تکرار روحانی

عبدالباسط انصاری، گروه تعاملی الف،   3961024042 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار
تکرار روحانی

سخنان اخیر آقای روحانی مبنی بر نقد پیامبر (ص) و امام زمان (عج) چیزی جز یک بازی تکراری و ملال آور نیست. از اظهارات حاشیه ای در مورد مشروعیت و مقبولیت امام علی (ع) تا دوران امام حسن و امام حسین (علیهماالسلام) و سپس اصلاح اغلب آن سخنان پس از چند روز شلوغی فضای رسانه ای رویه پر تکرار آقای روحانی شده است.

همانطور که نگارنده قبلا هم اشاره کرده بود، آقای روحانی از اظهارات حاشیه ساز در حوزه دین، اهداف دیگری دارد. اهدافی چون گرا دادن به برخی جریانات حامی خود در داخل، دور کردن اذهان عمومی از ناکارامدی دولت و برانگیختن نقد و اعتراض ها، و سپس اصلاح سخنان خود همراه با مظلوم نمایی و القای تحت فشار بودن.

حق نقد و اعتراض به حاکمِ حتی معصوم هم کشف جدیدی نیست که آقای روحانی معرکه ی یافتم یافتم گونه! برای آن بگیرد. اما اگر آقای روحانی به تازگی آنرا کشف کرده! یا به تازگی به این مفهوم اعتقاد پیدا کرده است! یا هر مفروض دیگری جا دارد دقیقا همین سخنان وی را تحویل خودش دهیم. جناب روحانی اگر حق انتقاد به پیامبر (ص) یا امام زمان (عج) وجود دارد، پس چرا شما که مقام عصمت ندارید، چهار سال و نیم است در مقابل نقد منتقدین رویه توهین و تهدید و تحقیر و برخورد امنیتی در پیش گرفته اید؟

قریب به پنجاه لفظ توهین و تحقیر آمیز در مقابل منتقدان سیاست و فرهنگ و اقتصاد دولت تان، چه میزان با رویه معصومین قرابت دارد؟ نعوذ بالله آیا معصومین هم به منتقدان خود فحش می داده اند؟ کشاندن منتقدین توافقات هسته ای به شورای عالی امنیت ملی، و طرح ممنوعیت پرداختن رسانه ها به فساد عجیب و سنگین کرسنت نقد پذیری است؟ شکایت و تعطیلی و برخورد و تذکرهای مداوم و اغلب نابجا به رسانه های منتقد -که اغلب هم با حکم دادگاه رفع توقیف یا تبرئه شدند- چه قرابتی با سیره معصومین در زمینه نقد پذیری دارد؟

جناب روحانی لطفا به جای این حرف های تکراری و سیکل تکراری حرف شاذ زدن و اصلاح آن، پاسخگوی رکود، افزایش فاصله طبقاتی، کاهش قدرت خرید مردم و مفاسدی که گریبانگیر کشور شده است باشید.