راه‌های ایمنی در برابر آنفولانزا

گروه سلامت الف،   3960703325

اکثر افراد با استفاده از واکسن آنفولانزا، سعی می کنند از بروز سرما خوردگی و آنفولانزا جلوگیری کنند. اما زدن واکسن تنها راه ایمن کردن بدن نیست

به گزارش آوای سلامت، آنفولانزا بیماری ویروسی است که علائم آن کمی متفاوت با سرماخوردگی است و شامل اسهال، تهوع، احساس ضعف و سرما نیز می شود.

اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری کشنده ای نیست، اما در گروه های آسیب پذیر مثل کودکان، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلا به مشکلات تنفسی و بیماران با نقص ایمنی ممکن است همراه با خطراتی باشد.

سوای تزریق واکسن برای گروه های پرخطر، استفاده از ۷ ماده غذایی، برای بهبود علائم این بیماری و حتی پیشگیری از ابتلا به آن می تواند موثر باشد:

سیر: یک آنتی بیوتیک طبیعی قدرتمند غنی از آنتی اکسیدان‌ ها مانند آلیسین است. سیر باعث تحریک سلول‌ های سفید خون، و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر همچنین باعث جلوگیری از آسیب های رادیکال های آزاد به ساختار سلولی خواهد شد.

ماست های پروبیوتیک: پروبیوتیک ها باعث سلامت روده، پشتیبانی از سیستم ایمنی سالم و دفع عوامل بیماری زا، از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا می شوند. علاوه بر افزایش فعالیت سیستم ایمنی، پروبیوتیک ها همچنین با تولید مواد ضد باکتری و کشتن و یا غیر فعال کردن باکتری ها، بیماری را درمان می ‌کنند.

چای: نوشیدن آن طیف گسترده ای از مزایای سلامتی را به همراه دارد که یکی از آنها تقویت سیستم ایمنی بدن به خاطر وجود آنتی اکسیدان های قوی در چای است. اگر چای سبز را با عسل و لیمو بنوشید، همان خاصیت چای سیاه را برای درمان دارد، اما برعکس چای سیاه، به خواب لطمه ای نمی زند و باعث می شود خوابی عمیق به درمان بیماری شما کمک کند.

شکلات تیره: شکلات سیاه سرشار از فلاوونوئیدها است. این آنتی اکسیدان که در بیشتر میوه‌ ها و سبزیجات نیز وجود دارد با بسیاری از بیماری ‌ها از راه تقویت سیستم ایمنی بدن مقابله می ‌کند. در واقع به نظر می‌ رسد که شکلات سیاه بیشتر از مواد غذایی دیگر حاوی این آنتی اکسیدان‌ ها است.

فلفل قرمز: میزان ویتامین ث موجود در این فلفل دو برابر مرکبات است و ثابت شده که مصرف میزان کافی ویتامین ث اگرچه نقش پیشگیری کننده ندارد اما طول دوره بیماری های ویروسی را کوتاه می کند.

آجیل: مقادیر زیادی ویتامینEدارد که ثابت شده این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی و دارای اثرات ضد التهابی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است.

ماهی قزل آلا: یک منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیگر بیماری های مزمن را از طریق کاهش فرایند التهابی در بدن کم می کند ضمن این که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می شود.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

  2. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

  3. فرآیند بازگشت مالکیت زمین به حوزه علمیه امام خمینی در حال انجام است

  4. جلاد، به پایان سلام کن!

  5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

  6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

  7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

  8. کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳

  9. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

  10. فرامرز اصلانی درگذشت

  11. علی‌ ضیاء و افتادن در باتلاقِ ابتذال!

  12. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

  13. انتقام از پوتین؟

  14. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

  15. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

  16. سلبریتی‌ها چگونه با اعصاب مردم بازی می‌کنند؟

  17. رئیس سازمان برنامه و بودجه: تورم را وارد کانال ۲۰ درصد می کنیم/ تلاش برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی

  18. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

  19. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

  20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

  21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

  22. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

  23. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

  24. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

  25. رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

آخرین عناوین