مدیرکل رسیدگی به تخلفات اداری سازمان مالیاتی خبر داد تشکیل ۴۵ پرونده تخلف برای کارمندان مالیاتی در سال ۹۷

گروه اقتصادی الف،   3970630119

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به هیئت های تخلفات اداری سازمان امور مالیاتی کشور گفت: از اول سال تاکنون ۴۵ پرونده تخلف کارمندان مالیاتی ثبت شده و در آرا صادر شده حکم اخراج و انفصال دائم از خدمات دولتی وجود دارد.

محمد حسن بازیار در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که اخیراً نامه‌ای از شما منتشر شد مبنی بر اینکه روابطی میان برخی کارمندان سازمان مالیاتی و مودیان در قالب مشاوره یا استخدام برای تنظیم دفاتر و اظهارنامه حاکم است و نسبت به آن هشدار دادید، آیا طرح جامع مالیاتی توانسته منجر به کاهش روابط فیزیکی کارمندان و مودیان در رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی شود، اظهارداشت: متصدیان طرح جامع مالیاتی باید نسبت به این موضوع آمار دهند. نامه‌ای که منتشر شد براساس دستورالعمل ابلاغی سال ۸۲ در رابطه با مشاوره و یا استخدام کارمندان توسط مودیان بود که کارمندان ضمن خدمت از هرگونه مشاوره و پذیرفتن دفتر نویسی ممنوع بوده و برای تاکید و یادآوری مجدداً آن را ابلاغ کردیم.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به هیئت های تخلفات اداری سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به این سوال که یادآوری مجدد احتمالاً حکایت از افزایش آمار تخلفات دارد، تصریح کرد: هیات رسیدگی سازمان مالیاتی از تاریخ ۹۵.۷.۱ تشکیل شده و سابقه میزان تخلفات را در اختیار نداریم که بتوان مقایسه کرد و قبلاً در دستگاه دیگری بود. تاکیدمان بر این است که دریافت هرگونه وجه از سوی کارکنان سازمان مالیاتی تخلف و ممنوع بوده و به آن رسیدگی می‌شود.

وی افزود: پرونده‌هایی که در هیات تخلفات داریم حداکثر ظرف ۳ ماه منجر به صدور حکم می‌شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به هیئت های تخلفات اداری سازمان امور مالیاتی کشور در مورد آنکه بالاترین رای صادر شده در این هیات چه بوده است، گفت: بالاترین حکم صادره تاکنون انفصال دائم از خدمات دولتی و اخراج نیز داشتیم. در سال‌های ۹۵ و ۹۶ حدود ۹۰ پرونده منجر به رای شده که در آنها اخراج و انفصال از خدمت نیز وجود دارد.

بازیار با اشاره به اینکه اصولاً چگونه می‌توان افراد را شناسایی کرد و راهکار این بحث چیست؟ گفت: برای این موضوع ۲ واحد تخصصی داریم. ۱- حراست که در ادارات سراسر کشور به لحاظ نوع کارشان به موضوعات اشراف دارند، ۲- دادستان انتظامی مالیاتی نیز پیگیری می‌کند و دادیاران مقیم در ادارات با روش‌ها و ارتباطاتی که دارند با مردم رابطه برقرار کرده و اطلاعات لازم را کسب خواهند کرد.

وی افزود: همچنین سربازان گمنام نیز در این خصوص حمایت و همکاری خوبی دارند. مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به هیئت های تخلفات اداری سازمان امور مالیاتی کشوردر پاسخ به این سوال که همه موارد گفته شده براساس موردی و دریافت اطلاعات است بنابراین بستری شفاف وجود ندارد، گفت: دفاتر یاد شده در این زمینه مسئولیت مستقیم دارند و دستگاه‌های بیرونی نیز موارد را بررسی می‌کنند.

این مقام مسئول مالیاتی در مورد سال ۹۶ چه میزان پرونده در هیات رسیدگی به تخلفات اداری وجود دارد، عنوان کرد: تعداد پرونده‌ها زیاد است و هرگونه نقض قانون را تخلف می‌دانیم، شاید متخلف فرد سالمی باشد اما قانون را نقض کرده باشد. در این میان کسانی هستند که عامدانه مرتکب خلاف می‌شوند و وجه من‌غیر‌حق را گرفته‌اند که در این زمینه ۸۰ پرونده ثبت شده است. این به غیر از آراء صادر شده مربوط به سال‌های قبل است. برای سال ۹۷ نیز تاکنون حدود ۴۵ پرونده به هیات رسیدگی به تخلفات اداری واصل شده است.

بازیار با بیان اینکه مدت زمان رسیدگی به تخلفات از تفهیم اتهام تا ابلاغ به متهم ۶۰ تا ۷۰ روز است، یادآور شد: بالاترین رقم دریافت شده از سوی افراد متخلف ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان است.

وی به زمینه و بستر بروز تخلفات اداری اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل ارتکاب تخلف بحث رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی است که میان کارمند و مودی ارتباط برقرار می‌شود و اگر فرایندها سیستمی باشد و مستندات و اطلاعات کافی در پرونده‌ها استفاده شود تخلفات اداری کاهش خواهد یافت.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به هیئت های تخلفات اداری سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد: یکی از وظایف ما تلاش در جهت پیشگیری از بروز چنین تخلفاتی است و با تجاربی که داریم باید بتوانیم مجاری و بستر تخلف را مسدود کنیم.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

    2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

    3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

    4. این صدای اقتدار ایران است ...

    5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

    6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

    7. وحدت ملی با وعده صادق

    8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

    9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

    10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

    11. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

    12. کمی دیر نیست؟

    13. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

    14. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

    15. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

    16. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

    17. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

    18. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

    19. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

    20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

    21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

    22. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

    23. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

    24. اسراییل چه باید بکند؟ 

    25. علم‌الهدی: نباید بیکار نشست تا تنها دولت بیاید تلخی معیشت را از سفره مردم بردارد

    آخرین عناوین