گلایه های باهنر از احمدی نژاد/درخت عربستان پربچه شده است/می خواهید رفراندوم کنید که چه بشود؟

گروه سیاسی الف،   3961208250

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی درباره مواضع اخیر محمود احمدی نژاد گفت: هر از چندگاهی احمدی نژاد سر زبان ها می آید و شاید یکی از تئوری های ایشان هم این باشد که علاقه دارد روی آنتن بماند.

به گزارش خبر آنلاین، محمدرضا باهنر عصر امروز طی سخنانی در نشست خبری با اهالی رسانه به مباحث و مشکلات امروز کشور پرداخت او از حاشیه سازی های احمدی‌نژاد تا بحث رفراندوم حسن روحانی موضع گیری کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

اهم صحبت های او از این قرار است؛

*بالاخره هر کدام از ما زمانی یا الان مسئولیت هایی را داشته ایم؛ اینکه مدام دنبال فرافکنی باشیم و بگوییم که این جناح خوب است و آن جناح بد، در کارنامه ۴۰ ساله جایی ندارد.

*احمدی نژاد مسئولیت های بسیار بزرگ در چهل سال گذشته داشته است. رییس جمهور در نظام ما پس از رهبری اختیارات زیادی دارد؛ حالا اینکه چنین کسی بعد از مدتی اپوزیسیون شود، جای تعجب و گلایه دارد.

*عده ای معتقدند که بسیاری از مشکلاتی که الان داریم، ریشه در همان هشت سال دارد. اینکه احمدی نژاد هر روز برود جایی و حمله و هجمه ای بکند و با این بهانه کلیت نظام را زیر سوال ببرد، خوب نیست.

*احمدی نژاد در گذشته توهم هایی داشت و ما هم وقتی درباره رفتارهای ایشان سوال می کردیم، ما را به آینده وعده می داد. هر کسی برای خود، نقطه اوج و افولی دارد و همه ما باید به سنت های الهی تن بدهیم و اینکه بخواهیم به هر بهانه ای روی آنتن باشیم ولو به قیمت حراج دستاوردهای گذشته نظام، جای گلایه است.

*اینکه پس از هر صحبت احمدی نژاد، عده ای تلاش کنند بگویند چه کسی طرفدار و چه کسی مخالف احمدی نژاد بوده، این هم نوعی فرار به سمت جلو و مقصر را تکثیرکردن است.

*امید داریم که احمدی نژاد هم مثل همه شهروندان اگر حرف عاقلانه ای دارد، از طریق تریبون های رسمی عنوان کند.

رفراندوم کنید که چه بشود؟

* متاسفانه در کشورمان برخی جریان های سیاسی علاقه دارند که داستان درگیری های انتخاباتی ادامه پیدا کند و این یکی از خسارت هایی است که نظام می بیند و برخی می خواهند این را به نظام تحمیل کنند.

* انتخابات برای ما قله است. کمتر نظامی را می شود پیدا کرد که به اندازه نظام جمهوری اسلامی به آرای عمومی بازگردد اما برخی می خواهند که فضای انتخاباتی ادامه پیدا کند.

* این مساله باعث می شود که مطالبات و متن به حاشیه برود و برعکس حواشی به متن بیاید. بعد از تنفیذ و تحلیف، فرد منتخب هم باید از رقبای خود استفاده کند و رقبا هم باید سعی کنند که فرد منتخب را کمک کنند.

*اگر فرد منتخب بخواهد مسائل متن را به حاشیه ببرد، رقبا باید مراقبت کنند و بگویند که این ها بحث های حاشیه ای است.

* حرف مردم و حاکمیت که یکی است؛ دیگر رفراندوم برای چیست؟ می خواهید بدانید که بیکاری حل شود یا نه؟ خب اینکه نیاز به رفراندوم ندارد؛ می خواهید رفراندوم کنید که چه بشود؟ طرح چنین مسائلی آن هم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن جای گلایه دارد.

*{با اشاره به عزل فرماندهان ارشد نظامی توسط پادشاه عربستان } این نوع حکومت های پادشاهی و موروثی در دنیای امروز قابل استمرار نیستند و دیر یا زود بساطشان برچیده می شود. این ها تلاش دارند تا سرنوشت خود را به تاخیر بیاندازند.

* در عربستان مدت هاست که یک خانواده حاکم هستند؛ حکومت عربستان چون پیر شده، حاضر به رفتارهای تند نبود اما با آمدن سلمان، این قضیه تمام شد. سلمان پسرش بن سلمان را به ولیعهدی برگزید که یکسری حرکت های بی باکانه از خود بروز داد.

*{ با اشاره به اصلاحات اقتصادی و فرهنگی در حکومت عربستان} اصلاحات اقتصادی عربستان، رقص شمشیر با ترامپ و انعقاد قراردادهای سیصد چهارصد میلیون دلاری است.

* درخت حکومت عربستان پر بچه شده است و با هم درگیر شده اند، اقداماتی که حکومت عربستان در زمینه فرهنگی انجام داده، فتاوای بسیاری از مفتی های وهابی را شکسته است؛ این رفتارها به خاطر این است که سرنوشت محتوم به تاخیر بیفتد.

*سیاست خارجی ایران در استراتژی، یک سیاست ثابت و شفاف است. سیاست های ایران در ارتباط با اتفاقات منطقه ای و بین المللی منطبق بر پایه قوانین حقوق بشر است.

*در موضوع یمن، این کشور مدت مدیدی است با سلاح های آمریکایی و سربازان و دلارهای سعودی مورد ظلم قرار گرفته است. محل تامین سلاح ها، حمایت ها و آموزش نیروهای نظامی علیه یمن نیز مشخص است؛ حالا خواسته اند قطعنامه ای علیه یمن و کشورهایی که به آن کمک می کنند، داشته باشند.

* انگلیس هم می خواهد ایران را در زمره کشورهایی که به یمن کمک تسلیحاتی می کنند، قرار دهد. حال جای سوال دارد با محاصره سنگین کشور یمن، چگونه ادعا می کنند موشکی از ایران به یمن رفته است؟ آنها با چنین برخوردهای دوگانه ای، تنها در پی توجیه اقدامات خود هستند.

* ما معتقدیم در کشورهایی مانند سوریه باید گفتگوی سوری-سوری برقرارباشد و در یمن هم به همین صورت باشد. ما می گوییم سوریه و عراق و دیگر کشورها در منطقه نباید تجزیه شوند و اگر در عراق و سوریه بناست نیروی نظامی از کشورهای دیگری حضور داشته باشد، اولین شرطش رضایت دولت قانونی و مستقر در این کشور ها است.

* اگر مستشاری از ایران به کشورهای دیگر می رود، با دعوت رسمی دولت های قانونی این کشورها بوده است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

    2. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

    3. جلاد، به پایان سلام کن!

    4. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

    5. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

    6. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

    7. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

    8. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

    9. انتقام از پوتین؟

    10. عوامل توهین کننده به نظام و مقدسات اسلامی دستگیر شدند

    11. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

    12. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

    13. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

    14. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

    15. مردم طلای دست دوم خریداری نکنند

    16. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

    17. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

    18. اول، بساط دلالی باید جمع شود

    19. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

    20. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

    21. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

    22. ایران اینترنشنال در آستانه تعطیلی / تعطیلی قریب الوقوع دفتر واشنگتن + عکس

    23. دادستان ساری: خسارات وارده قطع سه هزار اصله نهال جبران شود

    24. ابابیل ۵، از آخرین دستاورد‌های قدرت پهپادی جهان

    25. خاندوزی: با طیفی مواجه هستیم که تمایلی برای مشارکت در اداره کشور ندارند

    آخرین عناوین