به گزارش ایرنا، غلامرضا اصغری روز پنجشنبه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گیلان در دانشگاه علوم پزشکی استان در رشت اظهار داشت: این نوع سبک زندگی و استفاده از مواد غذایی مضر موجب بروز کبد چرب، دیابت، زمینه ساز سرطان ها و سایر بیمارها می شود و سلامت افراد را به خطر می اندازد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سخنانش پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و یادآور شد: تغذیه مناسب و صحیح و تحرک کافی در پیشگیری از بیمارها نقش مهمی دارد و توجه مردم به این مهم ضروری است. وی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در تنویر افکار عمومی بیان داشت: رسانه ها برای ارتقاء سطح آگاهی مردم در باره سبک زندگی سالم و استفاده از غذاهای سالم نقش تاثیرگذار و اساسی دارند.
اصغری در بخش دیگری از نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان گیلان با تاکید بر اهمیت محصولات ارگانیک تصریح کرد: هر کاری که در تولید محصولات ارگانیک انجام شود مورد استقبال است. معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: در تولید محصولات به روش ارگانیک از سموم دفع آفات و کود شیمیایی استفاده نمی شود بنابراین این مهم بسیار ارزشمند و قابل توجه است.
وی در ادامه سخنانش با بیان این که چای سبز و معمولی هر دو مورد تایید است، اظهار کرد: هر دو محصول مفید و قابل استفاده است و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد. اصغری درباره روغن های موجود در بازار نیز خاطر نشان کرد: روغن های موجود در بازار، اطمینان از مصرف آن حاصل شده و آن چیزی که در برچسب این روغن ها اعلام شده با محتوای آن یکسان است.
وی بیان داشت: سازمان غذا و دارو متولی برنامه های غذایی صنعتی و فراوری شده و سازمان جهاد کشاورزی متولی محصولات خام است، اما هر دو با هم برای تامین سلامت غذایی مردم همکاری داریم.