حجّت‌الاسلام صدیقی در خطبه‌های نمازجمعه تهران: امر به معروف و نهی از منکر را باید از گردن‌کلفت‌های سیاسی و اقتصادی شروع کرد

گروه سیاسی الف،   3970623045 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

امام‌جمعه موقت تهران گفت: وقتی گردن‌کلفت‌های سیاسی و اقتصادی همه جوره می‌توانند چپاول کنند و آدم برود سراغ یک دختر تازه‌کار فریب‌خورده، این که فایده‌ای ندارد.

امر به معروف و نهی از منکر را باید از گردن‌کلفت‌های سیاسی و اقتصادی شروع کرد

به گزارش فارس ،حجّت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نمازجمعه امروز(۲۳ شهریور) تهران مسئولیت‌ها را امانات الهی دانست که به مسئولین سپرده می‌شود و گفت: فردای قیامت از مدیران سوال می‌شود که مدیریتی که به شما داده شد، در راستای منافع شخصی به کار گرفته شد یا به وسیله آن، به مردم خدمت کردید.

وی اهمیت نظارت والدین بر تربیت فرزاندان‌شان را مورد تاکید قرار داد و گفت والدین باید از معلمان بپرسند که به تربیت فرزندان می‌رسند یا سند ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنند.

صدیقی درباره اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: این موضوع، از بس مطرود شده، آدم رویش نمی‌شود درباره آن حرف بزند. چرا که فط حرف زده شده است. اگر هم عمل شده باشد، در مورد آدم‌های ضعیف بوده است و آنقدر برخی‌ها را جسور کرده‌اند که امر معروف را یک مانع برای خودشان می‌دانند. در حالی که امر به معروف و نهی از منکر، لطف خدا و دستگیری و بلندکردن یک افتاده است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر، خیرخواهی و محبت به معنای واقعی کلمه است، تصریح کرد: اما چه فایده که گردن‌کلفت‌ها را رها کرده‌ایم و سراغ ضعفا رفتیم. مردم هم که این‌ها را دیده‌اند، فکر می‌کنند امربه معروف و نهی از منکر، شوخی است.

خطیب جمعه موقت تهران ادامه داد: وقتی گردن‌کلفت‌های سیاسی و اقتصادی همه جوره می‌توانند چپاول کنند و آدم برود سراغ یک دختر تازه‌کار فریب‌خورده، این که فایده‌ای ندارد. شما باید از بالا شروع کنید و راه امام حسین(ع) را بروید. امام حسین(ع) با مردم کوفه کاری نداشت، بلکه با یزدید کار داشت.

صدیقی خاطرنشان کرد: سیدالهشداء برای براندازی نظام فاسد قیام کار کرد. نمی‌گویم با کوچک‌ترها برخورد نشود و نسبت به آن‌ها حساس نباشیم؛ مومن، به خاطر غیرت الهی‌اش نسبت به هر حرامی که واقع می‌شود ناراحت می‌شود، امّا با چه کسی باید برخورد کرد و این جان و آبرو را در چه راهی باید مصرف کرد؟ در حفظ هویت، که از طریق حکومت‌ها دست به دست  می‌شود.

وی با بیان اینکه این حکومت‌ها هستند که جامعه را به رنگ فساد، وابستگی، بی‌عرضگی و عدم اعتماد به نفس در می‌آودرند، تصریح کرد: باید با گردن‌کلفت‌ها در افتاد و بر سر آن‌ها فریاد زد؛ بقیه درست می‌شود.

صدیقی عمل مسئولین را مهم ارزیابی کرد و گفت: مردم از مسئولین الگو می‌گیرند. اگر آن‌ها با غیرت بودند، جامعه غیرتی است ولی اگر در برابر گناه، احساس مسئولیت نکنند و نسبت به سقوط جوانان کَکشان نگذد، جامعه هم بی‌خیال می‌شود و می‌گوید اگر راست است پس چرا خودشان اقدام نمی‌کنند.