راهی برای کاهش ابتلا به سرطان سینه

گروه سلامت الف،   3970331118

نتایج به دست آمده از تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، مصرف ویتامین «دی» با کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه مرتبط است.

به گزارش فارس، نتایج به دست آمده از تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، مصرف ویتامین «دی» با کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. این پژوهش‌ها که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا صورت گرفته است، تاکید می‌کند: زنانی که ویتامین «دی» مصرف می‌کنند، به میزان قابل توجهی از ابتلا به سرطان سینه در امان هستند. 

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که ویتامین «دی» التهاب را کاهش و ایمنی را افزایش میدهد. مطالعات نشان می‏‌دهند که شکل فعال ویتامین «دی» چون تمایز سلولی را افزایش می‌دهد و پرولیفراسیون را مهار می‏‌کند، می‌تواند در تغییر خطر سرطان نقش داشته باشد.

نتایج مطالعات حاکی از اثر محافظتی دریافت رژیمی و مکمل ویتامین «دی» و مواجهه با اشعه‌ فرابنفش خورشید در برابر بروز سرطان پستان به ویژه در زنان غیر یائسه است.

پزشکان و متخصصان اعتقاد دارند افزایش سن بارداری و عدم شیردهی دو عامل مهم در بروز سرطان پستان است، از همین رو بارداری و شیردهی احتمال بروز این سرطان را کاهش می‌دهد.

داده‌های موجود همچنین حاکی از آن است که از هر 8 زن یک زن آمریکایی مبتلا به سرطان سینه است. 

به گفته کارشناسان بهداشتی، در سراسر دنیا، سرطان سینه مهم‌ترین نوع سرطان در زنان است و 25 درصد از تمام موارد سرطان را به خود اختصاص می‌دهد.