به گزارش فارس، منصوره تقاء رئیس انجمن سردرد ایران با اشاره به فرارسیدن ماه رمضان، توصیههایی به روزه داران کرد. وی ادامه داد: افراد در در صورت داشتن توانایی روزه گرفتن باید حتماً سحری میل کنند. بهترین شکل مصرف مواد پروتئینی مانند گوشت یا تخم مرغ به همراه سبزی یا کاهو و یا خیار است.
رئیس انجمن سردرد ایران افزود: روزه داران در روز از فعالیت زیاد و حضور در محیطهای گرم و معرض آفتاب بپرهیزند و به محض اذان مغرب افطار سبک و ترجیحاً خرما یا مواد شیرین دیگر و یک مایع گرم میل کنند. تقاء با تاکید بر اینکه با مقداری فاصله از افطار، شام سبک میل شود، گفت: مصرف مایعات و تخم شربتی در آب و میوه را فراموش نکنید.
وی بیان داشت: اگر عادت به مصرف زیاد چای و یا قهوه در روز داشتهاید، با حجم کمتر و رقیق تر در شبهای اول ماه رمضان آنها را مصرف کنید. رئیس انجمن سردرد ایران متذکر شد: مصرف مواد غذایی را مدیریت کرده و از حجم زیاد غذا و غذاهای سنگین پرهیز کنید.
تقاء تصریح کرد: بر اساس مطالعات متعدد اگر در طول ماه مبارک رمضان در خوردن افراط نشود و غذاهای سالم مصرف شود، شاخص سلامت بدن در پایان این ماه در سطح بالاتری قرار میگیرد.