رموز موفقیت طلاب به روایت حجت‌الاسلام قرائتی‌

گروه اجتماعی الف،   3960727233

رئیس ستاد اقامه نماز گفت: یکی از رموز موفقیت طلاب و فضلای حوزه برخورداری از مهارت‌های تبلیغی، همچنین مهارت در بیان قصه و داستان و ارتباط مناسب با نسل جدید است.

به گزارش تسنیم از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، عصر امروز در مراسم اختتامیه هشتمین اجلاسیه منطقه‌ای جامعه مدرسین‌ در تبریز ‌‌با بیان این که به لطف الهی در سال‌های اخیر حرکت‌های خوبی در حوزه‌های علمیه به ویژه حوزه قم در حال انجام است، اظهار کرد: امروز هزاران روحانی فاضل و جوان در مساجد، حسینیه‌ها، بقاع متبرکه، پادگان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها مشغول تبلیغ هستند، اما هنوز هم جای کار بسیاری وجود دارد که نیاز به عنایت الهی، نیت خالص، برنامه ریزی و حمایت و پشتیبانی دارد.

وی همچنین با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، افزود: ما باید تلاش کنیم، کم مهری‌ها و بی‌مهری‌هایی که نسبت به ثقلین به خصوص کتاب الله صورت گرفته را جبران کنیم، به طوری که در کنار هر جلسه عزاداری و جشن‌های اهل بیت علیهم السلام، جلسه قرآن هم برقرار باشد.

رئیس ستاد اقامه نماز بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از وقت طلاب تاکید کرد و بیان داشت: به نظر بنده در تعطیلات نسبت به مناطق کم توجهی شده است، به عنوان مثال اگر بندر عباس فعالیت‌های تابستانه تعطیل است، چرا باید در همدان و تبریز نیز این گونه باشد، حال آن که از ظرفیت تعطیلات تابستانی باید حداکثر استفاده را کرد.

وی ادامه داد: در گزینش طلاب ملاک نباید تنها نمره و معدل باشد، بلکه ملاک استعداد و ظرفیت‌های دیگری است و چه بسا نمره بالا باشد، اما فرد به درد طلبگی نخورد.

‌قرائتی نسبت به کم‌توجهی به درس تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه گلایه کرد و افزود: هویت ما وابسته به اقامه قرآن و توجه به نهج‌البلاغه است و نباید در این امور کوتاهی از خود نشان دهیم.

این مفسر قرآن ادامه داد: توجه به ادارات بیش از توجه به مدارس آموزش و پروش است به عنوان مثال یک اداره با داشتن 50 کارمند امام جماعت دارد، اما یک مدرسه با داشتن صدها دانش‌آموز فاقد امام جماعت است که باید این مسئله را حل کرد.

وی همچنین به طلاب توصیه کرد که از پیچیده‌گویی در بیان مسائل دینی بپرهیزند و افزود: یکی از رموز موفقیت طلاب و فضلای حوزه برخورداری از مهارت‌های تبلیغی، همچنین مهارت در بیان قصه و داستان و ارتباط مناسب با نسل جدید است که در این خصوص با وجود تلاش‌های صورت گرفته، همچنان دچار ضعف هستیم.