آماری از حضور گردشگران ایرانی در وان ترکیه

گروه فرهنگی الف،   3970522029 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون استاندار وان ترکیه گفت: سال گذشته ۵۰۰ هزار توریسم ایرانی را در شهر وان ترکیه پذیرش و نسبت به استقبال از آنها اقدامات خوبی انجام شده است.

‌به گزارش ایسنا،‌ اسحاق چنار در سفر به استان اردبیل و در نشست با فعالان اقتصادی این استان در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: ما در مهرماه امسال نمایشگاه بزرگ توریسم وان را برپا خواهیم کرد که به عنوان سومین نمایشگاه پرمخاطب کشور ترکیه معروف است و انتظار داریم از استان اردبیل نیز صنعتگران و گردشگران و فعالان حوزه تجارت حضوری موفق داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 500 هزار توریسم از ایران که اغلب از استان‌های همجوار بودند به وان آمده و با زیبائی‌ها و جذابیت‌های گردشگری این شهر آشنا شدند که ما نیز در حد وسع و توان تلاش کردیم تا در خدمت آنها باشیم.

معاون استاندار وان ترکیه به سفر دو روزه گروه تجاری و اقتصادی وان ترکیه به استان اردبیل و بازدید از مناطق مختلف این استان اشاره کرد و گفت: ما هر چه در این استان مشاهده کردیم قابلیت بی‌نظیر در بخش گردشگری است که قطعا در کنار تاریخ و تمدن این شهر می‌تواند یک ظرفیت عظیم برای جذب گردشگران خارجی باشد.

چنار بیان کرد: ما در قالب نمایشگاه وان که با محوریت توریسم برگزار می‌شود تلاش خواهیم کرد تا در کنار پذیرش 60 تا 70 شرکت داخلی ترکیه از استان‌های همجوار به ویژه استان اردبیل نیز گروه‌های فعال گردشگری و تجاری را نیز پذیرش کنیم تا آنها بتوانند قابلیت‌های خود را به نمایش بگذارند.

وی به وجود هتل‌ها و آبدرمانی‌های متعدد و پیست اسکی در سرعین اشاره کرد و افزود: ما خوشحال هستیم که 7 تا 8 میلیون نفر گردشگر و توریسم به این شهر ورود پیدا می‌کنند و قطعا این ظرفیت عظیم می‌تواند نقطه مطلوبی را در توسعه اقتصادی منطقه به همراه داشته باشد.

رئیس میراث فرهنگی شهر وان ترکیه نیز در این جلسه بیان کرد: ما بعد از نمایشگاه امید و ازمیر سومین نمایشگاه بزرگ گردشگری ترکیه را در وان همه ساله در پائیز برگزار می‌کنیم و امیدواریم در کنار شرکت‌های مختلف ترکیه‌ای از کشور همسایه و دوستمان ایران نیز سرمایه‌گذاران و شرکت‌های فعال در صنعت گردشگری و توریسم حضور پیدا کنند.

مظفر آغ‌تور به توانمندی‌های گردشگری، تاریخی و جاذبه‌های دیدنی و طبیعی استان اردبیل و همچنین مشترکات فرهنگی دو استان اردبیل و وان اشاره و خاطرنشان کرد: قطعا ما باید با تقویت تعاملات و ارتباطات تلاش کنیم تا فرصت‌های اشتغال و همچنین توسعه روابط تجاری و اقتصادی را به خوبی فراهم آوریم.

توفیق تپه معاون فرهنگی شهردار وان نیز با اشاره به اینکه شهرداری‌های دو استان وان ترکیه و اردبیل کشور ایران آماده همکاری‌های مشترک برای تقویت تعاملات شهری و ارتقای زیبائی‌های این دو شهر هستند، گفت: خواهرخواندگی این دو شهر فرصت خوبی را در این زمینه فراهم کرده است.

در این نشست رئیس نمایشگاه‌های استان وان نیز به دو استراتژی مهم در بخش بازاریابی و همچنین برگزاری نمایشگاه‌های مشترک منطقه‌ای اشاره کرد و افزود: ما اتاق مشترک قونیه و تبریز را در وان ترکیه داریم و امیدواریم اتاق مشترک اردبیل نیز در وان راه‌اندازی شود.

سلیمان گوللر بیان کرد: ما در کنار برپایی نمایشگاه‌های متعدد تلاش می‌کنیم تا موانع پیش‌روی گمرکی را نیز به نوعی از پیش روی تجار و بازرگانان برداریم تا در نمایشگاه وان که با محوریت توریست برگزار خواهد شد 80 شرکت خارجی به ویژه از استان اردبیل و استان‌های همجوار ایران حضور پیدا کنند.