس۶۶۹۴۲۷۰۷:۳۴:۳۹ ۱۳۹۷/۹/۱۹
چه 5 سال چه ده سال همه میفهمند بهترین روش اداره کشور روشی بوده که احمدی نژاد داشته حالا یک عده با سیاست بازی روشی متفاوت به کار میگیرند و نتیجه بر عکس میگیرد موضوع دیگری است
حسین۶۶۹۴۶۵۰۸:۱۴:۵۲ ۱۳۹۷/۹/۱۹
"چرا روحانی مثل احمدی‌نژاد سخن می‌گوید؟" چه سوالیست کرباسچی می پرسد. البته از ایشان که معلوم الحال است انتاظری جز این نیست که درک نکند. روحانی تازه فهمیده احمدی نژاد درست حرف می زده هر چند در برخی موارد به خصوص 2 سال آخر که اصلاحطلبان احساس نزدیکی بیشتری کرد اشکالاتش بیشتر شد ولی نمی توان از کارهای بسیار خوب که همین حال نیز دولت 12 بر روی آن زیرساختها مانور می دهد وگرنه که دولت 11 و 12 کاری نکرده اند که بخواهند برایش افتخار کنند
ناشناس۶۶۹۵۰۷۰۸:۵۰:۲۸ ۱۳۹۷/۹/۱۹
این اون روحانی نبود که مردم بهش رای دادند.
ناشناس۶۶۹۶۳۷۱۰:۱۰:۵۴ ۱۳۹۷/۹/۱۹
روحانی خودش اصولگرای معتدل بود و هیج وقت اصلاح طلب نبود کابینه ای که داره و حرفایی که میزنه هم اصولگرایی است از دید من اصلاح طلبها هم چیزی نیستند ولی باید انصاف داد که کابینه روحانی اصلاح طلب نیست که بشه از اصلاح طلبها طلبکار شد کابینه ایشون اصولگراها هستند اما اصلاح طلبها الان مسول هستند چون به اسم اصلاح طللبی از مردم رای جمع کردند.
جواد۶۶۹۵۲۳۰۸:۵۸:۰۰ ۱۳۹۷/۹/۱۹
هاشمی اگر میزان افراد بود پس این روحانی چیه معرفی کرد کشور را از مغول خرابتر کرد؟
ناشناس۶۶۹۵۵۶۰۹:۲۹:۳۶ ۱۳۹۷/۹/۱۹
خدا به ما رحم کرد که رئیسی نشد با روحانی و کارگزاران وضع اینه دو جناح هستند که هیچکدم کارنامه ای ندارن کارگزار از پایداری بدتر دو تاشون از اصلاح طلب بدتر سه تاشون از اصولگرا بدتر
ناشناس۶۶۹۷۴۴۱۱:۰۸:۵۱ ۱۳۹۷/۹/۱۹
واقعا این حرف ایمانی؛ که اصلاح طلبان برای کوبیدن مدیریت انقلابی اشتباهات و تندروی های پایداری ها نیازمند هستن رو باید با طلا نوشت
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  21. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  22. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

پربحث‌های هفته

  1. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  2. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  3. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  4. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  5. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  6. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  7. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  8. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  9. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  10. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  11. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  12. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  13. نظرات برگزیده مخاطبان الف: آموزش و تربیت در رعایت حجاب بیشترین تاثیر را دارد/ عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای ایران بود

  14. خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می‌سازند!

  15. هزینه عملیات وعده صادق به ۲۰ میلیون دلار هم نرسید/ دست آخرین توان نظامی ایران هنوز رو نشده است

  16. اژه‌ای: در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم  

  17. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  18. وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر می‌دهد

  19. توماج صالحی به حبس محكوم شد/مظلوم نمايي يك اغتشاشگر 

  20. عملیات "وعده صادق" ؛ بررسی ابعاد تسلیحاتی نظامی

  21. شبيه‌سازي جنگ ايران و آمريكا

  22. یک سیلی برای تنبیه

  23. رئیسی: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم        

  24. نگاهی به جایگاه و موقعیت ارتش شاهنشاهی

  25. توضیحات سردار جعفری درباره تذکر رهبری پیرامون مبارزه با بی‌حجابی/ توصیه همتی درباره نرخ‌های متفاوت ارز

آخرین عناوین